meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η meows έγραψε: #6.161 01-09-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου, είναι καλό το γονίδιο, αλλά είναι και ο δικός μου προσωπικός αγώνας, να τα κάνω και δυνατά, αλλά και ευαίσθητα! Και, ναι, λατρεύουν όλα τα ζώα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.162 01-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γιούλη μου, είναι καλό το γονίδιο, αλλά είναι και ο δικός μου προσωπικός αγώνας, να τα κάνω και δυνατά, αλλά και ευαίσθητα! Και, ναι, λατρεύουν όλα τα ζώα! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #6.163 01-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει!!!! Να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια ευτυχίας σου εύχομαι!! Ειναι κουκλάκι πραγματικά η Greta. Αλλα και η κουκλίτσα σου η αγαπη σου η τυφλούλα ήταν πανέμορφη. Ας αναπαύεται εκει που ειναι... Και να την θυμάστε εσεις που την αγαπήσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Η meows έγραψε: #6.164 01-09-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να σου ζήσει!!!! Να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια ευτυχίας σου εύχομαι!! Ειναι κουκλάκι πραγματικά η Greta. Αλλα και η κουκλίτσα σου η αγαπη σου η τυφλούλα ήταν πανέμορφη. Ας αναπαύεται εκει που ειναι... Και να την θυμάστε εσεις που την αγαπήσατε Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η οικογένεια meows... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η moukelis έγραψε: #6.165 01-09-09 14:41 Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η meows έγραψε: #6.166 01-09-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #6.167 01-09-09 17:25 Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η meows έγραψε: #6.168 01-09-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο τη Γκρέτα έχουμε, τουλάχιστον προς το παρόν... Και τα εφτάχρονα δίδυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #6.169 01-09-09 18:11 Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η meows έγραψε: #6.170 01-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Click για ανάπτυξη... Δίποδα βρε, τα παιδιά μου... Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η moukelis έγραψε: #6.171 01-09-09 18:23 Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι τρυφερο και συγκινητικο...παιδια με τετοιες ευαισθησιες γινονται πολυ καλοι ανθρωποι... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου, είναι καλό το γονίδιο, αλλά είναι και ο δικός μου προσωπικός αγώνας, να τα κάνω και δυνατά, αλλά και ευαίσθητα! Και, ναι, λατρεύουν όλα τα ζώα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.162 01-09-09 12:37 Αρχική Δημοσίευση από meows: Γιούλη μου, είναι καλό το γονίδιο, αλλά είναι και ο δικός μου προσωπικός αγώνας, να τα κάνω και δυνατά, αλλά και ευαίσθητα! Και, ναι, λατρεύουν όλα τα ζώα! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #6.163 01-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει!!!! Να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια ευτυχίας σου εύχομαι!! Ειναι κουκλάκι πραγματικά η Greta. Αλλα και η κουκλίτσα σου η αγαπη σου η τυφλούλα ήταν πανέμορφη. Ας αναπαύεται εκει που ειναι... Και να την θυμάστε εσεις που την αγαπήσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Η meows έγραψε: #6.164 01-09-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να σου ζήσει!!!! Να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια ευτυχίας σου εύχομαι!! Ειναι κουκλάκι πραγματικά η Greta. Αλλα και η κουκλίτσα σου η αγαπη σου η τυφλούλα ήταν πανέμορφη. Ας αναπαύεται εκει που ειναι... Και να την θυμάστε εσεις που την αγαπήσατε Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η οικογένεια meows... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η moukelis έγραψε: #6.165 01-09-09 14:41 Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η meows έγραψε: #6.166 01-09-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #6.167 01-09-09 17:25 Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η meows έγραψε: #6.168 01-09-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο τη Γκρέτα έχουμε, τουλάχιστον προς το παρόν... Και τα εφτάχρονα δίδυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #6.169 01-09-09 18:11 Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η meows έγραψε: #6.170 01-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Click για ανάπτυξη... Δίποδα βρε, τα παιδιά μου... Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η moukelis έγραψε: #6.171 01-09-09 18:23 Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meows: Γιούλη μου, είναι καλό το γονίδιο, αλλά είναι και ο δικός μου προσωπικός αγώνας, να τα κάνω και δυνατά, αλλά και ευαίσθητα! Και, ναι, λατρεύουν όλα τα ζώα! Click για ανάπτυξη... μπραβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #6.163 01-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει!!!! Να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια ευτυχίας σου εύχομαι!! Ειναι κουκλάκι πραγματικά η Greta. Αλλα και η κουκλίτσα σου η αγαπη σου η τυφλούλα ήταν πανέμορφη. Ας αναπαύεται εκει που ειναι... Και να την θυμάστε εσεις που την αγαπήσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Η meows έγραψε: #6.164 01-09-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να σου ζήσει!!!! Να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια ευτυχίας σου εύχομαι!! Ειναι κουκλάκι πραγματικά η Greta. Αλλα και η κουκλίτσα σου η αγαπη σου η τυφλούλα ήταν πανέμορφη. Ας αναπαύεται εκει που ειναι... Και να την θυμάστε εσεις που την αγαπήσατε Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η οικογένεια meows... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η moukelis έγραψε: #6.165 01-09-09 14:41 Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η meows έγραψε: #6.166 01-09-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #6.167 01-09-09 17:25 Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η meows έγραψε: #6.168 01-09-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο τη Γκρέτα έχουμε, τουλάχιστον προς το παρόν... Και τα εφτάχρονα δίδυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #6.169 01-09-09 18:11 Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η meows έγραψε: #6.170 01-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Click για ανάπτυξη... Δίποδα βρε, τα παιδιά μου... Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η moukelis έγραψε: #6.171 01-09-09 18:23 Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Τα εργαλεία του σάιτ με ζορίζουν, αλλά έχω ανεβάσει στο Gallery κάποιες φωτογραφίες της καλλονής Nektarcats Greta, που εδώ και ένα δεκαήμερο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει!!!! Να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια ευτυχίας σου εύχομαι!! Ειναι κουκλάκι πραγματικά η Greta. Αλλα και η κουκλίτσα σου η αγαπη σου η τυφλούλα ήταν πανέμορφη. Ας αναπαύεται εκει που ειναι... Και να την θυμάστε εσεις που την αγαπήσατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Η meows έγραψε: #6.164 01-09-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να σου ζήσει!!!! Να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια ευτυχίας σου εύχομαι!! Ειναι κουκλάκι πραγματικά η Greta. Αλλα και η κουκλίτσα σου η αγαπη σου η τυφλούλα ήταν πανέμορφη. Ας αναπαύεται εκει που ειναι... Και να την θυμάστε εσεις που την αγαπήσατε Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η οικογένεια meows... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η moukelis έγραψε: #6.165 01-09-09 14:41 Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η meows έγραψε: #6.166 01-09-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #6.167 01-09-09 17:25 Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η meows έγραψε: #6.168 01-09-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο τη Γκρέτα έχουμε, τουλάχιστον προς το παρόν... Και τα εφτάχρονα δίδυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #6.169 01-09-09 18:11 Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η meows έγραψε: #6.170 01-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Click για ανάπτυξη... Δίποδα βρε, τα παιδιά μου... Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η moukelis έγραψε: #6.171 01-09-09 18:23 Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Να σου ζήσει!!!! Να περάσετε μαζί πολλα πολλα χρόνια ευτυχίας σου εύχομαι!! Ειναι κουκλάκι πραγματικά η Greta. Αλλα και η κουκλίτσα σου η αγαπη σου η τυφλούλα ήταν πανέμορφη. Ας αναπαύεται εκει που ειναι... Και να την θυμάστε εσεις που την αγαπήσατε Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η οικογένεια meows... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η moukelis έγραψε: #6.165 01-09-09 14:41 Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η meows έγραψε: #6.166 01-09-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #6.167 01-09-09 17:25 Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η meows έγραψε: #6.168 01-09-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο τη Γκρέτα έχουμε, τουλάχιστον προς το παρόν... Και τα εφτάχρονα δίδυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #6.169 01-09-09 18:11 Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η meows έγραψε: #6.170 01-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Click για ανάπτυξη... Δίποδα βρε, τα παιδιά μου... Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η moukelis έγραψε: #6.171 01-09-09 18:23 Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η meows έγραψε: #6.166 01-09-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #6.167 01-09-09 17:25 Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η meows έγραψε: #6.168 01-09-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο τη Γκρέτα έχουμε, τουλάχιστον προς το παρόν... Και τα εφτάχρονα δίδυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #6.169 01-09-09 18:11 Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η meows έγραψε: #6.170 01-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Click για ανάπτυξη... Δίποδα βρε, τα παιδιά μου... Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η moukelis έγραψε: #6.171 01-09-09 18:23 Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σου ζησει η Γκρετα,ειναι μια κουκλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #6.167 01-09-09 17:25 Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η meows έγραψε: #6.168 01-09-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο τη Γκρέτα έχουμε, τουλάχιστον προς το παρόν... Και τα εφτάχρονα δίδυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #6.169 01-09-09 18:11 Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η meows έγραψε: #6.170 01-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Click για ανάπτυξη... Δίποδα βρε, τα παιδιά μου... Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η moukelis έγραψε: #6.171 01-09-09 18:23 Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:50 Η meows έγραψε: #6.168 01-09-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο τη Γκρέτα έχουμε, τουλάχιστον προς το παρόν... Και τα εφτάχρονα δίδυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #6.169 01-09-09 18:11 Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η meows έγραψε: #6.170 01-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Click για ανάπτυξη... Δίποδα βρε, τα παιδιά μου... Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η moukelis έγραψε: #6.171 01-09-09 18:23 Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μονο τη μικρουλα σας εχετε τωρα; Click για ανάπτυξη... Ναι, μόνο τη Γκρέτα έχουμε, τουλάχιστον προς το παρόν... Και τα εφτάχρονα δίδυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:11 Η moukelis έγραψε: #6.169 01-09-09 18:11 Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η meows έγραψε: #6.170 01-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Click για ανάπτυξη... Δίποδα βρε, τα παιδιά μου... Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η moukelis έγραψε: #6.171 01-09-09 18:23 Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η meows έγραψε: #6.170 01-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Click για ανάπτυξη... Δίποδα βρε, τα παιδιά μου... Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η moukelis έγραψε: #6.171 01-09-09 18:23 Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Διποδα ή τετραποδα διδυμα; Click για ανάπτυξη... Δίποδα βρε, τα παιδιά μου... Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:23 Η moukelis έγραψε: #6.171 01-09-09 18:23 Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:27 Η meows έγραψε: #6.172 01-09-09 18:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σωστηηηηη! Να τα χαιρεσαι,ελπιζω να περνατε ολοι καλα με το νεο σας γατουλι!(και να αποκτησει συντομα κι αυτο παρεουλα) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Η moukelis έγραψε: #6.173 01-09-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meows: Ευχαριστώ, όσο για το δεύτερο, δεν είμαι βέβαιη, η ζωή μας είναι χαοτική ήδη... Από την άλλη, τι θεός είναι ο Yogi....!!!! Μόνο ο Troy της Νεκταρίας είναι ισότιμος θεός!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.174 01-09-09 18:36 Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; [/quote] Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Η meows έγραψε: #6.175 01-09-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Όπως λέω και στους φίλους μου, ποια γάτα που σέβεται τον εαυτό της κάνει μόνο ένα γατί; Click για ανάπτυξη... Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες[/QUOTE] Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:40 Η meows έγραψε: #6.176 01-09-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστουμε... Αν και συγκρινεις ανομοια πραγματα,δεν ειναι της ιδιας φυλης,και ο Troy ειναι τεραστιος γαταρος,με πολλες διακρισεις στο τσεπακι. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω, αλλά εγώ συγκρίνω μόνο γοητεία! Ούτε φυλές ούτε διακρίσεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.177 01-09-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meows: Οι ατιμες δεν σεβονται τον εαυτο τους (Mia and Niovi)απο ενα εκαναν οι τρελλες Click για ανάπτυξη... Εμένα να πάρεις Νεκταρία μου, θα σου κάνω από δύο τουλάχιστον! Ειδικά αν με ζευγαρώσεις με τον άντρακλα! [/quote] Aπο τουδε σε βαζω στο My breeding plan Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:46 Η moukelis έγραψε: #6.178 01-09-09 18:46 Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:49 Η Νεκταρια έγραψε: #6.179 01-09-09 18:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοτε μας τιματε που μας βρισκετε το ιδιο γοητευτικους... Ακους Νεκταρινι;Ο Troy θα ειναι ο George Clooney των γατων,και ο Yogi ο Brad Pitt. Click για ανάπτυξη... Εγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η meows έγραψε: #6.180 01-09-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εγραψες Click για ανάπτυξη... Ο Clooney δεν φτάνει σε αρρενωπότητα ούτε το μουστάκι του Troy καλέ! Javier Bardem ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.