staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Η staman2 έγραψε: #6.341 11-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο!!!!! Λοιπον Γιουλάκο ο κύριος που σε πήρε τηλ. και πριν το κλείσει σου είπε "φιλούμπες"θα το εννοούσε κατα το "γαρδούμπες"Καλά εχω ξεραθει στο γέλιο τωρα που σε σκέφτομαι Νεκταρία μου μην συγχίζεσαι , με υπομονή και σωστή ενημέρωση όλα τακτοποιούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο EL GATO έγραψε: #6.342 11-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... Για στείλε link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #6.343 11-09-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε Νεκταρια,ξερω,δεν ειδες κι εγω τι τραβαω;Καλως ή κακως η κατασταση ειναι ασχημη,και με τις αντιληψεις αυτες και με αυτους που τις προωθουν για να μη χασουν πελατες.Για μενα δεν ειναι πελατες,ειναι ανθρωποι που θα παρουν τα μωρα μου.Κι αν δεν τα εχουν οπως εγω,και δεν ασπαζονται τις αποψεις μου για την ευημερια τους οσα κι αν δινουν,δεν θα εχουν ενα μωρο μας στην αγκαλια τους.Τι να πω,ισως καποιοι δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι,απλα το θεωρω ευθυνη σου να ενημερωθεις οταν εχεια να κανεις ειδικα με ζωντανα πλασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο EL GATO έγραψε: #6.344 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bastet_13: #6.345 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #6.346 11-09-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.347 11-09-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για στείλε link Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1081247#post1081247 Και στη τελικη δεν φταινε οι νεοι εκαστοτε ιδιοκτητες. Καποιος παιρνει ενα γατακι οκ.Δουλεια εκεινου που το δινει ειναι η πληροφορηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:38 Η bastet_13: #6.348 11-09-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Click για ανάπτυξη... απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #6.349 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Click για ανάπτυξη... Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 11-09-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.351 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοο!!!!! Λοιπον Γιουλάκο ο κύριος που σε πήρε τηλ. και πριν το κλείσει σου είπε "φιλούμπες"θα το εννοούσε κατα το "γαρδούμπες"Καλά εχω ξεραθει στο γέλιο τωρα που σε σκέφτομαι Νεκταρία μου μην συγχίζεσαι , με υπομονή και σωστή ενημέρωση όλα τακτοποιούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:14 Ο EL GATO έγραψε: #6.342 11-09-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... Για στείλε link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #6.343 11-09-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε Νεκταρια,ξερω,δεν ειδες κι εγω τι τραβαω;Καλως ή κακως η κατασταση ειναι ασχημη,και με τις αντιληψεις αυτες και με αυτους που τις προωθουν για να μη χασουν πελατες.Για μενα δεν ειναι πελατες,ειναι ανθρωποι που θα παρουν τα μωρα μου.Κι αν δεν τα εχουν οπως εγω,και δεν ασπαζονται τις αποψεις μου για την ευημερια τους οσα κι αν δινουν,δεν θα εχουν ενα μωρο μας στην αγκαλια τους.Τι να πω,ισως καποιοι δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι,απλα το θεωρω ευθυνη σου να ενημερωθεις οταν εχεια να κανεις ειδικα με ζωντανα πλασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο EL GATO έγραψε: #6.344 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bastet_13: #6.345 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #6.346 11-09-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.347 11-09-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για στείλε link Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1081247#post1081247 Και στη τελικη δεν φταινε οι νεοι εκαστοτε ιδιοκτητες. Καποιος παιρνει ενα γατακι οκ.Δουλεια εκεινου που το δινει ειναι η πληροφορηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:38 Η bastet_13: #6.348 11-09-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Click για ανάπτυξη... απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #6.349 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Click για ανάπτυξη... Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 11-09-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.351 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... Για στείλε link Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:16 Η moukelis έγραψε: #6.343 11-09-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε Νεκταρια,ξερω,δεν ειδες κι εγω τι τραβαω;Καλως ή κακως η κατασταση ειναι ασχημη,και με τις αντιληψεις αυτες και με αυτους που τις προωθουν για να μη χασουν πελατες.Για μενα δεν ειναι πελατες,ειναι ανθρωποι που θα παρουν τα μωρα μου.Κι αν δεν τα εχουν οπως εγω,και δεν ασπαζονται τις αποψεις μου για την ευημερια τους οσα κι αν δινουν,δεν θα εχουν ενα μωρο μας στην αγκαλια τους.Τι να πω,ισως καποιοι δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι,απλα το θεωρω ευθυνη σου να ενημερωθεις οταν εχεια να κανεις ειδικα με ζωντανα πλασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο EL GATO έγραψε: #6.344 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bastet_13: #6.345 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #6.346 11-09-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.347 11-09-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για στείλε link Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1081247#post1081247 Και στη τελικη δεν φταινε οι νεοι εκαστοτε ιδιοκτητες. Καποιος παιρνει ενα γατακι οκ.Δουλεια εκεινου που το δινει ειναι η πληροφορηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:38 Η bastet_13: #6.348 11-09-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Click για ανάπτυξη... απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #6.349 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Click για ανάπτυξη... Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 11-09-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.351 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε Νεκταρια,ξερω,δεν ειδες κι εγω τι τραβαω;Καλως ή κακως η κατασταση ειναι ασχημη,και με τις αντιληψεις αυτες και με αυτους που τις προωθουν για να μη χασουν πελατες.Για μενα δεν ειναι πελατες,ειναι ανθρωποι που θα παρουν τα μωρα μου.Κι αν δεν τα εχουν οπως εγω,και δεν ασπαζονται τις αποψεις μου για την ευημερια τους οσα κι αν δινουν,δεν θα εχουν ενα μωρο μας στην αγκαλια τους.Τι να πω,ισως καποιοι δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι,απλα το θεωρω ευθυνη σου να ενημερωθεις οταν εχεια να κανεις ειδικα με ζωντανα πλασματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Ο EL GATO έγραψε: #6.344 11-09-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bastet_13: #6.345 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #6.346 11-09-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.347 11-09-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για στείλε link Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1081247#post1081247 Και στη τελικη δεν φταινε οι νεοι εκαστοτε ιδιοκτητες. Καποιος παιρνει ενα γατακι οκ.Δουλεια εκεινου που το δινει ειναι η πληροφορηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:38 Η bastet_13: #6.348 11-09-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Click για ανάπτυξη... απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #6.349 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Click για ανάπτυξη... Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 11-09-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.351 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Click για ανάπτυξη... Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bastet_13: #6.345 11-09-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #6.346 11-09-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.347 11-09-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για στείλε link Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1081247#post1081247 Και στη τελικη δεν φταινε οι νεοι εκαστοτε ιδιοκτητες. Καποιος παιρνει ενα γατακι οκ.Δουλεια εκεινου που το δινει ειναι η πληροφορηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:38 Η bastet_13: #6.348 11-09-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Click για ανάπτυξη... απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #6.349 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Click για ανάπτυξη... Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 11-09-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.351 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:33 Η moukelis έγραψε: #6.346 11-09-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.347 11-09-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για στείλε link Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1081247#post1081247 Και στη τελικη δεν φταινε οι νεοι εκαστοτε ιδιοκτητες. Καποιος παιρνει ενα γατακι οκ.Δουλεια εκεινου που το δινει ειναι η πληροφορηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:38 Η bastet_13: #6.348 11-09-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Click για ανάπτυξη... απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #6.349 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Click για ανάπτυξη... Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 11-09-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.351 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.347 11-09-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για στείλε link Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1081247#post1081247 Και στη τελικη δεν φταινε οι νεοι εκαστοτε ιδιοκτητες. Καποιος παιρνει ενα γατακι οκ.Δουλεια εκεινου που το δινει ειναι η πληροφορηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:38 Η bastet_13: #6.348 11-09-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Click για ανάπτυξη... απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #6.349 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Click για ανάπτυξη... Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 11-09-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.351 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Για στείλε link Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1081247#post1081247 Και στη τελικη δεν φταινε οι νεοι εκαστοτε ιδιοκτητες. Καποιος παιρνει ενα γατακι οκ.Δουλεια εκεινου που το δινει ειναι η πληροφορηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:38 Η bastet_13: #6.348 11-09-09 12:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Click για ανάπτυξη... απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #6.349 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Click για ανάπτυξη... Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 11-09-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.351 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πες ποιο θες να στο νοικιασω. Click για ανάπτυξη... απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #6.349 11-09-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Click για ανάπτυξη... Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 11-09-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.351 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες) Click για ανάπτυξη... Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 11-09-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.351 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.351 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα; Click για ανάπτυξη... αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.352 11-09-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν κυνηγουσε ποντικια κλπ... κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους Click για ανάπτυξη... Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:46 Η bastet_13: #6.353 11-09-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!! ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η bastet_13: #6.354 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.355 11-09-09 12:48 το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το καταλαβα μωρε... πλακα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:48 Η staman2 έγραψε: #6.356 11-09-09 12:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια; Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:50 Η moukelis έγραψε: #6.357 11-09-09 12:50 Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Η bastet_13: #6.358 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια. Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις. Click για ανάπτυξη... καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε??? κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι.. ευχαριστουμε χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:53 Ο EL GATO έγραψε: #6.359 11-09-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Η bastet_13: #6.360 11-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας. Click για ανάπτυξη... μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.