Τα Μaine Coon-άκια!!

:lol::lol::lol:
ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο...
πες μου τη γνωμη σου...
Ειμαι τρελη?:/::redface::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:Καλόοοοοο!!!!!
Λοιπον Γιουλάκο ο κύριος που σε πήρε τηλ. και πριν το κλείσει σου είπε "φιλούμπες"θα το εννοούσε κατα το "γαρδούμπες":lol::lol::lol:Καλά εχω ξεραθει στο γέλιο τωρα που σε σκέφτομαι :):):lol:

Νεκταρία μου μην συγχίζεσαι , με υπομονή και σωστή ενημέρωση όλα τακτοποιούνται.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες.
Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικια:confused:Ε μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια:mad:

Για στείλε link

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες.
Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικια:confused:Ε μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια:mad:
Ναι μωρε Νεκταρια,ξερω,δεν ειδες κι εγω τι τραβαω;Καλως ή κακως η κατασταση ειναι ασχημη,και με τις αντιληψεις αυτες και με αυτους που τις προωθουν για να μη χασουν πελατες.Για μενα δεν ειναι πελατες,ειναι ανθρωποι που θα παρουν τα μωρα μου.Κι αν δεν τα εχουν οπως εγω,και δεν ασπαζονται τις αποψεις μου για την ευημερια τους οσα κι αν δινουν,δεν θα εχουν ενα μωρο μας στην αγκαλια τους.Τι να πω,ισως καποιοι δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι,απλα το θεωρω ευθυνη σου να ενημερωθεις οταν εχεια να κανεις ειδικα με ζωντανα πλασματα.

ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???:blink::blink:τι αλλο θα ακουσω...!!!!

Ε, γάτα είναι Κατερινιω. Ποντίκια θα κυνηγά. Τι να κυνηγά; Καριερα;
:lol::lol::lol::lol:

xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες!:P

xexexexexexexe ναι βρε....ελεγε ομως οτι θελανε να παρουν το γατακι..με σκοπο ..να κυνηγαει ποντικια!!!!!!εξω απο το σπιτι...ε εξακολουθω και το βρισκω τραγικο..ε να παρω και εγω ενα αλλα μονο για καλοκαιρι να μου κυνηγαει τις κατσαριδες!:P
Πες ποιο θες να στο νοικιασω.:lol::lol::lol::lol:

Για στείλε link

https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=1081247#post1081247

Και στη τελικη δεν φταινε οι νεοι εκαστοτε ιδιοκτητες. Καποιος παιρνει ενα γατακι οκ.Δουλεια εκεινου που το δινει ειναι η πληροφορηση.

Πες ποιο θες να στο νοικιασω.:lol::lol::lol::lol:
απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες):P:P:P

απο οτι ξερω τα νορβηγακια ειναι οι καλυτεροι κυνηγοι...κοιτα δωστο μου για ιουνιο ςσ τελη αυγουστου -μετα θα στο δωσω πισω!χαχαχαχαχα(αν δεν εχω παει κουκουβαουνες):P:P:P
Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια;

παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν:P κυνηγουσε ποντικια κλπ...
κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους:)

αυτην εμενα κυνηγαει η Σεμελη:cool::lol::lol::lol:

παντως δεν μπορουμε ρε παιδια και να καταργησουμε τη φυση της γατας....εξ'απ'ανεκαθεν:P κυνηγουσε ποντικια κλπ...
κι εμενα η γατουλα της μαμας μας εχει βγαλει καμποσα στο κηπο...και μας ανακαλυψε τη φωλια τους:)
Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου.

Γιουλη αλλο αυτο,κι αλλο να τη θες για εργαλειο.Δεν ειναι υπαλληλος σου η γατα,ουτε υποκαταστατο του ποντικοφαρμακου.
αυτο ακριβως λεω....ο σκοπος που περνεις το ζωο εχει να λεει πολλα..και οπως καταλαβα το ατομο που το θελει..το θελει ως εργαλειο!!
ασ κανει απολυμανση ..ξερω γω??

Τελη Αυγουστου μου τα εχει νοικιασει πολυκατοικια για απεντομωση,δε γινεται.Θες μεσα να σας βολεψω και τους δυο η εκμεταλλευτρια;
πληρωνω οσο οσο!!!!δεν γινεται αλλιως..τις φοβαμαι τις κατσαριδες..και τις αρχνεσ επισης!!!!οποτε..μπορεις να με εκμεταλευτεις ειναι επισημο!:P

το καταλαβα μωρε...
πλακα κανω...:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:καλοοοοοοοοοοο

Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια.:mad:
Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις.

Μη γελατε οταν κλεινω δουλεια,μοα χαλατε τη συμφωνια.:mad:
Μονο για κατσαριδες ε;Το χαϊδεμα και το ζουληγμα ειναι εξτρα.Τελος παντων,θα σε χρεωσω κατι παραπανω γιατι ο κουραμπιες ειναι πειρασμος και δε θα αντισταθεις.
καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε???
κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι..
ευχαριστουμε

χαχαχαχαχα:cool:

Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας.:lol:

Μ' αρέσει που κάθεσαι και μου απαντας κιόλας.:lol:
μη δινεις πολυ σημασια κυριε αγαπητε μουψακο γιατι δεν εχω κοιμηθει...οποτε ο αργανισμος υστερει σε χιουμορ...κοιμαται το πνευμα μου μαλλον;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back