Τα Μaine Coon-άκια!!

καταλαβα...τον κ..λο μ θα πληρωσω ε???
κυρια εκτροφεα δεν ειστε καθολου καλη και πρεπει να σας παρουν την αδεια και εγω πρεπει να σας κλεψω το γατι..
ευχαριστουμε

χαχαχαχαχα:cool:
Δεν εχω ακομα αδεια μανταμ,κι αν περασετε απο τα δυο σκυλια μας,τον Σειριο,κι εμενα,μπορειτε να μου κλεψετε τον σουπερ απεντομωτη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχω ακομα αδεια μανταμ,κι αν περασετε απο τα δυο σκυλια μας,τον Σειριο,κι εμενα,μπορειτε να μου κλεψετε τον σουπερ απεντομωτη.
xaxaxaxaxaxaxa!θα φερω το super γατο -μοκα μαζι να δεις....ασε που εγω ειμαι παλικαρι..θα περασω....στανταρε..
αν μου βαλεις καμια αρχνη ομως..εστω και σε φωτιγραφια τοτε δεν θα τολμησω..αντε σε βοηθαω κιολασ:P
και να ξερεις πως οταν εχουμε κατι καλο πρεπει να μην το κραταμε για τον εαυτο μας...τον απεντμωτη δωστε τον στον λαο του...
εξαλου το ειπε και ο jesus... ο εχων δυο χειτωνας...
ε εσυ εισαι ο εχων δυο γατους νορβη.δασους....:P:P:P:P:P:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατ, θα πας και συ το βράδυ στην Πισινα;

Επεσες σε αθρησκη αγαπητη,την πατησες.:lol:

Επεσες σε αθρησκη αγαπητη,την πατησες.:lol:
ντροπη και αισχος!!!
οπως και να εχει...ι ιστορικοτητα του ιησυ δεν αμφισβητειται...το ποιος ηταν ειναι προς αμφσβητηση...
οποτε τα λογια του ισχιουν!!να δωσεις παρακαλω τον ενα γατο!:P
μη το κουβεντιαζουμε...ειναι και εδω το γατι μου και φωναζει..μαλλον αυτο λεει...τα νορβηγακια να δωθουν στο λαο!!!!:cool::cool::cool:

Κατ, θα πας και συ το βράδυ στην Πισινα;
τι ειναι αυτο ερωτηση παγιδα?κατι σαν το κοτερο με ψινακη και τετοια???
δεν ξερω κυριε μου καμια πισινα!!!για ποια με περασατε???:P

σοβαρα...ποια πισινα???

ντροπη και αισχος!!!
οπως και να εχει...ι ιστορικοτητα του ιησυ δεν αμφισβητειται...το ποιος ηταν ειναι προς αμφσβητηση...
οποτε τα λογια του ισχιουν!!να δωσεις παρακαλω τον ενα γατο!:P
μη το κουβεντιαζουμε...ειναι και εδω το γατι μου και φωναζει..μαλλον αυτο λεει...τα νορβηγακια να δωθουν στο λαο!!!!:cool::cool::cool:
Μοναχη σου εισαι κοπελια,οποτε δεν αποτελεις λαο.:lol::lol::lol::lol:

Μοναχη σου εισαι κοπελια,οποτε δεν αποτελεις λαο.:lol::lol::lol::lol:
τετοιο κοριτσι που ειμαι..με τετοιες αποψεις...κανω λαο....εμπρος στο δρομο που χαραξε η βλακεια που με δερνει!:up:

Εγώ πέρασα,αλλά το μυστικότατο μυστικό του μυστικού βασιλείου,δεν το λέω!:P:lol::lol:

τι ειναι αυτο ερωτηση παγιδα?κατι σαν το κοτερο με ψινακη και τετοια???
δεν ξερω κυριε μου καμια πισινα!!!για ποια με περασατε???:P

σοβαρα...ποια πισινα???

Δες την υπογραφή της Γιουλης.

Δες την υπογραφή της Γιουλης.
ε...οχι!!
πολυ κυριλε για εμενα..δεν συχναζω σε τετοια μερη!:cool:
θα μαζευτειτε εκει?

ε...οχι!!
πολυ κυριλε για εμενα..δεν συχναζω σε τετοια μερη!:cool:
θα μαζευτειτε εκει?

Σημασία, να ξέρεις, δεν έχει το background, αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους είσαι μαζί.

Οι οποίοι, βέβαια, είναι ψωναρες που επιλέγουν τέτοια μέρη, αλλά μην πεις ότι στο είπα. :lol:

Σημασία, να ξέρεις, δεν έχει το background, αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους είσαι μαζί.

Οι οποίοι, βέβαια, είναι ψωναρες που επιλέγουν τέτοια μέρη, αλλά μην πεις ότι στο είπα. :lol:
xaxaxaxaxa!!πολυ καλο!!!!ενταξει δεν θα το πω..θα μεινει μεταξυ μας....
προς το παρον παω να βαλω μια zero και να ετοιμαστω γιατι κατα τις δυο αρχιζει το μπεβερλι χιλς!!!!!!!!!:cool:
μετα θα παω να φτιαξω το μηχανακι!!!
και να ενημερωσω οτι δεν μου μενουν λεφτα να βγαλω το διπλωμα γιατι εσπασε το θερμοσυφωνο και τρυπησαν οι σωληνες..εδωσα τα λεφτα που ειχα μαζεψει για το διπλωμα και αλλα..τοσα που σημαινει οτι ετσι οπως παει δεν θα μαζεψω ποτε λεφτα να παρω ενα γατι νορβ.δασουν η ενα κουνακι!!!(κ δεν θα βγαλω το διπλωμα)

-ξερω δεν κολαει πουθενα αλλα επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου!!!!:cool:

xaxaxaxaxa!!πολυ καλο!!!!ενταξει δεν θα το πω..θα μεινει μεταξυ μας....
προς το παρον παω να βαλω μια zero και να ετοιμαστω γιατι κατα τις δυο αρχιζει το μπεβερλι χιλς!!!!!!!!!:cool:
μετα θα παω να φτιαξω το μηχανακι!!!
και να ενημερωσω οτι δεν μου μενουν λεφτα να βγαλω το διπλωμα γιατι εσπασε το θερμοσυφωνο και τρυπησαν οι σωληνες..εδωσα τα λεφτα που ειχα μαζεψει για το διπλωμα και αλλα..τοσα που σημαινει οτι ετσι οπως παει δεν θα μαζεψω ποτε λεφτα να παρω ενα γατι νορβ.δασουν η ενα κουνακι!!!(κ δεν θα βγαλω το διπλωμα)

-ξερω δεν κολαει πουθενα αλλα επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου!!!!:cool:

Ναι, παιδάκι μου. Βγάλτα από μέσα σου...
Άντε, έλα το βράδυ μια βόλτα.

εγω μια μικρη Μικρασσιατισα προσφυγοπουλα? (δικαιολογω το Νεα Ερυθραια τωρα:lol:)
Εγω ψωναρα?:redface::P
Καλε ελα!!!
Γιατι εμεις μονο εκει συχναζουμε νομιζεις? τα ταβερνεια μας εχουν φαει:lol:

εγω μια μικρη Μικρασσιατισα προσφυγοπουλα? (δικαιολογω το Νεα Ερυθραια τωρα:lol:)
Καλε ελα!!!

Που είναι η Αναστασια να στα πει ένα χεράκι;

Καλε ελα!!!
:lol::lol::lol:Δεν υπάρχεις!:lol::lol::up:

Μόλις με πήρε η γιαγιά μου από το Βόλο,διαβάστε συζήτηση,μετά τα:τι κάνεις,καλή σχολική χρονιά κλπλ::P:lol:

Γιαγιά:Βιβλία σας έδωσαν;
Εγώ:Ναι
Γιαγιά:Τώρα τί κάνεις,διαβάζεις;
Εγώ:Δεν έχουμε ξεκινίσει μάθημα ακόμα βρε,μόνο βιβλία μας δώσανε!
Γιαγιά:Είπα μήπως τα ξεφύλιζες,να δεις τι γράφουν(εδώ φαίνεται το πόσο με ξέρει!:P:lol:)
Εγώ:Μπα,το φυλάω για έκπληξη!:P
Γιαγιά:Καμιά δουλειά στο σπίτι κάνεις;
Εγώ:Όχι ακόμα,κι αυτές για έκπληξη τις κρατάω:P.Το Γιώργο γιατί δεν τον ρωτάς αν κάνει δουλειές;:mad:
Γιαγιά:Ε, ο Γιώργος είναι αγόρι!

Και μετά άρχισα το φεμινιστικό κήρυγμα!:P:lol::up:

:lol:Δεν υπάρχεις!:lol::lol::up:

Μόλις με πήρε η γιαγιά μου από το Βόλο,διαβάστε συζήτηση,μετά τα:τι κάνεις,καλή σχολική χρονιά κλπλ::P:lol:

Γιαγιά:Βιβλία σας έδωσαν;
Εγώ:Ναι
Γιαγιά:Τώρα τί κάνεις,διαβάζεις;
Εγώ:Δεν έχουμε ξεκινίσει μάθημα ακόμα βρε,μόνο βιβλία μας δώσανε!
Γιαγιά:Είπα μήπως τα ξεφύλιζες,να δεις τι γράφουν(εδώ φαίνεται το πόσο με ξέρει!:P:lol:)
Εγώ:Μπα,το φυλάω για έκπληξη!:P
Γιαγιά:Καμιά δουλειά στο σπίτι κάνεις;
Εγώ:Όχι ακόμα,κι αυτές για έκπληξη τις κρατάω:P.Το Γιώργο γιατί δεν τον ρωτάς αν κάνει δουλειές;:mad:
Γιαγιά:Ε, ο Γιώργος είναι αγόρι!

Και μετά άρχισα το φεμινιστικό κήρυγμα!:P:lol::up:
καλα σου ειπε η γιαγια Χριστινακι...
ο Γιωργος ειναι Γιωργος κι ειναι αντρας...:cool:
Αντε μη γινουμε ισα κι ομοια τωρα...:lol::lol:
Α...εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα:lol:
Στον αντρα μου βαζω γαλαζια ποδια ποτε ροζ:down::lol:

καλα σου ειπε η γιαγια Χριστινακι...
ο Γιωργος ειναι Γιωργος κι ειναι αντρας...:cool:
Αντε μη γινουμε ισα κι ομοια τωρα...:lol::lol:
Α...εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα:lol:
Στον αντρα μου βαζω γαλαζια ποδια ποτε ροζ:down::lol:
Ναι,έγινε και άντρας το σκ@tό!:P

Υou rock!:lol::lol::lol::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back