みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:20 Η みことftw έγραψε: #6.521 17-09-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... Σοβαρα μιλατε? Ποσος καιρος ειναι που εχει υιοθετηθει? Ωωωω, λετε να μου κανει και μενα ο Μικοτο μου τετοια, που τον εχω μονο 2 μηνες και θα κανω να τον δω καμποσο καιρο μετα που θα φυγω για εξωτερικο?:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:22 Η Νεκταρια έγραψε: #6.522 17-09-09 22:22 Αν θυμαμαι καλα στις 24 Αυγουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.523 17-09-09 22:23 Kαλα που ειναι και η Νεκταρια και μας θυμιζει σε τι νημα ειμαστε, γιατι το εχουμε κανει "πλατεια" το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η Νεκταρια έγραψε: #6.524 17-09-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα που ειναι και η Νεκταρια και μας θυμιζει σε τι νημα ειμαστε, γιατι το εχουμε κανει "πλατεια" το θεμα. Click για ανάπτυξη... Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.525 17-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν εχω κατι προχειρο. Με την πρωτη ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:50 Η meows έγραψε: #6.526 17-09-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.527 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από meows: Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα πρεπει να αλληλοευχαριστιομαστεΠρωτον εσεις γιατι εχετε ενα νεο μελος στο σπιτι σας που σας δινει χαρα,και δευτερον γιατι ο θεος μου στελνει ανθρωπους που αγαπανε και φροντιζουν τα γατακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η staman2 έγραψε: #6.528 18-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.529 18-09-09 11:08 Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #6.530 18-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Click για ανάπτυξη... Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.531 18-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... Σοβαρα μιλατε? Ποσος καιρος ειναι που εχει υιοθετηθει? Ωωωω, λετε να μου κανει και μενα ο Μικοτο μου τετοια, που τον εχω μονο 2 μηνες και θα κανω να τον δω καμποσο καιρο μετα που θα φυγω για εξωτερικο?:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:22 Η Νεκταρια έγραψε: #6.522 17-09-09 22:22 Αν θυμαμαι καλα στις 24 Αυγουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.523 17-09-09 22:23 Kαλα που ειναι και η Νεκταρια και μας θυμιζει σε τι νημα ειμαστε, γιατι το εχουμε κανει "πλατεια" το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η Νεκταρια έγραψε: #6.524 17-09-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα που ειναι και η Νεκταρια και μας θυμιζει σε τι νημα ειμαστε, γιατι το εχουμε κανει "πλατεια" το θεμα. Click για ανάπτυξη... Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.525 17-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν εχω κατι προχειρο. Με την πρωτη ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:50 Η meows έγραψε: #6.526 17-09-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.527 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από meows: Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα πρεπει να αλληλοευχαριστιομαστεΠρωτον εσεις γιατι εχετε ενα νεο μελος στο σπιτι σας που σας δινει χαρα,και δευτερον γιατι ο θεος μου στελνει ανθρωπους που αγαπανε και φροντιζουν τα γατακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η staman2 έγραψε: #6.528 18-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.529 18-09-09 11:08 Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #6.530 18-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Click για ανάπτυξη... Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.531 18-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν θυμαμαι καλα στις 24 Αυγουστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.523 17-09-09 22:23 Kαλα που ειναι και η Νεκταρια και μας θυμιζει σε τι νημα ειμαστε, γιατι το εχουμε κανει "πλατεια" το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η Νεκταρια έγραψε: #6.524 17-09-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα που ειναι και η Νεκταρια και μας θυμιζει σε τι νημα ειμαστε, γιατι το εχουμε κανει "πλατεια" το θεμα. Click για ανάπτυξη... Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.525 17-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν εχω κατι προχειρο. Με την πρωτη ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:50 Η meows έγραψε: #6.526 17-09-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.527 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από meows: Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα πρεπει να αλληλοευχαριστιομαστεΠρωτον εσεις γιατι εχετε ενα νεο μελος στο σπιτι σας που σας δινει χαρα,και δευτερον γιατι ο θεος μου στελνει ανθρωπους που αγαπανε και φροντιζουν τα γατακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η staman2 έγραψε: #6.528 18-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.529 18-09-09 11:08 Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #6.530 18-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Click για ανάπτυξη... Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.531 18-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλα που ειναι και η Νεκταρια και μας θυμιζει σε τι νημα ειμαστε, γιατι το εχουμε κανει "πλατεια" το θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:31 Η Νεκταρια έγραψε: #6.524 17-09-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα που ειναι και η Νεκταρια και μας θυμιζει σε τι νημα ειμαστε, γιατι το εχουμε κανει "πλατεια" το θεμα. Click για ανάπτυξη... Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.525 17-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν εχω κατι προχειρο. Με την πρωτη ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:50 Η meows έγραψε: #6.526 17-09-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.527 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από meows: Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα πρεπει να αλληλοευχαριστιομαστεΠρωτον εσεις γιατι εχετε ενα νεο μελος στο σπιτι σας που σας δινει χαρα,και δευτερον γιατι ο θεος μου στελνει ανθρωπους που αγαπανε και φροντιζουν τα γατακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η staman2 έγραψε: #6.528 18-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.529 18-09-09 11:08 Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #6.530 18-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Click για ανάπτυξη... Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.531 18-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλα που ειναι και η Νεκταρια και μας θυμιζει σε τι νημα ειμαστε, γιατι το εχουμε κανει "πλατεια" το θεμα. Click για ανάπτυξη... Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:46 Ο EL GATO έγραψε: #6.525 17-09-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν εχω κατι προχειρο. Με την πρωτη ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:50 Η meows έγραψε: #6.526 17-09-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.527 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από meows: Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα πρεπει να αλληλοευχαριστιομαστεΠρωτον εσεις γιατι εχετε ενα νεο μελος στο σπιτι σας που σας δινει χαρα,και δευτερον γιατι ο θεος μου στελνει ανθρωπους που αγαπανε και φροντιζουν τα γατακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η staman2 έγραψε: #6.528 18-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.529 18-09-09 11:08 Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #6.530 18-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Click για ανάπτυξη... Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.531 18-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν εχω κατι προχειρο. Με την πρωτη ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:50 Η meows έγραψε: #6.526 17-09-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.527 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από meows: Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα πρεπει να αλληλοευχαριστιομαστεΠρωτον εσεις γιατι εχετε ενα νεο μελος στο σπιτι σας που σας δινει χαρα,και δευτερον γιατι ο θεος μου στελνει ανθρωπους που αγαπανε και φροντιζουν τα γατακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η staman2 έγραψε: #6.528 18-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.529 18-09-09 11:08 Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #6.530 18-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Click για ανάπτυξη... Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.531 18-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.527 17-09-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από meows: Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα πρεπει να αλληλοευχαριστιομαστεΠρωτον εσεις γιατι εχετε ενα νεο μελος στο σπιτι σας που σας δινει χαρα,και δευτερον γιατι ο θεος μου στελνει ανθρωπους που αγαπανε και φροντιζουν τα γατακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η staman2 έγραψε: #6.528 18-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.529 18-09-09 11:08 Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #6.530 18-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Click για ανάπτυξη... Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.531 18-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meows: Εμείς ευχαριστούμε! Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας". Και είναι αλήθεια! Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! Click για ανάπτυξη... Μαλλον θα πρεπει να αλληλοευχαριστιομαστεΠρωτον εσεις γιατι εχετε ενα νεο μελος στο σπιτι σας που σας δινει χαρα,και δευτερον γιατι ο θεος μου στελνει ανθρωπους που αγαπανε και φροντιζουν τα γατακια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:07 Η staman2 έγραψε: #6.528 18-09-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.529 18-09-09 11:08 Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #6.530 18-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Click για ανάπτυξη... Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.531 18-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι τηςΕγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροτανΕτσι ειναι οι γατες Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια. Σε ευχαριστω Ελιζα Click για ανάπτυξη... ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.529 18-09-09 11:08 Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #6.530 18-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Click για ανάπτυξη... Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.531 18-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:26 Η Νεκταρια έγραψε: #6.530 18-09-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Click για ανάπτυξη... Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.531 18-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!! Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? Click για ανάπτυξη... Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.531 18-09-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατεΕμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει Click για ανάπτυξη... Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ? Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #6.532 18-09-09 11:36 Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέραααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Ο mixalakis: #6.533 18-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτεΜιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.534 18-09-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέραααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... καλημερα προσχαρη κυρια μου! Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη? Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι? Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε? Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η staman2 έγραψε: #6.535 18-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια. Έτοιμος ήμουν να επέμβω... Click για ανάπτυξη... Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.536 18-09-09 12:11 Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.537 18-09-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τι να επέμβεις καλέ μου???Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα αξεσουάρ που διαθέτει Click για ανάπτυξη... νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum. Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #6.538 18-09-09 12:17 Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα κουνακια! Η νομοταγης εκτροφεας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η staman2 έγραψε: #6.539 18-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 326 327 328 329 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 327 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!! Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα. Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο Click για ανάπτυξη... αααααα κυρία μου μου!!!! Τι κάνετε???!!!! Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!! Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω???? χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο τηςΕτσι για να μάθει.οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.540 18-09-09 12:21 κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου Μηπως ξερετε εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.