Τα Μaine Coon-άκια!!

Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι της:)Εγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε :blink: Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροταν;)Ετσι ειναι οι γατες:(
Περναει ομως υπεροχα με την Ελιζα και τα δυο της αγγελουδια.
Σε ευχαριστω Ελιζα:)

Σοβαρα μιλατε? :blink: Ποσος καιρος ειναι που εχει υιοθετηθει? :/: Ωωωω, λετε να μου κανει και μενα ο Μικοτο μου τετοια, που τον εχω μονο 2 μηνες και θα κανω να τον δω καμποσο καιρο μετα που θα φυγω για εξωτερικο?:cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θυμαμαι καλα στις 24 Αυγουστου:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλα που ειναι και η Νεκταρια και μας θυμιζει σε τι νημα ειμαστε, γιατι το εχουμε κανει "πλατεια" το θεμα.

Kαλα που ειναι και η Νεκταρια και μας θυμιζει σε τι νημα ειμαστε, γιατι το εχουμε κανει "πλατεια" το θεμα.

Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτε;)Μιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος:confused: Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια;):P
Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα:hmm:

Απο μενα και τον Μιχαλακι θα το βρειτε;)Μιλατε για νυφικα,γαμους,ινδικα φορεματα,ζαντιερες,καρω φουστιτσες τσ,τσ,τσ ελεος:confused: Και τα μεινκουνακια που τα πατε ωρε αδελφια;):P
Για βαλε μας εναν Μουψαρο να συνελθουμε....η θα μας τρελλανεις για πολλοστη φορα:hmm:

Τωρα δεν εχω κατι προχειρο. Με την πρωτη ευκαιρια...

greta5months.JPG

greta5months3.JPG

greta5months4.JPG

Χτες πηγα και ειδα τη Greta στο σπιτι της:)Εγω τη ξεγεννησα εγω τη μεγαλωσα και ολο κχχχχχχχχχχχχ μου εκανε :blink: Κατανοητο,ξερω οτι ετσι θα συμπεριφεροταν;)Ετσι ειναι οι γατες:(

Εμείς ευχαριστούμε! :)
Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας".
Και είναι αλήθεια!

Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! :lol:

Εμείς ευχαριστούμε! :)
Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της εφτάχρονης κόρης μου, "η Greta συμπλήρωσε το σπιτικό μας".
Και είναι αλήθεια!

Όσο για το κχχχχχχχχχ, μάλλον ήταν οι μυρωδιές των άλλων γατιών πάνω σου... Ε, ήταν και η ώρα της σιέστας της! :lol:

Μαλλον θα πρεπει να αλληλοευχαριστιομαστε:PΠρωτον εσεις γιατι εχετε ενα νεο μελος στο σπιτι σας που σας δινει χαρα,και δευτερον γιατι ο θεος μου στελνει ανθρωπους που αγαπανε και φροντιζουν τα γατακια μου:)

greta5months.JPG

greta5months3.JPG

greta5months4.JPG

ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της:up:

Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!!
Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? :)

:rolleyes:

Καλημερα Μειν Κουνομανιακοι!!
Θα με ενδιεφεραι να αγορασω εν Μεην Κουν, μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιο εκτροφειο και να μου πειτε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα της φυλης? :)

Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατε;)Εμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει;):whistle::whistle::whistle:

Κυρια μου θα απευθυνθειτε στον ελληνικο ομιλο γατας για αυτο που ζητατε;)Εμεις εδω διαθετουμε ινδικα σαρι και ζαντιερες αν σας ενδιαφερει;):whistle::whistle::whistle:
Μα σας παρακαλω για ποια με περασατε?? :confused:
Αν ξερετε τον/την Προεδρο του Ομιλου μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε το ονομα του/της και τα στοιχεια του τηλ. κλπ. ?
Ας επικεντρωθουμε σας παρακαλω στο θεμα μας:)

Καλημέραααααααααααααααααα:up::up:

Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια.

Έτοιμος ήμουν να επέμβω...

Καλημέραααααααααααααααααα:up::up:
καλημερα προσχαρη κυρια μου!
Εσεις ξερετε να με ενημερωσετε για τη φυλη?
Βλεπω πολλα γατακια στην υπογραφη σας! Δικα σας ειναι?
Να τα χαιρεστε! Απο Κουν ξερετε?
Ευτυχώς Νεκταρία που κάθε 2-3 σελίδες με άσχετα, βάζεις και μερικές φώτος με κουνάκια.

κυριε Μιχαλακη μηπως εσεις ξερετε να μου δωσετε πληροφοριες για τη φυλη?

ΠΩ ΠΩ Νεκταρία ομορφια!!! Να την χαίροναι οι νεοι γατογονεις της:up:

Τι να επέμβεις καλέ μου???:lol:Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? :lol:Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα:P αξεσουάρ που διαθέτει:lol::lol::rolleyes:

Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!!
Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα.
Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο:up:

Τι να επέμβεις καλέ μου???:lol:Δεν βλέπεις πως παρόλο που έκανα σχόλιο πιο πάνω σχετικό με το γατόνι δεν μου απήντησε κανεις???? :lol:Μάλλον λοιπόν κι εγώ πρέπει να το αλλαξω το βιολί και να απευθύνομαι στο θεμα εδώ και για τα άλλαααααα:P αξεσουάρ που διαθέτει:lol::lol::rolleyes:
νομιζω κυρια staman2 οτι υπαρχει θεμα με γατοαξεσουαρ στο forum.
Για τι ειδους αξεσουαρ μιλατε? :hmm:

Καλημερα κουνακια!
2057230305_a28e863012.jpg

2057230757_d83cbb2f37.jpg

2057230859_813d1764e6.jpg

Η νομοταγης εκτροφεας.:P

Ακομα περιμενω πληροφοριες για τη φυλη!!
Κι οσο περιμενα τα στοιχεια του Προεδρου του Ομιλου, τα βρηκα μονη μου στο google!! Ειναι γυναικα τελικα.
Θα την επισκεφτω αυριο απροειδοποιητα, εμαθα οτι ειναι και εκτροφεας Κουν!! Θα της κανω μια αιφνιδιαστικη επισκεψη στο εκτροφειο:up:
αααααα κυρία μου μου!!!! :)Τι κάνετε???!!!!:) Ναι τα γατόνια της υπογραφής ειναι δικά μου... Και τα σκυλόνια που δεν έχω βαλει επίσης!!!:) Εσεις μάλλον έχετε αυτά τα κοντά φουντωτα γαλανά γατάκια που βλέπω????
χμμμ διαφέρουν πολύ απο τα κουνάκια. :hmm:θα σας αναλύσω 2 -3 πράγματα που ξέρω για την φυλή. Τα υπόλοιπα θα σας τα αναλύσει ένας χρήστης του φόρουμ εδώ ονόματι El gato o oποίος έχει έναν κούναρο με φουντωτή ουρά και μάλιστα παραδίδει μαθήματα κατ΄οίκον:lol::lol:
Ναι όσο για την πρόεδρο του ομίλου ειναι γυναικα. Και ειναι και εκτροφέας κουν και μάλιστα κι εγώ έχω προγραμματίσει για αύριο ακριβώς απροειδοποιητη επίσκεψη στον χώρο της:lol::lol::PΕτσι για να μάθει.:lol::lol::lol:οτι ή θα χαλαρώσω με αυτά που θα δω ή θα μαλλιοτραβηχτουμε αν δεν είναι σε όλα ΟΚ και βαμμένη επίσης:lol::lol::lol:

κυρια Moukelis παρακαλω πολυ διαβαστε τα παραπανω Posts....κανω καποιες ερωτησεις για τη φυλη του εν λογω thread και δεν ασχολειται κανενας μαζι μου:(:redface:
Μηπως ξερετε εσεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back