ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.701 01-10-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι θα τον βγαλουμε σε δημοπρασια; Click για ανάπτυξη... γελαω αλλα κι εγω φευγω, παω το Χρηστο ορθοδοντικο, να τις φαμε απο τη γιατρο που δε φοραει το μασελακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.702 01-10-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: I feel used!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα που ειπες used...μου λεει ο μεγαλος προχθες.... περνουσε κατω στη Κηφισιας ενας παλιατζης και με φωναξε να κατεβω κατω να με παρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.703 01-10-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπες used...μου λεει ο μεγαλος προχθες.... περνουσε κατω στη Κηφισιας ενας παλιατζης και με φωναξε να κατεβω κατω να με παρει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η moukelis έγραψε: #6.704 01-10-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: I feel used!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι και σε χαλαει,αστα αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:52 Ο EL GATO έγραψε: #6.705 01-10-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι και σε χαλαει,αστα αυτα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η moukelis έγραψε: #6.706 01-10-09 16:54 Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.707 01-10-09 19:05 Γυρισαμε Την ναρκωσαμε αφου πρωτα καναμε εξετασεις αιματος και αφου ηταν ολα καλα προχωρισαμε.Ουφ και ειχα αγχωθειΤωρα εχουμε κι ενα κουρεμενο κουνακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.708 01-10-09 22:30 Για βάλε καμία φωτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.709 01-10-09 22:35 δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.710 01-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Click για ανάπτυξη... ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.711 01-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι θα τον βγαλουμε σε δημοπρασια; Click για ανάπτυξη... γελαω αλλα κι εγω φευγω, παω το Χρηστο ορθοδοντικο, να τις φαμε απο τη γιατρο που δε φοραει το μασελακι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.702 01-10-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: I feel used!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα που ειπες used...μου λεει ο μεγαλος προχθες.... περνουσε κατω στη Κηφισιας ενας παλιατζης και με φωναξε να κατεβω κατω να με παρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.703 01-10-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπες used...μου λεει ο μεγαλος προχθες.... περνουσε κατω στη Κηφισιας ενας παλιατζης και με φωναξε να κατεβω κατω να με παρει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η moukelis έγραψε: #6.704 01-10-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: I feel used!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι και σε χαλαει,αστα αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:52 Ο EL GATO έγραψε: #6.705 01-10-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι και σε χαλαει,αστα αυτα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η moukelis έγραψε: #6.706 01-10-09 16:54 Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.707 01-10-09 19:05 Γυρισαμε Την ναρκωσαμε αφου πρωτα καναμε εξετασεις αιματος και αφου ηταν ολα καλα προχωρισαμε.Ουφ και ειχα αγχωθειΤωρα εχουμε κι ενα κουρεμενο κουνακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.708 01-10-09 22:30 Για βάλε καμία φωτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.709 01-10-09 22:35 δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.710 01-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Click για ανάπτυξη... ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.711 01-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: I feel used!!!! Click για ανάπτυξη... τωρα που ειπες used...μου λεει ο μεγαλος προχθες.... περνουσε κατω στη Κηφισιας ενας παλιατζης και με φωναξε να κατεβω κατω να με παρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.703 01-10-09 16:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπες used...μου λεει ο μεγαλος προχθες.... περνουσε κατω στη Κηφισιας ενας παλιατζης και με φωναξε να κατεβω κατω να με παρει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η moukelis έγραψε: #6.704 01-10-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: I feel used!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι και σε χαλαει,αστα αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:52 Ο EL GATO έγραψε: #6.705 01-10-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι και σε χαλαει,αστα αυτα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η moukelis έγραψε: #6.706 01-10-09 16:54 Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.707 01-10-09 19:05 Γυρισαμε Την ναρκωσαμε αφου πρωτα καναμε εξετασεις αιματος και αφου ηταν ολα καλα προχωρισαμε.Ουφ και ειχα αγχωθειΤωρα εχουμε κι ενα κουρεμενο κουνακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.708 01-10-09 22:30 Για βάλε καμία φωτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.709 01-10-09 22:35 δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.710 01-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Click για ανάπτυξη... ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.711 01-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα που ειπες used...μου λεει ο μεγαλος προχθες.... περνουσε κατω στη Κηφισιας ενας παλιατζης και με φωναξε να κατεβω κατω να με παρει Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η moukelis έγραψε: #6.704 01-10-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: I feel used!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι και σε χαλαει,αστα αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:52 Ο EL GATO έγραψε: #6.705 01-10-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι και σε χαλαει,αστα αυτα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η moukelis έγραψε: #6.706 01-10-09 16:54 Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.707 01-10-09 19:05 Γυρισαμε Την ναρκωσαμε αφου πρωτα καναμε εξετασεις αιματος και αφου ηταν ολα καλα προχωρισαμε.Ουφ και ειχα αγχωθειΤωρα εχουμε κι ενα κουρεμενο κουνακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.708 01-10-09 22:30 Για βάλε καμία φωτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.709 01-10-09 22:35 δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.710 01-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Click για ανάπτυξη... ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.711 01-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: I feel used!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι και σε χαλαει,αστα αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:52 Ο EL GATO έγραψε: #6.705 01-10-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι και σε χαλαει,αστα αυτα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η moukelis έγραψε: #6.706 01-10-09 16:54 Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.707 01-10-09 19:05 Γυρισαμε Την ναρκωσαμε αφου πρωτα καναμε εξετασεις αιματος και αφου ηταν ολα καλα προχωρισαμε.Ουφ και ειχα αγχωθειΤωρα εχουμε κι ενα κουρεμενο κουνακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.708 01-10-09 22:30 Για βάλε καμία φωτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.709 01-10-09 22:35 δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.710 01-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Click για ανάπτυξη... ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.711 01-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι και σε χαλαει,αστα αυτα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:54 Η moukelis έγραψε: #6.706 01-10-09 16:54 Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.707 01-10-09 19:05 Γυρισαμε Την ναρκωσαμε αφου πρωτα καναμε εξετασεις αιματος και αφου ηταν ολα καλα προχωρισαμε.Ουφ και ειχα αγχωθειΤωρα εχουμε κι ενα κουρεμενο κουνακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.708 01-10-09 22:30 Για βάλε καμία φωτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.709 01-10-09 22:35 δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.710 01-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Click για ανάπτυξη... ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.711 01-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 19:05 Η Νεκταρια έγραψε: #6.707 01-10-09 19:05 Γυρισαμε Την ναρκωσαμε αφου πρωτα καναμε εξετασεις αιματος και αφου ηταν ολα καλα προχωρισαμε.Ουφ και ειχα αγχωθειΤωρα εχουμε κι ενα κουρεμενο κουνακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.708 01-10-09 22:30 Για βάλε καμία φωτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.709 01-10-09 22:35 δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.710 01-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Click για ανάπτυξη... ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.711 01-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γυρισαμε Την ναρκωσαμε αφου πρωτα καναμε εξετασεις αιματος και αφου ηταν ολα καλα προχωρισαμε.Ουφ και ειχα αγχωθειΤωρα εχουμε κι ενα κουρεμενο κουνακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.708 01-10-09 22:30 Για βάλε καμία φωτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.709 01-10-09 22:35 δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.710 01-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Click για ανάπτυξη... ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.711 01-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για βάλε καμία φωτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Μαρία Γάτσιου: #6.709 01-10-09 22:35 δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.710 01-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Click για ανάπτυξη... ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.711 01-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Ο EL GATO έγραψε: #6.710 01-10-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Click για ανάπτυξη... ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.711 01-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπουςείμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι Click για ανάπτυξη... ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 23:56 Η Μαρία Γάτσιου: #6.711 01-10-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ?????? Click για ανάπτυξη... Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 07:09 Η moukelis έγραψε: #6.712 02-10-09 07:09 Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.713 02-10-09 08:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:30 Ο EL GATO έγραψε: #6.714 02-10-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέραβέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχήκαι εκεί γίνονται οι πιο πολλοί... Click για ανάπτυξη... Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος; Click για ανάπτυξη... Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" Click για ανάπτυξη... Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:34 Η Μαρία Γάτσιου: #6.715 02-10-09 11:34 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ. Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η moukelis έγραψε: #6.716 02-10-09 11:36 Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η Μαρία Γάτσιου: #6.717 02-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.718 02-10-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία.. A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβοςεπειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες... Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η Μαρία Γάτσιου: #6.719 02-10-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 334 335 336 337 338 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 336 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Ο EL GATO έγραψε: #6.720 02-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι. Click για ανάπτυξη... Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.