Τα Μaine Coon-άκια!!

Γιατι θα τον βγαλουμε σε δημοπρασια;:lol:
:lol::lol::lol:
γελαω αλλα κι εγω φευγω, παω το Χρηστο ορθοδοντικο, να τις φαμε απο τη γιατρο που δε φοραει το μασελακι του:(:mad::down::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα που ειπες used...μου λεει ο μεγαλος προχθες....
περνουσε κατω στη Κηφισιας ενας παλιατζης και με φωναξε να κατεβω κατω να με παρει
:(
:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα που ειπες used...μου λεει ο μεγαλος προχθες....
περνουσε κατω στη Κηφισιας ενας παλιατζης και με φωναξε να κατεβω κατω να με παρει
:(
:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει!:lol:

Γυρισαμε:):):) Την ναρκωσαμε αφου πρωτα καναμε εξετασεις αιματος και αφου ηταν ολα καλα προχωρισαμε.Ουφ και ειχα αγχωθει:(Τωρα εχουμε κι ενα κουρεμενο κουνακι:P

Για βάλε καμία φωτό!!!

δεν ήξερα οτι κάνουν και τα Κουνάκια κόμπους:/:είμαι πολύ περίεργη να δω κουρεμένο πως είναι

ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ??????
Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέρα:/:βέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχή:happy:και εκεί γίνονται οι πιο πολλοί...

Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος;:hmm:

Ουαου,καταφερα να κανω τον Παυλο να κοκκινησει!:lol:
Καλημερα! :)
Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια:lol:
ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" ;):)

Και πως αντιμετωπίζονται;Γιατί είναι το μεγάλο μου πρόβλημα και μένα αυτό,κάνει πολλούς κόμπους παρόλο που τον βουρτσίζω κάθε μέρα:/:βέβαια δεν με αφήνει σε μια συγκεκριμένη περιοχή:happy:και εκεί γίνονται οι πιο πολλοί...

Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά τους χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ.
Του πήρα τώρα και ένα γάντι που έχει δοντακια σα βουρτσα στην παλάμη, αλλά και αυτό δεν το θέλει και το δαγκωνει. Το παλιογατο!!!!

Παυλο απο ποια ηλικια αρχισε να σου κανει κομπους ο μικρος;:hmm:

Γύρω στους 6 με 7 μήνες αρχισε. Όταν δηλαδή άρχισε να μεγαλώνει περισσότερο το τριχωμα του.

Καλημερα! :)
Μη του χαλας παιδι μου το προφιλ τωρα...το χτιζει τοσα χρονια:lol:
ειπαμε Παυλο ε? τα δυο "γ" ;):)

Κανένα προφίλ δεν κτιζω! Είμαι αυτός που είμαι και σε όποιον αρέσει!!!!:cool:

Τους κόβω πολύ προσεχτικά με ένα μικρό ψαλιδακι στη άκρη και μετά του χτενιζω μέχρι να φύγουν (όσο γίνεται). Αυτό μου κοστίζει, βέβαια, πολλές γρατζουνιες και δαγκωματιες, αλλά από τα να πληρώνω 50 ευρώ για καλλωπισμο και να ρισκαρω με αναισθησια, το προτιμώ.
Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία..
A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβος:happy:επειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες...
3967860109_906cc742e6.jpg

Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι.

Λες να αρχισουν να κανουν και τα δικα μου;Παντως προς το παρον και δυο εβδομαδες που τα εχω αφησει χωρις βουρτσισμα δεν εχουν κανει κομπακι.
μπα δεν νομίζω,έχε το νου σου καλού κακού βέβαια...καλά αν είχα αφήσει εγώ τον Φοίβο 2 εβδομάδες χωρίς βούρτσισμα θα είχε γίνει το τρίχωμα ράστα τώρα:lol:

Και εγώ αυτό κάνω,τους κόβω με το ψαλιδάκι και τους βουρτσίζω,φοβάμαι πάρα πολύ το κούρεμα με αναισθησία..
A Παύλο,αυτός είναι ο Φοίβος:happy:επειδή με ρωτούσες στη συνάντηση και δεν τον ήξερες...
3967860109_906cc742e6.jpg

Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι!

Είναι πολύ όμορφος γάτος! Να τον χαίρεσαι!
ναι γλυκούλης είναι,σ'ευχαριστώ:)

Καλά, μη νομίζεις ότι και γω τον βουρτσιζω κάθε μέρα. Δεν θέλει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back