Τα Μaine Coon-άκια!!

rumania3-10-0915.JPG

ηθελαν να ειναι στο ιδιο κλουβι:confused:Πολυ αγαπημενα:)
rumania3-10-0920.JPG

BEST IN SHOW:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rumania3-10-0923.JPG

BEST IN SHOW

Αυτος ο κριτης θα ειναι στη δικια μας εκθεση :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηταν καλουλης Νεκταρια;Ή ηταν απο αυτους τους τρομακτικους που με κανουν να τρεμω;:lol:

Οχι μωρε καλουλης ειναι ασχετα αν δεν ψηφισε το κοριτσι μας:)

Ωραια...τα ζωακια πως ειναι μαζι του;Εχω δει βιντεακια απο εκθεσεις και μερικοι ειναι πολυ καλοι με τις γατουλες,και χαλαρωνουν κι αυτα στα χερια τους.

Ε ναι μεγαλωσε λιγουλακι:P

κουκλα ειναι!!!!:P:Pφτου φτου φτου!!!:D:D
rumania3-10-0915.JPG

ηθελαν να ειναι στο ιδιο κλουβι:confused:Πολυ αγαπημενα:)
rumania3-10-0920.JPG

BEST IN SHOW:)

νιναααακια μου!!!!κανουν και μακια μακια!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
και αυτο το best in show ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Καλησπερα απο το βροχερο Βουκουρεστι:)Μετα απο μια κουραστικη μερα επιτελους στο ξενοδοχειο.Οι κριτικες για τον Ελβιν ηταν εντυπωσιακες:)Για να βγαλει to nomination μονολογουσε..."kill me" και " is not fair"
Τα ελεγε αυτα γιατι δεν μπορουσε να αποφασισει ποιο απο τα τρια να στειλει στα τελικα.Μετα απο πολλη σκεψη βγαζοντας τον Ελβιν δευτερο εστειλε ενα πανεμορφο ragdoll!!!
H Ice για μια ακομη φορα μαγεψε τη κριτη και πηρε επαξια το εισητηριο για τον τελικο.Παλεψε το κοριτσακι μας στο Best in show με μια πιο γεματη θηλυκια και "παραχωρησε" τελικα τη θεση της λογω ελληψεως μερικων γραμμαριων:lol::lol::lol::lol: Πηραμε ομως το τριτο CAC και γιναμε πρωταθλητες:up::up:
Αυριο ο Ελβιν παιζει στην ανοιχτη κατηγορια δλδ γινεται αντρας πια με τα ολα του.:down::down:
συγχαρητηρια νεκταρινι μου!!!!!!!

rumania3-10-093_841995.JPG

Εν αναμονη της κρισης,μες τη βαριεστημαρα η δικια σου:lol::lol:

rumania3-10-092.JPG

NOMINATION
κουκλαρα!! αλλα και η μαμα δεν παει πισω:up::up:

Εν αναμονη της κρισης,μες τη βαριεστημαρα η δικια σου:lol::lol:

rumania3-10-092.JPG

NOMINATION

rumania3-10-099.JPG

rumania3-10-0911.JPG

τοση ανεση που παιζουμε και με το φτερο:lol::lol::lol:
Ενα έχω να πω!! Υπέροχες όπως πάντα και η κουνομαμά Νεκταρία και η Ice!!!:D:up::up:
Καλά ειναι υπέροχη γατα. Τοσο εντυπωσιακή!!! Τι βλέμμα ειναι αυτο Νεκταρία μου!!:up::up:Και τι χαλαρή που είναι στους κριτές η κουκλάρα σου !
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ !!!!!!!!!! :up::up:Σας στέλνουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας!!! Κι ένα φιλάκι μεγάαααααααααλο στον Έλβιν που αύριο γίνεται άντρας:up::up:

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας:)Ευχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα.
Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μου:)Ενας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγα:)Αχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω:(

Καλη επιτυχια σημερα Νεκταρινι!

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!!!

Περιμένουμε τα σημερινά αποτελέσματα.
Καλή επιτυχία!

νεκταρια μου σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και σημερα. δωσε φιλακια και στο χριστινακι μου.

Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν:):):):)
4-10-20092.JPG

BEST OF BEST
4-10-2009.JPG

Μπραβοοοοοο!:up:
Ο Ελβιν πως τα πηγε;

Μπράβο Νεκταρια!!!

Μπραβοοοοοο!:up:
Ο Ελβιν πως τα πηγε;
Οπως αναμενοταν επειδη ειναι 10 μηνων δεν εχει την αναπτυξη ενος ενηλικου μειν,για τον λογο αυτο μας πηρε το nomination ενα ομορφο γεροδεμενο ragdoll:)

Μπράβο Νεκταρια!!!

Μπραβο στο iceακι μας Παυλο μου.
Ειμαστε πολυ κουρασμενοι (διποδα και τετραποδα) αλλα ευτυχισμενοι με την απροσμενη νικη μας.

Αντε και στις δικες σας νικες Δωρακι μου:up:

Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!:redface:Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back