ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για το μπισκοτακι δεν λες τπτ ομωςετσι εισαι?και γω θα τη δωσω στη ζουζουνα που τη θελει
![]()

Που ειναι και ελαφρια...ο,τι πρεπει για κουβαλημα
Παυλο...πολυ ομορφος ο Μουψης οπως παντα!
Και το αρουρι τελειο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Κανε πως μπαινεις στο σαιτ μου και φατσα καρτα θα τη δειςΦωτο του μπισκοτακιου εμεις ποτε θα δουμε;

Γιατι καλε κρυμενη την εχουμε ,μη μας τη ματιασουν?Θα την δεις στην εκθεση κατευθειαν!!!!
Ποτε θαρθεις να τη δεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Που ειναι και ελαφρια...ο,τι πρεπει για κουβαλημα
Παυλο...πολυ ομορφος ο Μουψης οπως παντα!
Και το αρουρι τελειο![]()
Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία!
Κανε πως μπαινεις στο σαιτ μου και φατσα καρτα θα τη δεις
Γιατι καλε κρυμενη την εχουμε ,μη μας τη ματιασουν?
Ποτε θαρθεις να τη δεις?![]()
Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε;

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΩραια γατα!
Δεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι καλοοοοο...Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου
![]()
Θα τη φερεις στην εκθεση;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μου
πολυ ιδιαιτερο πλασμα...δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μα να σου πω!!!!!!! Πολυ στη αποχη το εχεις ριξει αγορι μουΣας ευχαριστώ όμορφη κυρία!
Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε;![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000Τι καλοοοοο...
Θα τη φερεις στην εκθεση;

EL GATO
Διάσημο μέλος
ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ
![]()
Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια.

Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται;

moukelis
Επιφανές μέλος
Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μουη ΑΛΑΤΙΝΗειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μου
πολυ ιδιαιτερο πλασμα...
δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση![]()

ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ
![]()
Εσυ εχασες

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπαΕμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια.
Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται;![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα![]()
Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις...
Συγνωμη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini

να δουμε θα τσιμπησει κανεις?

EL GATO
Διάσημο μέλος
Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars....
επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις...
Συγνωμη![]()
Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε...

EL GATO
Διάσημο μέλος
ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι...
Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini
να δουμε θα τσιμπησει κανεις?![]()
Στα σπίτια φερνετε;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η μια προσβολη πανω στην αλλη

παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool