ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 09:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.881 12-10-09 09:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για το μπισκοτακι δεν λες τπτ ομωςετσι εισαι?και γω θα τη δωσω στη ζουζουνα που τη θελει Click για ανάπτυξη... Που ειναι και ελαφρια...ο,τι πρεπει για κουβαλημα Παυλο...πολυ ομορφος ο Μουψης οπως παντα! Και το αρουρι τελειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #6.882 12-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτο του μπισκοτακιου εμεις ποτε θα δουμε; Click για ανάπτυξη... Κανε πως μπαινεις στο σαιτ μου και φατσα καρτα θα τη δεις Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα την δεις στην εκθεση κατευθειαν!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε κρυμενη την εχουμε ,μη μας τη ματιασουν? Ποτε θαρθεις να τη δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #6.883 12-10-09 11:31 Ωραια γατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.884 12-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που ειναι και ελαφρια...ο,τι πρεπει για κουβαλημα Παυλο...πολυ ομορφος ο Μουψης οπως παντα! Και το αρουρι τελειο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανε πως μπαινεις στο σαιτ μου και φατσα καρτα θα τη δεις Γιατι καλε κρυμενη την εχουμε ,μη μας τη ματιασουν? Ποτε θαρθεις να τη δεις? Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.885 12-10-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια γατα! Click για ανάπτυξη... Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #6.886 12-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Click για ανάπτυξη... Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.887 12-10-09 11:43 η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.888 12-10-09 11:44 ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.889 12-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Click για ανάπτυξη... Μα να σου πω!!!!!!! Πολυ στη αποχη το εχεις ριξει αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:46 Η Νεκταρια έγραψε: #6.890 12-10-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.891 12-10-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για το μπισκοτακι δεν λες τπτ ομωςετσι εισαι?και γω θα τη δωσω στη ζουζουνα που τη θελει Click για ανάπτυξη... Που ειναι και ελαφρια...ο,τι πρεπει για κουβαλημα Παυλο...πολυ ομορφος ο Μουψης οπως παντα! Και το αρουρι τελειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η Νεκταρια έγραψε: #6.882 12-10-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτο του μπισκοτακιου εμεις ποτε θα δουμε; Click για ανάπτυξη... Κανε πως μπαινεις στο σαιτ μου και φατσα καρτα θα τη δεις Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα την δεις στην εκθεση κατευθειαν!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε κρυμενη την εχουμε ,μη μας τη ματιασουν? Ποτε θαρθεις να τη δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #6.883 12-10-09 11:31 Ωραια γατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.884 12-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που ειναι και ελαφρια...ο,τι πρεπει για κουβαλημα Παυλο...πολυ ομορφος ο Μουψης οπως παντα! Και το αρουρι τελειο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανε πως μπαινεις στο σαιτ μου και φατσα καρτα θα τη δεις Γιατι καλε κρυμενη την εχουμε ,μη μας τη ματιασουν? Ποτε θαρθεις να τη δεις? Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.885 12-10-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια γατα! Click για ανάπτυξη... Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #6.886 12-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Click για ανάπτυξη... Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.887 12-10-09 11:43 η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.888 12-10-09 11:44 ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.889 12-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Click για ανάπτυξη... Μα να σου πω!!!!!!! Πολυ στη αποχη το εχεις ριξει αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:46 Η Νεκταρια έγραψε: #6.890 12-10-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.891 12-10-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φωτο του μπισκοτακιου εμεις ποτε θα δουμε; Click για ανάπτυξη... Κανε πως μπαινεις στο σαιτ μου και φατσα καρτα θα τη δεις Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα την δεις στην εκθεση κατευθειαν!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε κρυμενη την εχουμε ,μη μας τη ματιασουν? Ποτε θαρθεις να τη δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:31 Η moukelis έγραψε: #6.883 12-10-09 11:31 Ωραια γατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.884 12-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που ειναι και ελαφρια...ο,τι πρεπει για κουβαλημα Παυλο...πολυ ομορφος ο Μουψης οπως παντα! Και το αρουρι τελειο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανε πως μπαινεις στο σαιτ μου και φατσα καρτα θα τη δεις Γιατι καλε κρυμενη την εχουμε ,μη μας τη ματιασουν? Ποτε θαρθεις να τη δεις? Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.885 12-10-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια γατα! Click για ανάπτυξη... Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #6.886 12-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Click για ανάπτυξη... Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.887 12-10-09 11:43 η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.888 12-10-09 11:44 ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.889 12-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Click για ανάπτυξη... Μα να σου πω!!!!!!! Πολυ στη αποχη το εχεις ριξει αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:46 Η Νεκταρια έγραψε: #6.890 12-10-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.891 12-10-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια γατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.884 12-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που ειναι και ελαφρια...ο,τι πρεπει για κουβαλημα Παυλο...πολυ ομορφος ο Μουψης οπως παντα! Και το αρουρι τελειο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανε πως μπαινεις στο σαιτ μου και φατσα καρτα θα τη δεις Γιατι καλε κρυμενη την εχουμε ,μη μας τη ματιασουν? Ποτε θαρθεις να τη δεις? Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.885 12-10-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια γατα! Click για ανάπτυξη... Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #6.886 12-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Click για ανάπτυξη... Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.887 12-10-09 11:43 η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.888 12-10-09 11:44 ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.889 12-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Click για ανάπτυξη... Μα να σου πω!!!!!!! Πολυ στη αποχη το εχεις ριξει αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:46 Η Νεκταρια έγραψε: #6.890 12-10-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.891 12-10-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που ειναι και ελαφρια...ο,τι πρεπει για κουβαλημα Παυλο...πολυ ομορφος ο Μουψης οπως παντα! Και το αρουρι τελειο Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κανε πως μπαινεις στο σαιτ μου και φατσα καρτα θα τη δεις Γιατι καλε κρυμενη την εχουμε ,μη μας τη ματιασουν? Ποτε θαρθεις να τη δεις? Click για ανάπτυξη... Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:36 Η Νεκταρια έγραψε: #6.885 12-10-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια γατα! Click για ανάπτυξη... Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #6.886 12-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Click για ανάπτυξη... Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.887 12-10-09 11:43 η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.888 12-10-09 11:44 ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.889 12-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Click για ανάπτυξη... Μα να σου πω!!!!!!! Πολυ στη αποχη το εχεις ριξει αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:46 Η Νεκταρια έγραψε: #6.890 12-10-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.891 12-10-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια γατα! Click για ανάπτυξη... Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:38 Η moukelis έγραψε: #6.886 12-10-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Click για ανάπτυξη... Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.887 12-10-09 11:43 η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.888 12-10-09 11:44 ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.889 12-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Click για ανάπτυξη... Μα να σου πω!!!!!!! Πολυ στη αποχη το εχεις ριξει αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:46 Η Νεκταρια έγραψε: #6.890 12-10-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.891 12-10-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Και πολυ τρυφερη Δωρα μου.ειναι στη αγκαλια μου τωραΔεν ειναι να κατσω στον υπολογιστη ,τσουπ πηδαει στα ποδια μου Click για ανάπτυξη... Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.887 12-10-09 11:43 η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.888 12-10-09 11:44 ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.889 12-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Click για ανάπτυξη... Μα να σου πω!!!!!!! Πολυ στη αποχη το εχεις ριξει αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:46 Η Νεκταρια έγραψε: #6.890 12-10-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.891 12-10-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.888 12-10-09 11:44 ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.889 12-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Click για ανάπτυξη... Μα να σου πω!!!!!!! Πολυ στη αποχη το εχεις ριξει αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:46 Η Νεκταρια έγραψε: #6.890 12-10-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.891 12-10-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #6.889 12-10-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Click για ανάπτυξη... Μα να σου πω!!!!!!! Πολυ στη αποχη το εχεις ριξει αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:46 Η Νεκταρια έγραψε: #6.890 12-10-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.891 12-10-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σας ευχαριστώ όμορφη κυρία! Λες να έρθω κάποια στιγμή, ε; Click για ανάπτυξη... Μα να σου πω!!!!!!! Πολυ στη αποχη το εχεις ριξει αγορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:46 Η Νεκταρια έγραψε: #6.890 12-10-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.891 12-10-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλοοοοο... Θα τη φερεις στην εκθεση; Click για ανάπτυξη... Τετοιο πλασμα και δεν θα τη φερω?με 1000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.891 12-10-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #6.892 12-10-09 11:48 Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια,θα θαυμασουμε το πλασμα απο κοντα!Πρεπει να ειναι πολυ ξεχωριστη,εβλεπα και τις φωτο της οταν ηταν μικρουλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:48 Η Νεκταρια έγραψε: #6.893 12-10-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ΑΛΑΤΙΝΗ ειναι Δωρα η πιο ομορφη γατα της Νεκταριας κατα τη γνωμη μουπολυ ιδιαιτερο πλασμα... δεν ξερω αν θα παρει περγαμηνες...απλα σου λεω οτι πιαστηκαμε στα χερια με την Αναστασια για το ποιος θα τη δειξει στην εκθεση Click για ανάπτυξη... Οταν ακουσετε φασαρια να ξερετε οτι καποιες θα σφαζονται στα ποδια του μπισκοτακιου μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Νεκταρια, γραψε στο site σου κι οτι κανεις το καλυτερο παστιτσιο της Μεσογειουκαι που να΄τρωγα και τη μπεσαμελ Click για ανάπτυξη... Εσυ εχασες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η Νεκταρια έγραψε: #6.894 12-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εμένα ποτέ δε μου έχει κάνει παστιτσιο η Νεκταρια. Ειδες οι συμπάθειες πως φαίνονται; Click για ανάπτυξη... Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 11:55 Ο EL GATO έγραψε: #6.895 12-10-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Βρε παραπονιαρη που θες να τ`ακουσεις τωρα,παντα ακαταδεχτος εισαι,αντε κανα χυμο και πολυ ειπα Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσφερε μου εσυ σπιτικό παστιτσιο και θα δεις πόσο ακαταδεκτος είμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.896 12-10-09 12:00 Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.897 12-10-09 12:02 ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Ο EL GATO έγραψε: #6.898 12-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχασες Παυλο...ηταν τελειο και αχνιστο και καλομαγειρεμενο με μπολικο μοσχοκαρυδο...και σαλατα μαρουλακι φρεσκο κρεμμυδακι με ντρεσσινγκ caesars.... επρεπε μωρε να σου πουμε να ερθεις... Συγνωμη Click για ανάπτυξη... Θέλατε να το φάτε ολο μόνες σας. Σα δε ντρέπεστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.899 12-10-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 343 344 345 346 347 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 345 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε πως ριχνουμε ενα αντρα με ενα καλο φαι... Σημερα εχω φρεσκα ζυμαρικα με κρεμα γαλακτος και μανιταρια Porccini να δουμε θα τσιμπησει κανεις? Click για ανάπτυξη... Στα σπίτια φερνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.900 12-10-09 12:17 η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
η μια προσβολη πανω στην αλλη παω να ποτισω με δακρυα τα τορτελινι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.