moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #7.221 16-11-09 17:56 https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 18:04 Ο mixalakis: #7.222 16-11-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Η Νεκταρια έγραψε: #7.223 16-11-09 19:40 Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.224 16-11-09 20:29 Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.225 16-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ποιός είναι ο Μιχαλάκης βρε παιδιά???Ο μπαμπούλας??Εχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... με επιασε το στομαχι απο τα γελια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα πηρα χαμπαρι το καινουργιο γατι!!!!!! Η Γιουλη φταιει που δε με ενημερωνει. Ειναι πολυ ομορφη, οπως και το ονομα της. Αντε, καλοτυχη να ειναι. (μη την πουλησεις στη μαυρη αγορα μαυραγοριτισσα) Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι η ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:16 Ο EL GATO έγραψε: #7.226 16-11-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ειμαι η ομορφη? Click για ανάπτυξη... Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:24 Η Νεκταρια έγραψε: #7.227 16-11-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #7.228 16-11-09 23:30 https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #7.229 16-11-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #7.230 16-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μας!!! Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!! Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!! Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος Click για ανάπτυξη... Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ΑΝ ειναι λέει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Click για ανάπτυξη... Εμ έτσι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.231 17-11-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 18:04 Ο mixalakis: #7.222 16-11-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Η Νεκταρια έγραψε: #7.223 16-11-09 19:40 Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.224 16-11-09 20:29 Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.225 16-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ποιός είναι ο Μιχαλάκης βρε παιδιά???Ο μπαμπούλας??Εχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... με επιασε το στομαχι απο τα γελια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα πηρα χαμπαρι το καινουργιο γατι!!!!!! Η Γιουλη φταιει που δε με ενημερωνει. Ειναι πολυ ομορφη, οπως και το ονομα της. Αντε, καλοτυχη να ειναι. (μη την πουλησεις στη μαυρη αγορα μαυραγοριτισσα) Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι η ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:16 Ο EL GATO έγραψε: #7.226 16-11-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ειμαι η ομορφη? Click για ανάπτυξη... Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:24 Η Νεκταρια έγραψε: #7.227 16-11-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #7.228 16-11-09 23:30 https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #7.229 16-11-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #7.230 16-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μας!!! Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!! Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!! Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος Click για ανάπτυξη... Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ΑΝ ειναι λέει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Click για ανάπτυξη... Εμ έτσι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.231 17-11-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια Click για ανάπτυξη... Kαλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 19:40 Η Νεκταρια έγραψε: #7.223 16-11-09 19:40 Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.224 16-11-09 20:29 Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.225 16-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ποιός είναι ο Μιχαλάκης βρε παιδιά???Ο μπαμπούλας??Εχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... με επιασε το στομαχι απο τα γελια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα πηρα χαμπαρι το καινουργιο γατι!!!!!! Η Γιουλη φταιει που δε με ενημερωνει. Ειναι πολυ ομορφη, οπως και το ονομα της. Αντε, καλοτυχη να ειναι. (μη την πουλησεις στη μαυρη αγορα μαυραγοριτισσα) Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι η ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:16 Ο EL GATO έγραψε: #7.226 16-11-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ειμαι η ομορφη? Click για ανάπτυξη... Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:24 Η Νεκταρια έγραψε: #7.227 16-11-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #7.228 16-11-09 23:30 https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #7.229 16-11-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #7.230 16-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μας!!! Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!! Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!! Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος Click για ανάπτυξη... Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ΑΝ ειναι λέει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Click για ανάπτυξη... Εμ έτσι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.231 17-11-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 20:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.224 16-11-09 20:29 Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.225 16-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ποιός είναι ο Μιχαλάκης βρε παιδιά???Ο μπαμπούλας??Εχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... με επιασε το στομαχι απο τα γελια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα πηρα χαμπαρι το καινουργιο γατι!!!!!! Η Γιουλη φταιει που δε με ενημερωνει. Ειναι πολυ ομορφη, οπως και το ονομα της. Αντε, καλοτυχη να ειναι. (μη την πουλησεις στη μαυρη αγορα μαυραγοριτισσα) Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι η ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:16 Ο EL GATO έγραψε: #7.226 16-11-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ειμαι η ομορφη? Click για ανάπτυξη... Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:24 Η Νεκταρια έγραψε: #7.227 16-11-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #7.228 16-11-09 23:30 https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #7.229 16-11-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #7.230 16-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μας!!! Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!! Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!! Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος Click για ανάπτυξη... Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ΑΝ ειναι λέει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Click για ανάπτυξη... Εμ έτσι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.231 17-11-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.225 16-11-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ποιός είναι ο Μιχαλάκης βρε παιδιά???Ο μπαμπούλας??Εχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... με επιασε το στομαχι απο τα γελια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα πηρα χαμπαρι το καινουργιο γατι!!!!!! Η Γιουλη φταιει που δε με ενημερωνει. Ειναι πολυ ομορφη, οπως και το ονομα της. Αντε, καλοτυχη να ειναι. (μη την πουλησεις στη μαυρη αγορα μαυραγοριτισσα) Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι η ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:16 Ο EL GATO έγραψε: #7.226 16-11-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ειμαι η ομορφη? Click για ανάπτυξη... Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:24 Η Νεκταρια έγραψε: #7.227 16-11-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #7.228 16-11-09 23:30 https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #7.229 16-11-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #7.230 16-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μας!!! Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!! Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!! Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος Click για ανάπτυξη... Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ΑΝ ειναι λέει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Click για ανάπτυξη... Εμ έτσι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.231 17-11-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ποιός είναι ο Μιχαλάκης βρε παιδιά???Ο μπαμπούλας??Εχω χάσει επεισόδια... Click για ανάπτυξη... με επιασε το στομαχι απο τα γελια Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα πηρα χαμπαρι το καινουργιο γατι!!!!!! Η Γιουλη φταιει που δε με ενημερωνει. Ειναι πολυ ομορφη, οπως και το ονομα της. Αντε, καλοτυχη να ειναι. (μη την πουλησεις στη μαυρη αγορα μαυραγοριτισσα) Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι η ομορφη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:16 Ο EL GATO έγραψε: #7.226 16-11-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ειμαι η ομορφη? Click για ανάπτυξη... Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:24 Η Νεκταρια έγραψε: #7.227 16-11-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #7.228 16-11-09 23:30 https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #7.229 16-11-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #7.230 16-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μας!!! Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!! Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!! Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος Click για ανάπτυξη... Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ΑΝ ειναι λέει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Click για ανάπτυξη... Εμ έτσι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.231 17-11-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω ειμαι η ομορφη? Click για ανάπτυξη... Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:24 Η Νεκταρια έγραψε: #7.227 16-11-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #7.228 16-11-09 23:30 https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #7.229 16-11-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #7.230 16-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μας!!! Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!! Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!! Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος Click για ανάπτυξη... Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ΑΝ ειναι λέει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Click για ανάπτυξη... Εμ έτσι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.231 17-11-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:30 Η moukelis έγραψε: #7.228 16-11-09 23:30 https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #7.229 16-11-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #7.230 16-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μας!!! Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!! Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!! Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος Click για ανάπτυξη... Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ΑΝ ειναι λέει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Click για ανάπτυξη... Εμ έτσι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.231 17-11-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Νεκταρια έγραψε: #7.229 16-11-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #7.230 16-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μας!!! Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!! Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!! Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος Click για ανάπτυξη... Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ΑΝ ειναι λέει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Click για ανάπτυξη... Εμ έτσι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.231 17-11-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.youtube.com/watch?v=89TfdsjG54M&feature=related Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #7.230 16-11-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μας!!! Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!! Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!! Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος Click για ανάπτυξη... Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ΑΝ ειναι λέει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Click για ανάπτυξη... Εμ έτσι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.231 17-11-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Kαλημέρα κι απο μας!!! Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!! Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!! Click για ανάπτυξη... Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος Click για ανάπτυξη... Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!! Click για ανάπτυξη... ΑΝ ειναι λέει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798 (ανιδεος πια αυτος ο Daddy) Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life! Click για ανάπτυξη... Εμ έτσι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Ο EL GATO έγραψε: #7.231 17-11-09 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ" Click για ανάπτυξη... Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.232 17-11-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum.... Click για ανάπτυξη... αστον να λεει Νεκταρια! Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:23 Ο mixalakis: #7.233 17-11-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε? Click για ανάπτυξη... Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.234 17-11-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.235 17-11-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο... Θα έρθω πάντως στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η Νεκταρια έγραψε: #7.236 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια Click για ανάπτυξη... Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Ο EL GATO έγραψε: #7.237 18-11-09 01:23 Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_3234.jpg 527,7 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG_3238.jpg 527,2 KB · Εμφανίσεις: 54 IMG_3232.jpg 522,2 KB · Εμφανίσεις: 33 marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημερα σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 01:45 Η marzep έγραψε: #7.238 18-11-09 01:45 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Kαλημερα σας! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 02:07 Η yasmin1gr: #7.239 18-11-09 02:07 Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 360 361 362 363 364 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 362 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 06:54 Η moukelis έγραψε: #7.240 18-11-09 06:54 Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι υφος,τι στομφος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.