Τα Μaine Coon-άκια!!

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798
(ανιδεος πια αυτος ο Daddy):bleh::bleh::bleh:
Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια:lol::lol::lol:

Kαλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμε:blink:Τι θα γινει θα σε δουμε?:hmm:

Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια....

Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια....

Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια:lol::lol::lol:

Ποιός είναι ο Μιχαλάκης βρε παιδιά???Ο μπαμπούλας??Εχω χάσει επεισόδια...:hmm:
:lol::lol::lol::lol:με επιασε το στομαχι απο τα γελια:lol::lol::lol::lol:
Τωρα πηρα χαμπαρι το καινουργιο γατι!!!!!! Η Γιουλη φταιει που δε με ενημερωνει. Ειναι πολυ ομορφη, οπως και το ονομα της. Αντε, καλοτυχη να ειναι. :)

(μη την πουλησεις στη μαυρη αγορα μαυραγοριτισσα)
εγω ειμαι η ομορφη?:hmm::hmm::lol::lol::lol::lol:

Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ":hmm:

Kαλημέρα κι απο μας!!!:)
Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!!
Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!!:up::up::up:
007.jpg
Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!!:up:

το μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος:P:lol::lol:
Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμ;)

Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!:PΣυνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...:/:Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!!:)
Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!!:)

Τελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!!
ΑΝ ειναι λέει:lol:

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798
(ανιδεος πια αυτος ο Daddy):bleh::bleh::bleh:
Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life!:lol:
Εμ έτσι ειναι :lol:

Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ":hmm:

Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum....;) :lol:

Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum....;) :lol:
αστον να λεει Νεκταρια!:P Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει:lol::lol:

Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμε:blink:Τι θα γινει θα σε δουμε?:hmm:

Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο...;)

Θα έρθω πάντως στην έκθεση.

Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο...;)

Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσω:lol:
Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν:(
Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση:)

στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγεις:lol::lol:τα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια:lol:

:lol:
στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγεις:lol::lol:τα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια:lol:

Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ:lol::lol:

Kαλημερα σας!

Συνημμένα

• IMG_3234.jpg
    IMG_3234.jpg
    527,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_3238.jpg
    IMG_3238.jpg
    527,2 KB · Εμφανίσεις: 48
  • IMG_3232.jpg
    IMG_3232.jpg
    522,2 KB · Εμφανίσεις: 27
Kαλημερα σας!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νεκταρια στειλε μου τους γερουληδες σου εχω καποιον απο κατερινη που ενδιαφερεται αν του αρεσει ενα. πολύ καλο σπιτι με στειρωμενο αρσενικο περσακι. psychanimalia@yahoo.com. Τα χαριζεις ετσι? στην αρχη δεν ηθελαν καθολου γατες τους καναν ενα περσακι δωρο και τωρα το εχουν το θεο τους . Τους κατεχτησε.

Τι υφος,τι στομφος...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back