moukelis
Επιφανές μέλος
(ανιδεος πια αυτος ο Daddy)

Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια![]()
Kαλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τι θα γινει θα σε δουμε?
EL GATO
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βαλε ρε Μιχαλακη μια φωτογραφια σου να σε δει η Νεκταρια....
Καλα καλα ,ετσι και κανει πως μπαινει ο Μιχαλακις θα σας τα κοψει τα αρ**δια![]()
Ποιός είναι ο Μιχαλάκης βρε παιδιά???Ο μπαμπούλας??Εχω χάσει επεισόδια...![]()

με επιασε το στομαχι απο τα γελια

εγω ειμαι η ομορφη?Τωρα πηρα χαμπαρι το καινουργιο γατι!!!!!! Η Γιουλη φταιει που δε με ενημερωνει. Ειναι πολυ ομορφη, οπως και το ονομα της. Αντε, καλοτυχη να ειναι.
(μη την πουλησεις στη μαυρη αγορα μαυραγοριτισσα)

EL GATO
Διάσημο μέλος
εγω ειμαι η ομορφη?![]()
Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Nαι, εσυ!!!!!!!!!!!!!!!
Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ"

moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Πωωωωωω πωωωωωωω ομορφιές!!!Kαλημέρα κι απο μας!!!
Νεκταρία να σου ζήσουν τα μωρουλινάκια και απο εδώ!!!
Ημουν τυχερή γιατί λίγες ώρες μετά που γέννησε η Justy ήμουν εκεί και τα απόλαυσα απο κοντά!!!
![]()

Ωωωωπ είπες κακιά κουβέντα μανδάμτο μονο κακο ειναι που δεν ειναι αρχιδατος![]()

Ειναι ο άτιμος ειναι κουκλαρος αλλα κι η Κάμυ ειναι κουκλάρα !!!Eυχαριστώ Παύλο και Γιούλη!!Οντως ο Ντουράν είναι και γαμώ τους γάτους!!!Συνδυάζει πολλά στυλ και για αυτό μου αρέσει πολύ!!Δεν τον βαριέσαι ποτέ!!!!Η Cammy αδικείται στις φωτό...
Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!!
![]()

ΑΝ ειναι λέειΤελικα ειναι κολλητικο..... Μπραβο μου!!!!!

Εμ έτσι ειναιhttps://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37798
(ανιδεος πια αυτος ο Daddy)
Γιατι μπριζωθηκες;Μπορει τελικα ΚΑΙ σε αυτο να υπερεχουμε οι γυναικες.Τι να κανουμε παιδια,αλλοι εχουν δυο,αλλοι δωδεκα,that's life!![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλε γιατι δεν φτιαχνετε ενα θεμα....με θεμα "ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ"![]()
Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αστον να λεει Νεκταρια!Μπορει και να εχουμε φτιαξει. Αλλα οχι στο forum....![]()
![]()
Αυτουνου του αρεσουν τα ξανθα πιπινια για να τα κανει ο,τι θελει

mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Bρε Μιχαλακη ακουμε και Μιχαλακι δεν βλεπουμεΤι θα γινει θα σε δουμε?
![]()
Δεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο...

Θα έρθω πάντως στην έκθεση.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Aν ειναι να μη το φροντιζεις (λογω δουλειας)ελα αφοβα,δεν θα σου δωσωΔεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο...

Και τα αδεσποτα ψυχουλα εχουν

Να ερθεις να μιλησουμε στην εκθεση

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςΔεν έρχομαι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω με κανένα coonάκι και δεν έχω χρόνο για να το φροντίσω. Άλλο τελικά αν βρέθηκα με ένα αδέσποτο...

τα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
στην εκθεση θα πας??? Στανταρ με Κουνακι θα φυγειςτα κλεμενα εχουν πιο πολλη αξια
![]()
Λες να μου κλεψει τον ΖΑΛΒΑ

EL GATO
Διάσημο μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kαλημερα σας!
Μουψης ο τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Είναι πολύ πιο όμορφη απο κοντά!!!!!