kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Ναι είναι ένας κούκλος το μωράκι μου!Καλα τα κουνομωράκια είναι υπέροχα!Θεικα!Ζηλεύω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμενα το τρωνε...το ψευτικο δεντρο
...μετα μανιας και τα εχω εκτος σαλονιου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
σαν στολιδι ειναι πανω στο δεντρο...
εμενα το τρωνε...το ψευτικο δεντρο...μετα μανιας και τα εχω εκτος σαλονιου
![]()
Ναι μωρε, ωραιος δεν ειναι?
Παντως, προσεχε αυτα τα πλαστικα που εχει το δεντρο, γιατι δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για τις γατες.
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Παυλη προσεχε μη σου ριξει και το δεντρο με ολες τις μπαλεςΑρχισαμε τα σκαρφαλωματα στο δεντρο. Σημερα ριξαμε κατω εφτα μπαλες. Επεται συνεχεια....

Προσεχετε τι τρωνε γιατι οι κινδυνοι παραμονευουν
Απο κατι που θα τους φραξει οισοφαγο και εντερο μεχρι δηλητηριαση
Εγω λαλησα

moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ολα τα δεντρα χαλαλι για τον αντρακλα μου!Παυλο να του φερω δυο τρια να κατεδαφιζει το κουκλι μου;
Μπραβο ρε Δωρα!!!! Εσυ τουλαχιστον σχολιασες την ομορφια του παιδιου!!!! Δε πα να καουν τα δεντρα!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
To ωραιοτερο στολιδι EVER...Αρχισαμε τα σκαρφαλωματα στο δεντρο. Σημερα ριξαμε κατω εφτα μπαλες. Επεται συνεχεια....

Αρα ποιος τις χ@#ει τις μπαλες

?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
To ωραιοτερο στολιδι EVER...
Αρα ποιος τις χ@#ει τις μπαλες?
Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!
Μωρε και ολο το δεντρο ποιος το χ?$ει!!!!
Luna
Περιβόητο μέλος
Αρχισαμε τα σκαρφαλωματα στο δεντρο. Σημερα ριξαμε κατω εφτα μπαλες. Επεται συνεχεια....
γλυκεεεε μου!!!!!!!!!!

εισαι τοσο μα τοσο ομορφος

EL GATO
Διάσημο μέλος
γλυκεεεε μου!!!!!!!!!!εισαι τοσο μα τοσο ομορφος
![]()
Σε ευχαριστουμε Γιαννα μας!!!!!
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ελα ρε...χριστουγεννιατικος μουψης???Αρχισαμε τα σκαρφαλωματα στο δεντρο. Σημερα ριξαμε κατω εφτα μπαλες. Επεται συνεχεια....

EL GATO
Διάσημο μέλος
ελα ρε...χριστουγεννιατικος μουψης???![]()
Ναι!!! Αφού μετά γυαλιζει με χρυσοσκονη το τριχωμα του, από τις μπάλες.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχισαμε τα σκαρφαλωματα στο δεντρο. Σημερα ριξαμε κατω εφτα μπαλες. Επεται συνεχεια....

ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΓΑΤΟ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!!

Παυλο μου να τον χαιρεσαι ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣ ο ΜΟΥΨΗΣ ΜΑΣ!!!!!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τί όμορφο αγόρι είναι αυτό!!!!Αρχισαμε τα σκαρφαλωματα στο δεντρο. Σημερα ριξαμε κατω εφτα μπαλες. Επεται συνεχεια....
Και πως του πάει το δεντράκι!!!
Αντε Μούψη και σε ανώτερα!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Στελλα μου θα σε μαλώσω.... που λες στρίτζω το κορίτσι σου... ΕΙναι και η αδυναμία μου μην το ξεχνάς. ΚΟΥΚΛΟΣ ο μπουμπούκος σου χριστουγεννιάτικος. !!!! ΝΑ τα χαιρεσαι!
Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!!
![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
![]()
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΓΑΤΟ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!!
Παυλο μου να τον χαιρεσαι ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣ ο ΜΟΥΨΗΣ ΜΑΣ!!!!!![]()
Καταλαβαίνεις, είναι και ο φωτογράφος...

Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασια μου! Πάντα ξεχωριστά τα δικά σου σχόλια!!! Και τα καλύτερα!!! Αααα.... Η αλήθεια να λέγεται....
Τί όμορφο αγόρι είναι αυτό!!!!Και πως του πάει το δεντράκι!!!
Αντε Μούψη και σε ανώτερα!!!![]()
Άμα ανεβεί σε ανώτερα, παει, το έριξε το δέντρο!!! Αλλά δε πα να #%*£$ το δέντρο, όπως είπα και πιο πάνω!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool