Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:58 Η Luna έγραψε: #7.381 03-12-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ Η IC Big-Hannibals Red Ice και ο IC Alwaro Troy μετα απο εναν κεραυνοβολο ερωτα μικρης σε διαρκεια σχεση, ηρθαν σε γαμο κοινωνια Ο γαμος ετελεσθει σημερον σε στενο οικογενειακο κυκλο,καθ`οτι δημοφιλεις και οι δυο θα προκαλειτο κυκλοφοριακη συμφορηση Το ευτυχες γεγονος,που ευχομαστε ολοι,το περιμενουμε το πρωτο δεκαημερο του Φλεβαρη. Για να επανορθωσουμε θα ειστε καλεσμενοι στα βαφτησια Η κοκονα μας τωρα ξεκουραζεται μετα την ενταση του γαμου Click για ανάπτυξη... ωωωωω!!!!να σας ζησουν οι νεονυμφοι.. αντε να δουμε τι θα βγει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Click για ανάπτυξη... αχαχαχα!!ετσι..αμεσως να πονηρευτουμε.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Click για ανάπτυξη... σταματα γιατι ειμαι δουλεια και με εχουν πιασει κατι γελια και δεν κρατιέμαι.. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... μα εισαι γουτσου γουτσου μικρη εκτροφεα...οσο και να το αρνεισαι εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #7.382 03-12-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα εισαι γουτσου γουτσου μικρη εκτροφεα...οσο και να το αρνεισαι εισαι... Click για ανάπτυξη... Καλα, κάτσε να το δει αυτό... Βρες διαδικτυακή κρυψωνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:54 Η Luna έγραψε: #7.383 03-12-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, κάτσε να το δει αυτό... Click για ανάπτυξη... αυτο περιμενω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #7.384 03-12-09 15:41 Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:23 Η Luna έγραψε: #7.385 03-12-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη. Click για ανάπτυξη... δεν βγηκες κακια...βγηκες ομως αρχαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.386 03-12-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.387 03-12-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Click για ανάπτυξη... Xα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #7.388 04-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Click για ανάπτυξη... Μην εκνευρίζεσαι καλέ! Αλήθεια τώρα,έχεις πολύ γκυκό φατσί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #7.389 05-12-09 00:02 Καλησπέρα απο Duran και Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 049.JPG 113,5 KB · Εμφανίσεις: 26 061.JPG 118 KB · Εμφανίσεις: 32 080.JPG 110,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #7.390 05-12-09 00:07 Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 108.JPG 102,3 KB · Εμφανίσεις: 29 099.JPG 95,5 KB · Εμφανίσεις: 82 073.JPG 98,2 KB · Εμφανίσεις: 35 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.391 05-12-09 11:04 οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ Η IC Big-Hannibals Red Ice και ο IC Alwaro Troy μετα απο εναν κεραυνοβολο ερωτα μικρης σε διαρκεια σχεση, ηρθαν σε γαμο κοινωνια Ο γαμος ετελεσθει σημερον σε στενο οικογενειακο κυκλο,καθ`οτι δημοφιλεις και οι δυο θα προκαλειτο κυκλοφοριακη συμφορηση Το ευτυχες γεγονος,που ευχομαστε ολοι,το περιμενουμε το πρωτο δεκαημερο του Φλεβαρη. Για να επανορθωσουμε θα ειστε καλεσμενοι στα βαφτησια Η κοκονα μας τωρα ξεκουραζεται μετα την ενταση του γαμου Click για ανάπτυξη... ωωωωω!!!!να σας ζησουν οι νεονυμφοι.. αντε να δουμε τι θα βγει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη σε παρακαλω? Click για ανάπτυξη... αχαχαχα!!ετσι..αμεσως να πονηρευτουμε.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κλινουμε το ρημα "Κανω" Εγω το κανω εσυ το κανεις αυτος/η το κανει Εμεις το κανουμε Εσεις το κανατε Αυτα (Βιρμανακια) δεν το κανουν Click για ανάπτυξη... σταματα γιατι ειμαι δουλεια και με εχουν πιασει κατι γελια και δεν κρατιέμαι.. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γουτσου γουτσου και γλύκες στα μουτρα σας,που πατε να μου χαλασετε το προφιλ της παναθλιας εκτροφεως. Click για ανάπτυξη... μα εισαι γουτσου γουτσου μικρη εκτροφεα...οσο και να το αρνεισαι εισαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:53 Ο EL GATO έγραψε: #7.382 03-12-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα εισαι γουτσου γουτσου μικρη εκτροφεα...οσο και να το αρνεισαι εισαι... Click για ανάπτυξη... Καλα, κάτσε να το δει αυτό... Βρες διαδικτυακή κρυψωνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:54 Η Luna έγραψε: #7.383 03-12-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, κάτσε να το δει αυτό... Click για ανάπτυξη... αυτο περιμενω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #7.384 03-12-09 15:41 Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:23 Η Luna έγραψε: #7.385 03-12-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη. Click για ανάπτυξη... δεν βγηκες κακια...βγηκες ομως αρχαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.386 03-12-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.387 03-12-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Click για ανάπτυξη... Xα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #7.388 04-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Click για ανάπτυξη... Μην εκνευρίζεσαι καλέ! Αλήθεια τώρα,έχεις πολύ γκυκό φατσί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #7.389 05-12-09 00:02 Καλησπέρα απο Duran και Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 049.JPG 113,5 KB · Εμφανίσεις: 26 061.JPG 118 KB · Εμφανίσεις: 32 080.JPG 110,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #7.390 05-12-09 00:07 Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 108.JPG 102,3 KB · Εμφανίσεις: 29 099.JPG 95,5 KB · Εμφανίσεις: 82 073.JPG 98,2 KB · Εμφανίσεις: 35 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.391 05-12-09 11:04 οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα εισαι γουτσου γουτσου μικρη εκτροφεα...οσο και να το αρνεισαι εισαι... Click για ανάπτυξη... Καλα, κάτσε να το δει αυτό... Βρες διαδικτυακή κρυψωνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:54 Η Luna έγραψε: #7.383 03-12-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, κάτσε να το δει αυτό... Click για ανάπτυξη... αυτο περιμενω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #7.384 03-12-09 15:41 Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:23 Η Luna έγραψε: #7.385 03-12-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη. Click για ανάπτυξη... δεν βγηκες κακια...βγηκες ομως αρχαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.386 03-12-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.387 03-12-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Click για ανάπτυξη... Xα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #7.388 04-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Click για ανάπτυξη... Μην εκνευρίζεσαι καλέ! Αλήθεια τώρα,έχεις πολύ γκυκό φατσί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #7.389 05-12-09 00:02 Καλησπέρα απο Duran και Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 049.JPG 113,5 KB · Εμφανίσεις: 26 061.JPG 118 KB · Εμφανίσεις: 32 080.JPG 110,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #7.390 05-12-09 00:07 Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 108.JPG 102,3 KB · Εμφανίσεις: 29 099.JPG 95,5 KB · Εμφανίσεις: 82 073.JPG 98,2 KB · Εμφανίσεις: 35 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.391 05-12-09 11:04 οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα, κάτσε να το δει αυτό... Click για ανάπτυξη... αυτο περιμενω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #7.384 03-12-09 15:41 Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:23 Η Luna έγραψε: #7.385 03-12-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη. Click για ανάπτυξη... δεν βγηκες κακια...βγηκες ομως αρχαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.386 03-12-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.387 03-12-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Click για ανάπτυξη... Xα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #7.388 04-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Click για ανάπτυξη... Μην εκνευρίζεσαι καλέ! Αλήθεια τώρα,έχεις πολύ γκυκό φατσί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #7.389 05-12-09 00:02 Καλησπέρα απο Duran και Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 049.JPG 113,5 KB · Εμφανίσεις: 26 061.JPG 118 KB · Εμφανίσεις: 32 080.JPG 110,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #7.390 05-12-09 00:07 Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 108.JPG 102,3 KB · Εμφανίσεις: 29 099.JPG 95,5 KB · Εμφανίσεις: 82 073.JPG 98,2 KB · Εμφανίσεις: 35 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.391 05-12-09 11:04 οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:23 Η Luna έγραψε: #7.385 03-12-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη. Click για ανάπτυξη... δεν βγηκες κακια...βγηκες ομως αρχαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.386 03-12-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.387 03-12-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Click για ανάπτυξη... Xα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #7.388 04-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Click για ανάπτυξη... Μην εκνευρίζεσαι καλέ! Αλήθεια τώρα,έχεις πολύ γκυκό φατσί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #7.389 05-12-09 00:02 Καλησπέρα απο Duran και Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 049.JPG 113,5 KB · Εμφανίσεις: 26 061.JPG 118 KB · Εμφανίσεις: 32 080.JPG 110,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #7.390 05-12-09 00:07 Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 108.JPG 102,3 KB · Εμφανίσεις: 29 099.JPG 95,5 KB · Εμφανίσεις: 82 073.JPG 98,2 KB · Εμφανίσεις: 35 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.391 05-12-09 11:04 οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Daddy σημερα θα ρωτησω και τον δασκαλο φωτογραφιας μου για μηχανη. Click για ανάπτυξη... δεν βγηκες κακια...βγηκες ομως αρχαια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.386 03-12-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.387 03-12-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Click για ανάπτυξη... Xα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #7.388 04-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Click για ανάπτυξη... Μην εκνευρίζεσαι καλέ! Αλήθεια τώρα,έχεις πολύ γκυκό φατσί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #7.389 05-12-09 00:02 Καλησπέρα απο Duran και Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 049.JPG 113,5 KB · Εμφανίσεις: 26 061.JPG 118 KB · Εμφανίσεις: 32 080.JPG 110,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #7.390 05-12-09 00:07 Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 108.JPG 102,3 KB · Εμφανίσεις: 29 099.JPG 95,5 KB · Εμφανίσεις: 82 073.JPG 98,2 KB · Εμφανίσεις: 35 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.391 05-12-09 11:04 οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: https://www.madata.gr/index.php/cooking/pasxalina/1651.html Είσαστε όλοι μάρτυρες!!! Εμένα δε με κάλεσε!!!! Μόνο την καλή της φίλη τη Γιουλη.... Εδώ με απέφευγε στη έκθεση... Click για ανάπτυξη... αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:27 Ο EL GATO έγραψε: #7.387 03-12-09 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Click για ανάπτυξη... Xα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #7.388 04-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Click για ανάπτυξη... Μην εκνευρίζεσαι καλέ! Αλήθεια τώρα,έχεις πολύ γκυκό φατσί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #7.389 05-12-09 00:02 Καλησπέρα απο Duran και Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 049.JPG 113,5 KB · Εμφανίσεις: 26 061.JPG 118 KB · Εμφανίσεις: 32 080.JPG 110,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #7.390 05-12-09 00:07 Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 108.JPG 102,3 KB · Εμφανίσεις: 29 099.JPG 95,5 KB · Εμφανίσεις: 82 073.JPG 98,2 KB · Εμφανίσεις: 35 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.391 05-12-09 11:04 οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν μωρε Νεκταρια...που δεν τα παρατησες ολα να ασχοληθεις με το Παυλη στην εκθεση... αντε καλεσε τον κι αυτον Σαλαμινα να σας φερω απο ενα κιλο καλτσουνια να δουμε ποιος θα τα φαει γρηγοροτερα Click για ανάπτυξη... Xα χα χα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #7.388 04-12-09 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Click για ανάπτυξη... Μην εκνευρίζεσαι καλέ! Αλήθεια τώρα,έχεις πολύ γκυκό φατσί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #7.389 05-12-09 00:02 Καλησπέρα απο Duran και Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 049.JPG 113,5 KB · Εμφανίσεις: 26 061.JPG 118 KB · Εμφανίσεις: 32 080.JPG 110,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #7.390 05-12-09 00:07 Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 108.JPG 102,3 KB · Εμφανίσεις: 29 099.JPG 95,5 KB · Εμφανίσεις: 82 073.JPG 98,2 KB · Εμφανίσεις: 35 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.391 05-12-09 11:04 οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη,αισχος και ονειδος εχω να καταθεσω,ως κακια εκτροφευς.Δεν ασχολουμαι με υποδεεστερα ανθρωπαρια σαν ελογου σας κυρια μου. Ενταξει,βγηκα οσο κακια επρεπε; Click για ανάπτυξη... Μην εκνευρίζεσαι καλέ! Αλήθεια τώρα,έχεις πολύ γκυκό φατσί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ESTELLE έγραψε: #7.389 05-12-09 00:02 Καλησπέρα απο Duran και Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 049.JPG 113,5 KB · Εμφανίσεις: 26 061.JPG 118 KB · Εμφανίσεις: 32 080.JPG 110,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #7.390 05-12-09 00:07 Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 108.JPG 102,3 KB · Εμφανίσεις: 29 099.JPG 95,5 KB · Εμφανίσεις: 82 073.JPG 98,2 KB · Εμφανίσεις: 35 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.391 05-12-09 11:04 οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα απο Duran και Cammy!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:07 Η ESTELLE έγραψε: #7.390 05-12-09 00:07 Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 108.JPG 102,3 KB · Εμφανίσεις: 29 099.JPG 95,5 KB · Εμφανίσεις: 82 073.JPG 98,2 KB · Εμφανίσεις: 35 Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.391 05-12-09 11:04 οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Νεκταρια έγραψε: #7.391 05-12-09 11:04 οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:20 Ο EL GATO έγραψε: #7.392 05-12-09 11:20 Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:14 Η ESTELLE έγραψε: #7.393 05-12-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: οι χαλβαδες παραμενουν χαλβαδες σ`ολη τους τη ζωη Click για ανάπτυξη... Ετσι είναι όπως τα λες Νεκταρία!!!Αυτός κάθεται και τον κάνω ότι θέλω!!!Την άλλη τη στρίτζω μην πας και την ακουμπήσεις σε έφαγε!!!Και ήθελα να τη στολίσω λίγο κι αυτή τώρα χρονιάρες μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:18 Η ESTELLE έγραψε: #7.394 05-12-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Σιγα μην καθοταν το δικο μου το τερας να του βαλω τετοια πραγματα. Εδω ενα φουλαρι πηγα να του φορεσω την αλλη φορα και εσπειρε τον ορυμαγδο. Btw, nice pics Στελλα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Παυλή!! Είδες τί σου είναι το αίμα?Αραγε το αλλο που είναι στη Βουλγαρία πως να είναι απο χαρακτήρα?Γιατί τα δικά μας μοιάζουν πάρα πολύ!Οπως και ο Ντουράν με τον χαλβά της Μαρίας!! (Το καπελάκι που φοράει ο χαλβάς είναι του Jack Sparrow!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:06 Η Νεκταρια έγραψε: #7.395 05-12-09 19:06 εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχω στειλει μειλ στη Βουλγαρια και περιμενω απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:08 Η bastet_13: #7.396 05-12-09 23:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aντε και άλλες 3 για καληνύχτα!!! Click για ανάπτυξη... και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η ESTELLE έγραψε: #7.397 05-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: και οι 3 κουνοι ειναι?το τελευταιο ειναι φοβερο...ειναι και αυτο που εχεις στην υπογραφη σου σωστα??? πανεμορφο!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:53 Η bastet_13: #7.398 09-12-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι κουνάκια είναι!!Και είναι 2!Ο Duran και η Cammy! Click για ανάπτυξη... τους γονεις αυτων των υπεροχων κουνακιων να ευχαριστεις..χεχεχεχεχεχε ειδικα ο γκριζοσ....ειναι απιστευτος..σαν ψευτικος μοιαζει!!!!! μπραβο μπραβο...δεν ξερω εχω ενα θεμα με τα γκριζογατα...η μπλε-γκρι..τελος παντων οπως τα λετε εσεις του χωρου(εμενα γκρι μου φαινονται-δεν τα παω καλα με τους....χρωματισμους!!) μου αρεσουν τα γκριζογατα...τοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοο πολυ... βλεπε αυτο το πανεμορφο που εχεις εσυ...τον μουψη...το νεο μικρο της νεκαριας... και φυσικα..το Υο απο τα νορβηγακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:28 Η kristy314: #7.399 09-12-09 15:28 Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 368 369 370 371 372 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 370 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:53 Η Νεκταρια έγραψε: #7.400 09-12-09 15:53 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Γεια σας και απο μένα!Νεκταρία μου τελικά δεν μπόρεσα να έρθω...Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω.Συγχαρητήρια στα αδελφάκια,ξαδελφάκια,θείους,θείες,γονείς κ λοιπούς συγγενείς του Lio μου που,από ότι είδα,σάρωσαν τα βραβεία στην έκθεση!Βάλε φωτο των νικητών να τους δω και εγω αν μπορείς...Θα βάλω κ μερικές φωτο του μωρου μου... Click για ανάπτυξη... Καλα εε εχει γινει πανεμορφος γατοςΣου ειχα πει οτι φαινεται εκθεσιακοςΣτην επομενη 17-18/4/10 μη λειψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.