Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μπραβο ατρομητε ΜουψαρεΠεριληπτικα τα σημερινα κατορθωματα.... Ξερετε ποιου....
- Ειναι επανω στο τραπεζι της κουζινας και τσεκαρει ενα περιστερι στο μπαλκονι.
- Ετοιμαζεται και πηδα να το πιασει
- Ουπς... Το παραθυρο ηταν κλειστο, ομως.
- Με το που πεφτει κατω, περνει στο διαβα του (ή να πω στην τουμπα του) την κεραια της τηλεορασης.
- Ναι.... Η τηλεοραση πεφτει απο τη βαση (καπου 2μιση μετρα) που την εχουμε επανω στο τραπεζι της κουζινας και μετα στο πατωμα.
- Το κρυσταλλο του τραπεζιου κομματια και η τυχη της τηλεορασης αγνοειται ακομα.
- Μουψης αφαντος... Αμαν καναμε να τον βγαλουμε απο κει που κρυφτηκε.
- Αυτα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Περιληπτικα τα σημερινα κατορθωματα.... Ξερετε ποιου....
- Με το που πεφτει κατω, περνει στο διαβα του (ή να πω στην τουμπα του) την κεραια της τηλεορασης.
- Ναι.... Η τηλεοραση πεφτει απο τη βαση (καπου 2μιση μετρα) που την εχουμε επανω στο τραπεζι της κουζινας και μετα στο πατωμα.
- Το κρυσταλλο του τραπεζιου κομματια και η τυχη της τηλεορασης αγνοειται ακομα.
- Αυτα....

Ειναι κυνηγος το παιδι,τι να κανουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιληπτικα τα σημερινα κατορθωματα.... Ξερετε ποιου....
- Αυτα....
Άμα το έχεις μέσα σου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, αν ήταν στην θέση του ο Τίγρης μου, δεν θα έφευγε αλλά θα καθόταν και θα περιεργαζόταν τα θρύψαλα, όπως έκανε με το δικό μας κρύσταλλο.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Άμα το έχεις μέσα σου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, αν ήταν στην θέση του ο Τίγρης μου, δεν θα έφευγε αλλά θα καθόταν και θα περιεργαζόταν τα θρύψαλα, όπως έκανε με το δικό μας κρύσταλλο.
Δε νομίζω Ηλια... Έκανε ΤΟΣΟ θόρυβο η τηλεόραση πεφτοντας που δε νομίζω κανένα ζωντανό να έμενε εκεί!!!!
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε νομίζω Ηλια... Έκανε ΤΟΣΟ θόρυβο η τηλεόραση πεφτοντας που δε νομίζω κανένα ζωντανό να έμενε εκεί!!!!
Καλά δεν παίρνω όρκο κιόλας τι θα έκανε ο Ορφέας, εσύ σαφώς γνωρίζεις καλύτερα γιατί ήσουν μπροστά.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλά δεν παίρνω όρκο κιόλας τι θα έκανε ο Ορφέας, εσύ σαφώς γνωρίζεις καλύτερα γιατί ήσουν μπροστά.
Επαθε σοκ το γατι σου λεω!!!!!
Υ.Γ. Δεν ημουν μπροστα, αλλα οι περιγραφες ηταν πολυ "ζωντανες".
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
μπταβο μουψη αγορι μου!κανεις την κατερινα περιφανη!!!Περιληπτικα τα σημερινα κατορθωματα.... Ξερετε ποιου....
- Αυτα....
δεν εισαι χαλβαδογατο....εισαι αλανι και γουσταρουμε...σπαστα ολα...ο μπαμπας θα πληρωσει εξαλου!χαχαχαχα

staman2
Περιβόητο μέλος

Aγάπηηηη μου γλυκειά!! Ειναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ ο Μουψης Παύλο μου στο έχω ξαναπει!!!!Βολτα στο νεροχυτη.....

Τα ματια του εχουν υπέροχο χρώμα και ειναι το βλέμμα του πολύ εκφραστικό!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!

Αααα το Μουψάκι μας!!! Φαντάζομαι τι τρομάρα θα πήρε το χρυσό μου... Ακριβώς σαν τον γάτο του Simon !!!! Φίλησέ μου τον πολύ πολύ!!!!!!!!Περιληπτικα τα σημερινα κατορθωματα.... Ξερετε ποιου....
- Αυτα....

EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα κουνάκια!!
Aγάπηηηη μου γλυκειά!! Ειναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ ο Μουψης Παύλο μου στο έχω ξαναπει!!!!
Τα ματια του εχουν υπέροχο χρώμα και ειναι το βλέμμα του πολύ εκφραστικό!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!!
Αααα το Μουψάκι μας!!! Φαντάζομαι τι τρομάρα θα πήρε το χρυσό μου... Ακριβώς σαν τον γάτο του Simon !!!! Φίλησέ μου τον πολύ πολύ!!!!!!!!![]()
Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια!!!!!
ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ!!!! Δεν πειραζει....
Υ.Γ. Παντως, ο γατος του Simon πολυ γαΤατος, ε?
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Επαθε σοκ το γατι σου λεω!!!!!
Υ.Γ. Δεν ημουν μπροστα, αλλα οι περιγραφες ηταν πολυ "ζωντανες".
Παύλο, είναι απολύτως φυσικό το γατί να πάθει σόκ και να εξαφανιστεί μετά απο τέτοιο πάταγο του όλου σκηνικού. Πάντως να είσαι σίγουρος οτι την επόμενη φορά, που θα δεί περιστέρι, δεν θα θυμηθεί το χθεσινό συμβάν, γιατί οι κυνηγοί δεν πρέπει να θυμούνται τι έχουν περάσει, ούτε πρέπει να υπολογίζουν τον κίνδυνο, όταν πρόκειται να κυνηγήσουν, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην άγρια φύση.
Νά είσαι ευτυχής πάντως, που δεν έπαθε κάτι ο γάτος σου ή εσείς και τις υλικές ζημιές θα τις φτιάξετε σιγά-σιγά.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Παύλο, είναι απολύτως φυσικό το γατί να πάθει σόκ και να εξαφανιστεί μετά απο τέτοιο πάταγο του όλου σκηνικού. Πάντως να είσαι σίγουρος οτι την επόμενη φορά, που θα δεί περιστέρι, δεν θα θυμηθεί το χθεσινό συμβάν, γιατί οι κυνηγοί δεν πρέπει να θυμούνται τι έχουν περάσει, ούτε πρέπει να υπολογίζουν τον κίνδυνο, όταν πρόκειται να κυνηγήσουν, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην άγρια φύση.
Νά είσαι ευτυχής πάντως, που δεν έπαθε κάτι ο γάτος σου ή εσείς και τις υλικές ζημιές θα τις φτιάξετε σιγά-σιγά.
Εννοειται Ηλια! Δεν ασχοληθηκαμε καθολου με τις ζημιες. Ευτυχως που δεν χτυπησε ο μκρος να λεμε...
Ε, φυσικα η τηλεοραση δεν δουλευει, αλλα θα παρουμε μια αλλη...
EL GATO
Διάσημο μέλος
μπταβο μουψη αγορι μου!κανεις την κατερινα περιφανη!!!
δεν εισαι χαλβαδογατο....εισαι αλανι και γουσταρουμε...σπαστα ολα...ο μπαμπας θα πληρωσει εξαλου!χαχαχαχα![]()
Ε, ναι Κατερινα!!!! Ξερεις τι καπεταν φασαριας ειναι αυτος? Ενταξει, υπερβαλλω λιγο. Απλα ορισμενες φορες τον πιανει και τρεχει σαν το παλαβο πανω κατω μεσα στο σπιτι.
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε, ναι Κατερινα!!!! Ξερεις τι καπεταν φασαριας ειναι αυτος? Ενταξει, υπερβαλλω λιγο. Απλα ορισμενες φορες τον πιανει και τρεχει σαν το παλαβο πανω κατω μεσα στο σπιτι.
Αχ κ ο Λίο έτσι κάνει....πρρρρρρρ και πανω κάτω σαν το χαζο!!Είναι πολύ γελοίο..

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αχ κ ο Λίο έτσι κάνει....πρρρρρρρ και πανω κάτω σαν το χαζο!!Είναι πολύ γελοίο..![]()
Ειναι καιρος να αποκαταστησω τη ταξη σ`αυτο το φορουμ

Ασχολειστε ολοι με το τι εκανε ο Μουψης και οχι γιατι το εκανε

Αντε μη βαρεσω και το χερι στο τραπεζι, ετσι Αναστασω

Το εχω πει και θα το λεω συνεχεια.Μονα τους τα γατονια νοιωθουν βαρεμαρα ,για να μην πω "δυστυχισμενα".Απλα μερικοι απο μας δεν το δεχομαστε και γινομαστε εγωιστες απεναντι τους.Δεν χρειαζεται να δωσετε χρηματα να του παρετε μια συντροφια,τοσα και τοσα πανεμορφα γατακια υπαρχουν να τους προσφερετε μια δευτερη ευκαιρια
Θα δειτε ποσο θα αλλαξει τοτε ο ψυχισμος του λατρεμενου σας γατιου
EL GATO
Διάσημο μέλος
Ειναι καιρος να αποκαταστησω τη ταξη σ`αυτο το φορουμ
Το εχω πει και θα το λεω συνεχεια.Μονα τους τα γατονια νοιωθουν βαρεμαρα ,για να μην πω "δυστυχισμενα".Απλα μερικοι απο μας δεν το δεχομαστε και γινομαστε εγωιστες απεναντι τους.Δεν χρειαζεται να δωσετε χρηματα να του παρετε μια συντροφια,τοσα και τοσα πανεμορφα γατακια υπαρχουν να τους προσφερετε μια δευτερη ευκαιριαΘα δειτε ποσο θα αλλαξει τοτε ο ψυχισμος του λατρεμενου σας γατιου
![]()
Δηλαδη, αν ειχε παρεα και εβλεπε το περιστερι δεν θα το κυνηγαγε? Μη σου πω πως θα επεφταν και τα δυο επανω στο τζαμι και θα το εσπαγαν κιολας!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τι να σου πω τωρα....θα στα πω απο κοντα....δε μου λες αρβανιτης εισαι ,και εισαι τοσο ξεροκεφαλοςΔηλαδη, αν ειχε παρεα και εβλεπε το περιστερι δεν θα το κυνηγαγε? Μη σου πω πως θα επεφταν και τα δυο επανω στο τζαμι και θα το εσπαγαν κιολας!

Στο θεμα μας: Τι να σου κανει το γατι ρε Παυλο, εχει χτυπησει πιρακια απο τη μοναξια ....και να τ`αποτελεσματα

staman2
Περιβόητο μέλος
ΑΚΡΙΒΩΣ να τα σπάσει ΟΛΑ!!! Τα μαναράκια μου ειναι αξιαγάπητα κι ας κανουν και ζημιές!!!Σε ευχαριστω πολυ Αναστασια!!!!!
ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ!!!! Δεν πειραζει....
Υ.Γ. Παντως, ο γατος του Simon πολυ γαΤατος, ε?

Ναι ο γάτος του Simon ειναι τέλειος!!!

Ευκαιρία!!!Εννοειται Ηλια! Δεν ασχοληθηκαμε καθολου με τις ζημιες. Ευτυχως που δεν χτυπησε ο μκρος να λεμε...
Ε, φυσικα η τηλεοραση δεν δουλευει, αλλα θα παρουμε μια αλλη...

κι εγω αν μου την έσπαγαν τη ρουφιάνα την τηλεοραση θα έβρισκα ευκαιρία να πάρω μια επίπεδη γιατι αυτή ειναι και παλαιου τύπου
Ακριβώς να το βαρέσεις Νεκταρία μου!!!Ειναι καιρος να αποκαταστησω τη ταξη σ`αυτο το φορουμ
Το εχω πει και θα το λεω συνεχεια.Μονα τους τα γατονια νοιωθουν βαρεμαρα ,για να μην πω "δυστυχισμενα".Απλα μερικοι απο μας δεν το δεχομαστε και γινομαστε εγωιστες απεναντι τους.Δεν χρειαζεται να δωσετε χρηματα να του παρετε μια συντροφια,τοσα και τοσα πανεμορφα γατακια υπαρχουν να τους προσφερετε μια δευτερη ευκαιριαΘα δειτε ποσο θα αλλαξει τοτε ο ψυχισμος του λατρεμενου σας γατιου
![]()

Αλλα δεν ειναι πάντα εύκολο να πάρει κάποιος και άλλη συντροφιά στον γατουλη του...(γατίσια εννοώ) ....

Μάλλον δίκιο εχει ο Παύλος εδώ ΝεκταρίαΔηλαδη, αν ειχε παρεα και εβλεπε το περιστερι δεν θα το κυνηγαγε? Μη σου πω πως θα επεφταν και τα δυο επανω στο τζαμι και θα το εσπαγαν κιολας!

Με το ταμπεραμέντο των κουνακίων μάλλον θα εκαναν τις ζημιές παρεούλα για να μην αισθάνονται και μοναξιά
Νεκταρία τι κάνουν τα ΥΠΕΡΟΧΑ νινάκια σου?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Με το ταμπεραμέντο των κουνακίων μάλλον θα εκαναν τις ζημιές παρεούλα για να μην αισθάνονται και μοναξιά
Νεκταρία τι κάνουν τα ΥΠΕΡΟΧΑ νινάκια σου?
[/quote]Διαφωνω Αναστασω μου,πιστευω ακραδαντα οτι δυο γατες ζουνε καλυτερα απο μια.
Μια χαρα ειναι ολα,η Σιλκα πως ειναι?
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
) που τριγυρνάει στο σπίτι του φίλου μου.Θα την είχα ήδη πάρει αλλά είμαι σε φάση μετακόμισης κ να μην της αλλάζω όλο περιβάλλοντα...Απλά φοβάμαι μην πάθει κ τίποτα μέχρι να την πάρουμε αλλά τι να κάνω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Μάλλον δίκιο εχει ο Παύλος εδώ ΝεκταρίαΜε το ταμπεραμέντο των κουνακίων μάλλον θα εκαναν τις ζημιές παρεούλα για να μην αισθάνονται και μοναξιά
Νεκταρία τι κάνουν τα ΥΠΕΡΟΧΑ νινάκια σου?![]()
Διαφωνω Αναστασω μου,πιστευω ακραδαντα οτι δυο γατες ζουνε καλυτερα απο μια.
Μια χαρα ειναι ολα,η Σιλκα πως ειναι?[/quote]
Ειναι πολύ καλά και τώρα γαυγίζει μάλιστα στα παιχνίδια που κάνει...
Εχει μόνον φαγουρα πια ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool