Τα Μaine Coon-άκια!!

εΕΕ ΩΡΑΙΑ θα ειμαστε με τα Π και θα φοράμε και φαρδιά αθλητικά πού το πρόβλημα:lol: Και καλτσάκια αθλητικά πειράζει? Για να μην μας πονουν οι κάλοι βρε.
ΦΙλάκια:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναιιιιιιιιιιιιι ακριβώς έτσι τους έχουμε
Το χέρι το βαραω εγώ Λενιώ και με κοροϊδεύει το Νεκταράκι.
:lol::lol: ε τότε θα είσαστε δύο Κανέλλες στον ΕΟΓ Η πρόεδρος κ το μέλος :lol:
Κι όσο για το Λενιώ μου Νεκταρία μην του λες οτι το βάλαμε σε black list ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΙΣΤ:lol:
Κανεις δεν με βάζει μόνη μου μπήκα όπως ελεγε κ το τραγούδι της Αντζελας :lol::lol:
Μαρη ξερεις πως θα ειμαστε -αν ειμαστε-γυρω στα 80? οχι τζιν δεν θα φοραμε και αθλητικα τρομαρα μας αλλα δεν θα μπορουμε και να περπαταμε:lol::lol:
Ωραια παρατσουκλι:lol::lol:Ζητω αμφιθεατρο για ομιλια και τα καναλια :lol:
Παω για τις τουαλεττες........:lol::lol:
αφου δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπορούμε να φοράμε ακόμα κ μίνι γιατί δε θα μας δει κανείς:lol:
Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol: ε τότε θα είσαστε δύο Κανέλλες στον ΕΟΓ Η πρόεδρος κ το μέλος :lol:

Κανεις δεν με βάζει μόνη μου μπήκα όπως ελεγε κ το τραγούδι της Αντζελας :lol::lol:

αφου δεν θα μπορούμε να περπατάμε μπορούμε να φοράμε ακόμα κ μίνι γιατί δε θα μας δει κανείς:lol:
Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως
Τι να πρωτο διαβάσω και να γελάσω ρε Ελενάκι??? Ξεράθηκα στο γέλιο . Μπα σε καλο μας!!!
Και με τον Παύλο πριν!!! Αντε καιρο είχα να ξαναγελάσω και να βρεθουμε παρεάκι ξανά όλοι μας...:lol::lol::lol:Μάλλον στις τουαλέτες των γατιών πάει γιατι αυτοτιμωρειται ακριβώς τώρα κι όχι μετά επειδή σκεφτηκε το αμφιθέατρο:lol:

εΕΕ ΩΡΑΙΑ θα ειμαστε με τα Π και θα φοράμε και φαρδιά αθλητικά πού το πρόβλημα:lol: Και καλτσάκια αθλητικά πειράζει? Για να μην μας πονουν οι κάλοι βρε.
ΦΙλάκια:D

Πάντως εγώ θα είμαι τότε έτοιμος για τους Παρα-Ολυμπιακούς

Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει!:lol:
Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές..

Στις τουαλέτες πας γιατι δε βρήκαμε αμφιθεατρο ή θα πήγαινες ουτος η αλλεως[/quote]
Βρε ειναι μια δουλεια που δεν παιρνει αναβολη:| Πρωι βραδυ 11 τουαλετες:confused:

Ο Leo έχει μανία με το καζανάκι...Πάει συνέχεια και το τραβάει!:lol:
Θα του αρέσει φαίνεται το νερό που ακούγεται να τρέχει..Τώρα ήταν εκεί και το τράβηξε τουλάχιστον 6 φορές..

Θα πρεπει να τον βαζετε να πληρωνει μερος το λογαριασμου νερου....:lol:

Τα αστερακια μας:)
Kisha and Kari
4weeks4.jpg

Αααααααααααααααααα!!!Τι κουκλιά θεε μου....:inlove::inlove::inlove::inlove:

Κι οσο θα μεγαλωνουν τοσο θα ομορφαινουν:):)

Kisha and Kari
4weeks4.jpg

Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη :inlove::inlove::inlove:

Τρείς καρδούλες για τις πανέμορφες φατσούλες Γκρινιάρη, Χουζούρη και Λιχούδη :inlove::inlove::inlove:
Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σου:(Μπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα:/:
Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ;) Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναι:hmm:Να αποκτησουν ενα σιβηρικο:)

Kisha and Kari
4weeks4.jpg
Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα
heart.gif
Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα :up:

Καλησπέρα! Έμαθα ότι κάποια κουνακια της παρέας «τα σπάνε»:P
γουστάρω αυτά τα sexy γατια:rolleyes:

Μουσουδίνια για ρουφηγμαααααα
heart.gif
Να σας ζήσουν Νεκταρίαμου κ να είναι καλότυχα :up:
Το σημαντικο ειναι οχι απλως να τα δινεις αλλα ΠΟΥ τα δινεις.
Παντα οταν σηκωνω το τηλεφωνο να μαθω για γατακια που εχω δωσει με κυριευει φοβος και αγωνια μεχρι να ακουσω οτι ειναι καλα,οτι ζουν δλδ.
Αν ακουσω το αντιθετο δεν σας λεω τι παθαινω,ασε καλυτερα να μη το νοιωσετε ποτε αυτο το συναισθημα.:(

Παιδια ηρθε η βιτσιοζα της παρεας:rolleyes:;)

Ελααααααα Γιουλάκο μου έτσι ειναι τα ζουζουνια αυτά!!! Μπαμ και κάτω!!! Γουστάρεις ε???:lol::up:

Kisha and Kari
4weeks4.jpg
Πωωω πωωω Νεκταρία τι ΥΠΕΡΟΧΑ γατονια ειναι αυτά!! Να τα χαιρεσαι κα να ειναι καλότυχα. Εγω ήμουν και τυχερουλα που τα ειδα και τα καμάρωσα και τα χάιδεψα κι απο κοντά. ΕΙναι σουπερ! Παντα τέτοιες γέννες να έχετε!:up::up::up::up::up::up::up::up:

Αχ Ηλια μου ειμαι ασυγχωριτη! Δεν εγραψα ακομα στο καινουριο θεμα σου:(Μπηκα ,διαβασα και ειπα ...αργοτερα:/:
Παντως ο,τι και να λενε ολοι για την πανεμορφη αυτη ρατσα αν δεν ζησουν μαζι της δεν θα καταλαβουν τπτ;) Η παροτρυνση λοιπον ποια ειναι:hmm:Να αποκτησουν ενα σιβηρικο:)

Δεν πειράζει Νεκταρία μου, δεν έγινε σήμερα, θα γίνει αύριο. Θα συμπληρώσω την παρότρυνσή σου για την υπέροχη Σιβηρική Φυλή με το "όσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε". Αν προτιμάτε να ενημερωθείτε πρώτα, κανένα πρόβλημα, αλλά όπως λέω και στο post, στο νέο μου θέμα, πρέπει να κάνουμε γνωστή αυτή την φυλή στην Ελλάδα.:inlove::inlove:

Αναστασω μου θαρθεις να δεις και τα μπεμπακια της Ice μας?Τι λες ερχεσαι να ξεγεννησουμε μαζι?:)

Ναι εχεις δίκιο Νεκταρία μου αν δεν ζήσει κάποιος με τα συγκεκριμένα δεν μπορει να το νοιώσει στο πετσί του που λένε. Οντως ειναι υπέροχα ζωάκια και με τέλειο χαρακτήρα Νομίζω εχουν πολλά κοινά με τα κουνάκια σε χαρακτήρα. Πάντως ο Ορφέας μοιάζει πολύ στο ποντικάκι σου . Μας μιλάει συνεχώς και θέλει να τον χαϊδεύουμε και να ειναι κοντά μας.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back