Τα Μaine Coon-άκια!!

Α εγω εννοουσα ηλικια.Ωραια,θα γινει μανουλα!
Νομιζω πληρωσα 50 και για τις δυο.

Το φανταστηκα!!!! Αυτο να το βλεπουν μερικοι που παραπονιουνται για τις τιμες μας;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πανερμορφα...θα ηθελα τοοοοοοοσο εναν τετοιο γατουλη αλλα λογω του μεγαλου κοστουσ τουσ κ λογς του οτι ειμαι φοιτητρια ειναι σχεδον απροσιτο για μενα αποκτησω εναν...:redface::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kisha-kari.jpg

Kisha and Kari Τα κοριτσακια μας!!!

και αλλα ομορφα κουνακια..γεμισε ο κοσμος!!:clapup::clapup::clapup:

kari-kisha6_5wks2.jpg

kari-kisha6_5wks5.jpg

kari-kisha6_5wks8.jpg

Φατσονια!
Τα αδερφακια τους κλειστηκαν Νεκταρια;

Φατσονια!
Τα αδερφακια τους κλειστηκαν Νεκταρια;
Αυτα τα δυο ειναι Δωρα μου,δεν εχουν δοθει ακομη.Απο τη γεννα της Jasty τα δυο τελευταια φευγουν το Σαββατο.
Τωρα περιμενουμε την Ice και προς το τελος του μηνα την Elektra.Πω πω θα γεμισουμε κουνακια:clapup:
Τι νεα απο το δικο σας μετωπο?Θα δουμε συντομα νορβηγοπουλα?:hmm:

Νεκταρία μου τι κανετε ολοι καλα; Καλά περιττό να πω οτι τα κορτσάκια σας ειναι πανεμορφα:clapup: καλώς να ερθουν κ τα υπόλοιπα κουκλια σας

icepregnant3.jpg

icepregnant8.jpg

Λιγες μερες πριν τον τοκετο:clapup:

Νεκταρία μου τι κανετε ολοι καλα; Καλά περιττό να πω οτι τα κορτσάκια σας ειναι πανεμορφα:clapup: καλώς να ερθουν κ τα υπόλοιπα κουκλια σας
Ελενακι μου ευχαριστω πολυ αν και ξερω οτι η θετικη σου ενεργεια θα ειναι μαζι μας.
Ολα καλα ,ησυχια επικρατει;)

Με το καλο να τα δεχτειτε!
Ολα καλα και σε μας,θα δειξει ποτε θα εχουμε μωρακια,δε βιαζομαστε,μικρα ειναι ακομα ετσι κι αλλιως.

icepregnant3.jpg

icepregnant8.jpg

Λιγες μερες πριν τον τοκετο:clapup:

τα μωρα ειναι πανεμορφα!!!!!:huglove::huglove::huglove::huglove:
και η εγκυμονουσα ειναι λαμπερη και ομορφη!!:clapup:
ευχομαι να πανε ολα καλα!!

Νεκταρία,

Καλησπέρα πολύ ωραίο το bannerάκι σου, όσο και τα λιονταρογατάκια σου.

Νεκταρία,

Καλησπέρα πολύ ωραίο το bannerάκι σου, όσο και τα λιονταρογατάκια σου.
Ηλια μου ευχαριστω πολυ:)Η Ice oπως ξερεις ειναι στις μερες της ελπιζω δλδ το ευχομαι να γεννησει πριν το Σαββατο,για να το ευχαριστηθουμε μιας που θα ειμαστε με τους ξενους.:)

Ηλια μου ευχαριστω πολυ:)Η Ice oπως ξερεις ειναι στις μερες της ελπιζω δλδ το ευχομαι να γεννησει πριν το Σαββατο,για να το ευχαριστηθουμε μιας που θα ειμαστε με τους ξενους.:)

Μακάρι. Απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί:clapup:

Μακάρι. Απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί:clapup:
Μαλλον ο Θεος μας ακουσε και εχουμε εδω και λιγες ωρες λιγα "υγρα",ομως τα στηθη της εχουν πετρωσει πολυ και ευχομαι να ξεπριστουν μολις γεννησει για να μην εχουμε μαστιτιδα.:(Ειπαμε θελει γερα κοτσια η εκτροφη:confused:

Νεκταρια λες να γεννησει σημερα το κοριτσι σου;Αντε με το καλο,θα ειμαστε stand by.

Μαλλον ο Θεος μας ακουσε και εχουμε εδω και λιγες ωρες λιγα "υγρα",ομως τα στηθη της εχουν πετρωσει πολυ και ευχομαι να ξεπριστουν μολις γεννησει για να μην εχουμε μαστιτιδα.:(Ειπαμε θελει γερα κοτσια η εκτροφη:confused:
Περιμενουμε νεα τοτε!!!
Καλη επιτυχια μαμα (και δολια γατομανα).Φιλακια!

Νεκταρια λες να γεννησει σημερα το κοριτσι σου;Αντε με το καλο,θα ειμαστε stand by.

Περιμενουμε νεα τοτε!!!
Καλη επιτυχια μαμα (και δολια γατομανα).Φιλακια!
Ρε κοριτσια δεν ξερω γιατι αλλα νοιωθω ασχημα γι`αυτη τη γεννα:( Μακαρι να ειναι η κουραση και η αυπνια που μου δημιουργει αυτο το συναισθημα,τι να πω:(
Στειλτε θετικη ενεργεια μιας και η δικια μου εχει πιασει πατο:/:

Οοοολη μας η αγαπη,οι ευχες και τα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμ ειναιμαζι σας κοριτσακια μου!

Ελα καλε,δε θελω τετοια,αν ειναι δυνατον.Την κοπελαρα σου την περιβαλλεις με τοση αγαπη και στοργη που τιποτα δε γινεται να παει στραβα.Σημερα ειναι μια χαρουμενη βραδια,και ολων μας οι ευχες ειναι μαζι σας!:kissing::hug::bigarmhug:galliko:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back