Τα Μaine Coon-άκια!!

Σε ποιον αναφερεσαι, αραγε....:hmm:

Περα απο την πλάκα, εγω δεν εχω ουτε εξοπλισμο, ουτε τιποτα. Τη μηχανη μου μονο. Και θελω πολυ διαβασμα ακομα... :book:
Μα σε σενα φυσικα :worry:μακαρι να μπορουσαμε να ταξιδευουμε μαζι,ετσι θα ειχα τον φιλο μου και φωτογραφο μου:)Δυο σε ενα ;)
Μπορει να εχεις μονο τη μηχανη σου αλλα το μερακι και η αγαπη σου φτανουν για να εχεις αριστα αποτελεσματα:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα σε σενα φυσικα :worry:μακαρι να μπορουσαμε να ταξιδευουμε μαζι,ετσι θα ειχα τον φιλο μου και φωτογραφο μου:)Δυο σε ενα ;)
Μπορει να εχεις μονο τη μηχανη σου αλλα το μερακι και η αγαπη σου φτανουν για να εχεις αριστα αποτελεσματα:clapup:

Ευχαριστω γι' αυτο που λες, αλλα υπερβαλλεις. :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ ομορφα τα κοντινα του μουψη.....

κοιτα πως μοιαζουν τα ατιμα:worry:

026_954779.jpg
img_4346_1.jpg
πλακα πλακα ιδια ειναι!!!

Αφου το υποσχεθηκα στην Αναστασια και στον Ηλια....
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΥΛΟ!!!
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ! ΤΕΛΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!
ΤΙ ΒΛΕΜΜΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΑΥΤΟΝ!

Παυλο ο συζυγατος μου εχει γινει απιθανος!Κι εχει παρει και το γοητευτικο του βλεμμα...:redface:

Καλησπερα κι απο μας
aurora4months9.jpg

Καλημερα σας και καλο μηνα :) Καλη πρωτομαγια:clapup:
icee010ws.jpg

icee002ws.jpg
Ειναι πανέμορφες και οι δυο τους Νεκταρία μου!!!:clapup:Να τις χαίρεσαι για μια ακόμη φορά.
Εμεις τις απολαύσαμε χθες με όλη την έννοια της λέξης... Και η Σίλκα σας ευχαριστεί κυρία μου για την υποδοχή που της κάνατε και το παρεάκι που της κράτησαν οι φίλοι της (τα σκυλάκια σου εννοώ Νεκταρία μου) χι χιιχιχχι !:DΤην επόμενη φορά θα σου έρθουμε με τον Παύλο παρεάκι.:)

Ευχαριστω γι' αυτο που λες, αλλα υπερβαλλεις. :redface:
ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΥΛΟ!!!
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ! ΤΕΛΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!
ΤΙ ΒΛΕΜΜΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΑΥΤΟΝ!

Ο Μουψης και εγω σε ευχαριστουμε!!!!!!!!

Παυλο ο συζυγατος μου εχει γινει απιθανος!Κι εχει παρει και το γοητευτικο του βλεμμα...:redface:

Εννοεις εχει παρει το "θα σε σκισω τωρα" του βλεμμα!!!!!!

Ε γοητευτικο δεν ειναι αυτο;:redface:

Παύλο μου, είναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Σ:hug:

Ε γοητευτικο δεν ειναι αυτο;:redface:

I guess.... :yes:

Παύλο μου, είναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Σ:hug:

Σε ευχαριστω πολυ Ηλια!!!!!!!!!:)

20355_1210979317437_1317377806_5257.jpg
30826_1437149017680_1501638197_1103.jpg

To πρωτο φαινεται πολυ αγριο!!!!!!!!!!!

Και να δεις που θα ειναι εντελως χαλβας.....!!!!!!!:upside:

βιντεακι με ενα εκπεδευμενο κουνακι!!!:clapup::clapup:

βιντεακι με ενα εκπεδευμενο κουνακι!!!:clapup::clapup:
Τι πανέμορφο κουνάκι ειναι αυτό!!! Εχει υπέροχο βλέμμα και τρίχωμα και αφτάρες με τουφίτσες!!:clapup::clapup:Μου αρεσε πολύ!!!

Παυλε ειναι ενας γοητευτικος κουκλος!!!!να σου ζησει!! πραγματικα απο τα πολυ ωραια κουν-κουν!! :inlove::inlove::inlove:

Τωρα γι'αυτο το πλασμα δεν εχω τι να πω!!! Νεκταρια μας κανεις ακομα μια φορα να μας τρεχουν τα σαλια!!!Για δαγκωμα ειναι το ατιμο και νομιζω οτι θα γινει το καινουργιο τζοβενο μετα τον υπεραντρα (Τρου):inlove::inlove::inlove::inlove:

Παυλε ειναι ενας γοητευτικος κουκλος!!!!να σου ζησει!! πραγματικα απο τα πολυ ωραια κουν-κουν!! :inlove::inlove::inlove:

Σε ευχαριστω πολυ Γιαννα μου. Δεν πολυμπαινω στο mycat και καμια φορα δε βλεπω τις απαντησεις.
Ρε γαμωτο, εχει κανει αρκετους κομπους και δεν τον βλεπω να γλυτωνει στο κουρεμα. Θα δουμε, ομως...

Γεια σας κ απο μένα!Ρε γαμώτο και μένα ο Λίο έκανε κόμπους...δεν χτενίζονται με τίποτα!Ειναι στην κοιλίτσα του και ξεκινάνε σχεδόν από την ρίζα.Τι να κάνω?:hmm:Και να τις κόψω φοβάμαι.:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back