drusilia
Διάσημο μέλος
Βάσει νόμου όμως οι Δήμοι είναι υπεύθυνοι για τα αδέσποτα και οφείλουν να φροντίζουν για αυτά, και όχι οι ιδιώτες ή τα σωματεία.
Στο Καταφύγιο ζουν 105 ζώα. Το Σεπτέμβριο 2008, μετά από παρέμβαση της Περιφέρειας, είχαν εγκρίνει 5.000 ευρώ για τροφές τα οποία τελείωσαν και αρνούνται να συνεχίσουν την τροφοδοσία με τη πρόφαση ότι δεν έχουν λεφτά.
Τα ζώα χρειάζονται μίνιμουμ 50 κιλά ξηρής τροφής την ημέρα!
Παραθέτουμε εδώ το ιστορικό του Καταφυγίου από την κυρία Άννα Γερολυμάτου. Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει με τροφές γιατί το πρόβλημα έιναι άμεσο ή να πιέσει τον Δήμο να πράξει τα αυτονόητα, ας επικοινωνήσει με την κυρία Άννα στο annadem@otenet.gr
Ευχαριστούμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαβασα χθες στο www.happypuppycafe.gr οτι ο Δημαρχος του Λαυριου αρνειται να συμβαλλει πια χρηματικα στο καταφυφιο του Λαυριου

και διαβασα οτι υπαρχει μεγαλη αναγκη(η κατασταση ειναι ετσι απο 10/02) Εχω μιλησει με 2 -3 γνωστους μου να μαζεψουμε τροφες, μηπως καποιος μπορει να μεταδιδει το καλεσμα για βοηθεια< Εγω θα προσπαθω να παω αυριο με το φορτιγακι μου με τροφες μηπωσ μπορουμε να συντονιστουμε,
να κανουμε κατι πιο μαζικο και πιο αποτελεσματικο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα

Voula
Διάσημο μέλος
Τα σκυλάκια μαζεύτηκαν σε ένα υποτυπώδες καταφύγιο γιατί ο δήμαρχος ήθελε τον χώρο καθαρό από αδέσποτα για να κάνει εγκαίνια με συντριβάνια κλπ. Και αφού μοίρασε υποσχέσεις, όπως κάνουν όλοι άλλωστε, ότι ο Δήμος θα φροντίζει και θα περιθάλπτει τα αδέσποτα, ήρθε η ώρα να πει ξεδιάντροπα, χρήματα τέλος.
Και εγώ λέω, ε ρε μούτζα που τους χρειάζεται...
Μπορείτε να διαβάσετε εκτενέστερα το θέμα, στο www.adespotologio.com.
Είμαι κι εγώ μέσα να βοηθήσουμε σε ότι μπορούμε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
γνώμη μου είναι να μαζευτούν συμμετοχές απο εδώ, και να συντονιστούμε να πάμε όλοι μαζί με όσες τροφές μπορούμε, να μοιραστούμε κ σε αυτοκίνητα
εγώ ήδη ενημερώνω όσες γνωρίζω από εδω αν θέλουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω τροφες σημερα αλλα περιμενω να παμε οργανωμενα, ισως το σαββατο βολευει τους περισσοτερους. Εγω προσωπικα, μπορω το σαββατο μετα τις 12.οο γιατι εχω μαθηματα το πρωι. Το κινητο ειναι 6936739880, επειδη μενω Σαρωνιδα, ισως ειναι ευκολα σα συναντηθουμε εκει ειναι στο δρομο για Λαυριο.
Ωραία, κ εγώ με τα τις δώδεκα μπορώ, όσοι είμαστε λοιπόν ας ανταλάξουμε πμ να κανονίσουμε (θα είμαι 99% με αυτοκίνητο μπορώ να πάρω παρέα όποιον δεν έχει).
ιβανα
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
δευτερευοντως, τους λειπουν κουβερτακια για τα σκυλακια γιατι πολλα δεν εχουν σπιτακι, και σπιτακια. οτι μπορει ο καθενας παιδια.

αντε να μαζευτει τροφουλα, κριμα ειναι

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά εγώ προτείνω να γίνει κάτι πιο οργανωμένο όπως είχε γίνει στο KAZ δηλαδή ακόμα και κάποιοι από εμάς που δεν μπορούμε να πάμε πχ το σάββατο να συγκεντρώσουμε σε ένα μέρος όσοι μπορούμε πραγματάκια τα οποία όποιος μπορεί τα μεταφέρει. Τι λέτε.![]()
Νομίζω πως είναι εφικτό αυτό που λες, αρκεί να βρεθούνε κ άλλοι με αυτοκίνητο γιατί με ένα δύσκολο. Υστερα κανονίζουμε σημείο συνάντησης και μοιραζόμαστε τα πράγματα. Εγώ κανόνισα ήδη με την Ιβάνα.
Αντε παιδιά

άντε να βοηθήσουμε τα σκυλάκια, πεινάνε κ κρυώνουν
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι πολυ καλη ιδεα. να βρουμε ενα κεντρικο μερος κ να φερει ο καθενας οτι μπορει. αλλα κ παλι θελουμε 2-3 αμαξια. ενα δε νομιζω να ειναι αρκετο. εγω μπορω να παρω το δικο μου, αν ακολουθω καποιον αλλο απο πισω γιατι ειμαι ασχετη. σορρυ παιδια αλλα λεω την αληθεια, απο λαυριο ειμαι ασχετη.![]()

Εγώ να δεις
Εδώ χάθηκα στη Κυψέλη
Μέχρι τη Σαρωνίδα που μπορούμε να συναντηθούμε τον αραμις ξέρω όμως, οπότε μη σκας θα βρεθούμε κ με ακολουθείς,

ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγώ έχω αμάξι αλλά δεν ξέρω αν μπορώ το Σάββατο.
κυριακη ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool