Τα αδέσποτα σκυλάκια του Καταφυγίου Λαυρίου θα μείνουν χωρίς τροφή!

μαλιστα ....αυτο το φοβομουν..μου το ειπε η υπευθυνη την κυριακη ..:(
τι θα γινουν 100 σκυλακια αν το κλεισει μου λετε ? ετσι και τα αφησουν στο δρομο, την ιδια μερα θα εχουν φολιαστει. :mad:
εγω παντως θα παω στη διαμαρτυρια. αν ειναι δυνατον. αυτος ειχε δωσει αρχικα τον χωρο στα ζωα. τι επαθε ξαφνικα και μετανιωσε ? αφου το ανελαβε, επρεπε ως τελους να το υποστηριξει. δε φτανει που δε δινει λεφτα για τροφη κ οι ανθρωποι παρακαλανε δεξξια κ αριστερα, θελει να το κλεισει κιολας ? :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη η διαμαρτυρια αλλα ισως μπορουμε να εκμεταλλευτουμε το τριμερο που ερχεται να βαζουμε στο ιντερνετ φωτογραφιες για υιοθεσια, ο κοσμος παιρνει συνεχεια τηλεφωνο , πχ εχω προσωπικα πολλα τηλεφωνα για ενα σκυλι που φιλοξενω και μου διαβεβαιωσε μια υπευθυνη φιλοζωοικο σωματειο οτι ο κοσμος δειχνει ενδιαφερον, οι διακοπες παντα ειναι ευκαιρια να γνωριζει καλα ενα ζωο οταν βεβαιος υπαρχει σκοπο για υιοθεσια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ράνια και συ Kristen, που μένεις σχετικά κοντά μου, αν οργανωθεί επόμενη επίσκεψη, θέλω κι εγώ να δώσω πράγματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back