Monikaki
Νεοφερμένο μέλος
Και τα 2 μου γατάκια και ιδικά την ώρα που κοιμόμαστε όταν θέλουν χάδια θέλουν να μας ανέβουν στο κεφάλι και στο πρόσωπο
δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι τέτοιο και ούτε έχω ακούσει κάτι παρόμοιο
Γιατί το κάνουν??
Θα πρέπει να φοβάμαι μην τυχόν και μου κάνουν ζημία??
Το κανει αυτο η γατα σας??
Εχετε ακουσει κατι σχετικο??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Degen
Νεοφερμένο μέλος

πλεον δεν το κανει μιας και εχει γινει εγωησταρος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ολα μου φαινεται το κανουν..ή τουλαχιστον τα περισσοτερα.Και εμενα μου το κανουν.Προφανως το κανουν σαν ενδειξη τρυφεροτητας.

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Και εμένα το κάνει ο μικρός! Και κάθε φορά που το κάνει τον αγαπώ περισσότερο.

Monikaki
Νεοφερμένο μέλος
Αγαπες μου για αυτο τις λατρευω ολε μιλαμε
απλα ανησύχησα λιγακι γιατι ειναι μωρα μην μας βγάλουν κανένα ματι χαχαχαχαχαχαχαχα
Και εγω το απολαμβάνω αλλα επειδη κοιμούνται μαζι μας τρομάζω καθε φορα που το κάνουν και τις πιάνει και τις δυο ταυτόχρονα
αλλα το καλύτερο ειναι οταν με ξυπνάνε
despina1974
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό το κάνει και ο γάτος που έχουμε βρει τώρα. Κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα ανεβαίνει στο πρόσωπο του άντρα μου και στο τέλος σχεδόν κάθεται (φαίνεται σα να..."τυλίγεται") στο λαιμό του και γουργουρίζει ακατάπαυστα. Είναι απίστευτη εικόνα!!!
Monikaki
Νεοφερμένο μέλος
Ναι αυτο για τον λαιμο το ξερω επειδη ακουνε τον χτύπο της καρδιάς μας και ειναι οντος πολυ απολαυστικό !!!!
Κι εμένα μου το κάνει. Μάλιστα, όταν το κάνει αυτό (όπως ο γάτος της despina) ανεβαίνει στον λαιμό μου και αρχίζει να γουργουρίζει μέσα στην νύχτα. Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές με ενοχλεί λίγο όταν με ξυπνάει πατώντας στο πρόσωπό μου. Ενοείτε πως μετά από λίγα δευτερόλεπτα το ευχαριστιέμαι όσο και η ψιψίνα μου!!!!!!

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
εγώ ψάχνω να βρω να θηλάσω στο κεφάλι του αδερφού μου όταν με κρατάει !(μια φορά ρουφούσα τα μαλλιά του)

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δικιά μου είναι 4 μηνών και το κάνει κ εκεινη!

Όταν την έχω αγκαλιά ή στα πόδια μου σκαρφαλώνει πάνω μου κ ειτε χώνει την μουσούδα της στον λαιμό μου είτε καθεται στον ώμο μου σαν παπαγάλος. Επίσης οταν κοιμάμαι, ανεβαινει πάνω στο κεφάλι μου νιαουρίζοντας και προσπαθώντας να βρεί τον λαιμό μου για να πάει να χωθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η Μίσι δεν το έχει κάνει ποτέ, δεν ξέρω αν είναι θέμα αντίληψης κι αν οφείλεται στο γεγονός πως ήταν από μικρή μαζί μας. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ και να τον "εκπαιδεύσω" κάπως. Δεν μπορώ να τον μαλώσω γιατί φαντάζομαι δεν θα καταλάβει και θα πιστεύει πως θα τον μαλώνω επειδή παίζει.
Έχει τύχει σε κάποιον;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Linka
Νεοφερμένο μέλος
και τώρα είναι ελαφριά ακόμα αλλά αργότερα?
άσε που αυτή κάνει και το άλλο, όταν την πιάνει κ αρχίζει και τρέχει γύρω γύρω και τύχει να είναι κανένας όρθιος, δίνει πήδο και γατζώνεται από τα πόδια μας για να μας σκαρφαλώσει κι εμάς και τώρα που τα πόδια είναι χωρίς ρούχα καταλαβαίνετε τι γίνεται από ουρλιαχτά πόνου αφού γατζώνεται από το κρέας κανονικότατα....αλλά ούτε εγώ θέλω να τη μαλώνω γιατί παίζει εκείνη την ώρα
Πάντως μια εκπομπή που βλέπω καμιά φορά ενός συμπεριφοριστή γατιών, η λύση που δίνει σε όλα αυτά είναι το παιχνίδι, δηλαδή όταν τα πιάνει αυτή η τρέλα και τρεχουνε παντού να παίζεις μαζί τους εσύ με παιχνίδια τύπου καλάμι με φτερα στην άκρη κτλ και να το κυνηγάνε, να κάνουν πήδους για να το πιάσουνε, να τους κάνεις διαδρομές τρεξίματος κτλ ελεγχόμενα ώστε να ξεθεώνονται και να αποφεύγονται και οι ....απώλειες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Linka
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ Linka μου! 
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
στο μαγαζι εχω ενα ''δωματιακι'' με κρεββατι και της αρεσει πολυ εκει για υπνουςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
οπότε οταν παω να την δω ξαπλωνΩ λιγο μαζι της
στην αρχη ειναι το πιο ΤΡΥΦΕΡΟ γατι του κοσμου,φιλια, σλπουρπ-σλουρπ στα μουτρα ματια μυτη κ.τ.λ.πατουσια στα μαγουλα απιστευτη τρυφεροτητα
και μετα ξαφνικα απλα δαγκώνει το ΜΑΤΙ ΜΟΥ

Α και οταν την εχω αγκαλια και νοιωσει πως παει να πεσει??????????????????απλα κρατιεται με τα νυχακια της απο τα μαγουλα μου..................τι να λεμε τωρα......κυκλοφορω με νεο ρουζ..................3 γραντζουνιες απο τη μια 2 απο την αλλη(ουτε καν ομοιομορφία ρε παιδι μου)
catpower
Νεοφερμένο μέλος
Bρε τι ζουζούνια είναι όλα τους!!!Πόσες φορές έχω ξυπνήσει με γρατζουνιές στη μύτη..πασαρέλα κάνουν όλο το βράδυ πάνω μου

Αλλά το ξυπνητήρι μου είναι μες το τρόμο και τον πόνο..ανεβαίνουν πάνω στη ντουλάπα και πηδούν πάνω στη κοιλιά μου...τι γλυκο ξύπνημα..υποφέρωωωω!Αλλά δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς γρατζουνιές..πουπουυυριτάάάά..άσε που θα αργούσα και στη δουλεια αν κάποιος δεν πηδούσε πάνω στο στομάχι μου

puuuur puuuur niaaaaaaaaaaar!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Ένας τρόπος να τη σταματάς είναι όταν έρχεται προς το πρόσωπό σου με αυτές τις διαθέσεις, να την πιάνεις απαλά και να την αφήνεις 1 - 2 μέτρα πιο μακριά, σταματώντας το παιχνίδι μαζί της για λίγο.
Ένας άλλος τρόπος είναι να φυσάς ελαφρά στο πρόσωπό της όταν πάει να παίξει με το πρόσωπό σου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool