Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι ο Τόνι, δεν είναι ο Τόνι; Είναι ο Τόνι!!!

Μπράβο! Μεγάλωσε καθόλου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
Μπράβο! Μεγάλωσε καθόλου;
Τώρα που τον χάζευα από πάνω να κυλιέται στο τσιμέντο της αυλής, χαρούμενος στον ήλιο, παρατήρησα ότι όντως πήρε πάνω του!
6η μέρα τον ταϊζω και φαίνεται ήδη να μεγάλωσε. Είναι λεπτούλης, βέβαια, αλλά όχι πια πετσί και κόκαλο!

Το γατουλινάκι!!!
Μόλις με παίρνει χαμπάρι με κοιτάει κι αυτός κι αρχίζει τα "μιάου".
Τώρα που είναι χορτάτος είναι χαμηλόφωνα (ευτυχώς), αλλά όταν πεινάει και κυρίως όταν βλέπει να πλησιάζω με φαϊ, ουρλιάζει!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Aχ, μωρε, τον έχεις ήδη αγαπήσει κι αυτόν![]()
Προσπαθώ να "μην" ...

Τέλος πάντων, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!
Πάντως, είναι τόσο ελαφριά η δουλειά όταν φροντίζεις υγιή γατάκια!!!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο τονι που εφυγε απο το μπαλκονι(εκανα και ριμα), η ο original, ο πρωτος?
Αυτός που έφυγε, πάει, χάθηκε!

Ή πέθανε ή βρήκε άλλο καταφύγιο...
χριστινα
Διάσημο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
) και άρχισε να τρίβει το κεφαλάκι του. Άφησα τις κροκέτες και τον χάιδεψα απαλά. Με άφησε. Μετά έφαγε, και τον χάιδευα όσο έτρωγε.Ξανακατεβήκαμε με το Δημήτρη, τον πιάσαμε εύκολα και άρχισε η δουλειά: του καθάρισα λίγο το μουτράκι πρώτα. Εκτός από βρομίτσες, είχε και πληγές με ξεραμένο αίμα το καημενάκι...
Έμπλεκε σε καβγάδες! Καθάρισα λίγο τ'αυτάκια, πέρασα και το κορμάκι με υγρό πανάκι. Έσκουζε σαν γουρουνάκι! 
Γεμάτος ψείρες ο Τόνι! Τις είδαμε να τον περπατούν και έφερα αμέσως λοσιόν και γάντια και τον ψεκάσαμε. Βγάζαμε όσες βλέπαμε και τις λιώναμε κάτω. Μαρτύριο γι'αυτόν, ελπίζω να κατάλαβε ότι ήταν για το καλό του. Πάντως, μόλις τον αφήσαμε όπου φύγει φύγει!!! Θα κάνει μια βδομάδα να μας ξαναπλησιάσει!

Αλλά σκασίλα μου, έπρεπε!
Η Νιάρα δεν είχε ποτέ παράσιτα όσο ζούσε κάτω. Μου κάνει εντύπωση. Και ήταν πάντα αστραφτερά καθαρή...
Ποιο σπίτι πέταξε τέτοια γάτα στο δρόμο; Έχασαν την τύχη τους και τη βρήκα εγώ...

Θα βοηθήσουμε και τον Τόνι όσο μπορούμε. Να είναι χορτάτος, να ξεψειριάσει, να εμβολιαστεί, να μεγαλώσει καλά...
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Να στρώσει λίγο και ο Τόνι, να πάρει τα πάνω του το καημενούλι. Είδες όμως που σε συνήθισε? Σε βλέπω σε λίγο καιρό ...αγκαλιες που θα κάνεις με τον Τόνι!!!

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
εμενα ολα μου τα γατια ειναι καθαρα κ πλυμενα αδεσποτα κ μη χιχιχι περνανε απο καθαρισμα 1 φορα την εβδομαδα

Πιάνονται εύκολα; (τα αδέσποτα εννοώ)
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο βρε Αθανασία, τι καλά![]()
Να στρώσει λίγο και ο Τόνι, να πάρει τα πάνω του το καημενούλι. Είδες όμως που σε συνήθισε? Σε βλέπω σε λίγο καιρό ...αγκαλιες που θα κάνεις με τον Τόνι!!!![]()
χε χε χε...

ladycat
Διάσημο μέλος
ναι τα μωρα μου ειναι τοσο αγαπησιαρικα
Πιάνονται εύκολα; (τα αδέσποτα εννοώ)
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν από ~1 ώρα...
, ...αχ, .... είχα απαντήσει εδώ και πήγα να φτιάξω τσάι. Κατεβαίνει ο Δημήτρης ξαφνικά κάτω, σαν να τον τσίμπησε μύγα. Όταν ήρθε, μου το πεταξε σαν κεραμίδα: ο Τόνι πέθανε.Απέναντι στο δρόμο, πλάι στο κράσπεδο, κειτόταν το άψυχο κορμάκι.
Πήγα. Ζεστός ακόμα. Έψαξα μη χτυπούε η καρδιά, μπα... Ελάχιστο αιματάκι, εξωτερικά τίποτα! Χτυπήθηκε και πέθανε από εσωτ.αιμορραγία, μάλλον. Σίγουρα αυτοκίνητο. Δεν είδαμε, δεν ακούσαμε.
Ο Δημήτρης μου'χε πει να μην κατεβώ. Θα τον μάζευε αυτός. Ήθελα να τον δω, να τον χαϊδέψω τελευταία φορά. Δυο φορές είχαμε προλάβει να τον χαϊδολογήσουμε. Το τρίτο χάδι ήταν το νεκρικό.
Τον έκλαψα. Κλαίω ακόμα.
Μια βδομάδα ακριβώς έκλεισε με τη φροντίδα μας, μια βδομάδα μόνο πρόλαβε να φάει να χορτάσει, να κοιμάται σε μια ζεστή γωνιά, να τον νοιάζονται κάποιοι. Δεν πρόλαβε να ζήσει άλλο, να μεγαλώσει!
Ένα μωρουδέλι!
Τα γατάκια του δρόμου... Με τις ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσουν. Με τον υπ'αριθμόν ένα κίνδυνο: τα αυτοκίνητα!
Αντίο Τόνι!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Το είχα κατασυμπαθήσει το αλητάκι, δεν ξέρω γιατί, μάλλον από τις περιγραφές σου. Τελικά δυστυχώς τα αδεσποτάκια, ότι κι αν κάνει κανείς για αυτά, έχουν προδιαγεγραμένη μοίρα.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεωργία2543
Νεοφερμένο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry: Το έχει η μέρα σήμερα,λυπάμαι Αθανασία,λυπάμαι πολύ,και γω μάζεψα χθες το βράδυ την Μπράντι από το δρόμο και το μεσημέρι τι την έπιασε;πήδηξε από το μπαλκόνι σε τέντες και κεραμύδια και πάλι τέντες και βγαίνοντας σαν τρελή από τον κήπο την χτύπησε αμάξι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέθανε κι η Μπράντι;;;

Ναι δυστηχώς.Τα γατάκια τώρα έχουν μόνο έμας.Η Μπέμπα είναι πολύ χάλια,το κατάλαβε παιδιά, είναι στο κρεβάτι μου κουλουριασμένη και δεν εχει κουνηθεί καθόλου.Κι εγώ μόλις τέλειωσα με το τάισμα.Τόσα χρόνια βρεφονηπειαγωγός το έβαλα πείσμα δεν θα χάσω ούτε ένα.Το ελπίζω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool