Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ειναι μαγαλη ιστορια5 κουνελακια εχεις τωρα; Πως νομιζα οτι ειχες 9; Τι εγιναν τα αλλα 4;![]()

Απο τα χερια μου εχουν περασει πανω απο 20 κουνελια. Αλλα εχω χασει παρα πολλα

Πριν 2 χρονια, 15 κουνελακια, ειχα σε ενα δωματιο τα μωρακια το Μισελ, και ενα αλλο κουνελακι και τα υπολοιπα 6 στην ταρατσα
. Ειχαν περασει ολο το χειμωνα μεσα στο κρυο (μου ελεγαν οτι δεν εχουν αναγκη, εχουν γουνα) και αρχες μαρτη εκανε τοσο κρυο, που τα εχασα αυτα τα 6 στην ταρατσα
Πριν ενα χρονο, Νοεμβρη μηνα, καποιοι, απο τα 14 κουνελακια που ειχα, ηρθαν 2 φορες και μου εκλεψαν 7 κουνελια
Ο Μισελ ηταν στην ταρατσα τοτε. Ενα το εκλεψαν απο ενα δωματιο που ειχα 3 κουνελακια.Παραβιασαν την κλειδαρια
Το χειμωνα του 10' εχασα και τον σοκολατα
(δεν ξερω απο τι)
Το Νοεμβρη του 2010, ειχα 9 κουνελακια, ηταν στο δωματιο 5 , ο Μισελ, ο Ντοναλτ και η Λαμπρινη τους ειχα στην ταρατσα (την Μπετυ την ειχα στο δωματιο μου). Ξαναρθαν και εκλεψαν τα 5 απο το δωματιο
Παραβιασαν ξανα την κλειδαρια
Την ιδια ημερα, τον Μισελ, την Λαμπρινη και τον Ντοναλτ, πηγα και αγορασα κλουβια με τα λεφτα και απο τοτε τους εχω στο δωματιο! Δεν θα τους ξαναβγαλω εκτος σπιτιου ποτε! Για να εχουν ανεση, χαλασα ολα τα λεφτα που ειχα μαζεψει, για να τους παρω κλουβια και ο,τι αλλο χρειαζονται! Τα κλουβια που τα ειχα στην ταρατσα, Ηταν σιδερενια, με επαγγελματικες ταιστρες και ποτιστρες. Την μικρη Τζενη την πηρα προσφατα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
**mar**
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι μαγαλη ιστορια
Απο τα χερια μου εχουν περασει πανω απο 20 κουνελια. Αλλα εχω χασει παρα πολλα
Πριν 2 χρονια, 15 κουνελακια, ειχα σε ενα δωματιο τα μωρακια το Μισελ, και ενα αλλο κουνελακι και τα υπολοιπα 6 στην ταρατσα. Ειχαν περασει ολο το χειμωνα μεσα στο κρυο (μου ελεγαν οτι δεν εχουν αναγκη, εχουν γουνα) και αρχες μαρτη εκανε τοσο κρυο, που τα εχασα αυτα τα 6 στην ταρατσα
Πριν ενα χρονο, Νοεμβρη μηνα, καποιοι, απο τα 14 κουνελακια που ειχα, ηρθαν 2 φορες και μου εκλεψαν 7 κουνελιαΟ Μισελ ηταν στην ταρατσα τοτε. Ενα το εκλεψαν απο ενα δωματιο που ειχα 3 κουνελακια.Παραβιασαν την κλειδαρια
Το χειμωνα του 10' εχασα και τον σοκολατα
(δεν ξερω απο τι)
Το Νοεμβρη του 2010, ειχα 9 κουνελακια, ηταν στο δωματιο 5 , ο Μισελ, ο Ντοναλτ και η Λαμπρινη τους ειχα στην ταρατσα (την Μπετυ την ειχα στο δωματιο μου). Ξαναρθαν και εκλεψαν τα 5 απο το δωματιοΠαραβιασαν ξανα την κλειδαρια
Την ιδια ημερα, τον Μισελ, την Λαμπρινη και τον Ντοναλτ, πηγα και αγορασα κλουβια με τα λεφτα και απο τοτε τους εχω στο δωματιο! Δεν θα τους ξαναβγαλω εκτος σπιτιου ποτε! Για να εχουν ανεση, χαλασα ολα τα λεφτα που ειχα μαζεψει, για να τους παρω κλουβια και ο,τι αλλο χρειαζονται! Τα κλουβια που τα ειχα στην ταρατσα, Ηταν σιδερενια, με επαγγελματικες ταιστρες και ποτιστρες. Την μικρη Τζενη την πηρα προσφατα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
speri
Διάσημο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε παρα πολυ!!!! Επισης καλη χρονια και σε εσενα!!! Πολλα φιλακια στην Τσουτσουκα!!!!Καλη χρονια απο την Τσουτσουκο-οικογενεια με υγεια !!!! πολλα πολλα φιλακια σε ολα τα ομορφα ζωακια σου!!!!!!!!

goth
Δραστήριο μέλος
filippe
Νεοφερμένο μέλος
Να σου ζήσουν! Υ.Γ. Αναρωτιέμαι πως δεν έχει ξεχιλίσει το σπίτι!
mickey mouse
Διάσημο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Καλη χρονια σε εσενα και στα ομορφα ζωακια σου.Εγω θα ηθελα να παρω κουνελακια γιατι τελικα ειναι τοσο ωραια φατσουλινια.Εχω ψαξει σχετικα με αυτα και εχω δει οτι πρεπει να τους παρεις ενα μεγαλο κλουβι που να χωραει η λεκανη του για τις αναγκες του....Και τελος παντων να ειναι μεγαλο..εεε..πολυ μεγαλο και επισης οτι πρεπει να τα αφηνουμε και εξω να τριγυρνουν στο σπιτι.Μηπως ξερεις περιπου ποσο στοιχιζει ολο το πακετο(κλουβακι,τροφη,το κουνελακικ.λ.π.) γιατι δεν εχω κοντα μου pet shop?
Καλη χρονια και σε εσενα!
Στην αρχη μην ξεκινησεις με λεκανη, γιατι λιγο δυσκολο να μαθει. Τα δικα μου και μεγαλα που ειναι, συνεχιζουν να ειναι γαιδουρακια
Στην αρχη μπορεις να του εχεις γωνιακη τουαλετα
Το μεσαιο κλουβι ειναι και ανετο για το κουνελι και δεν πιανει και πολυ χωρο. Η τιμη τους ξεκιναει απο 25 Ευρω. Το κουνελακι θα πρεπει να πινει καπου νερακι. Θα πρεπει να του αγορασεις ποτιστρα
Μέσα στο κουτί το καλύτερο υλικό και ασφαλέστερο για τα κουνέλια είναι πεπιεσμένοι κόκκοι ξύλου των εταιριών CAT'S BEST UNIVERSAL, TOTAL WOOD KAI ΤΗΣ BUNNY. Απορροφά τις οσμές και 3 φορές το βάρος του. Μπορεις να βαλεις και πριονιδι. Η τιμη ξεκιναει απο 1,5-2 Ευρω.
Τα κουνελακια ξεκινανε απο20-25 Ευρω (Αμα το δεις 35 ειναι κλεψια
) Αλλα καλο ειναι να μην αγοραζουμε ζωα απο πε σοπ
Βασικο για την διατροφη τους ειναι και το αχυρο. Ξεκιναει η τιμη τους απο 1,5-2 Ευρω.
Οταν το βγαζεις βολτα, θα πρεπει να προσεξεις ναμην υπαρχουν καλωδια. Φυσικα το κουνελακι θα το αφηνεις μεσα σε ενα δωματιο που ειναι επικινδυνο για το κουνελι.
Τα κουνελια ειναι αρκετα ευαισθητα και δεν πρεπει να ειναι σε ρευματα, να μην ειναι σε εξωτερικο χωρο και να μην υπαρχει κοντα γατα και σκυλος (εκτος αν ειναι φιλικα προς το κουνελι). Νομιζω οτι δεν ξεχασα κατι. Οτι απορια εχεις ρωταμε
Καλά, έχεις περίπου το μισό ζωικό βασίλειο!!Να σου ζήσουν!
Υ.Γ. Αναρωτιέμαι πως δεν έχει ξεχιλίσει το σπίτι!
Στο σπιτι, σε οποιο δωματιο και αν πας θα συναντησεις ζωα.

Ναι, αλλα δεν εχω γατουλαχαχαχα είναι κάτι σαν την Κιβωτό της Μικρής Λουλούς![]()
Αλλα δεν πειραζει, εχω ολα αυτα τα μικρα!

**mar**
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλη χρονια και σε εσενα!
Στην αρχη μην ξεκινησεις με λεκανη, γιατι λιγο δυσκολο να μαθει. Τα δικα μου και μεγαλα που ειναι, συνεχιζουν να ειναι γαιδουρακιαΣτην αρχη μπορεις να του εχεις γωνιακη τουαλετα
Η τιμη της ξεκιναει απο 3-4 Ευρω. Το κλουβι μπορεις να του παρεις το μεγαλυτερο μεγεθος, αλλα μπορεις να του παρεις το μεσαιο μεγεθος.
Το μεγαλο μεγεθοςς πιανει παρα πολυ χωρο και ειναι δυσκολο στο καθαρισμα.![]()
Το μεσαιο κλουβι ειναι και ανετο για το κουνελι και δεν πιανει και πολυ χωρο. Η τιμη τους ξεκιναει απο 25 Ευρω. Το κουνελακι θα πρεπει να πινει καπου νερακι. Θα πρεπει να του αγορασεις ποτιστρα
Οι ποτιστρες ξεκινανε απο 3 Ευρω. Χρειαζεται επισης και τροφη. Η χυμα τροφη ξεκιναει απο 1,5 Ευρω και η συσκευασμενη απο 2,5-3 Ευρω![]()
![]()
Μέσα στο κουτί το καλύτερο υλικό και ασφαλέστερο για τα κουνέλια είναι πεπιεσμένοι κόκκοι ξύλου των εταιριών CAT'S BEST UNIVERSAL, TOTAL WOOD KAI ΤΗΣ BUNNY. Απορροφά τις οσμές και 3 φορές το βάρος του. Μπορεις να βαλεις και πριονιδι. Η τιμη ξεκιναει απο 1,5-2 Ευρω.
Τα κουνελακια ξεκινανε απο20-25 Ευρω (Αμα το δεις 35 ειναι κλεψια) Αλλα καλο ειναι να μην αγοραζουμε ζωα απο πε σοπ
Τα κουνελακια επισης χρειαζονται και ενα μπολακι. Τα μπολακια τους ειναι σαν αυτα της γατας. (βλ:φωτογραφια)![]()
Βασικο για την διατροφη τους ειναι και το αχυρο. Ξεκιναει η τιμη τους απο 1,5-2 Ευρω.
Οταν το βγαζεις βολτα, θα πρεπει να προσεξεις ναμην υπαρχουν καλωδια. Φυσικα το κουνελακι θα το αφηνεις μεσα σε ενα δωματιο που ειναι επικινδυνο για το κουνελι.Τα κουνελια ειναι αρκετα ευαισθητα και δεν πρεπει να ειναι σε ρευματα, να μην ειναι σε εξωτερικο χωρο και να μην υπαρχει κοντα γατα και σκυλος (εκτος αν ειναι φιλικα προς το κουνελι). Νομιζω οτι δεν ξεχασα κατι. Οτι απορια εχεις ρωταμε
![]()
Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο άρθρο!
Σε 1-2 χρόνια το πολύ θα πάρω κουνελάκι!

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Χε χε χε.Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο άρθρο!
Σε 1-2 χρόνια το πολύ θα πάρω κουνελάκι!![]()

Ειδες οτι θα παρεις κουνελακι?

Ο Μισελ!
brigite
Διάσημο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυΟμορφο και ζουμπουρλουδικο που ειναι αυτοοοοο!!!!!![]()

**mar**
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
speri
Διάσημο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ο Μισελ σε ευχαριστει παρα πολυ!!! Επισης στελνει πολλα φιλακια στην Τσουτσουκα!!!Τι κουκλακι ομορφο ειναι αυτο??????? Πολλα φιλακια να του δωσεις απο εμενα !!!!!!![]()

Η Λουλου στο καραβι οταν επιστρεφαμε απο Αιγινα τον Αυγουστο. (Λιγο παλια,
αλλα δεν πειραζει
)
**mar**
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουλου στο καραβι οταν ερχομασταν απο Αιγινα τον Αυγουστο. (Λιγο παλια,αλλα δεν πειραζει
)
![]()
Είναι πολύ όμορφη!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool