maria_lulu
Επιφανές μέλος
Lulu η δικιά σου μοιάζει με την Μπέρτα μου. Κυβερνο-ζωάκια!!!!!!![]()
Ναι, εχεις δικιο
Η μικρη γατουλα στην φωτογραφια, ειναι πολυ ομορφη
Φαινεται απο το υφος οτι ειναι Κυβερνο-ζωακι!!!
Σημερα ειδα οτι η Τζενη, δεν ειναι Τζενη, αλλα ειναι Τζενος

Τελικα ειναι 2 κοριτσακια και 3 αγορακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πολλά μάκια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστουνε πολυ!!! Οι κουνελοοικογενεια στελνει πολλα φιλακια στο Παρη!!!Να οσυ ζήσουν ότι φύλο και αν είναι...
Πολλά μάκια!!!

Ναι, εχεις δικιο! Εμενα δεν με ενδιαφερει το φυλο. Ο ΤζενοςΚαλά να είναι και το φύλο δεν παίζει ρόλο.![]()
ειναι φανταστικο κουνελακι! Δεν με ενδιαφερει το φυλο του!
Τελικα η Τζενη δεν ειναι Τζενη, αλλα ειναι Τζενος και το νεο του ονομα ειναι Αλεξ!
Το ονομα του το βρηκε μια φιλη και ειπα να το κρατησω!
Σημερα εβγαλα τα κουνελακια βολτα! Εβαλα την Μπετυ να γνωρισει τον Αλεξ, αλλα η Μπετυ αρχισε να χτυπαει και να δαγκωνει τον Αλεξ
Αμεσως, εγω προσπαθω να χωρισω την Μπετυ απο τον Αλεξ το καημενουλη, αλλα η Μπετυ ορμαει και σεν εμενα και με δαγκωνει 3 φορες
Τελικα καταφερα και εσωσα τον μικρο Αλεξ! Ευτυχως δεν επαθε τιποτα γιατι ορμησε στο χερι μου και προλαβε και εφυγε ο μικρος Αλεξ! Δεν ξερω προς τι του ορμησε...
Ουτε στον χωρο της ηταν, τα εβαλα σε ενα ουδετερο μερος να γνωριστουν.
Ρωτησα μερικα μελη απο το My Bunny και μου ειπαν οτι το ζηλευει...
Μετα, ελιζοντας οτι η Λαμπρινη θα το δεχτει, τα εβαλα να γνωριστουν. (Τα ειχα προσπαθησει πιο παλια, αλλα ειχν γινει τα ιδια
) Δυστυχως, εγιναν τα ιδια και με την Λαμπρινη, αλλα σε πιο ηπια μορφη.
Δεν ξερω τι εχουν παθει με τον μικρο Αλεξ
Μονο ο Μισελ το συμπαθει
Σκεφτομαι να τα στειρωσω, αλλα ειναι επικινδυνο και επισης, δεν διαθετουν οι γονεις μου 500 Ευρω για τις στειρωσεις
Για να τα βγαλω βολτα, τα βγαζω με βαρδιες ή σε αλλα δωματια. Αλλα δεν πειραζει
Αυτα ηταν τα κουνελονεα μας!

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ρωτάω γιατί ο γείτονας της κουμπάρας μου έχει μια πανέμορφη γάτα που την επισκέπτεται περνώντας από το διαχωριστικό των δυο μπαλκονιών και της κάνει παρέα όταν το αφεντικό λείπει στη δουλειά του. Όμως στις γιορτές των Χριστουγέννων ο ανεψιός της κουμπάρας της έφερε ένα κουνελάκι επειδή θα πήγαινε Μυτιλήνη. Από την στιγμή που το είδε μέσα στο κλουβί του δεν πλησίαζε στην πόρτα της κουζίνας αλλά καθόταν μακριά και το κοιτούσε. Ούτε έτρωγε από το πιατάκι που της είχε. Τώρα που το κουνελάκι επέστρεψε στον ανεψιό η γάτα πηγαινοέρχεται στη κουζίνα και σήμερα το χάρηκα γιατί έπαιξα πολύ μαζί της
Ξέρεις τίποτα ? Φοβούνται οι γάτες τα κουνέλια?
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Οταν ειχα τα κουνελια στην ταρατσα, οι γατες της γειτονιας ερχοντουσαν κατω απο τα κλουβια τους και τα ενοχλουσαν. Παρα πολλες γατες ανεβαιναν και στα κλουβια τους πανω και αυτα τρομαζαν και χτυπουσαν το ποδι τους (σημα κινδυνου που το κανουν τα αρσενικα κουνελια -αρχηγοι- της αγελης). Επισης ξερω οτι οι γατες δεν εχουν καλη σχεση με τα κουνελια. Συνεχεια τα πειραζουν, αλλα μπορει γατα να μαθει με κουνελι και να ειναι φιλικα. Υπαρχει ενα βιντεο που δειχνει μια γατα που υιοθετει ενα κουνελακι ημερων και το εχει σαν παιδι της. Η γατα μαλλον, εβλεπε το κλουβι και δεν ηξερε τι ειναι αυτο και φοβοταν να πλησιασει.
Ελπιζω να σε καλυψα στην απορια σου
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ' ευχαριστώ
maria_lulu
Επιφανές μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Πανω στο σπιτακι ειναι ο Ζνουπυ, το καφε ειναι ο Ζησης και το μαυρο διπλα απο το πιατακι ειναι η Ζενια!!!
Ολη η οικογενεια μαζι!!!

Ζησης και Ζενια
Ζνουπυ
Λουλου!
Λουλου και Ντοναλτ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ντοναλτ
Λαμπρνη
Μπετυ
Αλεξ και Ντοναλτ
Ντοναλτ
Μπετυ
maria_lulu
Επιφανές μέλος
speri
Διάσημο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σε ευαχαριστουν πολυ!!! Στελνουν πολλα φιλακια στην ομορφη Τσουτσουκα!!!Τι γλυκα που ειναι!!!!!!! Πολλα πολλα φιλακια σε ολα τα ζουζουνακια σου!!!!!!!!![]()

Η Μπετυ συνεχεια μαζευει χορτα στο στομα της και τα κουβαλαει... Δεν εχω δει να το κανει αυτο κουνελα... Αυτο ειναι συμπτοματα εγκυου κουνελιου, αλλα το ειχε ξανακανει πολλες φορες... Τις προαλλες εφτιαξε φωλια, ενω δεν ειχε ζευγαρωσει... Τελικα η Μπετυ ειναι περιεργη

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Διπλα απο εκει που την εξεταζε, ειχε 3 γατουλες σε κλουβια για στειρωση (αδεσποτες). Οταν φευγαμε ηρθε μια κυρια και εφερε μια αδεσποτη λευκη γατουλα με γαλανα ματακια. Ηταν τοσο γλυκες οι γατουλες!!!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
οι τουλατες ειναι μια καλη ιδεα,αν τις μαθουν το κλουβι καθαριζετε πολυ ποιο ευκολα,οικονομικα και καλα...
δεν φοβασε μηπως το αρσενικο ινδικο ζευγαρωσει με την μαμα του?
τα κλουβακια τους μου φενονται πολυ μικρα,απ οσο ξερω για ενα κουνελακι ανεξαρτιτα απο το ποσο βγενει εκτος κλουβιου το κλουβι πρεπει να ειναι 1 μετρο περιπου μηκος και 50 περιπου πλατος...και πρεπει να μπορουν ευκολα να σηκωνονται στα πισω ποδια...
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Το αρσενικο ινδικο χοιριδιο που ειναι παιδι τους, εχει αλλο κλουβι... Απλως για την φωτογραφηση τα εβαλα μαζι... Ναι το ξερω οτι θελουν μεγαλα κλουβια... Αλλα εκει ειναι μονο για την νυχτα... Ολη μερα τα εχω ελευθερα και εχουν μαθει να πηγαινουν σε λεκανες γατας οταν ειναι εξω απο το κλουβι. Τα βγαζω σε διαφορετικα δωματια για να μην τσακωθουν...μαρια τα ζωακια σου ειναι πανεμορφα!!!ειδα χθες ενα κουναλακι σε ενα πετ τοσοο ναζιαρηκο και τοσο ημερο που ισα που κρατηθηκα να μην το βουτιξω...
οι τουλατες ειναι μια καλη ιδεα,αν τις μαθουν το κλουβι καθαριζετε πολυ ποιο ευκολα,οικονομικα και καλα...
δεν φοβασε μηπως το αρσενικο ινδικο ζευγαρωσει με την μαμα του?
τα κλουβακια τους μου φενονται πολυ μικρα,απ οσο ξερω για ενα κουνελακι ανεξαρτιτα απο το ποσο βγενει εκτος κλουβιου το κλουβι πρεπει να ειναι 1 μετρο περιπου μηκος και 50 περιπου πλατος...και πρεπει να μπορουν ευκολα να σηκωνονται στα πισω ποδια...

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
αν εχεις τοσο κουνελια και τα κανουν σε λεκανι εκτος κλουβιου εισαι πολυ τυχερη!
εγω λεω να παρω καποια στιγμη ινδικο...και ελπιζω να μαθει να τα κανει σε λεκανιτσα...
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Οχι, μονο αμα τους αλλαξω κλουβι/σπιτι και οταν τα αλλαζω, που πανε στην λεκανη του κλουβιου (γωνια). Τα ινδικα ειναι πολυ καλα ζωακια! Αλλα δεν εχω προσπαθησει να τα μαθω σε λεκανη. Τους εχω πριονιδι.τα κουνελια σου δεν μαρκαρουν με ουρα?
αν εχεις τοσο κουνελια και τα κανουν σε λεκανι εκτος κλουβιου εισαι πολυ τυχερη!
εγω λεω να παρω καποια στιγμη ινδικο...και ελπιζω να μαθει να τα κανει σε λεκανιτσα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool