Τα ζωάκια μου! (Μάθετε για εμάς!)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
H Μισελ μου αρεσε πιο πολυ απο ολα:inlove:!!Αλλα αν μου ελεγες να διαλεξω κι ενα απο τα αρσενικα αυτο θα ηταν ο Ντοναλντ:thumbsup:!!Βεβαια ειναι ολα γλυκες πως να τους αντισταθεις:worship:!!!Να σου ζησουν:P και να μας στελνεις κι αλλα βιντεο:D!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστουν παρα πολυ για τα καλα σου λογια!!! Θα προσπαθησω να σας δημοσιευω πιο συχνα φωτα φωτογραφιες τους:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την Κυριακη 30/1 πηγα μαζι με τουν Λουλου στην κοπη της πιτας του Webpet. Εκει ειχε παρα πολλα σκυλακια!!!:clapup: Η Λουλου επαιξε, γνωρισε φιλους και περασε τελεια!!!:clapup: Ειχα ξεχασει να σας γραψω:redface: Κερδισαμε και στην κληρωση που εγινε!:clapup: Κερδισαμε 2 κιλα τροφη!:clapup: Επισης μας εδωσαν και ενα μπλουζακι με το ονομα του κατοικιδιου και πολλα δωρακια για την Λουλου:clapup:

Ομως την Δευτερα γεννησε η Μπετυ, δεν την ειχα ζευγαρωσει, μια μερα τα ειχα βγαλει τον Μισελ και την Μπετυ για βολτα για να γνωριστουν και ξαφνικα ανοιγει το κλουβι του ο Ντοναλτ. Γυρναω να τον δω και μεσα σε αυτα τα 2" ειχαν προλαβει να ζευγαρωσουν...:( Γεννησε ενα μωρακι το οποιο δεν της εζησε:(

Ειχα ενα προβλημα με τις λεκανες, γιατι μου τις πετουσαν απο τις θεσεις τος... Αλλα ευτυχως τις εδεσα και δεν υπαρχει προβλημα τωρα:)

Αυτα ηταν τα νεα μας:)

Λυπαμαι για το κουνελακι που δεν εζησε:(!!

Θα εισαι πολυ τυχερη παντως για να κερδισατε σε διαγωνισμο με την Λουλου:D!!!Συγχαρητηρια Λουλου μου,το αξιζες αφου εισαι μια γλυκα:clapup::inlove:!!!

Φιλακια σε ολους:group::-*!!!

Λυπαμαι για το κουνελακι που δεν εζησε:(!!

Θα εισαι πολυ τυχερη παντως για να κερδισατε σε διαγωνισμο με την Λουλου:D!!!Συγχαρητηρια Λουλου μου,το αξιζες αφου εισαι μια γλυκα:clapup::inlove:!!!

Φιλακια σε ολους:group::-*!!!
Σε ευχαριστουν πολυ!!!:D

2vkjof7.jpg

Lulu

Ειναι μια κουκλα!!!!!!!!!!Εισαι παρα πολυ τυχερη που την εχεις!!!!!

Ευχαριστω παρα πολυ:)

Να σου κανω μια ερωτηση? Τελικα θα παρεις ζωακι?

Θα παρω τον εξοπλισμο που τον βρηκα σε μια παρα πολυ καλη τιμη και δεν θελω να χασω αυτη την ευκαιρια!!Και μετα θα προσπαθησω λιγο ακομα για να πεισω την μαμα μου να μην σιχενεται τα τρωκτικα και να αλλαξει γνωμη για το χαμστερ!!!!

Αχ πολυ ωραια!!! Περιμενουμε συντομα να ανοιξεις και εσυ ενα θεμα εδω για το χαμστερακι σου:)

Σημερα πηρα στα κουνελακια κατι μπισκοτακια (για κουνελια φυσικα) και μια λεκανη για την Μπετυ γιατι σε αυτη δεν ειχα παρει:redface: Τα μπισκοτακια τους αρεσουν παρα πολυ!:D Εβγαλα τον Αλεξ βολτα, και αυτος πειραζε την Λουλου την ωρα που κοιμοταν:hehe::hehe::hehe: Η Λουλου νευριασε και εφυγε απο το κρεβατι της:hehe: Μολις εφυγε η Λουλου, πηγε ο Αλεξ και ξαπλωσε:hehe:

Ειναι 2 γατοι που πηγαινοερχονται ταρατσα-αυλη. Αλλα τσακωνονται παρα πολυ:( Σημερα πηγα στην ταρατσα να δω τι γινεται, γιατι ειχε παρα πολυ φασαρια. Οπως ξεκινησα να παω, ηθελε να ερθει και η Λουλου. Εγω δεν την αφησα, γιατι ηξερα πως ειναι οι γατοι και θα αρχιζε να του κυνηγαει. οπως την σταματαω, μου λεει μια γειτονισσα: "Γιατι δεν παιρνεις και τον σκυλο μαζι για να αρχισει να τις κυνηγαει μπας και ησυχασουμε και να σπασουμε και πλακα οπως τις κυνηγαει;" Τοτε εγω νευριασα παρα πολυ.:rant: Εκανα οτι δεν την ακουσα και φυσικα δεν την πηρα μαζι μου. Οταν ανεβηκα, ειδα τους 2 γατους κατω απο τα κουνελοκλουβα(οπως ειχα φανταστει) πολυ τρομαγμενους. Προσπαθησα να τους πιασω, αλλα ο ενας εφυγε. Ο αλλος μπηκε μεσα στο κουνελοκλουβο (απο την θεση της ταιστρα;), αλλα στο ξυλινο σημειο του κλουβιου. Εβαλα κατι για να μην φυγει μεχρι να τον πιασω. Του βαζω μια κοσερβα και παω να φερω το κουτι μεταφορας για να τον πιασω. Οπως προσπαθουσα να τον βαλω στο κλουβι μεταφορας, αυτος εφυγε:( Τωρα εχω αφησει μια κονσερβα και ενα μπολακι με νερο στην ταρατσα, μηπως ξαναερθουν...

Ξερει κανεις πως μπορω να μπορω να κερδισω την εμπιστοσυνη τους;

Ειναι 2 γατοι που πηγαινοερχονται ταρατσα-αυλη. Αλλα τσακωνονται παρα πολυ:( Σημερα πηγα στην ταρατσα να δω τι γινεται, γιατι ειχε παρα πολυ φασαρια. Οπως ξεκινησα να παω, ηθελε να ερθει και η Λουλου. Εγω δεν την αφησα, γιατι ηξερα πως ειναι οι γατοι και θα αρχιζε να του κυνηγαει. οπως την σταματαω, μου λεει μια γειτονισσα: "Γιατι δεν παιρνεις και τον σκυλο μαζι για να αρχισει να τις κυνηγαει μπας και ησυχασουμε και να σπασουμε και πλακα οπως τις κυνηγαει;" Τοτε εγω νευριασα παρα πολυ.:rant: Εκανα οτι δεν την ακουσα και φυσικα δεν την πηρα μαζι μου. Οταν ανεβηκα, ειδα τους 2 γατους κατω απο τα κουνελοκλουβα(οπως ειχα φανταστει) πολυ τρομαγμενους. Προσπαθησα να τους πιασω, αλλα ο ενας εφυγε. Ο αλλος μπηκε μεσα στο κουνελοκλουβο (απο την θεση της ταιστρα;), αλλα στο ξυλινο σημειο του κλουβιου. Εβαλα κατι για να μην φυγει μεχρι να τον πιασω. Του βαζω μια κοσερβα και παω να φερω το κουτι μεταφορας για να τον πιασω. Οπως προσπαθουσα να τον βαλω στο κλουβι μεταφορας, αυτος εφυγε:( Τωρα εχω αφησει μια κονσερβα και ενα μπολακι με νερο στην ταρατσα, μηπως ξαναερθουν...

Ξερει κανεις πως μπορω να μπορω να κερδισω την εμπιστοσυνη τους;

Την εμπιστοσυνη τους θα την κερδισεις σιγα σιγα...καθε μερα θα πηγαινεις θα τους βαζεις φαγακι και νερακι και οταν εισαι κοντα τους προσεχε πολυ τις κινησεις σου:) Τα γατια φοβουνται τις αποτομες κινησεις:)
Πρεπει να εισαι πολυ ηρεμη μαζι τους και αν δεν θελουν να σε πλησιασουν μην προσπαθησεις να το κανεις με το ζορι:) γιατι ετσι μαλλον το αντιθετο θα πετυχεις...Σιγα σιγα ...μερα με την μερα ολο και περισσοτερο θα σε εμπιστευονται και θα σε πλησιαζουν..αλλα θελει πολυ υπομονη και ηρεμια:) και χρονο φυσικα...ασε τα γατακια να καταλαβουν οτι δεν θελεις το κακο τους:)

Την εμπιστοσυνη τους θα την κερδισεις σιγα σιγα...καθε μερα θα πηγαινεις θα τους βαζεις φαγακι και νερακι και οταν εισαι κοντα τους προσεχε πολυ τις κινησεις σου:) Τα γατια φοβουνται τις αποτομες κινησεις:)
Πρεπει να εισαι πολυ ηρεμη μαζι τους και αν δεν θελουν να σε πλησιασουν μην προσπαθησεις να το κανεις με το ζορι:) γιατι ετσι μαλλον το αντιθετο θα πετυχεις...Σιγα σιγα ...μερα με την μερα ολο και περισσοτερο θα σε εμπιστευονται και θα σε πλησιαζουν..αλλα θελει πολυ υπομονη και ηρεμια:) και χρονο φυσικα...ασε τα γατακια να καταλαβουν οτι δεν θελεις το κακο τους:)
Ευχαριστω παρα πολυ!!!:D

Αχ κοπελίτσα μου δε σου έφταναν τα κουνελάκια και η Λουλου θέλεις και γατούνια τώρα???
Πλάκα πλάκα να τους βάζεις νεράκι και φαγάκι και σιγά σιγά θα αρχίσουν να έρχονται μόνα τους σε εσένα :)
Πολλά φιλάκια στα κουνελίνια σου και στη φατσούλα τη Λουλου!!!

Δεν θελω να τα κρατησω εγω, γιατι δεν με αφηνουν:( Θελω να προσπαθησω να τα πιασω για να προσπαθησω να τους βρω σπιτακια, γιατι ειναι κριμα να τσακωνονται:(
Σε ευχαριστουν για τα φιλακια και δινουν πολλα κουνελοφιλακια στο μικρο Παρη!!!:D

Δεν θελω να τα κρατησω εγω, γιατι δεν με αφηνουν:( Θελω να προσπαθησω να τα πιασω για να προσπαθησω να τους βρω σπιτακια, γιατι ειναι κριμα να τσακωνονται:(
Σε ευχαριστουν για τα φιλακια και δινουν πολλα κουνελοφιλακια στο μικρο Παρη!!!:D

καλυτερα Μαρια που δεν σε αφηνουν. Καποιες φορες ειναι καλυτερα να μην εχουμε οτι ζηταμε. Με αγριους γατους μεσα στο σπιτι, τα κουνελια σου θα νιωθουν απειλη και δεν θα ειναι χαρουμενα :( Ασε που δεν θα τα πηγαινουν καλα και με την σκυλιτσα σου :/:

καλυτερα Μαρια που δεν σε αφηνουν. Καποιες φορες ειναι καλυτερα να μην εχουμε οτι ζηταμε. Με αγριους γατους μεσα στο σπιτι, τα κουνελια σου θα νιωθουν απειλη και δεν θα ειναι χαρουμενα :( Ασε που δεν θα τα πηγαινουν καλα και με την σκυλιτσα σου :/:
Ναι... Για να εχουν αρμονικες σχεσεις θα πρεπει να ειναι μικρο το γατακι... Αυτοι συνεχεια ειναι ελευθεροι... Αλλα θα ηθελα να τους πιασω για να προσπαθησω να τους βρω σπιτακια, γιατι τα λυπαμε...:(

πρώτη φορά είδα αυτή την συζήτηση οπότε λίγο άσχετο το σχόλιο με τα τελευταία post αλλά ...

τι γλυκες που ειναι όλα τους!!! :clapup:

Πω πωωωω Μαράκι... Τώρα που επέστρεφα στο σπίτι είδα ένα κουνελάκι μαύρο-άσπρο τέλειο
και σε θυμήθηκα!:)

Παντως πλακα πλακα και εγω οποτε δω κουνελι την Μαρια θυμαμαι :hehe::hehe::hehe:
To κακο ειναι οτι οποτε τα βλεπω ειναι σχεδον στοιβαγμενα το ενα πανω στο αλλο σε μια γυαλινη βιτρινα σε ενα αθλιο πετ σοπ :mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back