goth
Δραστήριο μέλος
!!!Ειναι ο Μισελ.....Λυπαμαι για τα κουνελακια που τα εκλεψαν
!!!Τι να κανεις υπαρχουν κατι παλιανθρωποι που μονο τον εαυτο τους σκεφτονται....
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Σκεφτομαι να ζευγαρωσω τον Μισελ την ανοιξη με την Μπετυ...
----------
Σε 9 μερες περιπου θα αποκτησουμε μωλακι χοιριδιακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ο Donald!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Donald
Donald
Betty
Betty
speri
Διάσημο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
Τί να πει κανείς γ'αυτό...Ο Μισελ δεν εχει γεννησει ποτε, γιατι... ειναι Ο ΜισελΕχει ζευγαρωσει και εχει κανει 7 μωρακια. 2 δεν εζησαν και εζησαν τα αλλα 5. Αλλα... Το Νοεμβρη μου τα εκλεψαν τα 5 παιδακια του Μισελ και την θεια τους μαζι (που και αυτης ειχα κλεψει τα 5 αδερφακια της περσι
) Ευτυχως ειχα τον Μισελ, την Λαμπρινη και τον Ντοναλτ στην ταρατσα και ετσι δεν τα βρηκαν.
![]()

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστουν παρα πολυ!!! Επισης πολλα κουνελοφιλακια στην γλυκια Τσουτσουκα!!!Κουκλακια μου γλυκα...Πολλα πολλα φιλακια στα γλυκα σας μουσουδακια![]()

Τί να πει κανείς γ'αυτό...![]()
Και να σκεφτεις οτι ηταν μεσα σε δωματιο τα κουνελια...
speri
Διάσημο μέλος
Σε ευχαριστουν παρα πολυ!!! Επισης πολλα κουνελοφιλακια στην γλυκια Τσουτσουκα!!!![]()
Να σαι καλα!!! Θα της τα δωσω

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Στο Doland μου αρεσουν παρα πολυ τα μαγουλακια του!![]()
Donald

Συντομα θα εχετε βιντεακι με τις σκανδαλιες τους

lili.
Δραστήριο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε!τι γλυκουλακια!!!!

goth
Δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που μου έκανε εντύπωση και με στεναχώρια έβλεπα ήταν πως αν το έσκαγε κανένα από το δωμάτιο η σκυλίτσα μας το κυνηγούσε και γινόταν μάχη στον κήπο. Ο πατέρας μου προσπαθούσε να πιάσει την Birbilo γιατί μου έλεγε πως αν στρίμωχνε το κουνέλι σε καμιά γωνία υπήρχε φόβος να πεθάνει από τον τρόμο του. Για πες μου, είναι αλήθεια αυτό???
goth
Δραστήριο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
(Συγνωμη που ρωταω!!!Δεν θελω να φανω αδιακριτη αλλα αφου εχεις παει στην Αιγυτο μπορεις να μου πεις αν ειναι ωραια στο Κα'ι'ρο)
Δεν είναι αδιακρισία
Για να μη βγούμε Off Topic επιγραμματικά σου λέω. Έχω ζήσει τα πρώτα μου 18 χρόνια εκεί. Όχι στο Κάιρο αλλά στο ΠορτΣαιδ και στο Σουέζ. Το Κάιρο το ξέρω γιατί πήγαινα συχνά στην αδελφή της μητέρας μου που ακόμα ζει εκεί.
Πυραμίδες, Μουσείο Καΐρου, Λούξορ, Αλεξάνδρεια αξίζουν να τα δεις μια φορά από κοντά αλλά μόνο σαν τουρίστρια. Τα υπόλοιπα λίγα θα σου στείλω PM
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ειχα κανει μωρακια και ειχαν βγει κουκλακια. Αλλα δυστυχως τα εκλεψαν...Αν μονα τους το καθε ενα ειναι πενταμορφα....Φαντασου τα κουνελομωρακια!!!!Θα πανε σε διαγωνισμο ομορφιας για κουνελια.
Θα ηθελα την ανοιξη να δω κουνελομωρακια απο το Μισελ. (Εχω την δυνατοτητα να τα κρατησω και δεν τα εμπορευομαι) Επισης, θα ηθελα να αγορασω απο εκτροφειο ενα Ανγκορα, ενα Ολλανδικο και ενα θηλυκο mini lop για να κανω μωρακια lop
Αλλα αυτα με τον καιρο τους
Ναι, ειναι αληθεια. Το κουνελι μπορει να πεθανει απο το φοβο τουΚάθε φορά που διαβάζω το ποστ σου με κάνεις και ταξιδεύω στα παιδικά μου χρόνια σε μια πόλη της Αιγύπτου την Kantara εκεί που δούλευε ο πατέρας μου στη διώρυγα του Σουέζ. Οι αγγλογάλλοι μας διέθεταν σπίτι με τεράστιο κήπο και ο πατέρας μου είχε φτιάξει δύο δωμάτια στην άκρη του κήπου. Το ένα ήταν γεμάτο κουνέλια και το άλλο περιστερώνας. Είχε πολύ μεγάλα κιούπια γεμάτα άχυρο τα είχε τοποθετημένα πλαγιαστά στο πάτωμα κι ήταν τα σπιτάκια των κουνελιών. Μικρός όταν κλωτσούσα να φάω φακές η φάβα (κι ακόμα δεν τρώω τα άχυρα αυτά) η μητέρα μου με πήγαινε και καθόμουν να παίζω με τα κουνέλια για να κατεβάσω καμιά μπουκιά . Μου έλεγε πως είχα αδυναμία στον Γκρίζο αλλά ποτέ δεν είχα κατορθώσει να τον πιάσω στα χέρια μου γιατί όλο μου το έσκαγε.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση και με στεναχώρια έβλεπα ήταν πως αν το έσκαγε κανένα από το δωμάτιο η σκυλίτσα μας το κυνηγούσε και γινόταν μάχη στον κήπο. Ο πατέρας μου προσπαθούσε να πιάσει την Birbilo γιατί μου έλεγε πως αν στρίμωχνε το κουνέλι σε καμιά γωνία υπήρχε φόβος να πεθάνει από τον τρόμο του. Για πες μου, είναι αλήθεια αυτό???

Δεν υπαρχει προβλημα για το off-topicΔεν είναι αδιακρισία
Για να μη βγούμε Off Topic επιγραμματικά σου λέω. Έχω ζήσει τα πρώτα μου 18 χρόνια εκεί. Όχι στο Κάιρο αλλά στο ΠορτΣαιδ και στο Σουέζ. Το Κάιρο το ξέρω γιατί πήγαινα συχνά στην αδελφή της μητέρας μου που ακόμα ζει εκεί.
Πυραμίδες, Μουσείο Καΐρου, Λούξορ, Αλεξάνδρεια αξίζουν να τα δεις μια φορά από κοντά αλλά μόνο σαν τουρίστρια. Τα υπόλοιπα λίγα θα σου στείλω PM
Κατα τυχη, σημερα μας ειπε η καθηγητρια των αγγλικων μας για την Αιγυπτο (το μαθημα μας ελεγε για την Αιγυπτο) και μας ειπε πως ειναι, γιατι εχει παει. Συμφωνω οτι πρεπει να πας σας τουριστρια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Θα προσπαθησω αυριο να βγαλω φωτογραφιες και βιντεο, αφου θα εχει και ωραιο καιρο.

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Μισελ
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool