Τα ζωάκια μου! (Μάθετε για εμάς!)

• Thread starter Thread starter goth
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Oυπς:redface:!!!Ειναι ο Μισελ.....
Λυπαμαι για τα κουνελακια που τα εκλεψαν:(!!!Τι να κανεις υπαρχουν κατι παλιανθρωποι που μονο τον εαυτο τους σκεφτονται....:mad:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι... Εχεις δικιο!:mad:

Σκεφτομαι να ζευγαρωσω τον Μισελ την ανοιξη με την Μπετυ...
----------
Σε 9 μερες περιπου θα αποκτησουμε μωλακι χοιριδιακι:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

351fqlh.jpg

Ο Donald!

2ptdlxz.jpg

Donald

t8neyg.jpg

Donald

opwwn5.jpg

Betty

rs8uol.jpg

Betty

Κουκλακια μου γλυκα...Πολλα πολλα φιλακια στα γλυκα σας μουσουδακια:kissing::kissing:

Ο Μισελ δεν εχει γεννησει ποτε, γιατι... ειναι Ο Μισελ:P Εχει ζευγαρωσει και εχει κανει 7 μωρακια. 2 δεν εζησαν και εζησαν τα αλλα 5. Αλλα... Το Νοεμβρη μου τα εκλεψαν τα 5 παιδακια του Μισελ και την θεια τους μαζι (που και αυτης ειχα κλεψει τα 5 αδερφακια της περσι:() Ευτυχως ειχα τον Μισελ, την Λαμπρινη και τον Ντοναλτ στην ταρατσα και ετσι δεν τα βρηκαν.:)
Τί να πει κανείς γ'αυτό...:(:(:(

Κουκλακια μου γλυκα...Πολλα πολλα φιλακια στα γλυκα σας μουσουδακια:kissing::kissing:
Σε ευχαριστουν παρα πολυ!!! Επισης πολλα κουνελοφιλακια στην γλυκια Τσουτσουκα!!!:kissing:
Τί να πει κανείς γ'αυτό...:(:(:(
:( Και να σκεφτεις οτι ηταν μεσα σε δωματιο τα κουνελια...:/:

Σε ευχαριστουν παρα πολυ!!! Επισης πολλα κουνελοφιλακια στην γλυκια Τσουτσουκα!!!:kissing:

Να σαι καλα!!! Θα της τα δωσω:D:D

Στο Doland μου αρεσουν παρα πολυ τα μαγουλακια του!:D
Συντομα θα εχετε βιντεακι με τις σκανδαλιες τους:D

τι γλυκουλακια!!!!

Αν μονα τους το καθε ενα ειναι πενταμορφα....Φαντασου τα κουνελομωρακια!!!!Θα πανε σε διαγωνισμο ομορφιας για κουνελια:P.

Κάθε φορά που διαβάζω το ποστ σου με κάνεις και ταξιδεύω στα παιδικά μου χρόνια σε μια πόλη της Αιγύπτου την Kantara εκεί που δούλευε ο πατέρας μου στη διώρυγα του Σουέζ. Οι αγγλογάλλοι μας διέθεταν σπίτι με τεράστιο κήπο και ο πατέρας μου είχε φτιάξει δύο δωμάτια στην άκρη του κήπου. Το ένα ήταν γεμάτο κουνέλια και το άλλο περιστερώνας. Είχε πολύ μεγάλα κιούπια γεμάτα άχυρο τα είχε τοποθετημένα πλαγιαστά στο πάτωμα κι ήταν τα σπιτάκια των κουνελιών. Μικρός όταν κλωτσούσα να φάω φακές η φάβα (κι ακόμα δεν τρώω τα άχυρα αυτά) η μητέρα μου με πήγαινε και καθόμουν να παίζω με τα κουνέλια για να κατεβάσω καμιά μπουκιά . Μου έλεγε πως είχα αδυναμία στον Γκρίζο αλλά ποτέ δεν είχα κατορθώσει να τον πιάσω στα χέρια μου γιατί όλο μου το έσκαγε.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση και με στεναχώρια έβλεπα ήταν πως αν το έσκαγε κανένα από το δωμάτιο η σκυλίτσα μας το κυνηγούσε και γινόταν μάχη στον κήπο. Ο πατέρας μου προσπαθούσε να πιάσει την Birbilo γιατί μου έλεγε πως αν στρίμωχνε το κουνέλι σε καμιά γωνία υπήρχε φόβος να πεθάνει από τον τρόμο του. Για πες μου, είναι αλήθεια αυτό???

(Συγνωμη που ρωταω!!!Δεν θελω να φανω αδιακριτη αλλα αφου εχεις παει στην Αιγυτο μπορεις να μου πεις αν ειναι ωραια στο Κα'ι'ρο:))

(Συγνωμη που ρωταω!!!Δεν θελω να φανω αδιακριτη αλλα αφου εχεις παει στην Αιγυτο μπορεις να μου πεις αν ειναι ωραια στο Κα'ι'ρο:))

Δεν είναι αδιακρισία

Για να μη βγούμε Off Topic επιγραμματικά σου λέω. Έχω ζήσει τα πρώτα μου 18 χρόνια εκεί. Όχι στο Κάιρο αλλά στο ΠορτΣαιδ και στο Σουέζ. Το Κάιρο το ξέρω γιατί πήγαινα συχνά στην αδελφή της μητέρας μου που ακόμα ζει εκεί.
Πυραμίδες, Μουσείο Καΐρου, Λούξορ, Αλεξάνδρεια αξίζουν να τα δεις μια φορά από κοντά αλλά μόνο σαν τουρίστρια. Τα υπόλοιπα λίγα θα σου στείλω PM

Αν μονα τους το καθε ενα ειναι πενταμορφα....Φαντασου τα κουνελομωρακια!!!!Θα πανε σε διαγωνισμο ομορφιας για κουνελια:P.
Ειχα κανει μωρακια και ειχαν βγει κουκλακια. Αλλα δυστυχως τα εκλεψαν...:( Θα ηθελα την ανοιξη να δω κουνελομωρακια απο το Μισελ. (Εχω την δυνατοτητα να τα κρατησω και δεν τα εμπορευομαι) Επισης, θα ηθελα να αγορασω απο εκτροφειο ενα Ανγκορα, ενα Ολλανδικο και ενα θηλυκο mini lop για να κανω μωρακια lop:D Αλλα αυτα με τον καιρο τους:)
Κάθε φορά που διαβάζω το ποστ σου με κάνεις και ταξιδεύω στα παιδικά μου χρόνια σε μια πόλη της Αιγύπτου την Kantara εκεί που δούλευε ο πατέρας μου στη διώρυγα του Σουέζ. Οι αγγλογάλλοι μας διέθεταν σπίτι με τεράστιο κήπο και ο πατέρας μου είχε φτιάξει δύο δωμάτια στην άκρη του κήπου. Το ένα ήταν γεμάτο κουνέλια και το άλλο περιστερώνας. Είχε πολύ μεγάλα κιούπια γεμάτα άχυρο τα είχε τοποθετημένα πλαγιαστά στο πάτωμα κι ήταν τα σπιτάκια των κουνελιών. Μικρός όταν κλωτσούσα να φάω φακές η φάβα (κι ακόμα δεν τρώω τα άχυρα αυτά) η μητέρα μου με πήγαινε και καθόμουν να παίζω με τα κουνέλια για να κατεβάσω καμιά μπουκιά . Μου έλεγε πως είχα αδυναμία στον Γκρίζο αλλά ποτέ δεν είχα κατορθώσει να τον πιάσω στα χέρια μου γιατί όλο μου το έσκαγε.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση και με στεναχώρια έβλεπα ήταν πως αν το έσκαγε κανένα από το δωμάτιο η σκυλίτσα μας το κυνηγούσε και γινόταν μάχη στον κήπο. Ο πατέρας μου προσπαθούσε να πιάσει την Birbilo γιατί μου έλεγε πως αν στρίμωχνε το κουνέλι σε καμιά γωνία υπήρχε φόβος να πεθάνει από τον τρόμο του. Για πες μου, είναι αλήθεια αυτό???
Ναι, ειναι αληθεια. Το κουνελι μπορει να πεθανει απο το φοβο του:)
Δεν είναι αδιακρισία

Για να μη βγούμε Off Topic επιγραμματικά σου λέω. Έχω ζήσει τα πρώτα μου 18 χρόνια εκεί. Όχι στο Κάιρο αλλά στο ΠορτΣαιδ και στο Σουέζ. Το Κάιρο το ξέρω γιατί πήγαινα συχνά στην αδελφή της μητέρας μου που ακόμα ζει εκεί.
Πυραμίδες, Μουσείο Καΐρου, Λούξορ, Αλεξάνδρεια αξίζουν να τα δεις μια φορά από κοντά αλλά μόνο σαν τουρίστρια. Τα υπόλοιπα λίγα θα σου στείλω PM
Δεν υπαρχει προβλημα για το off-topic:) Κατα τυχη, σημερα μας ειπε η καθηγητρια των αγγλικων μας για την Αιγυπτο (το μαθημα μας ελεγε για την Αιγυπτο) και μας ειπε πως ειναι, γιατι εχει παει. Συμφωνω οτι πρεπει να πας σας τουριστρια...

Σημερα καναμε τα ψωνια της εβδομαδας.:happy:

Θα προσπαθησω αυριο να βγαλω φωτογραφιες και βιντεο, αφου θα εχει και ωραιο καιρο.:)

dsc00880.jpg

dsc00882.jpg

dsc00883n.jpg

dsc00884.jpg

dsc00885ws.jpg

dsc00886da.jpg

dsc00887o.jpg

dsc00888p.jpg

dsc00889.jpg

dsc00890u.jpg

dsc00891gi.jpg

dsc00892n.jpg

dsc00893z.jpg

dsc00894w.jpg

dsc00895r.jpg

Μισελ

Τι γλυκουλι :inlove:

Ευχαριστουμε!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back