evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ειμαι το αγαπημενο παιδι των κουνουπιων το αποφασισα!!!! δεν γινεται να υπαρχει μεσα στην πατρα ή στην κυπρο 1 κουνουπι ( που λεει ο λογος) και εμενα να δαγκωνει! και οχι απλα να δαγκωνει αλλα να γινονται κατι σπυρακια νααααα τεραστιααα απο ενα τσιμπημα. για να καταλαβετε οταν παει η παρεα μου καμπιγκ θελουν να πηγαινω κι εγω μαζι τους για να ερχονται ολα τα κουνουπια πανω μου και αυτοι να γλυτωνουν! ειμαστε στο ιδιο δωματιο με την αδερφη μου και αυτη να μην την εχουνε δαγκωσει κι εμενα να μην μ αφηνουνε να κοιμηθω!!!το ιδιο με το αγορι μου! προχθες πηγα για ενα καφε και νομιζανε οτι ημουνα τρελλη που αρχισα να ξυνομαι και ομως οταν ηρθα σπιτι ειδα οτι με δαγκωσανε μια στο πηγουνι και 2 στην πλατη και φορουσα και χοντρο σχετικα μπλουζακι! τωρα βγηκα απο το μπανιο και δεν ξερω ποτε προλαβε ενα κουνουπι(ναι εχει κουνουπια η πατρα, ενα, αυτο που με δαγκωσε!!!) να μου ρουφηξει το αιμα και να πρηστει παλι. εχω δοκιμασει τα παντα και παλι ερχονται! τι λετε να κανω?? σας εχει συμβει αυτο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kata
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καλε τι ματαρες!τι γαταρα ειναι αυτη????Εγω τα εξολοθρευω με τα χερια,εχω εκπαιδευτει πλεον μετα απο τοσα χρονια χεχεχε...τι να σου πω,εκτος απο αντικουνουπικα..τι αλλο να κανεις..
να σου ζησει!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
kata
Νεοφερμένο μέλος
ειμαι ο μπαμπας της κατας!!ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!
βαλε φιδακι

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ειμαι ο μπαμπας της κατας!!
βαλε φιδακι![]()
το φιδακι νομιζω δεν γινεται ουτε για τους ανθρωπους σε εσωτερικο χωρο, ποσο μαλλον για ζωα!

οντως τελεια η γατα σου!!!
kata
Νεοφερμένο μέλος
την αγαπαω παρα πολυΚανε ενα search στο δυκτιο..για αντικουνουπικα,κατι θα υπαρχει δε μπορει..
Εγω οταν δω τα σκουρα βαζω αντικουνουπικο υγρο στην πριζα,αυτο δε βρωμαει σαν ταμπλετα,ειναι πιο ελαφρυ..υπομονη σε λιγο καιρο θα τελειωσουν τα κουνουπια

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Οταν ημουν πολυ μικρη ειχα το ιδιο προβλημα με την διαφορα που πρηζονταν παρα πολυ και ηταν ζεστα. Μιλαμε για πρηξιμο με διαμετρο 5-10εκ. Τελικα ειχα αλλεργια στα κουνουπια, μου εδωσαν κατι φαρμακα και απο τοτε δεν πρηζομαι και με τσιμπανε πολυ σπανια οταν ερχομαι ελλαδα (εδω δεν εχουμε κουνουπακια). Ακομα και αν με τσιμπησουν πρηζονται παρα πολυ λιγο (περιπου μισο εκατοστο) και μετα απο 5 λεπτα σταματουν να με φαγουριζουν και εξαφανιζονται.
Αν δεν εχεις σιτες στα παραθυρα νομιζω πως ηρθε η ωρα να βαλεις.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
λετε να εχω αλλεργια και να μην το εχω καταλαβει ακομη?
ηρω δοκιμασα και τα σπρευ αλλα τπτ δεν κανανε..τι φαρμακα σου εδωσαν εσενα? α κι εμενα ειναι ζεστα και μεγαλα που γινονται
natalouko
Επιφανές μέλος

Τι να σου πω???? Εγώ βάζω autan όταν είναι να πάω κάπου που ξέρω ότι θα συναντηθώ με κουνούπια και δεν με πλησιάζει τίποτα!!! (από έντομα εννοώ)

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ενα κουνουπι ειδα ολο κι ολο και με τσιμπησε..και να φανταστειτε οτι εβαλα και βασιλικο και μεντα στα μπαλκονια που υποτιθεται τα διωχνει
natalouko
Επιφανές μέλος
εγω τι τους εκανα και με κανουνε σουρωτηρι απο τα τσιμπηματα?ενα κουνουπι ειδα ολο κι ολο και με τσιμπησε..και να φανταστειτε οτι εβαλα και βασιλικο και μεντα στα μπαλκονια που υποτιθεται τα διωχνει
![]()
Τουλάχιστον μέσα στο σπίτι δεν θα έπρεπε να είχες...Η bailey τι κάνει???? Δεν τα κυνηγάει????????

Εμείς από την ώρα που πήραμε τα κορίτσια δεν ξαναείχαμε κουνούπια.....

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

αυτη η γατα βαριεται μονιμως μονο για την αναγκη της κινειται και για τα νυχια της
kata
Νεοφερμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι η citronella μ' έχει σώσει πολλές φορέςspray/κρεμα citronella. Ειναι πολυ καλο. Επισης απεφευγε φιδακια, ταμπλετες και εντομοκτονα γιατι δε μου φαινεται και πολυ υγιεινο να εισπνεεις τοσα χημικα για μερικα κουνουπακια. Αν σου πρηζονται πολυ ειναι πιθανο να εχεις αλλεργια. Πηγαινε στον δερματολογο σου για να σου δωσει καμια αλοιφη να βαζεις να μη σε φαγουριζουν.
Οταν ημουν πολυ μικρη ειχα το ιδιο προβλημα με την διαφορα που πρηζονταν παρα πολυ και ηταν ζεστα. Μιλαμε για πρηξιμο με διαμετρο 5-10εκ. Τελικα ειχα αλλεργια στα κουνουπια, μου εδωσαν κατι φαρμακα και απο τοτε δεν πρηζομαι και με τσιμπανε πολυ σπανια οταν ερχομαι ελλαδα (εδω δεν εχουμε κουνουπακια). Ακομα και αν με τσιμπησουν πρηζονται παρα πολυ λιγο (περιπου μισο εκατοστο) και μετα απο 5 λεπτα σταματουν να με φαγουριζουν και εξαφανιζονται.
Αν δεν εχεις σιτες στα παραθυρα νομιζω πως ηρθε η ωρα να βαλεις.
Δοκίμασέ το Έβελυν και καλύτερα πάρε φυτική από φαρμακείο
Καλέ εκεί λέει ότι σε προτιμούν αν μυρίζουν τα πόδια σου!
Και αν έχει ωορρηξία αν κατάλαβα καλά
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool