Τα κουνούπια κι εγώ!!!

evelynkar

Διακεκριμένο μέλος

Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
λοιπον, ηθελα να μοιραστω μαζι σας την σχεση μου με τα κουνουπια για να μου πειτε κι εσεις αν εχετε αναλογες εμπειριες..
ειμαι το αγαπημενο παιδι των κουνουπιων το αποφασισα!!!! δεν γινεται να υπαρχει μεσα στην πατρα ή στην κυπρο 1 κουνουπι ( που λεει ο λογος) και εμενα να δαγκωνει! και οχι απλα να δαγκωνει αλλα να γινονται κατι σπυρακια νααααα τεραστιααα απο ενα τσιμπημα. για να καταλαβετε οταν παει η παρεα μου καμπιγκ θελουν να πηγαινω κι εγω μαζι τους για να ερχονται ολα τα κουνουπια πανω μου και αυτοι να γλυτωνουν! ειμαστε στο ιδιο δωματιο με την αδερφη μου και αυτη να μην την εχουνε δαγκωσει κι εμενα να μην μ αφηνουνε να κοιμηθω!!!το ιδιο με το αγορι μου! προχθες πηγα για ενα καφε και νομιζανε οτι ημουνα τρελλη που αρχισα να ξυνομαι και ομως οταν ηρθα σπιτι ειδα οτι με δαγκωσανε μια στο πηγουνι και 2 στην πλατη και φορουσα και χοντρο σχετικα μπλουζακι! τωρα βγηκα απο το μπανιο και δεν ξερω ποτε προλαβε ενα κουνουπι(ναι εχει κουνουπια η πατρα, ενα, αυτο που με δαγκωσε!!!) να μου ρουφηξει το αιμα και να πρηστει παλι. εχω δοκιμασει τα παντα και παλι ερχονται! τι λετε να κανω?? σας εχει συμβει αυτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω τα εξολοθρευω με τα χερια,εχω εκπαιδευτει πλεον μετα απο τοσα χρονια χεχεχε...τι να σου πω,εκτος απο αντικουνουπικα..τι αλλο να κανεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!

Εγω τα εξολοθρευω με τα χερια,εχω εκπαιδευτει πλεον μετα απο τοσα χρονια χεχεχε...τι να σου πω,εκτος απο αντικουνουπικα..τι αλλο να κανεις..
Καλε τι ματαρες!τι γαταρα ειναι αυτη????
να σου ζησει!!!:blink::blink::blink:

εκτος απο τις ταμπλετες που δεν αντεχω την μυρωδια και δεν ξερω αν μπορω να τις εχω τωρα που εχω την γατα, με τα σπρευ και τα βραχιολακια δεν γινεται δουλεια..παλι ερχονται!!!!!

ειμαι ο μπαμπας της κατας!!

βαλε φιδακι:P

το φιδακι νομιζω δεν γινεται ουτε για τους ανθρωπους σε εσωτερικο χωρο, ποσο μαλλον για ζωα!:(

οντως τελεια η γατα σου!!!

Σας ευχαριστω για τα compliments:)την αγαπαω παρα πολυ

Κανε ενα search στο δυκτιο..για αντικουνουπικα,κατι θα υπαρχει δε μπορει..
Εγω οταν δω τα σκουρα βαζω αντικουνουπικο υγρο στην πριζα,αυτο δε βρωμαει σαν ταμπλετα,ειναι πιο ελαφρυ..υπομονη σε λιγο καιρο θα τελειωσουν τα κουνουπια:happy:

μακαρι τι να πω..τωρα καλα ειναι, σκοτωσα το κουνουπι που με δαγκωσε..αλλα αμα παω σε περιοχη που εχει κουνουπια καταλαβαινετε οτι μετα απο 3 μερες βγαινω ξανα απο το σπιτι γιατι τα σπιρακια γινονται με διαμετρους τουλαχιστο 10 εκατοστων!!! θυμαμαι μια φορα ειχαμε παει με φιλους να πλυνουμε τα αμαξια μας στο γκαραζ ενος απο αυτων και μεχρι να παω σπιτι ειχα πανω απο 20 τσιμπηματα! και στο προσωπο και στο λαιμο και παντου! μονο εγω ομως:(

spray/κρεμα citronella. Ειναι πολυ καλο. Επισης απεφευγε φιδακια, ταμπλετες και εντομοκτονα γιατι δε μου φαινεται και πολυ υγιεινο να εισπνεεις τοσα χημικα για μερικα κουνουπακια. Αν σου πρηζονται πολυ ειναι πιθανο να εχεις αλλεργια. Πηγαινε στον δερματολογο σου για να σου δωσει καμια αλοιφη να βαζεις να μη σε φαγουριζουν.
Οταν ημουν πολυ μικρη ειχα το ιδιο προβλημα με την διαφορα που πρηζονταν παρα πολυ και ηταν ζεστα. Μιλαμε για πρηξιμο με διαμετρο 5-10εκ. Τελικα ειχα αλλεργια στα κουνουπια, μου εδωσαν κατι φαρμακα και απο τοτε δεν πρηζομαι και με τσιμπανε πολυ σπανια οταν ερχομαι ελλαδα (εδω δεν εχουμε κουνουπακια). Ακομα και αν με τσιμπησουν πρηζονται παρα πολυ λιγο (περιπου μισο εκατοστο) και μετα απο 5 λεπτα σταματουν να με φαγουριζουν και εξαφανιζονται.

Αν δεν εχεις σιτες στα παραθυρα νομιζω πως ηρθε η ωρα να βαλεις.

το χθεσινο τσιμπημα για ακομη μια φορα εγινε τεραστιο, φαινομαι οτι εχω καρπο αντρα τωρα:/: λετε να εχω αλλεργια και να μην το εχω καταλαβει ακομη?:hmm: ηρω δοκιμασα και τα σπρευ αλλα τπτ δεν κανανε..τι φαρμακα σου εδωσαν εσενα? α κι εμενα ειναι ζεστα και μεγαλα που γινονται:mad:

Βλέπω υπάρχει μεγάλος έρωτας ανάμεσα στα κουνούπια και σε σένα!!!:D:D:D
Τι να σου πω???? Εγώ βάζω autan όταν είναι να πάω κάπου που ξέρω ότι θα συναντηθώ με κουνούπια και δεν με πλησιάζει τίποτα!!! (από έντομα εννοώ):P:P:P

εγω τι τους εκανα και με κανουνε σουρωτηρι απο τα τσιμπηματα?:( ενα κουνουπι ειδα ολο κι ολο και με τσιμπησε..και να φανταστειτε οτι εβαλα και βασιλικο και μεντα στα μπαλκονια που υποτιθεται τα διωχνει:(

εγω τι τους εκανα και με κανουνε σουρωτηρι απο τα τσιμπηματα?:( ενα κουνουπι ειδα ολο κι ολο και με τσιμπησε..και να φανταστειτε οτι εβαλα και βασιλικο και μεντα στα μπαλκονια που υποτιθεται τα διωχνει:(

Τουλάχιστον μέσα στο σπίτι δεν θα έπρεπε να είχες...Η bailey τι κάνει???? Δεν τα κυνηγάει????????:hmm::hmm::hmm:Εμείς από την ώρα που πήραμε τα κορίτσια δεν ξαναείχαμε κουνούπια.....:P:P:P

σιγα να μην κουνηθει για ενα κουνουπι!!!:lol::lol: αυτη η γατα βαριεται μονιμως μονο για την αναγκη της κινειται και για τα νυχια της:P

@Evelyn

αφιερωμενο:lol:

https://www.youtube.com/watch?v=Ny0TgAWtaxQ

Δοκιμασε fenistile πανω στο τσιμπιμα

Απ'οτι ξερω ολους μας τσιμπανε απλα αλλοι αντιδρουν πιο εντονα στο τσιμπημα-πρηξιμο-κι αλλοι οχι.Ειναι το κατα ποσο αλλεργικος ειναι ο οργανισμος στο τσιμπημα.

spray/κρεμα citronella. Ειναι πολυ καλο. Επισης απεφευγε φιδακια, ταμπλετες και εντομοκτονα γιατι δε μου φαινεται και πολυ υγιεινο να εισπνεεις τοσα χημικα για μερικα κουνουπακια. Αν σου πρηζονται πολυ ειναι πιθανο να εχεις αλλεργια. Πηγαινε στον δερματολογο σου για να σου δωσει καμια αλοιφη να βαζεις να μη σε φαγουριζουν.
Οταν ημουν πολυ μικρη ειχα το ιδιο προβλημα με την διαφορα που πρηζονταν παρα πολυ και ηταν ζεστα. Μιλαμε για πρηξιμο με διαμετρο 5-10εκ. Τελικα ειχα αλλεργια στα κουνουπια, μου εδωσαν κατι φαρμακα και απο τοτε δεν πρηζομαι και με τσιμπανε πολυ σπανια οταν ερχομαι ελλαδα (εδω δεν εχουμε κουνουπακια). Ακομα και αν με τσιμπησουν πρηζονται παρα πολυ λιγο (περιπου μισο εκατοστο) και μετα απο 5 λεπτα σταματουν να με φαγουριζουν και εξαφανιζονται.

Αν δεν εχεις σιτες στα παραθυρα νομιζω πως ηρθε η ωρα να βαλεις.
Ναι η citronella μ' έχει σώσει πολλές φορές;) Δοκίμασέ το Έβελυν και καλύτερα πάρε φυτική από φαρμακείο:)
@Evelyn

αφιερωμενο:lol:

https://www.youtube.com/watch?v=Ny0TgAWtaxQ

Δοκιμασε fenistile πανω στο τσιμπιμα
Καλέ εκεί λέει ότι σε προτιμούν αν μυρίζουν τα πόδια σου!:lol: Και αν έχει ωορρηξία αν κατάλαβα καλά:hmm:

Εβελυν μαλλον εισαι αλλεργικη στα τσιμπηματα, να πας να σε δει δερματολογος. Φροντισε να παρεις και 2η γνωμη γιατι εγω ημουν μικρη και ο μακακας μου εδωσε κορτιζονη και μετα απο λιγες μερες παρατηρησε η μαμα μου οτι μου επεφταν πιο πολλες τριχες απο τα μαλλια και πηρε τηλεφωνο τον παιδιατρο και απορουσε ποιος μακακας δερματολογος εδωσε κορτιζονη σε μικρο παιδακι.

κι αλλη αλλεργια , ελεος !! οταν ημουνα μικρη δεν ειχα πουθενα, τωρα που μεγαλωσα συνεχεια μαθαινω οτι εχω κι αλλο πραγμα! πρεπει να παω σε καποια φαση..αλλα δερματολογο θελει ή αλλεργιολογο?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back