Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
απ οσο ξερω δεν κανουν τεστ αλλεργιας..εχω παει για αλλες αλλεργιες και απλα βγαζουν πορισμα..στον αλλεργιολογο σου λεει ακριβως που εχεις..το ιδιο δεν ειναι; Στον δερματολογο δεν κανεις τεστ αλλεργιας; Αν ειναι θα σε στειλει σε ειδικο αλλεργιολογο υποθετω![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Για την εβελυν το ελεγα καλε!ειμαι ο μπαμπας της κατας!!
βαλε φιδακι![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αλλεργια που προκλειτεται απο το φως του ηλιου σε συνδιασμο με καποιο καλλυντικο, οπως αποσμητικο, αρωμα, αντηλιακο. εγω το επαθα με αντηλιακο και οχι καποιο συγκεκριμενο, το επαθα με αρκετα και με επωνυμα. ακομη και με αντηλιακο μαλλιων που απλα αγγιξε στο δερμα μου . βγαζεις κοκκινιλες παντου οπου σε βλεπει ο ηλιος ( εκτος απο το προσωπο) και εμφανιζονται μετα απο 24-48 ωρες. η φαγουρα ειναι απιστευτη, σε τσιμπαει ολο σου το δερμα. εγω που ειμαι πολυ "ανθεκτικη" σε σωματικο πονο(καθε φορα καπου κτυπαω αλλα ποτε δεν ποναω, οι φιλοι μου με λενε αναισθητη) εκλαιγα απο τον πονο. την πρωτη μερα ηταν ελαχιστος, σιγα σιγα αυξανεται ο πονος, νοσοκομειο πηγα την 4η μερα.Ιντα'ναι η φωτοαλλεργια?![]()
ευτυχως βρηκα αντηλιακο που δεν με ενοχλει και γλυτωσα απο αυτο!απο τις πιο φρικτες εμπειριες που ειχα!
bunny
Περιβόητο μέλος
Ακούγεται πολύ άσχημο...αλλεργια που προκλειτεται απο το φως του ηλιου σε συνδιασμο με καποιο καλλυντικο, οπως αποσμητικο, αρωμα, αντηλιακο. εγω το επαθα με αντηλιακο και οχι καποιο συγκεκριμενο, το επαθα με αρκετα και με επωνυμα. ακομη και με αντηλιακο μαλλιων που απλα αγγιξε στο δερμα μου . βγαζεις κοκκινιλες παντου οπου σε βλεπει ο ηλιος ( εκτος απο το προσωπο) και εμφανιζονται μετα απο 24-48 ωρες. η φαγουρα ειναι απιστευτη, σε τσιμπαει ολο σου το δερμα. εγω που ειμαι πολυ "ανθεκτικη" σε σωματικο πονο(καθε φορα καπου κτυπαω αλλα ποτε δεν ποναω, οι φιλοι μου με λενε αναισθητη) εκλαιγα απο τον πονο. την πρωτη μερα ηταν ελαχιστος, σιγα σιγα αυξανεται ο πονος, νοσοκομειο πηγα την 4η μερα.
ευτυχως βρηκα αντηλιακο που δεν με ενοχλει και γλυτωσα απο αυτο!απο τις πιο φρικτες εμπειριες που ειχα!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
ειναι πολυ ασχημο, φυσικα και αλλοι μπορουν να το εχουν αλλα οχι σε τοσο βαθμο. εμενα μου εμφανιστηκε τα τελευταια 2 χρονια, πριν δεν ειχα προβλημα με κανενα αντηλιακο..ειναι υπουλη αλλεργια γιατι αργει να εξαπλωθει, και ετσι μπορει και την επομενη μερα να πας παραλια και να ξαναβαλεις αντηλιακο και διπλασιαστει το κακο...
Είνα άσχημο πράγμα γενικά οι αλλεργίες....

Και το κακό είναι ότι μπορεί να σου εκδηλωθούν σε οποιαδήποτε ηλικία...

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

πως θα βγω ετσι εξω?!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σε καταλαβαινω, τι να πω, εμενα κανανε 3 μερες να φυγουνενα θα πω: ειναι τελος οκτωβρη, κ με τσιμπησε κουνουπι στο προσωπο.. 2 φορες μαλισταπως θα βγω ετσι εξω?!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool