Τα κουνούπια κι εγώ!!!

το ιδιο δεν ειναι; Στον δερματολογο δεν κανεις τεστ αλλεργιας; Αν ειναι θα σε στειλει σε ειδικο αλλεργιολογο υποθετω :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ιδιο δεν ειναι; Στον δερματολογο δεν κανεις τεστ αλλεργιας; Αν ειναι θα σε στειλει σε ειδικο αλλεργιολογο υποθετω :hmm:
απ οσο ξερω δεν κανουν τεστ αλλεργιας..εχω παει για αλλες αλλεργιες και απλα βγαζουν πορισμα..στον αλλεργιολογο σου λεει ακριβως που εχεις..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλιστα, εδω ειναι διαφορετικα. Οποτε να πας σε αλλεργιολογο. Πολλες αλλεργιες εμφανιζονται οσο μεγαλωνουμε. Ετσι εγινε και με μενα με την αλλεργια στις γατες. Μικρη ημουν μια χαρα. Ευτυχως και τωρα ειμαι ενταξει και ελπιζω να μη μου εμφανιστει παλι!

απλα εχω κουραστει με τις αλλεργιες..ειδικα η φωτοαλλεργια που εχω κοντεψε να με ξεκανει, τρεχαμε πρωτες βοηθειες μεσα στα μεσανυκτα αφου σφαδαζα απο τους πονους, ενδοφλεβια κορτιζονη μου βαλανε, και ενεση παυσιπονη και δεν μου ειχε περασει...:cry::cry: και εμφανιστηκε εντελως στο ασχετο...

πω πω! Οι αλλεργιες ειναι πολυ ενοχλητικες δυστυχως. Προσπαθησε να αποφευγεις μερη με πολλα κουνουπια (περιοχες που εχουν νερα) και να φορας μακρυμανικα αν σε ενοχλουν παρα πολυ. Δοκιμασε σιτρονελα αν δεν εχεις δοκιμασει, ειναι πολυ αποτελεσματικη!!! Δες το και απο την καλη πλευρα, δεν εχεις αλλεργια στις γατες :)

ναι, αυτη ειναι η θετικη πλευρα,λογικα επειδη απο τον καιρο που με θυμαμαι ειχα γατες και μαλλον εκανα αντισωματα:)

ειμαι ο μπαμπας της κατας!!

βαλε φιδακι:P
Για την εβελυν το ελεγα καλε!:P:lol::lol::lol::lol:

Ιντα'ναι η φωτοαλλεργια?:hmm:

Ιντα'ναι η φωτοαλλεργια?:hmm:
αλλεργια που προκλειτεται απο το φως του ηλιου σε συνδιασμο με καποιο καλλυντικο, οπως αποσμητικο, αρωμα, αντηλιακο. εγω το επαθα με αντηλιακο και οχι καποιο συγκεκριμενο, το επαθα με αρκετα και με επωνυμα. ακομη και με αντηλιακο μαλλιων που απλα αγγιξε στο δερμα μου . βγαζεις κοκκινιλες παντου οπου σε βλεπει ο ηλιος ( εκτος απο το προσωπο) και εμφανιζονται μετα απο 24-48 ωρες. η φαγουρα ειναι απιστευτη, σε τσιμπαει ολο σου το δερμα. εγω που ειμαι πολυ "ανθεκτικη" σε σωματικο πονο(καθε φορα καπου κτυπαω αλλα ποτε δεν ποναω, οι φιλοι μου με λενε αναισθητη) εκλαιγα απο τον πονο. την πρωτη μερα ηταν ελαχιστος, σιγα σιγα αυξανεται ο πονος, νοσοκομειο πηγα την 4η μερα.
ευτυχως βρηκα αντηλιακο που δεν με ενοχλει και γλυτωσα απο αυτο!απο τις πιο φρικτες εμπειριες που ειχα!

αλλεργια που προκλειτεται απο το φως του ηλιου σε συνδιασμο με καποιο καλλυντικο, οπως αποσμητικο, αρωμα, αντηλιακο. εγω το επαθα με αντηλιακο και οχι καποιο συγκεκριμενο, το επαθα με αρκετα και με επωνυμα. ακομη και με αντηλιακο μαλλιων που απλα αγγιξε στο δερμα μου . βγαζεις κοκκινιλες παντου οπου σε βλεπει ο ηλιος ( εκτος απο το προσωπο) και εμφανιζονται μετα απο 24-48 ωρες. η φαγουρα ειναι απιστευτη, σε τσιμπαει ολο σου το δερμα. εγω που ειμαι πολυ "ανθεκτικη" σε σωματικο πονο(καθε φορα καπου κτυπαω αλλα ποτε δεν ποναω, οι φιλοι μου με λενε αναισθητη) εκλαιγα απο τον πονο. την πρωτη μερα ηταν ελαχιστος, σιγα σιγα αυξανεται ο πονος, νοσοκομειο πηγα την 4η μερα.
ευτυχως βρηκα αντηλιακο που δεν με ενοχλει και γλυτωσα απο αυτο!απο τις πιο φρικτες εμπειριες που ειχα!
Ακούγεται πολύ άσχημο...:/:

ειναι πολυ ασχημο, φυσικα και αλλοι μπορουν να το εχουν αλλα οχι σε τοσο βαθμο. εμενα μου εμφανιστηκε τα τελευταια 2 χρονια, πριν δεν ειχα προβλημα με κανενα αντηλιακο..ειναι υπουλη αλλεργια γιατι αργει να εξαπλωθει, και ετσι μπορει και την επομενη μερα να πας παραλια και να ξαναβαλεις αντηλιακο και διπλασιαστει το κακο...

ειναι πολυ ασχημο, φυσικα και αλλοι μπορουν να το εχουν αλλα οχι σε τοσο βαθμο. εμενα μου εμφανιστηκε τα τελευταια 2 χρονια, πριν δεν ειχα προβλημα με κανενα αντηλιακο..ειναι υπουλη αλλεργια γιατι αργει να εξαπλωθει, και ετσι μπορει και την επομενη μερα να πας παραλια και να ξαναβαλεις αντηλιακο και διπλασιαστει το κακο...

Είνα άσχημο πράγμα γενικά οι αλλεργίες....:/::/::/: Και το κακό είναι ότι μπορεί να σου εκδηλωθούν σε οποιαδήποτε ηλικία...:/::/::/:

ενα θα πω: ειναι τελος οκτωβρη, κ με τσιμπησε κουνουπι στο προσωπο.. 2 φορες μαλιστα:mad::mad: πως θα βγω ετσι εξω?!

ενα θα πω: ειναι τελος οκτωβρη, κ με τσιμπησε κουνουπι στο προσωπο.. 2 φορες μαλιστα:mad::mad: πως θα βγω ετσι εξω?!
σε καταλαβαινω, τι να πω, εμενα κανανε 3 μερες να φυγουν:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back