Τα μαλλιά μας πέφτουν

aiorasky

Πολύ δραστήριο μέλος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα.
Παιδια θελω γνωμες

Τα γατια μου ααγηνουν απειρες τριχες και δεν ειμαι σιγουρη εαν αυτο ειναι φυσιολογικο σε αυτο το βαθμο.

Η κτηνιατρος μου ειπε πως μπορω να τις κουρεψω εαν θελω, αλλα δεν εχω ακουσει ποτε εαν ειανι καλο αυτο, επισης δεν θελω να γινουν σαν Σφινξ. Η κτηνιατρος μου ειπε οτι γουλι ξυριζονται με τη μηχανη, δεν γινεται να μεινει τριχωμα.

τα παιδια που εχουν το σιαμεζο γαμπρο, μου μιλησαν για ενα σπρευ που το ψεκαζεις πανω στα γατια και δεν μαδανε. Μου ακουγεται καρκινογονο...

Υπαρχουν επισης κατι σταγονες για το φαγητο και ενα συροπι για να παρουν εσωτερικα βιταμινες και να μην πεφτουν τοσο πολυ.

Δεν ξερω τι να κανω, γιατι ο Φελιξ ουρει σε ολο το σπιτι και εχω τρελαθει να καθαριζω και να σκουπιζω με την ηλεκρτικη 3 φορες την ημερα!!! Εχω και αλλες δουλειες.

Τι μου προτεινετε να κανω;:|
Υπαρχει καποιος που να εχει αντιμετωπισει τετοια κατασταση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η ερωτηση κρισεως: Εχει κανεις σας κουρεψει τις γατες του;:hmm:

Φοβαμαι μην ειναι σαν ποντικια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κτηνιατρος μου ειπε πως μπορω να τις κουρεψω εαν θελω, αλλα δεν εχω ακουσει ποτε εαν ειανι καλο αυτο, επισης δεν θελω να γινουν σαν Σφινξ. Η κτηνιατρος μου ειπε οτι γουλι ξυριζονται με τη μηχανη, δεν γινεται να μεινει τριχωμα.
Ξέρω για τα σκυλιά ότι δεν τους κάνει καλό το κούρεμα γουλί το καλοκαίρι γιατί το τρίχωμα λειτουργεί και σαν μόνωση για τη ζέστη... Μου ακούγεται λογικό και υποθέτω ότι κάτι παρόμοιο είναι πιθανό να ισχύει και για τις γάτες. :hmm:
Πέρα απ'το κούρεμα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πολύ τακτικό βούρτσισμα και ίσως κάποιο συμπλήρωμα...

Μήπως τα γατάκια σου έχουν περιοχές με γυμνό δέρμα? Γιατί όταν η Τίτσα και η Πίκη ήταν μικρές είχαν μαδήσει σχεδόν ολόκληρες και ήταν μια αρρώστια που νομίζω πως λέγεται τριχοφυτίαση...

Τα χτενιζω καθε μερα, τι να πω... Πολυ τριχα

Το κούρεμα το ξέρω για σκύλους και αυτό πάλι μόνο στους μακρύτριχους. Για γάτα πρώτη φορά το ακούω και ομολογουμένως μου ακούγεται "κουφό". Το συμπλήρωμα που λέει και η Αρηθα το δίνω στον Χιόνη εδώ και 15-20 μέρες, κοντεύει να τελειώσει το μπουκαλάκι αλλά διαφορά δεν έχω δει. Τώρα μάλιστα λόγω ζέστης μαδάει περισσότερο...:/:

Δεν εχουν γυμνες περιοχες αλλα μαδανε πολυ. Εκανα μια μικρη δοκιμη πιο παλια με το ψαλιδακι να κουρεψω λιγακι τον Φελιξ αλλα τον εκανα λες και κουρευτηκε στο ΙΚΑ Και απο τοτε δεν το επειχηρησα ξανα.
Σαν να βγηκε απ το ιδρυμα ηταν το καημενο...

Η κτηνιατρος μου ειπε οτι πολλοι τις κουρευουν τις γατες τους. Και δεν κουρευουν το κεφαλι!!!
Σαν τρελα θα ειναι!

Και οι δικές μου έβγαζαν πολλές τρίχες το καλοκαίρι. Ακου κούρεμα....
Τι φαντασιώσεις είναι αυτές; Μήπως να φορέσουν και μπικίνι;

Εμενα δεν μου αρεσει η ιδεα να ναρκωθουν για να κουρευτουν κι δεν μου αρεσει η ιδεα του εντελως γυμνου. Θα χασουν την αισθηση τους γιατι το τριχωμα ειναι σαν δαχτυλα για μας, οπως και τα νυχια. Ασε που οπως παιζουν μπορει να γδαρθουν.Τωρα παλι δεν ξερω...γι αυτο ρωτω...

Θαναση εχεις γατες!!!! Δεν το ηξερα!:cool:

Η κτηνιατρος μου ειπε οτι πολλοι τις κουρευουν τις γατες τους. Και δεν κουρευουν το κεφαλι!!!
Σαν τρελα θα ειναι!
Μήπως μετά από τη λέξη ΄΄πολλοί΄΄ έβαλε κάποιον χαρακτηρισμό;
Θαναση εχεις γατες!!!! Δεν το ηξερα!:cool:
Τώρα όχι κάποτε είχα.

Μήπως μετά από τη λέξη ΄΄πολλοί΄΄ έβαλε κάποιον χαρακτηρισμό;
Εννοείς κάποια λέξη που να αρχίζει από μ και να τελειώνει σε ς???;) :happy: :happy:

Ναι, μερικοί κουρεύουν τις γάτες τους, ιδίως τις περσικές, αλλά δεν νομίζω ότι τους αρέσει...
Μήπως έχεις πολύ ζεστό σπίτι;

Συνημμένα

• shaved_cat2.jpg
    shaved_cat2.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 155
Εντάξει και πολλοί τρυπούν το κάτω κεφάλι τους και του περνάνε χαλκά (με γεια τους με χαρά τους βεβαίως βεβαίως)

:sick::sick::mpliaks::mpliaks::mad:

Κι εμένα μαδάει ο Bobo αλλά νομίζω πως είναι λόγω καιρού.Μπορείς αν θες να τους αλλάξεις τροφή και να πάρεις μια ειδική για το τρίχωμα.Της royal canin είναι καλή το hair and skin.Εγώ του είχα δώσει 2 σακούλες από αυτή και παρατήρησα πολύ σημαντική διαφορά.

Και μενα εχει αρχησει να μαδαει και βγαινουν τριχουλες οταν το χτενιζω μια φορα την εβδομαδα περιπου ειμαστε και κοντοτριχες αλλα να τη κουρεψο δε θα το εκανα ποτε.Μαλλον θα της παρω και καμια ειδικη τροφη σα συμπληρωμα και να της δηνω μαζι με τη light.

aiora μην το σκέφτεσαι για κούρεμα. όπως και να'χει δεν είναι φυσιολογικό..δεν είναι μόνο θέμα πως θα αισθάνονται. είναι εποχή που μαδάνε πάρα πολύ. αυτό που μπορείς να κάνεις είναι χτένισμα κάθε μέρα για να φεύγουν οι πολλές και να μην εξαπλώνονται στο σπίτι και ο γιατρός μου μου είχε δώσει κάτι βιταμίνες -συμπλήρωμα διατροφής τις Viacutan Plus, είναι σαν κάψουλες με υγρό μέσα. τότε είχα δει λιγότερη απώλεια τριχών αλλα μην περιμένεις θαύματα, άνοιξη είναι βρε και χάνουν το περιττό τρίχωμα για να μην ζεσταίνονται, έχει προνοήσει η μητέρα φύση...:P

Ναι, μερικοί κουρεύουν τις γάτες τους, ιδίως τις περσικές, αλλά δεν νομίζω ότι τους αρέσει...
Μήπως έχεις πολύ ζεστό σπίτι;

:( Τι τους έκανε μωρέ το γατάκι και το καταντήσανε έτσι:mad: :mad: Τα πάντα εν σοφία επείσε,αλλά τι να κάνι και αυτός που μερικοί όταν έβρεχε μυαλά τρέξαν να κρυφτούνε.
Και ο Όμορφος αφήνει τούφες μαλλία και κάποια στιγμή το πέρασα και εγώ τώρα τι πρέπει να κάνουμε .............:mad:

Πλάκα-πλάκα κι εγώ ξέρετε τι μαλλί χάνω? Εμ, τόσα που έχω να μη χάσω κι όλας? Δηλαδή τι να κάνω? Να κουρευτώ με την ψιλή σαν τους teddy boys στις παλιές ελληνικές ταινίες???:blink: :blink: :blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back