Αιορα, πιστευω πως ειναι πολυ χαζο να κουρεψεις τις γατες.
Για σκυλο, οκ, αλλα γατα?
Βλεπεις το καημενο το περσικο που παραθεσε η ροτοντα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι επαθε το καημενο το γατι!!!
Εγω δεν φανταστηκα κατι τετιο!!! Αραρωτιομουν εαν υπαρχει καποιος τροπος λιγο να κουρευονται και απλα να ειναι λιγο πιο κοντοτριχα, οχι κι ετσι!!! δεν τα κουρευω ετσι παιδια μην ανυσυχειτε, δεν τρελαθηκα, απλα δεν ξερω και ειπα μηπως υπαρχουν λυσεις γενικα. Θα δοκιμασω καποιες σταγονες και θα δουμε, μαλλον απ οτο λετε ειναι και η εποχη που πεφτουν περισσοτερο, δεν το ηξερα.
Εγω οταν λεω οτι κουρεψα το Φελιξ, εννουσα οτι του εκοψα λιγες πιο μακρυες απο τη ραχη, ρτιποτα τρομερο απλα επειδη δεν ξερω τον εκανα σαν καημενουλη, αμεσως σε μια βδομαδα ξαναγιναν οπως ηταν.
Αυτο το καημενο στη φωτο ειναι σαν να ειναι ενα αλλο ζωακι που ντυθηκε γατα στα καρναβαλια!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε το καημενο...θα το σκεγτομαι συνεχεια τωρα!!
(Μεταξυ μας....Ειναι και λιγο αστειο...)
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
ειναι της εποχής πιστεύω...και μονίμως με την ηλεκτρική στο χέρι
θα είμαστε.......

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλεπουδακι;
Εαν ειναι σαν το γατακι αυτο που ειδα θα γελασω, στο λεω!!!
Μα ακομη δεν μπορω να μην το σκεφτομαι...σαν το παπουτσωμενο γατο.....
Αντε βαλτο να το δω ανυπομονω!!!

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε τι παθαμε βραδυατικα!!!
myrtos
Δραστήριο μέλος
Στα πόδια ιδίως που μου τρίβετε. Οι γνωστοί με έχουν πάρει στο ψιλό ότι έπρεπε να είχα μαύρη γάτα αφού μου αρέσουν τα μαύρα.
Φυσικά έχω όλα τα ρολά που κυκλοφορούνΤιπ για κουφές γάτες. Μπορούμε να τις περνάμε με την ηλεκτρική –αφού μπαίνει κάθε μέρα έτσι και αλλιώς -στα χαμηλό φυσικά.

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Και η κτηνιατρος ειπε λιγο χρονο ακομη να του δωσουμε! Να μεγαλωσει λιγο ακομη και τον προετοιμαζω με καλες τροφες, για να ειναι ετοιμος για την επεμβαση.
Μην ξεχνας επισης το βασικοτερο: οτι μεχρι τωρα, ειχε σοβαρο προβλημα με την αναπνοη του και την υγεια του και επαιρνε φαρμακα. Πολλα....Τωρα αρχισε να ειναι καλα και να εχει βελτιωση στην υγεια του απ τη μερα που τον πηρα, δεν γινεται να τιον στηρωσω και με τη μια, ετσι δεν ειναι;
Δεν τον στηρωνω οχι για να τον παιδεψω και να βασανιζεται Αγγελικη αλλα για το καλο του,
του δινω λιγο χρονο να συνελθει και να απομακρυνθει ο οργανισμος του απ τα πολλα φαρμακα.
Για μενα θα ηταν ευκολο να τον στηρωσω τωρα και θα μου ελυνε ολα τα θεματα, αλλα κανω υπομονη για τον καημενουλη τον Φελιξακο που απ την αρχη της ζωης του, ειναι στους κτηνιατρους και στις ναρκωσεις.
Εχει μια βδομαδα που εδειξε οτι ειναι πολυ καλυτερα και ποως το περασαμε αυτο το προβλημα με την υγεια του που δεν περνουσε παιδια με τιποτα. Επιτελους ο Φελιξ μπορει και ανασαινει και τρεχει και νιαουριζει!!!!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

xrysanthi
Νεοφερμένο μέλος
Η Yasmin μου μαδαει τωρα ενα ολοκληρο μηνα, ο κτηνιατρος μου εδωσε βιταμινες και εχει σταματησει να μαδαει αισθητα. Οι βιταμινες λεγονται VMP Tablets ειναι της Pfizer , τις αγορασα 10,00 euro. Δοκιμασε τες !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
xionaki αλεπουδακι κουρεμενο
ναι ειναι μικρή αλλά Χριστέ μου ομορφια!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool