yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αλλά είναι μακτύτριχο και είναι καλό να κουρεύεται για να μη ζεσταίνεται το καλοκαίρι. Αλλά τα κοντότριχα σαν τα Σιάμ ή τα κεραμιδογατάκια όπως το δικό μου, δεν έχει κανένα νόημα να κουρεύοντε, έτσι δεν είναι?
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε αυτά είναι ξιπασιέςΑλλά τα κοντότριχα σαν τα Σιάμ ή τα κεραμιδογατάκια όπως το δικό μου, δεν έχει κανένα νόημα να κουρεύοντε, έτσι δεν είναι?![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Συμφωνω μαλλον ειναι καλυτερες οι βιταμινες εκτος αν ειναι σιαμ βιρμανιας με μακρυ τριχωμαΕντάξει, αυτό δεν είναι πολύ κουρεμένο σαν το άλλο. Του έχει αφήσει μαγουλάκια και ουρίτσα και είναι γλύκα!!!Αλλά είναι μακτύτριχο και είναι καλό να κουρεύεται για να μη ζεσταίνεται το καλοκαίρι. Αλλά τα κοντότριχα σαν τα Σιάμ ή τα κεραμιδογατάκια όπως το δικό μου, δεν έχει κανένα νόημα να κουρεύοντε, έτσι δεν είναι?
![]()
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Την Μιτσυ, χτες την ξύρισαν σε ένα σημείο για να δουν εάν υπάρχει κάποιο τραύμα πάνω στην ράχη της και πραγματικά, αν την ξύριζαν έτσι σε όλο το σώμα της, θα ήταν σαν αυτές τις γκρι γάτες από τιγρε που είναι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για τις βιταμίνες δεν τις εμπιστεύομαι και δεν νομίζω να κάνει δουλεία. Αυτά είναι συνήθως εποχιακά προβλήματα της γάτας.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Χμμμ... κάπου την έχω ξαναδεί την φωτογραφία αυτή... Νομίζω ότι έχει ξανασυζητηθεί στο forum. Αλλα δεν έχω το χρόνο να το ψάξω. Ο Γατουλης δεν νομίζω να είναι ξυρισμένος, και ότι απλά του φόρεσαν μια φόρμα.
.
Τη φωτό που έβαλα την είχα βρει πριν από πολύυυ καιρό σε κάποιο blog και την κράτησα γιατί μου φάνηκε πολύ αστεία η έκφραση του έρμου του γατιού. Ο αμερικάνος blogger έγραφε ότι είχε μετακομίσει σε άλλη Πολιτεία και φυσικά άλλαξε και κουρέα για το γατί του. Το πήγε λοιπόν για κούρεμα και λέει του κουρέα "ξέρεις πώς κουρεύονται οι περσικές;", "ξέρω" είπε αυτός... αλλά δεν ήξερε προφανώς! Και ο blogger μετά σχολίαζε την απίστευτη τσαντίλα του γατιού...
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασια συμφωνω! Τα μακρυτριχα γινονται κοντοτριχα με το κουρεμα. Τα κοντοτριχα τι γινονται; Παπουτσωμενοι γατοι!!!
Αγγελικη και γω νομιζα οτι ειναι ενα μηνα μεγαλυτερος αρχικα και χθες που ηρθε η κτηνιατρος και τον ειδε ειπε οτι ειναι 6 μηνων τελικα και οχι 7.
Ειναι πολυ καλυτερα στην υγεια του και νιαουριζει-τραγουδαει συνεχεια!! Ελαχιστα τον ακουμε τον ηχο και το ζορι του πλεον, πιστευω θα εξαφανιστει εντελως σε λιγοι καιρο. Και μετα θα τον στηρωσω, εχω και μια φοβια: εχουμε πολυ ψηλο μπαλκονι, φοβαμαι μην παει να τη κοπανησει και εχουμε ιστοριες
Οσο για το κουρεμα; Η κτηνιατρος μου ειπε οτι ετσι τα κουρευουν! Οποτε σαν κουρεμα, αληθευει παιδια. Η φωτο μαλλον ειναι αληθινη.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Εχουν αυτόματο σύστημα κουρέματος τα Βιρμανίας. Ριχνουν οτι περισεύει το καλοκαίρι!Συμφωνω μαλλον ειναι καλυτερες οι βιταμινες εκτος αν ειναι σιαμ βιρμανιας με μακρυ τριχωμα
Σε καμία περίπτωση δεν θα κουρευα κανένα γατόνι πάντως. Η νάρκωση που απαιτείται καταρχήν με προβληματίζει. Εξάλλου δεν μου αρέσουν καθόλου οι κουρεμένες γάτες και έχω την αίσθηση ότι και σε εκείνες δεν αρέσει να είναι κουρεμένες.Επίσης αλλο τα Σιαμ και άλλο τα Βιρμανίας. Ειναι δυο διαφορετικές τελείως ράτσες. Απλώς μοιάζουν χρωματικά τα Βιρμανίας με τα σοκολατί άκρα με τα αντίστοιχα Σιάμ.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τα σιαμ με τα βιρμανιας μπορει να ειναι τυπικα αλλες ρατσες αλλα εχουν σαφεστατα ιδια γονιδιακη προελευση λογω πολλων κοινων στοιχειων.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μα αυτο ισχυει για ολες τις ρατσες των γατων. Εχουν καποια κοινα γονιδια. Anyway επειδη στο παρελθον ειχα πολλα Σιαμ και τωρα εχω Βιρμανιας εννοω οτι σωματικα και απο θεμα συμπεριφορας ειναι διαμετρικα αντιθετες ρατσες.Τα σιαμ με τα βιρμανιας μπορει να ειναι τυπικα αλλες ρατσες αλλα εχουν σαφεστατα ιδια γονιδιακη προελευση λογω πολλων κοινων στοιχειων.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κτηνίατρος μπορεί να σκέφτηκε ως εξής: ΄΄Αυτή τώρα θέλει να το κουρέψει… αν της πω όχι μπορεί να δυσανασχετήσει…γιατί να της χαλάσω το χατίρι; Πελάτισσα είναι, στο κάτω - κάτω εμένα θα κουρέψει; Θα πάθει τίποτα το ζώο; Σιγά τι θα πάθει; Ούτε θα κουτσαθεί ούτε θα τυφλωθεί, αρα μπορεί μια χαρά να ζει και χωρίς τις τρίχες που θα κουρευτούν μια φορά…κι άμα χρειαστεί θα της πουλήσω και καμιά κρέμα για το δέρμα για προστασία μέχρι να ξαναμακρύνουν, Οι φαρμακοβιομηχανίες κλέφτες θα γίνουν;΄΄Οσο για το κουρεμα; Η κτηνιατρος μου ειπε οτι ετσι τα κουρευουν! Οποτε σαν κουρεμα, αληθευει παιδια. Η φωτο μαλλον ειναι αληθινη.
Ρε εδώ ξεριζώνουν τα νύχια και θεωρούν ότι δεν τρέχει τίποτα στο κούρεμα θα κολλήσουν; Ονυχεκτομη λέει για να μην γρατζουνάει επικίνδυνα
myrtos
Δραστήριο μέλος
Ρε παιδία ας αφήσουμε τα ζώα ήσυχα. Η φύση έχει προνοήσει να χάνουν μέρος τριχώματος για να αντέχουν τη ζέστη. τώρα αν όλη αυτή η τρίχα έρχεται σε μας ........επιλογή μας στην τελική .Η γάτα που στηρίζεται αισθήσεις αλλά και προστασία σώματος στις τρίχες δεν νομίζω ότι είναι ευτυχισμένη κουρεμένη. Τον σκύλο μου τον κουρεύω αλλά 1 έχει πρόβλημα καρδιάς και κάνω τα πάντα για να του την ξεκουράσω 2 αν δεν τον κούρευα θα έπρεπε να φύγει από το σπίτι λόγο προβλήματος υγείας παιδιού ( όπου ευτυχώς ξεπεράστηκε)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool