Τα νέα μας

Μικρες μπουκιτσες απειρης γλυκας ειναι τα μωρακια, αλλα και η μανουλα πανεμορφη. Να σας ζησουν, να ειναι παντα γερα και καλοτυχα ευχομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερούδια! Έχω πολύ καιρό να γράψω εδώ! και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας ένα μικρό νεό, το Σαββατοκύριακο θα βρίκσομαι στη Κύπρο για το Wolrd Cat show της WCF στη Λεμμεσό στο ξενοδοχείο Arsinoe. Θα χαρώ να γνωρίσω τους φίλους που μένουν Κύπρο από Κοντά! <3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερίνα Χρόνια Πολλά!!! να είσαι πάντα γερή και ότι επιθυμείς!!!:)

Σωστά! Μας ξέφυγες εσύ καλή μου! Χρόνια πολλά, καλά, όμορφα, γουργουριστά! :happy:

ΩΩΩ!!! Σας εχυαριστώ πολυ΄για τις ευχές! Να είμαστε καλά και του χρόνου <3

Eπιστρέψαμε από τη Κύπρο η οποία ζούσε σε ρυθμούς καλοκαιρινούς με μια υπέροχη ζεστή λιακάδα!
Ο Blue τα πήγε εξαιρετικά για το νεαρό της ηλικίας του!
Μόλις 10 μηνών πήρε το πρώτο του Best in Show και το πρώτο του Best of Best,
1η θέση στο Silver Master ring και 2η θέση στο Μaster ring!
Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα και ευχαρηστηθήκαμε το World Cat show στη Κύπρο.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο προσωπικό μου Blog, που γράφω εδώ και πολλά χρόνια τον πόνο μου:teasing:
εδώ
Και μερικές φωτογραφίες του Blue!!

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    102 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 1.jpg
    1.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 17.jpg
    17.jpg
    93,2 KB · Εμφανίσεις: 32
Κουκλος! Μπραβο του ^^

Πόσο όμορφος είναι ο Blue! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back