natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ που είχα χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή everclean γιατί δεν έβρισκα την biocat's δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα..Τελικά όσοι χρήστες τόσες γνώμες!
Η δική μου μαμά (για την Konstans πάει αυτό) δεν είχε μείνει καθόλου ευχαριστημένη με την golden white, μου έλεγε ότι δεν κάνει καλά "μπιφτέκια" και όταν βρήκαμε την easy clean την ανακάτευε για να μην πάει χαμένη. Εγώ που την είχα δει θυμάμαι ότι είχε πολύ μεγάλους κόκκους, τουλάχιστον σε σχέση με την everclean και την easy clean που είναι σχεδόν ίδιες.
Τώρα ξαναπήρα την everclean που βρήκα στη γειτονιά μου και μου κρατάει ένα μήνα το 10κιλο, αλλά ψήνομαι να δοκιμάσω και την biocats για την τιμή των όπλων!
Έχω μια απορία προς τους γατογονείς με γάτες με άσπρα πατούσια... Υπάρχει περίπτωση να φταίει η άμμος (everclean και συναφείς=πολύ ψιλή γκρι σκόνη) που είναι τα πόδια της γάτας μου μονίμως βρώμικα και γκρι?? Ή απλά έχω την πιο τεμπέλα γάτα και δεν τα πλένει?Να σημειώσω ότι σκάβει μανιωδώς στη λεκάνη και συνήθως της έχω αρκετή άμμο.

Και η Ηλέκτρα και ο Λινάκος που έχουν άσπρα πατουσάκια παρέμειναν άσπρα και μετά την χρήση της τουαλέτας τους!!!

Και τα δικά μου δεν σκάβουν απλώς, γεωτρήσεις κάνουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Kι αγω αυτην θελω και με λιγο μεγαλυτερους κοκκους!εγω θελω την πρασινη εβερκλιν στη μιση τιμη![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εγω θελω την πρασινη εβερκλιν στη μιση τιμη![]()
Kι αγω αυτην θελω και με λιγο μεγαλυτερους κοκκους!
Εφτασεεεεε!!!

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξαναλέω (και για το κουνελάκι) ότι η Shah κάνει άριστους σβώλους (σκληρους και μεγάλους). Οσον αφορά τις μυρωδιές με την biokats, έχει τόσο εντονο το άρωμα του πεύκου που μου χτύπαγε στο κεφαλι! Οχι ότι ειναι ασχημο, αλλα....με την Shah καπως ηρεμησε η κατασταση.
Κι εγω θελω αμμο που να εχει
- την αποτελεσματικοτητα της Everclean
- την τιμη της Shah (και ακομα λιγοτερο)
- να μην σκορπιζει απο τα πατουσια
- να την πουλανε και στο περιπτερο στο σπιτι μου απο κατω
ευχαριστω!
chryssa
Διάσημο μέλος
Και εγώ θέλω κάποιον να μου την ανεβάζει στο 2ο γιατί δεν έχω ασανσέρ!

george_2791
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι συμφωνω για το αρωμα κι εμενα η biokats μου σπαει τη μυτη,ειναι πολυ εντονο.Το αρωμα της everclean της πρασινης μου αρεσε παρα πολυ!Ξαναλέω (και για το κουνελάκι) ότι η Shah κάνει άριστους σβώλους (σκληρους και μεγάλους). Οσον αφορά τις μυρωδιές με την biokats, έχει τόσο εντονο το άρωμα του πεύκου που μου χτύπαγε στο κεφαλι! Οχι ότι ειναι ασχημο, αλλα....με την Shah καπως ηρεμησε η κατασταση.
Κι εγω θελω αμμο που να εχει
- την αποτελεσματικοτητα της Everclean
- την τιμη της Shah (και ακομα λιγοτερο)
- να μην σκορπιζει απο τα πατουσια
- να την πουλανε και στο περιπτερο στο σπιτι μου απο κατω
ευχαριστω!
Κι εγω θελω ακριβως τα παραπανω αλλα να προσθεσω και κατι ακομα?
-να βγαινει και σε αρωμα βανιλια
ή μπισκοτο

Hlianna
Διάσημο μέλος

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φρεσκο-σκαμένος κήπος: Ανεκτίμητη αξία !
Πραγματι ανεκτιμητη αξια ο φρεσκοσκαμμενος κηπος, εμενα οταν βγαινουν στον κηπο παντα βρισκουν την ευκαιρια να αφησουν και απο κανενα δωρακι!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Φρεσκο-σκαμένος κήπος: Ανεκτίμητη αξία !
George _2791 έχεις απόλυτο δίκιο!
Για τα γατιά μας καμιά άμμος, ούτε η καλύτερη, δεν συγκρίνετε με το φρεσκοσκαμμένο χώμα!
Το ξέρω από πείρα!

Ωραίος κήπος!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
η αμμος απο αρακα που πηρα ειναι σουπερ απο αποψη οικονομιας, σκορπισματος και σβωλων. Πηρα την συσκευασια των 6.8 κιλων και μεσα σε ενα μηνα εχω ξοδεψει μονο 1.5κιλο
Κανει καλους σβωλους και επειδη ειναι ψιλη σαν σκονη δεν σκορπιζει δεξια και αριστερα. Στις οσμες μου φαινεται οτι υστερει καπως. Σημερα που πηγα να αφαιρεσω ενα σβωλο μου ηρθε μια μυρωδια αμμωνιας. Μαλλον θα πρεπει να πεταω ολη την αμμο πιο συχνα ή να δοκιμασω να την ανακατευω με αμμο απο πευκο που μυριζει πολυ εντονα
Παντως διαπιστωσα οτι του αρεσει πιο πολυ να παταει σε ψιλη αμμο που ειναι σαν σκονη παρα σε κοκκους. Την λεκανη που εχω με την παλια αμμο απο σιταρι δεν την επισκεπτεται σχεδον καθολου 
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήρα 5 σακια Shah, η τιμη δεν εχει αλλαξει.
demetres
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας με λενε δημητρη και ειμαι καινουργιο μελος.. εγω παντως παιρνω την sanicat proffesional plus την παιρνω 9 euro και ειναι 20 κιλα. χωρις να καθαρισω την τουαλετα της περναει 10 μερες ανετα χωρις οσμες,, και 15 πολλες φορες,, απλα εμενα δεν εχει φαει ποτε τπτ αλλο απο ξηρα τροφη...
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Από που την παιρνεις αυτήν?
Απο οσμες τιποτα?
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
γεια σας με λενε δημητρη και ειμαι καινουργιο μελος.. εγω παντως παιρνω την sanicat proffesional plus την παιρνω 9 euro και ειναι 20 κιλα. χωρις να καθαρισω την τουαλετα της περναει 10 μερες ανετα χωρις οσμες,, και 15 πολλες φορες,, απλα εμενα δεν εχει φαει ποτε τπτ αλλο απο ξηρα τροφη...
κανει σβωλους?
aporw
Διακεκριμένο μέλος
οταν λες χωρις να καθαριζεις την τουαλετα??
καθε ποτε καθαριζεις την αμμο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οντως, εννοεις οτι καθαριζεις την αμμο καθε 10-15 μερες?
Εγω που την καθαριζω καθε μερα να θεωρησω τον εαυτο μου υποχονδριο?
Θα το εκτιμουσα αν μου δινατε τα φωτα σας, καθε ποτε καθαριζετε την αμμο οι υπολοιποι???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Οντως, εννοεις οτι καθαριζεις την αμμο καθε 10-15 μερες?Εγω που την καθαριζω καθε μερα να θεωρησω τον εαυτο μου υποχονδριο?
Θα το εκτιμουσα αν μου δινατε τα φωτα σας, καθε ποτε καθαριζετε την αμμο οι υπολοιποι???
Καθε μερα κι εγω!

εκτος κ αν τυχει και ξεχαστω την επομενη οπωσδηποτε!!!
Αρα οι εμεις ειμαστε υποχονδριες η το παιδι εννοουσε κατι αλλο..

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειδικα τα δικα μου που τους αρεσει να σκαβουν πολυ, αν αφησω την αμμο πανω απο 24 ωρες ακαθαριστη με το σκαψε σκαψε θα αρχισουν να σκαβουν τα ιδια τους τα σκ***!!! Οχι και 10 μερες ακαθαριστη, τα ποδια τους θα ηταν γεματα μικροβια απο τα περιττωματα που θα συναντουσαν κατα το σκαψιμο! Επισης, οσο οι ακαθαρσιες μενουν στην αμμο και δεν καθαριζονται δημιουργειται κινδυνος αναπτυξης μικροβιων, πχ τοξοπλασμα. Ακομα κι αν η αμμος καλυπτει τις οσμες για τοσες μερες με τιποτα νομιζω δεν πρεπει να την αφηνουμε ακαθαριστη, εκτος απο περιπτωσεις εκτακτες, πχ λειπουμε για διακοπες...
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγω καθε μερα καθαριζω...εξαλλου δεν ειναι μονο το τοξοπλασμα,αλλα και η ουρολοιμωξη που μπορει να παθει το χωο αν ειναι βρωμικη η αμμος.Εσεις θα πηγαινατε δεκα μερες στην τουαλετα χωρις να καθαριζετε ή να τραβουσατε το καζανακι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool