Myrtle
Διάσημο μέλος
Και εγώ καθαρίζω 2 φορές τη μέρα τις τουαλέτες..Αλλά εάν η άμμος είναι κακή (πχ αυτές που δεν κάνουν καλούς σβώλους ή αυτές που λασπώνουν πολύ) μυρίζουν..Όχι σε όλο το χώρο αλλά κοντά στην τουαλέτα..Με αυτή που έχω βρει, είμαι μια χαρά!!Ούτε μυρωδιές, ούτε τίποτα!!
![]()
Και ποια είναι αυτή που έχεις βρει, δεσποινίς Έφη; Δεν μας λες; Μας το κρατάς κρυφό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγώ αυτό νομίζω. απ' ότι κατάλαβα η Ευτυχία καθαρίζει κάθε λίγο. αν είσαι από πάνω και καθαρίζεις αμέσως και σχολαστικά που να προλάβει να μυρίσει. αν το αφήσεις όμως λίγες ώρες ή μία ημέρα...άστα![]()
πάνω από δυο φορές δεν καθαρίζω,πρωι βράδυ και καμιά φορά μόνο βράδυ αν βιάζομαι πολύ το πρωι να φυγω!
Τεσπα,αφου μυρίζει ωραία ο χώρος μας,ας το ψάξουν αυτοί που έχουν το πρόβλημα!

θα σε βγάλει σίγουρα,εκτος και αν η Μελένια συνεχίζει να την πετάει έξω όπως έκανε παλιότεραΧμμμ... Εγώ πάνω στις δοκιμές μου πάντως, δοκίμασα την sanicat professional που κοστίζει σχεδόν 6 ευρώ τα 10 κιλά. Μου φάνηκε πολύ φθηνή και δεν θα την λυπάμαι να την αδειάζω κάθε βδομάδα (δεν μπορώ να μένει παραπάνω η άμμος μέσα στην αμμολεκάνη...).
Είναι αρκετά καλή, δεν μυρίζει, κάνει καλούς σβόλους και μου αρέσει! Βέβαια, θα δοκιμάσω κι αυτή που λέει η Ευτυχία για να συγκρίνω. Αν μου βγάλει ένα μήνα το 15κιλο και είναι καλύτερη από αυτήν θα την προτιμήσω!

φτυαράκι σκουπάκι και πάλι μέσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ποια είναι αυτή που έχεις βρει, δεσποινίς Έφη; Δεν μας λες; Μας το κρατάς κρυφό;![]()
Την έχω πει, την έχω πει

Αλλά δε θα σε βολέψει μάλλον..Το τοπικό μου πετ σοπ τη φέρνει που είναι μέλος μικρής αλυσίδας πετ σοπ και τη βγάζει η ίδια η αλυσίδα. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν την EVERCLEAN, κάνει φοβερούς σβώλους, δε λασπώνει καθόλου και με αυτή δε μυρίζει απολύτως τίποτα...!!!
11κιλά ---> 11 ευρώ

Και με 2 αμμολεκάνες και 3 γάτες, μου κρατάει 20 μέρες περίπου
Αλλά και εγώ καθαρίζω 1-2 φορές την ημέρα απαραιτήτως!!πάνω από δυο φορές δεν καθαρίζω,πρωι βράδυ και καμιά φορά μόνο βράδυ αν βιάζομαι πολύ το πρωι να φυγω!
Τεσπα,αφου μυρίζει ωραία ο χώρος μας,ας το ψάξουν αυτοί που έχουν το πρόβλημα!![]()
Ίσως να έχει να κάνει και με το γατί τελικά..Who knows????

Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρήκαμε τη τέλεια άμμο!!Ψάξαμε πολύ για να καταφέρουμε να βρούμε μια που να μας ικανοποιει όπως η biocats και την βρήκαμε!!Ισως και καλύτερη!!!Flamingo cat litter natural
Aπλά τέλεια!!Δεν σηκώνει σκόνη.δεν κολλάει,κάνει τόσο σφιχτούς σβόλους που δεν θα το πιστευετε!!!!Δεν πετάτε στην αλλαγη καθόλου περιττη άμμο!!
Κοστίζει 17-18 ευρώ τα 15 κιλά!Συμφερει αφου στις αλλαγες δεν πετάτε καθόλου περιττη αμμο!!Εμείς αλλάζουμε άμμο κάθε 3-4 βδομάδες φυσικά με εντατικό καθαρισμό κάθε μέρα πολύ σχολαστικα!
Η κοπέλα που μας την πρότεινε έχει μακρυτριχες γάτες και όπως καταλαβαίνετε κάνει και γι'αυτες!!
Δεν πρέπει να είναι έυκολο να την βρειτε,αλλά την φέρνει η ίδια εταιρία που εισάγει everclean και μπορείτε να την κάνετε παραγγελία από τον pet shop που ψωνίζετε.ουτε στο ιντερνετ θα την βρείτε!
Εμείς την παραγγείλαμε στο petshop που ψωνίζουμε,την αγοράσαμε,την δοκιμάσαμε και τώρα που του είπαμε ότι όντως είναι φοβερή θα τη φέρνει έτσι και αλλιώς στο μαγαζί του και δεν θα χρειαστει να ξαναψάξουμε
Μήπως είναι αυτή η άμμος που λες;https://www.flamingo.be/CatalogusLis...D3724056XML21723660Prod15496320&Page=1&MnPg=1
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι,ναι αυτή είναι!!

Myrtle
Διάσημο μέλος
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν την EVERCLEAN,
Οκ, αυτό μου αρκεί για να την απορρίψω!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ, αυτό μου αρκεί για να την απορρίψω!![]()
Χαχαχα!!
Γιατί????
Εγώ την Everclean τη θεωρώ πολύ καλή άμμο πλην όμως εξαιτερικά ακριβή..
Myrtle
Διάσημο μέλος
Χαχαχα!!
Γιατί????
Εγώ την Everclean τη θεωρώ πολύ καλή άμμο πλην όμως εξαιτερικά ακριβή..
Έχω πολύ άσχημες εντυπώσεις από την everclean και το έχω ξαναπεί! Παίζει να είμαι η μεγαλύτερη αντι-φαν της. Κι αυτό γιατί την πρώτη φορά που τη χρησιμοποίησα μου λάσπωσε στο κάτω μέρος τόσο πολύ που έσπασα ένα φτυαράκι στην προσπάθειά μου να την αφαιρέσω (πέραν του ότι αηδίασα)! Καμία άλλη άμμος από αυτές που έχω δοκιμάσει δεν ήταν τόοοοσο χάλια. Και να φανταστείς ότι είχα αγοράσει 15 ευρώ την 10κιλη συσκευασία, ενώ σήμερα πήρα την 20κιλη συσκευασία της Sanicat 9 ευρώ! Παμφθηνη και αρκετά καλή μπορώ να πω! Και μπορώ να την πετάω κάθε βδομάδα, χωρίς να τη λυπάμαι ιδιαίτερα! Στην ουσία με 9 ευρώ καλύπτω όλες μου τις ανάγκες σε άμμο για ένα μήνα! Μου φαίνεται πολύ καλό!

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω πολύ άσχημες εντυπώσεις από την everclean και το έχω ξαναπεί! Παίζει να είμαι η μεγαλύτερη αντι-φαν της. Κι αυτό γιατί την πρώτη φορά που τη χρησιμοποίησα μου λάσπωσε στο κάτω μέρος τόσο πολύ που έσπασα ένα φτυαράκι στην προσπάθειά μου να την αφαιρέσω (πέραν του ότι αηδίασα)! Καμία άλλη άμμος από αυτές που έχω δοκιμάσει δεν ήταν τόοοοσο χάλια. Και να φανταστείς ότι είχα αγοράσει 15 ευρώ την 10κιλη συσκευασία, ενώ σήμερα πήρα την 20κιλη συσκευασία της Sanicat 9 ευρώ! Παμφθηνη και αρκετά καλή μπορώ να πω! Και μπορώ να την πετάω κάθε βδομάδα, χωρίς να τη λυπάμαι ιδιαίτερα! Στην ουσία με 9 ευρώ καλύπτω όλες μου τις ανάγκες σε άμμο για ένα μήνα! Μου φαίνεται πολύ καλό!![]()
Μμμ...
Γιατί? Μήπως έβαζες λίγη άμμο μέσα? Η Everclean δε λασπώνει καθόλου(απ'οτι θυμάμαι, γιατί έχω να την αγοράσω σχεδόν 2 χρόνια
)..Ούτε εκείνη, ούτε και η άμμος που αγοράζω τώρα λασπώνουν(που είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για μένα).Πάντως σε όλες τις άμμους με μπετονίτη, εάν βάλεις λίγη ποσότητα, λασπώνουν..Θέλει αρκετή ποσότητα, και ξαναγέμισμα..
Τη Sanicat δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα..Θα είναι η επόμενη

Myrtle
Διάσημο μέλος
Νορμάλ ποσότητα έβαζα, απλά δεν συμπλήρωνα επιπλέον, αλλά την πέταγα όλη κάθε βδομάδα. Δεν το μπορώ αυτό με την επιπλέον άμμο, μου φαίνεται σαν να βάζω καθαρή μέσα στην βρώμικη και δεν μου αρέσει. Έτσι προτιμώ μία φθηνή άμμο που να μου επιτρέπει να την αλλάζω ολόκληρη (σε αντίθεση με την everclean).
kat-cats
Διάσημο μέλος
Και εγώ everclyn χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένη. Οντως θέλει ξαναγέμισμα...γιατί αλλιώς λασπώνει. Αλλά δεν μυρίζει καθόλου το σπίτι, ούτε ο χώρος που βρίσκεται η λεκάνη και το θεωρώ πολύ σημαντικό, ειδικά όταν έχω και κόσμο στο σπίτι. Με τις φθηνές βρώμαγε όλος ο χώρος και ντρεπόμουν.
Πάντως και εγώ συμπληρώνω και δεν τη θεωρώ βρώμικη γιατί με το φτιαράκι καθαρίζω πολλάκις καθημερινά την άμμο της και έτσι δεν θεωρώ πως είναι βρώμικη. Αφού ότι μένει είναι καθαρό και στεγνό.
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ everclyn χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένη. Οντως θέλει ξαναγέμισμα...γιατί αλλιώς λασπώνει. Αλλά δεν μυρίζει καθόλου το σπίτι, ούτε ο χώρος που βρίσκεται η λεκάνη και το θεωρώ πολύ σημαντικό, ειδικά όταν έχω και κόσμο στο σπίτι. Με τις φθηνές βρώμαγε όλος ο χώρος και ντρεπόμουν.
Πάντως και εγώ συμπληρώνω και δεν τη θεωρώ βρώμικη γιατί με το φτιαράκι καθαρίζω πολλάκις καθημερινά την άμμο της και έτσι δεν θεωρώ πως είναι βρώμικη. Αφού ότι μένει είναι καθαρό και στεγνό.
Συμφωνώ απλά θέλει πολύ σχολαστικό καθάρισμα για να μην έχεις αυτή την αίσθηση ότι βάζεις καθαρή άμμο στην βρώμικη. Αυτό μπορεί να κουράζει κάποιους γιατί χάνεις περισσότερο χρόνο απ' ότι αν την πετάς κάθε εβδομάδα. Επίσης έχει να κάνει και με το πόσο σκάβουν κάποια γατάκια. Μερικά δεν σταματάνε να σκάβουν μέχρι να βρουν πάτο στην αμμολεκάνη οπότε εκεί θα σου λασπώσει. Η μόνη λύση κατά τη γνώμη μου είναι να βάλεις τόσο πολύ ώστε όσο και να σκάψουν να δυσκολευτούν να βρουν πάτο. Το κακό με την Everclean είναι ότι θεωρώ ότι τελευταία δεν σβολιάζει τα τσίσα τόσο καλά όσο παλαιότερα και ότι είναι πανάκριβη. Προσπαθώ τόσο καιρό να βρω μία τύπου Everclean αλλά πιο φθηνή και δεν έχω βρει ακόμα. Δοκίμασα του ΑΒ που συνέστησαν κάποιοι εδώ αλλά καμία σχέση. Και σκόνη σηκώνει και μυρίζει, όχι τρομερά αλλά απέχει από την Everclean. Θέλω να δοκιμάσω αυτή που συνέστησε η Ευτυχία αλλά δεν ξέρω πως θα την βρω δεν μου φαίνεται εύκολο.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ απλά θέλει πολύ σχολαστικό καθάρισμα για να μην έχεις αυτή την αίσθηση ότι βάζεις καθαρή άμμο στην βρώμικη. Αυτό μπορεί να κουράζει κάποιους γιατί χάνεις περισσότερο χρόνο απ' ότι αν την πετάς κάθε εβδομάδα. Επίσης έχει να κάνει και με το πόσο σκάβουν κάποια γατάκια. Μερικά δεν σταματάνε να σκάβουν μέχρι να βρουν πάτο στην αμμολεκάνη οπότε εκεί θα σου λασπώσει. Η μόνη λύση κατά τη γνώμη μου είναι να βάλεις τόσο πολύ ώστε όσο και να σκάψουν να δυσκολευτούν να βρουν πάτο. Το κακό με την Everclean είναι ότι θεωρώ ότι τελευταία δεν σβολιάζει τα τσίσα τόσο καλά όσο παλαιότερα και ότι είναι πανάκριβη. Προσπαθώ τόσο καιρό να βρω μία τύπου Everclean αλλά πιο φθηνή και δεν έχω βρει ακόμα. Δοκίμασα του ΑΒ που συνέστησαν κάποιοι εδώ αλλά καμία σχέση. Και σκόνη σηκώνει και μυρίζει, όχι τρομερά αλλά απέχει από την Everclean. Θέλω να δοκιμάσω αυτή που συνέστησε η Ευτυχία αλλά δεν ξέρω πως θα την βρω δεν μου φαίνεται εύκολο.
Κι όμως την καθάριζα καθημερινά πάρα πολύ καλά. Τόσο ώστε να μην υπάρχει κανένας σβώλος μέσα παρά μόνο πεντακάθαρη άμμος, αλλά και πάλι προς το τέλος της εβδομάδας μου λάσπωνε. Τα γατάκια μου βέβαια σκάβουν πολύ όντως, αλλά έβαζα σχεδόν 2,5 κιλά άμμο σε κάθε αμμολεκάνη σε κάθε αλλαγή. Ε, νομίζω πως ήταν αρκετή.
Όπως και να' χει, αφού βρήκα μία πολύ πιο φθηνή άμμο με την οποία είμαι πολύ πιο ευχαριστημένη από την Everclean που ήταν πανάκριβη, λέω να μείνω σε αυτήν.
Την Sanicat την έχεις δοκιμάσει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Για να μη λασπώνει πρέπει να βάζεις το λιγότερο 7 εκατοστά άμμο στην λεκάνηΚι όμως την καθάριζα καθημερινά πάρα πολύ καλά. Τόσο ώστε να μην υπάρχει κανένας σβώλος μέσα παρά μόνο πεντακάθαρη άμμος, αλλά και πάλι προς το τέλος της εβδομάδας μου λάσπωνε. Τα γατάκια μου βέβαια σκάβουν πολύ όντως, αλλά έβαζα σχεδόν 2,5 κιλά άμμο σε κάθε αμμολεκάνη σε κάθε αλλαγή. Ε, νομίζω πως ήταν αρκετή.
Όπως και να' χει, αφού βρήκα μία πολύ πιο φθηνή άμμο με την οποία είμαι πολύ πιο ευχαριστημένη από την Everclean που ήταν πανάκριβη, λέω να μείνω σε αυτήν.Την Sanicat την έχεις δοκιμάσει;
O λόγος που σου λασπώνει έχει να κάνει μάλλον με το ότι δεν υπάρχει αρκετή άμμος προς το τέλος της εβδομάδας. Στη θέση σου θα την γέμιζα μέχρι τα 2/3 ή και περισσότερο, και θα την καθάριζα μια φορά τον μήνα (εννοώ θα πετούσα όλη την άμμο μια φορά τον μήνα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle
Διάσημο μέλος
Μέχρι τα 2/3 περίπου την γεμίζω. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η Μελένια ειδικά τρελαίνεται να σκάβει την άμμο και να την πετάει όλη έξω, οπότε δαν θέλω να τη γεμίζω περισσότερο!
Τέλος πάντων, αφού με την άμμο που έχω τώρα είμαι οκ, δεν με ενδιαφέρει να χρησιμοποιώ οπωσδήποτε την Everclean, της οποίας τα αρνητικά ξεπερνούν τα θετικά (ή τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου)...
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλει τουλάχιστον 5 εκατοστά τεσπα ποια Sanicat χρησιμποιείς; Εγώ βάζω για τα αδέσποτα που φιλοξενώ την Sanicat Professional όχι την clumping, η οποία δεν είναι τύπου Everclean, γιατί δεν σβολιάζει τα τσίσα, οπότε πετάς περισσότερο αλλά δεν με νοιάζει γιατί κοστίζει 5 ευρώ τα 10 κιλά και κρατάει 1 εβδομάδα, άσε που βαριέμαι να καθαρίζω σχολαστικά 2 αμμολεκάνες (είναι και μακρύτριχα τα αδέσποτα) οπότε με βολεύει προς το παρόν. Η δικιά σου ποια είναι;Κι όμως την καθάριζα καθημερινά πάρα πολύ καλά. Τόσο ώστε να μην υπάρχει κανένας σβώλος μέσα παρά μόνο πεντακάθαρη άμμος, αλλά και πάλι προς το τέλος της εβδομάδας μου λάσπωνε. Τα γατάκια μου βέβαια σκάβουν πολύ όντως, αλλά έβαζα σχεδόν 2,5 κιλά άμμο σε κάθε αμμολεκάνη σε κάθε αλλαγή. Ε, νομίζω πως ήταν αρκετή.
Όπως και να' χει, αφού βρήκα μία πολύ πιο φθηνή άμμο με την οποία είμαι πολύ πιο ευχαριστημένη από την Everclean που ήταν πανάκριβη, λέω να μείνω σε αυτήν.Την Sanicat την έχεις δοκιμάσει;
θα προσπαθήσω αλλά όσες φορές έχω ζητήσει πράγματα που δεν έχουν δεν μου έχουν πει ότι μπορούν να τα φέρουν, απ' την άλλη έχει πάρα πολλά από αυτά που ψωνίζω που άλλα pet shop δεν τα έχουν, είναι κοντά και με βολεύει. Θα το προσπαθήσω πάντως, ευχαριστώ.όπως έχω γράψει,κάνε παραγγελία στο πετ σοπ που ψωνίζεις!Ο δικός μας πωλητης ούτε την είχε ξανακούσει,ούτε ήξερε ότι υπάρχει τέτοια μάρκα, αλλά έκανε μερικά τηλέφωνα και μας την έφερε και θα συνεχίσει να την φέρνει τελικά!![]()

Myrtle
Διάσημο μέλος
Θέλει τουλάχιστον 5 εκατοστά τεσπα ποια Sanicat χρησιμποιείς; Εγώ βάζω για τα αδέσποτα που φιλοξενώ την Sanicat Professional όχι την clumping, η οποία δεν είναι τύπου Everclean, γιατί δεν σβολιάζει τα τσίσα, οπότε πετάς περισσότερο αλλά δεν με νοιάζει γιατί κοστίζει 5 ευρώ τα 10 κιλά και κρατάει 1 εβδομάδα, άσε που βαριέμαι να καθαρίζω σχολαστικά 2 αμμολεκάνες (είναι και μακρύτριχα τα αδέσποτα) οπότε με βολεύει προς το παρόν. Η δικιά σου ποια είναι;
Την professional έχω πάρει κι εγώ. Την άλλη που λες δεν την έχω δει πουθενά! Δεν ξέρω αν σβολιάζει τα τσίσα, αλλά στο τέλος της βδομάδας είναι σχεδόν σαν φρέσκια!
kat-cats
Διάσημο μέλος
Σήμερα έμαθα για ένα pet shop όπου μπορείς να παραγγείλεις και να στα φέρουν και στο σπίτι σου. Φαίνονται πολύ εξυπηρετικοί και με πολύ καλή διάθεση και προπαντός καλές τιμές! Επίσης σημαντικό είναι ότι δεν πωλούν ζώα, αντίθετα φροντίζουν πολλές φορές την αποκατάσταση ζώων που βρίσκουν! Αν σας ενδιαφέρει και επιτρέπεται πείτε μου να σας γράψω τα στοιχεία του. Εγώ παρήγγειλα την everclyn των 10 kg στην τιμή των 15 ευρώ το κουτί!! (ήταν προσφορά εβδομάδας).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool