CatLover09
Δραστήριο μέλος
Αν εχεις 2 γατες και ενα λυκοσκυλο μεσα στο σπιτι καθολου υπερβολη δεν ειναι!Catlover09,για ποιο λογο να βαλεις χλωρινη καθημερινα?Δεν ειναι υπερβολη?Εγω χλωρινη ριχνω μονο στη λεκανη της τουαλετας μου,και οταν ειναι να σαπουνισω ολοκληρη τη μπανιερα,μια στο τοσο.Δε το ρισκαρω με τπτ,ειδικα τωρα με τον Κοναν στο σπιτι,που πηγαινει και χωνεται παντου και μυριζει τα παντα.Σημερα πηγα και πηρα Topine,για να χω το κεφαλι μου ησυχο.
Karmela μολις κανω παραγγελια θα σου πω ποσο ακριβως μου βγηκαν τα μεταφορικα,ναι,στελνει και Ελλαδα.
Στο μπανιο δεν τα αφηνω να μπαινουν οποτε δεν υπαρχει θεμα με την χλωρινη.Στον νεροχυτη οταν χλωρινιαζω τα εχω σε αλλο δωματιο και ξεβγαζω με καυτο νερο απο τον βραστηρα.Οποτε παλι δεν εχουν επαφη με την χλωρινη.Οταν σφουγγαριζω ομως παντα μαζι με το απορρυπαντικο ριχνω και χλωρινη στον κουβα αλλα και παλι σφουγγαριζω με τα γατια σε αλλο χωρο οποτε στεγνωνει καλα και μετα τα βγαζω. Δεν τα εχω δει ποτε να γλυφουν το πατωμα παντως!Αυτό κάνω κι εγώ, έξω στο μπαλκόνι πλύσιμο και μετά πολύ ξέπλυμα με το λάστιχο. Και την αφήνω στον ήλιο και στον αέρα να στεγνώσει καλά.
Εγώ καθημερινά δεν τη χρησιμοποιώ, μόνο κάθε 10 μέρες που απολυμαίνω το μπάνιο. Ενίοτε, βέβαια, μπορεί να ρίξω λίγες σταγόνες στο νιπτήρα και το νεροχύτη.
Αχ άσε ρε συ κι εμένα τα ίδια κάνει, τρελαίνεται με τη χλωρίνη, της αρέσει πάρα πολύ. Εγώ φυσικά δεν την αφήνω να πλησιάζει όσο χρησιμοποιώ χλωρίνη, αλλά αν τυχόν μείνει μια σταγόνα στο χέρι μου πχ και το μυρίσει η Άρια, κάνει λες και έφαγε ένα κιλό κατνιπ, έχει πολλή πλάκα![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για μενα,δεν ειναι θεμα αλλεργιας.Εινμαι θεμα οτι καταρχην βλαπτει το αναπνευστικο ακομα και στους ανθρωπους,αλλα κυριως οτι ειναι ακρως καταστροφικο για το περιβαλλον.Μολυνει υδροφορους οριζοντες κλπ.Οσο πιο οικολογικα και ηπια απορυπαντικα χρησιμοποιουμε τοσο το καλυτερο.![]()
Αυτό ακριβώς εννοώ κ εγώ!
Η χλωρίνη και γενικά τα χημικά απορρυπαντικά είναι απλώς καταστροφικά για το περιβάλλον.Κ εγώ χρησιμοποιώ στο σπίτι αλλά όσο το δυνατόν λιγότερο.
Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που απολυμαίνουν κι όλας!
Τέλος πάντων,το σημαντικό είναι να πλένεται τακτικά η αμμολεκάνη.Ο τρόπος είναι προφανώς υποκειμενικός!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Για μένα σημαντικό είναι να ξέρει κανείς να διαβάζει (και να καταλαβαίνει) τι περιέχουν τα πράματα που αγοράζει, πράγμα που αναγράφεται στην ετικέτα πίσω από το προϊόν
Είτε μιλάμε για φαΐ είτε για καθαριστικό. Ανάλογα με τη σύνθεση/σύστασή τους, διαλέγει κανείς ό,τι προτιμάει περισσότερο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος
https://www.petmax.gr/product/2163/αμμοσ-vitakraft-vita-san-10lt
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μια φορα μονο, μου την ειχαν δωσει απο το κτηνιατρειο γιατι ηταν Κυριακη και ολα τα αλλα μαγαζια ηταν κλειστα. Εμενα δεν μου αρεσε καθολου, αλλα βεβαια αυτα ειναι και γουστα.έχει χρησιμοποιήσει κανείς την συγκεκριμένη??
https://www.petmax.gr/product/2163/αμμοσ-vitakraft-vita-san-10lt
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλε ναι.Στην μπανιερα την πλενω εγω.

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Α! Και μετά φαντάζομαι κάνεις κάποιο πλυσιματάκι και την ίδια την μπανιέρα ε;
Μέχρι τώρα ψιλοσιχαινόμουν αλλά ομολογώ ότι βαρέθηκα να κουβαλάω όλη την πραμάτεια στο μπαλκόνι για να τα πλύνω. Βέβαια στο μπαλκόνι έχω το γρήγορο στέγνωμα και τον ήλιο
Θα δω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09
Δραστήριο μέλος

Μονο εξω στην αυλη με το λαστιχο. Στην μπανιερα μια φορα ειχα κανει το λαθος να το κανω(ηταν χειμωνας και εβρεχε) και γεμισε αμμο ολη η μπανιερα(ειχε κρατησει αμμο εκει που καπακωνει με το πανω μερος η κλειστη αμμολεκανη). Μετα ετριβα 10 ωρες την μπανιερα για να ξεβρωμισει.![]()
Καθόλου ευχάριστη εμπειρία φαντάζομαι!
Δεν ανοίγει η αμμολεκάνη ώστε να αδειάσεις ό,τι έχει σε σακούλα κ μετά να τη βάλεις στη μπανιέρα;
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Ανοιγει απλα ειναι μεγαλη η αμμολεκανη και μαλλον δεν χωρουσε να την τουμπαρω καλα στη σακουλα ωστε να πεσει ολη η κρυμμενη αμμος! Δεν το ξανακανω με τιποτα αυτο!Καθόλου ευχάριστη εμπειρία φαντάζομαι!
Δεν ανοίγει η αμμολεκάνη ώστε να αδειάσεις ό,τι έχει σε σακούλα κ μετά να τη βάλεις στη μπανιέρα;

Πλεον βγαινοντας για να την πλυνω στο λαστιχο βγαζω το κατω μερος και την αδειαζω απευθειας στον καδο απεναντι!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κι εγω στην μπανιερα την πλενω, οταν δεν εχεις αλλες επιλογες τι αλλο μπορεις να κανεις. Βεβαια μετα καθαριζω παρα πολυ καλα την μπανιερα.Καλε ναι.Στην μπανιερα την πλενω εγω.![]()
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Σε αυτό που λες πάντως κουκι, δεν συμφωνώ. Είναι διαφορετική η περιεκτικότητα των προιόντων σε κάποια συστατικά. Εγώ το καταλαβαίνω από τα χέρια μου. Η χλωρίνη χωρίς γάντι, τα ξεκάνει, τα απορρυπαντικά τύπου ΌΜΟ, ROLL κλπ δεν με πειράζουν σχεδόν καθόλου και εννοείται και το σαπούνι πιάτων. Για αυτό χλωρίνη βάζω μόνο στο μπάνιο.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσοι και όσες βάζετε σακούλα στην τουαλέτα του γατιού σας, πώς και καθε ποτε την πλένετε;

Αλήθεια, αυτό με τη σακκούλα βολεύει; Τι βάζετε, π.χ. κομμάτι από σακκούλα σκουπιδιών; Και δεν κολλάνε οι σβώλοι από τα τσίσα; Για πείτε, όσοι το κάνετε...Οσοι και όσες βάζετε σακούλα στην τουαλέτα του γατιού σας, πώς και καθε ποτε την πλένετε;
CatLover09
Δραστήριο μέλος
https://www.ailouros.gr/Προβλήματα/Εκτόςαμμολεκάνης/Ακατάλληληαμμολεκάνη/tabid/207/Default.aspx
Από τον Αίλουρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Εγω χλωρινη ριχνω μονο στη λεκανη της τουαλετας μου,και οταν ειναι να σαπουνισω ολοκληρη τη μπανιερα,μια στο τοσο.Δε το ρισκαρω με τπτ,ειδικα τωρα με τον Κοναν στο σπιτι,που πηγαινει και χωνεται παντου και μυριζει τα παντα.Σημερα πηγα και πηρα Topine,για να χω το κεφαλι μου ησυχο.