kounelaki
Περιβόητο μέλος
Απο ποιο πετ σιτυ τα πηρες?Γιατι κι εγω απο Π.Ηρακλειο ειμαι.Η 3κιλη προ πλαν ποσο κανει?ναι ισχύει ακόμα, σήμερα αγόρασα 1 συκευσαία 3 κιλη προπλαν πουρίναι και διάλεξα την ever clean multi crystal. το έχω γράψει και στα review των τροφών και στις άμμους...
ψήνομαι να παρω την παρασκευή άλλες 2 συσκευασίες γιατί συμφέρει αρκετά όσων αφορά την άμμο. σκέψου πως κοστίζει γύρω στα 10?
δυστυχώς μόνο στο πετ σιτι την είδα την προσφορά![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
Απο ποιο πετ σιτυ τα πηρες?Γιατι κι εγω απο Π.Ηρακλειο ειμαι.Η 3κιλη προ πλαν ποσο κανει?
εγώ το πήρα από το pet city βριλησσίων στη λεωφόρο πεντέλης γιατί δουλευω δίπλα....
κοστίζει τα 3 κιλά τροφή συκευασμένη
π.χ.
22,5?
πάρε τηλ στο κατάστημα αμαρουσίου στο σταθμό και ρώτα αν έχουν την προσφορά
Πληροφορία: Σώρου 19
Τηλέφωνο: 210.61.05.193
Fax: 210.61.05.283
πήρα τηλ και έχουν!!! μου είπαν πως πιθανόν η προσφορά να ισχύει 2 βδομάδες!! ορμήστε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Και χρησιμοποιούν την αμμολεκάνη 2 γάτες πολύ παραγωγικές....

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ξεκινω απο τα καλα...
1)Η συσκευασια
2)Υπεροχη μυρωδια μεθυστικη
3)Οι κοκκοι ειναι καλοι φαινεται οτι ειναι κτηνιατρικη και εχουν κανει καλη δουλεια
4)Ακομα δεν προλαβαμε να κατουρισουμε αλλα πιστευω κανει καλους σβωλους
Τα κακα
1)Η συσκευασια-προσθετει βαρος
2)Μικροι κοκκοι και τους βγαζουν εξω.Κολλανε ακομη και πανω τους
3)Οταν την εβαζα σηκωσε ενα μικρο συννεφο σκονης
4)Επειδη ειναι ψιλη η αμμος μαλλον την περασαν για παιχνιδι και μπηκαν μεσα και παιζανε
Βεβαια ολα στην πραξη φαινονταιπεριμενουμε να κανουμε τσισακια και κακακια και θα δουμε αν θα μας συμφερει οικονομικα απο αποψη μυρωδιας κτλ εφοσον κανει σβωλους.
ποια everclean πηρες?? τι αρωμα εχει?? γιατι εγω παιρνω την biocat την πράσινη και εχει αρχισει να με κουραζει αυτη η μυρωδια πευκου ή οτι ειναι τελος παντων..

οσο για την κρυσταλλικη λενε οτι ειναι πολυ καλη αλλα πολυ ακριβη ρε παιδι μου.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Την πρασινη!Εχει κι αυτη εντονη μυρωδια,αλλα ωραια! Αν δενε θες καολου μυρωδια διαλεξε αλλη everclean. Πρεπει να ειναι πιο ακριβη απο την βιοκατσ αλλα κανεις πολυ καλη οικονομια πιστευω.Με 2 γατες εχω ακομη αμμο στο 6κιλο που δεν εχω προσθεσει κι αυτη που εχει μεινει στη λεκανη ειναι πεντακαθαρη.Και σημερα ειναι η 9 μερα απο τοτε που την εβαλα! Πιστευω οτι δε χρειαζεται να την πετας ποτε απλα να απολυμενεις τη λεκανη μια φορα το μηνα.Γιατι η αμμος που μενει ειναι πεντακαθαρη κι απο κει και περα προσθετεις...ποια everclean πηρες?? τι αρωμα εχει?? γιατι εγω παιρνω την biocat την πράσινη και εχει αρχισει να με κουραζει αυτη η μυρωδια πευκου ή οτι ειναι τελος παντων..
οσο για την κρυσταλλικη λενε οτι ειναι πολυ καλη αλλα πολυ ακριβη ρε παιδι μου.![]()
Οποιαδηποτε αλλη εχω δοκιμασει(εκτος απο τη biokats) την πετουσα σε 5-7 μερες ολοκληρη αφου πρωτα δε μπορουσα να σταθω απο τη μυρωδια αμμωνιας-τσισιλας!
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Την πρασινη!Εχει κι αυτη εντονη μυρωδια,αλλα ωραια! Αν δενε θες καολου μυρωδια διαλεξε αλλη everclean. Πρεπει να ειναι πιο ακριβη απο την βιοκατσ αλλα κανεις πολυ καλη οικονομια πιστευω.Με 2 γατες εχω ακομη αμμο στο 6κιλο που δεν εχω προσθεσει κι αυτη που εχει μεινει στη λεκανη ειναι πεντακαθαρη.Και σημερα ειναι η 9 μερα απο τοτε που την εβαλα! Πιστευω οτι δε χρειαζεται να την πετας ποτε απλα να απολυμενεις τη λεκανη μια φορα το μηνα.Γιατι η αμμος που μενει ειναι πεντακαθαρη κι απο κει και περα προσθετεις...
η πρασινη τι μυρωδια εχει??

επισης ξερει κανεις τι μυρωδια εχει ο κέδρος?

brigite
Διάσημο μέλος
ΚΟριτσια σημερα αγορασα παλι την ever clean την 6κιλη 14 ευρω,την κιτρινη,απο πετ σοπ.Ειναι εντελως αοσμη,για μακρυτριχες .Μετα την κρυσταλλικη που ειναι μαπα και μιας και δεν βρηκα την biocat ,επεστρεψα στην ever απο την οποια ειμαι ευχαριστημενη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ΚΟριτσια σημερα αγορασα παλι την ever clean την 6κιλη 14 ευρω,την κιτρινη,απο πετ σοπ.Ειναι εντελως αοσμη,για μακρυτριχες .Μετα την κρυσταλλικη που ειναι μαπα και μιας και δεν βρηκα την biocat ,επεστρεψα στην ever απο την οποια ειμαι ευχαριστημενη.
δεν την λες ομως και φθηνη..

η biocat κανει σχεδον τα μισα λεφτα αναλογικα!
brigite
Διάσημο μέλος
Φτηνη δεν ειναι ,ομως για ενα μηνα ειμαι ησυχη οτι εχω αμμο ,καθαριζει τελεια ,δεν μυριζει και την εχουν συνηθισει τα γατουνια μου ,η Μπριζιτ περισσοτερο γιατι ο μικρος ειναι καινουριος στο αθλημα ακομα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Φτηνη δεν ειναι ,ομως για ενα μηνα ειμαι ησυχη οτι εχω αμμο ,καθαριζει τελεια ,δεν μυριζει και την εχουν συνηθισει τα γατουνια μου ,η Μπριζιτ περισσοτερο γιατι ο μικρος ειναι καινουριος στο αθλημα ακομα.
1 μηνα??
εμενα μου κραταει η biocat τα 10 κιλα περιπου τοσο..μήπως βαζω πολυ??
η κίτρινη ειναι με το άρωμα κεδρου?
αν ναι πως ακτιβως μυριζει ο κεδρος??

natalouko
Επιφανές μέλος
1 μηνα??
εμενα μου κραταει η biocat τα 10 κιλα περιπου τοσο..μήπως βαζω πολυ??
η κίτρινη ειναι με το άρωμα κεδρου?
αν ναι πως ακτιβως μυριζει ο κεδρος??
![]()
Απ ότι μου έχουν πει, πρέπει η άμμος στην αμμολεκάνη να φτάνει σε ύψος 7cm....

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Απ ότι μου έχουν πει, πρέπει η άμμος στην αμμολεκάνη να φτάνει σε ύψος 7cm....![]()
με χαρακα λοιπον απο εδω και περα!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
7???????????? Σιγα καλε! 5 λενε αν κι εγω βαζω λιγοτερο.Ρε παιδια ισα να σκαψουν θελουν και να τα κουκουλωσουν δεν ειναι αναγκη να βαζουμε τοσο πολυ και να την πετανε κι απ'εξω και να μην μπορουμε να την καθαριζουμε και ευκολα!Εγω βαζω περιπου 2-3 εκατοστα.Απ ότι μου έχουν πει, πρέπει η άμμος στην αμμολεκάνη να φτάνει σε ύψος 7cm....![]()
Ενα μηνα?τα δικα μου με τοσο που κατουρανε δεν θα φτασει τοσο! αλλα με 2 6κιλες βγαζεις ενα μηνα ανεταααα(γιατι αφου εχει μεινει απο την πρωτη 6κιλη αμμο στην λεκανη τη 2η την παιρνεις για να προσθετεις)Φτηνη δεν ειναι ,ομως για ενα μηνα ειμαι ησυχη οτι εχω αμμο ,καθαριζει τελεια ,δεν μυριζει και την εχουν συνηθισει τα γατουνια μου ,η Μπριζιτ περισσοτερο γιατι ο μικρος ειναι καινουριος στο αθλημα ακομα.
brigite
Διάσημο μέλος
7???????????? Σιγα καλε! 5 λενε αν κι εγω βαζω λιγοτερο.Ρε παιδια ισα να σκαψουν θελουν και να τα κουκουλωσουν δεν ειναι αναγκη να βαζουμε τοσο πολυ και να την πετανε κι απ'εξω και να μην μπορουμε να την καθαριζουμε και ευκολα!Εγω βαζω περιπου 2-3 εκατοστα.
Ενα μηνα?τα δικα μου με τοσο που κατουρανε δεν θα φτασει τοσο! αλλα με 2 6κιλες βγαζεις ενα μηνα ανεταααα(γιατι αφου εχει μεινει απο την πρωτη 6κιλη αμμο στην λεκανη τη 2η την παιρνεις για να προσθετεις)
Κι εγω 3-4 εκ.βαζω.Εχεις δικιο η 10κιλη μου κραταγε ενα μηνα ,και οταν ειχα μονο την Μπριζιτ.Τωρα που εχω και τον μικρο,Ρικυ το ονομα του,Πηρα 2 6κιλες και δεν ξερω ποσο θα μου κρατησουν.Παντως αποφασισα να μην κανω πειραματα με την αμμο εκτος κι αν χαλασει την ποιοτητα της η ever clean.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tourlou
Νεοφερμένο μέλος
΄άμμος μπιοκάτς....όπως λέμε θάντερκατς.....

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μέχρι τώρα χρησιμοποίησα την everclean πορτοκαλί αλλά μυρίζει άσχημα στο δωμάτιο που έχω την λεκάνη. Αρχικά την είχα έξω αλλά τώρα που χειμωνιάζει την έβαλα μέσα και συνηδιτοποίησα ότι μυρίζει πολύ!
Εγώ πάντως βάζω 5 εκατοστά... Διάτριση κάνει ο τρελλός μου κάθε φορά!
σκάβει μέχρι να βρει το πλαστικό πολλές φορές....
Φυσικά αυτό γίνεται ειδικά όταν δεν του τη καθαρίσω...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Xρησιμοποιω την swheat scoop και ενα σακι των 11 κιλων μου κραταει γυρω στους 4-5 μηνες. Με μυρωδιες και σκονη δεν εχω κανενα προβλημα. Ουτε λασπωνει και ξεκολλαει ευκολα απο την λεκανη. Μυριζει σε σιταρι και εχει ενζυμα που διασπουν την μυρωδια και συνεπως το διαμερισμα δεν μυριζει σε αμμολεκανη
Το μονο αρνητικο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν κανει την αναγκη του και πας να βγαλεις το μπαλακι σπαει. Πρεπει να το αφησεις λιγα λεπτα να απορροφησει καλα τα ουρα και να σχηματιστει πιο δεμενο μπαλακι. Επισης δεν κολλαει καθολου στα πατουσακια του αλλα επειδη ειναι ελαφρια και σκαβει μανιωδως ειναι πιο ευκολο να σκορπισει γυρω γυρω μερικους κοκκους. Δεν την αλλαζω με τιποτα (εκτος αν βρω καλυτερη οικολογικη) γιατι με βολευει παρα παρα παρα πολυ να πεταω τα κακακια του και τους σβωλους μεσα στην τουαλετα και να τραβαω το καζανακι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
εγω βαζω 10εκ γιατι αν βαλω λιγοτερο ειναι πιο ευκολο να αναποδογυρισει την λεκανηXρησιμοποιω την swheat scoop και ενα σακι των 11 κιλων μου κραταει γυρω στους 4-5 μηνες. Με μυρωδιες και σκονη δεν εχω κανενα προβλημα. Ουτε λασπωνει και ξεκολλαει ευκολα απο την λεκανη. Μυριζει σε σιταρι και εχει ενζυμα που διασπουν την μυρωδια και συνεπως το διαμερισμα δεν μυριζει σε αμμολεκανη
Το μονο αρνητικο που εχω παρατηρησει ειναι οτι αν κανει την αναγκη του και πας να βγαλεις το μπαλακι σπαει. Πρεπει να το αφησεις λιγα λεπτα να απορροφησει καλα τα ουρα και να σχηματιστει πιο δεμενο μπαλακι. Επισης δεν κολλαει καθολου στα πατουσακια του αλλα επειδη ειναι ελαφρια και σκαβει μανιωδως ειναι πιο ευκολο να σκορπισει γυρω γυρω μερικους κοκκους. Δεν την αλλαζω με τιποτα (εκτος αν βρω καλυτερη οικολογικη) γιατι με βολευει παρα παρα παρα πολυ να πεταω τα κακακια του και τους σβωλους μεσα στην τουαλετα και να τραβαω το καζανακι.
Eνδιαφερον!! Εγω τα πεταω μεσα σε μια σακουλα που την εχω εξω και οποτε κανω φτιαρισμα την ξαναφερνω μεσα.Τωρα πλεον με 3 γατια φαντασου τι καθαρισμα κανω!Ολη τη μερα με ενα φτιαρι ειμαι!

zanin
Διάσημο μέλος
ποια είναι η καλύτερη για κοντότριχη γάτα;
είναι καινούργιες...
τι έχετε δοκιμάσει;

ρωτώ γιατί θέλω να πάρω και δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά everclean
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool