kounelaki
Περιβόητο μέλος
Για κοντοτριχη?Ολες! Εγω εχω την πρασινη και τη λατρεψα!ποια είναι η καλύτερη για κοντότριχη γάτα;
είναι καινούργιες...
τι έχετε δοκιμάσει;
κλασική χωρίς άρωμα![]()
αρωματική![]()
για πολλές γάτες![]()
low track & everfresh![]()
με άρωμα κέρδου![]()
εξτρα απορροφητική με μικροκρυστάλλους![]()
ρωτώ γιατί θέλω να πάρω και δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά everclean
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
Για κοντοτριχη?Ολες! Εγω εχω την πρασινη και τη λατρεψα!
τι άρωμα έχει δηλαδή... απλά μυρίζει ωραία;;;
πχ το άλλο έχει άρωμα κέδρου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω πρασινη !!!! αν κ δεν ειναι κοντοτριχη η γατα μου ποτε δεν κολλησε πανω της.. και μυριζει ωραια!!
τι αρωμα εχει??

angela
Δραστήριο μέλος
Αρωματισμένη αλλά όχι πνιγηρή μυρωδιά (δε θα το ήθελα αυτό), διακριτική, ευχάριστη.
Οι σβώλοι ήταν απίιιιιιιιιιιιιιστευτα μεγάλοι!
Τι στο καλό, πόσα ούρα κάνει και γίνονται τόσοι; 
Δυο μέρες απλά αφαιρούσα σβώλους, την 3η μέρα πρόσθεσα λίγη άμμο.
Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένη.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Μέσα στο σπίτι έχω 2 κώλους
που εχουν και οι δυο διάρροια. Μιλάμε για πολύ πράμα,όχι αστεία
. Δεν μυρίζει τίποτα! Δεν την αφήνω βέβαια ακαθαρτη, αλλά και να μείνει μερικες ώρες, αν εγώ λειπω όσο τα μικρά την χρησιμοποιήσουν δλδ, γυρνάω και δεν παίρνω μυρωδιά τίποτα. Αυτό που δεν ξέρω όμως και θέλω την γνώμη σας επ'αυτου, είναι αν θα πρέπει να λασπώνει κανονικά η άμμος; Όταν πηγαινουν (τσισάκια ή κακάκια δεν έχει σημασία, είναι το ίδιο... νερουλα και τα δυο) μετά αυτη είναι μια λάσπη και μου βγαίνει η ψυχή να την καθαρίσω. Ειναι κρυσταλλική η συγκεκριμένη άμμος και ρωτάω για να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να βρω και κατι καλύτερο απο αυτήν γιατί δεν ήταν φτηνη.
natalouko
Επιφανές μέλος
Εχω να πω για την supercats που την δοκίμασα πρωτη φορα πριν 2-3 μερες ότι:
Μέσα στο σπίτι έχω 2 κώλουςπου εχουν και οι δυο διάρροια. Μιλάμε για πολύ πράμα,όχι αστεία
. Δεν μυρίζει τίποτα! Δεν την αφήνω βέβαια ακαθαρτη, αλλά και να μείνει μερικες ώρες, αν εγώ λειπω όσο τα μικρά την χρησιμοποιήσουν δλδ, γυρνάω και δεν παίρνω μυρωδιά τίποτα.
Αυτό που δεν ξέρω όμως και θέλω την γνώμη σας επ'αυτου, είναι αν θα πρέπει να λασπώνει κανονικά η άμμος; Όταν πηγαινουν (τσισάκια ή κακάκια δεν έχει σημασία, είναι το ίδιο... νερουλα και τα δυο) μετά αυτη είναι μια λάσπη και μου βγαίνει η ψυχή να την καθαρίσω. Ειναι κρυσταλλική η συγκεκριμένη άμμος και ρωτάω για να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να βρω και κατι καλύτερο απο αυτήν γιατί δεν ήταν φτηνη.
Εγώ χρησιμοποιώ την biocats την πράσινη συσκευασία και έχω 3 κώλους στο σπίτι εκ των οποίο ο ένας με διάρροια...

Η συγκεκριμένη άμμους δημιουργεί σβώλους τα τσίσα και τα κακά... Η μόνη περίπτωση να λασπώσει είναι αν τα μαζέψεις αμέσως με το που τα κάνουν...
Αν τα αφήσεις καλυμμένα με την άμμο για λίγη ώρα, δεν δημιμουργείται καθόλου λάσπη...
Είναι και σχετικά οικονομική άμμος, τα 10 κιλά κυμαίνονται από 7,5 μέχρι 8,5 ευρώ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ χρησιμοποιώ την biocats την πράσινη συσκευασία και έχω 3 κώλους στο σπίτι εκ των οποίο ο ένας με διάρροια...Η συγκεκριμένη άμμους δημιουργεί σβώλους τα τσίσα και τα κακά... Η μόνη περίπτωση να λασπώσει είναι αν τα μαζέψεις αμέσως με το που τα κάνουν...
Αν τα αφήσεις καλυμμένα με την άμμο για λίγη ώρα, δεν δημιμουργείται καθόλου λάσπη...
Είναι και σχετικά οικονομική άμμος, τα 10 κιλά κυμαίνονται από 7,5 μέχρι 8,5 ευρώ....
χμμμ
Ακούγεται ενδιαφέρον. Στην τιμή που λες πήρα την δικη μου αλλα είναι 5lt! Θα την δοκιμασω και αυτην. Βεβαια εχεις δικιο σε αυτο που λες. Τα μαζευω με το που τα κάνουν και τότε τα βλεπω λάσπη. Ενω αν δεν τα πάρω πρεφα, ειναι μπαλα. Αλλά έτσι δεν μπορω να ξερω αν έχουν διαρροια ακόμα. Βεβαια έχουμε και τα αναλογα ηχιτικα εφε, όποτε πάνε
. Αφήστε ρε, ειναι και λεπτοι οι τοιχοι και ακούγονται όλα στο διπλανο σπίτι. Θα νομίζουν ότι εγω είμαι αυτη που κλανει όλη την ώρα.
natalouko
Επιφανές μέλος
χμμμΑκούγεται ενδιαφέρον. Στην τιμή που λες πήρα την δικη μου αλλα είναι 5lt! Θα την δοκιμασω και αυτην. Βεβαια εχεις δικιο σε αυτο που λες. Τα μαζευω με το που τα κάνουν και τότε τα βλεπω λάσπη. Ενω αν δεν τα πάρω πρεφα, ειναι μπαλα. Αλλά έτσι δεν μπορω να ξερω αν έχουν διαρροια ακόμα.
Βεβαια έχουμε και τα αναλογα ηχιτικα εφε, όποτε πάνε. Αφήστε ρε, ειναι και λεπτοι οι τοιχοι και ακούγονται όλα στο διπλανο σπίτι. Θα νομίζουν ότι εγω είμαι αυτη που κλανει όλη την ώρα.
![]()
Την διάρροια εγώ την καταλαβαίνω γιατί δημιουργείται μια λιμνούλα...

Και δεν μπερδεύεται με τα τσίσα γιατί αυτά είναι σβώλοι έτσι κι αλλιώς....

Όσο για τα ηχητικά εφέ, να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω... Και δεν είναι μόνο η φασαρία αλλά και η βρώμα....
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

angela
Δραστήριο μέλος
Την διάρροια εγώ την καταλαβαίνω γιατί δημιουργείται μια λιμνούλα...Και δεν μπερδεύεται με τα τσίσα γιατί αυτά είναι σβώλοι έτσι κι αλλιώς....
Όσο για τα ηχητικά εφέ, να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω... Και δεν είναι μόνο η φασαρία αλλά και η βρώμα....![]()
![]()
Αναρωτιόμουν γι' αυτό! Καλά είναι να κάνει σβώλους αλλά εγώ που είμαι σχολάρα και θέλω να βλέπω την ...παραγωγή τους;
Αν κάνει δλδ διάρροια δεν θα σβωλιάσει; Πώς θα το καταλάβω;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
σημερα πηγα να παρω την everclean την πρασινη , αλλα προσεξα διπλα μια καινουρια αμμο, 100% φυσικη, βιοδιασπωμενη που κανει σβολακια!!! ετσι την πηρα αυτην επειδη πολυ καιρο εψαχνα για τετοιο ειδος. λεγεται GreenCat και πηρα 10 λιτρα 13.5 ευρω. μολις την χρησιμοποιησω θα σας πω εντυπωσεις! νομιζω ειναι ιδιο ειδος με αυτην που ελεγε η !![]()
Hθελα κι εγω μια σαν της sakura-chan οταν διαβασα τι χρησιμοποιει! Οποτε περιμενω να μας πεις εντυπωσεις!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
σημερα πηγα να παρω την everclean την πρασινη , αλλα προσεξα διπλα μια καινουρια αμμο, 100% φυσικη, βιοδιασπωμενη που κανει σβολακια!!! ετσι την πηρα αυτην επειδη πολυ καιρο εψαχνα για τετοιο ειδος. λεγεται GreenCat και πηρα 10 λιτρα 13.5 ευρω. μολις την χρησιμοποιησω θα σας πω εντυπωσεις! νομιζω ειναι ιδιο ειδος με αυτην που ελεγε η sakura-chan!![]()
αν ειναι βιοδιασπωμενη και δεν εχετε βοθρο μπορεις να την ριχνεις στην τουαλετα
Αν τα μπαλακια ειναι πολυ δεμενα τα αφηνεις να καθισουν κανενα 20λεπτο στο νερο και μετα τραβας το καζανακι και διαλυονται
Απιστευτη ευκολια και χαιρεσαι ρε παιδι μου να καθαριζεις την αμμο καθε 3 και λιγο
Εμενα με βολεψε παρα πολυ. Ειχα βαρεθει να γεμιζω σακουλακια με αμμο. Μετα ειχα βαλει καλαθακι να τα ριχνω εκει για να μη πεταω πολλες σακουλες. Αφηστε που γεμιζε το μπανιο κοκκους και οταν βρεχονταν οι κοκκοι ελιωναν και τσιμεντωναν στο πατωμα και μου εβγαινε η πιστη να τα καθαρισω. Με αυτη την αμμο ουτε σακουλες, ουτε καλαθακια, ουτε λιωμενη αμμο στο πατωμα, ουτε επιβλαβη σκονη. Ας φαει και λιγη αμμο οταν γλειφεται, δεν θα παθει τιποτα.Εβελυν προσεξε μονο με την αλλαγη μη σου κανει νουμερα η bailey. Δοκιμασε πρωτα σκετη να δεις αν πηγαινει (μερικες οικολογικες μυριζουν πευκο και δεν πανε οι γατες) και αν δεις οτι δεν της αρεσει κανε σταδιακα την αλλαγη (1εκ απο την καινουρια κατω, 3εκ απο την παλια επανω και σιγα σιγα αυξανεις την ποσοτητα της καινουριας). Εγω με τον ναρουτο ειχα προβλημα οταν του πηρα pine pellet αμμο και δεν του αρεσε καθολου η υφη και η οσμη. Αυτη με το σιταρι την δεχτηκε αμεσως ομως. Θα βγαλω φωτο να σας δειξω πως ειναι.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
σκεφτομαι να την αρχισω απο τωρα σταδιακα , δεν εχει μυρωδια νομιζω, ετσι κι αλλιως δεν μου εμεινε καθολου απο την προηγουμενη αμμο, απλα θα συμπληρωσω στην λεκανη της. εχω ομως κατενθουσιαστει με την συγκεκριμενη γιατι διαβασα σε παρομοιες αμμους τα θετικα και ειμαι ετοιμη για δοκιμη!! μολις την δοκιμασω θα κανω κι ενα review εδω
δεν ειναι νομιζω με σιταρι ειναι με σπορους καλαμποκιου νομιζω, σαν την "World's Best Cat Litter" που ειναι πανακριβη ομως στο εξωτερικο, ενω αυτη μου φανηκε πολυ φθηνη. ασε που ειναι παναλαφρη η σακουλα και ουτε 1 κιλο δεν πρεπει να ζυγιζουν τα 10 λιτρα!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
στην δικη μου ειναι ετσι οι κοκκοι:
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το μονο που σκεφτομαι τωρα ειναι οτι οταν παω κυπρο δεν νομιζω να βρω καποια παρομοια
. πρεπει να βρω τον προμηθευτη να τον ρωτησω ποιος τις φερνει στην ελλαδα, μηπως καταφερνω να παραγγελνω για κυπρο..παντως αν μεινω ευχαριστημενη σιγουρα θα στειλω κυπρο ενα σακουλι, δεν θα χρεωθω πολυ για την αποστολη αφου ειναι πολυ ελαφρια...φυσικα ακομη δεν την εχω δοκιμασει αλλα νομιζω θα ειναι πολυ καλυτερη απο της κλασσικες αμμους που σβολιαζουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
13.40 ευρω τα 10 λιτρα(δεν ειδα αλλο μεγεθος), σε ενα πετ σοπ εδω στην πατρα..Εβελυν εσυ που τη βρηκες και με τι τιμη;![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool