Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

ναι δεν ειπα, αλλα εχει πολλα θετικα, οπως οτι τα ριχνεις στην τουαλετα, δεν σηκωνει σκονη, ειναι φιλικη προς το περιβαλλον, δεν προκαλει αλλεργιες, ειναι μαλακη στα πατουσακια κ.α μολις την δοκιμασω θα γραψω και για τα σβολακια ποσο καλα γινονται!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν αντιλεγω,αλλα εγω εχω τις αμμολεκανες εξω ετσι κι αλλιως,οποτε δε με βολευει η τουαλετα...Μαλλον θα μεινω στη biokat's,με τοσες γατες δε με παιρνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι δεν ειπα, αλλα εχει πολλα θετικα, οπως οτι τα ριχνεις στην τουαλετα, δεν σηκωνει σκονη, ειναι φιλικη προς το περιβαλλον, δεν προκαλει αλλεργιες, ειναι μαλακη στα πατουσακια κ.α μολις την δοκιμασω θα γραψω και για τα σβολακια ποσο καλα γινονται!:)

εεεεε;;;; τα ρίχνεις στην τουαλέτα; δεν βουλώνει ρε;

αφου σου λεει βρε οτι ειναι βιοδιασπωμενη!!:rolleyes::rolleyes:

τις βιοδιασπωμενες αμμους μπορεις να τις ριξεις στην τουαλετα...

δεν βουλωνει! Οσα μπαλακια εχουν πετρωσει (σπανιο φαινομενο) μπορεις να τα αφησεις μεσα στην τουαλετα για κανενα 20 λεπτο μεχρι να διαλυθουν και μετα τραβας το καζανακι και φευγουν. Με το που θα ερθουν σε επαφη με το νερο διαλυονται :happy: Εγω ολα μεσα στην τουαλετα τα ριχνω και ουτε γατα ουτε ζημια :D

Τι λες τωρα; Και χθες σκεφτόμουν ότι αν δεν ήταν οι ακαθαρσίες των μικρών, δεν θα χρειαζόταν να αλλαζω σακουλα κάθε μέρα στον κουβά, γιατί δεν έχω πολλά σκουπίδια. Και λέω ρε γμτ, σταμπα πλαστικό πετιέται καθε μερα. Αλλά αυτή ειναι πολύ χρήσιμη πληροφορία.:up:

ειναι οντως πολυ πρακτικη! Την βρισκω και αριστη για τις οσμες! Για κατι πιο οικονομικο μπορειτε να παρετε τροφη για πουλερικα (καλαμποκι/σιταρι σπασμενο). Την ιδια δουλεια θα κανει λογικα αλλα δεν ξερω αν θα σβωλιαζει. Αν βρω κατι τετοιο θα το δοκιμασω.

αυτη ειναι η συσκευασια, δεν ειναι πολυ καθαρη φωτο ομως:redface:
DSC02312.jpg

Διάβασα όλο το thread.
Η πρώτη άμμος που πήρα (πρωτάρης γαρ), είναι η Friskies στην κόκκινη σακούλα που έχει άρωμα. Σε σχέση με όσα διάβασα εδώ, θεωρείται μέτρια προς καλή.
Το απογοητευτικό είναι πως χθες πήγα super market και είχε αυτήν και την catsan την οποία αγόρασα έτσι για αλλαγή-δοκιμή. Δεν θα μπω στον κόπο ούτε καν να την ανοίξω. :|:| Την θέλει κάποιος?
Θα πάω να βρω biokats ή αυτήν την Greencat, από όσα διάβασα πρέπει να είναι οι καλύτερες.

Διάβασα όλο το thread.
Η πρώτη άμμος που πήρα (πρωτάρης γαρ), είναι η Friskies στην κόκκινη σακούλα που έχει άρωμα. Σε σχέση με όσα διάβασα εδώ, θεωρείται μέτρια προς καλή.
Το απογοητευτικό είναι πως χθες πήγα super market και είχε αυτήν και την catsan την οποία αγόρασα έτσι για αλλαγή-δοκιμή. Δεν θα μπω στον κόπο ούτε καν να την ανοίξω. :|:| Την θέλει κάποιος?
Θα πάω να βρω biokats ή αυτήν την Greencat, από όσα διάβασα πρέπει να είναι οι καλύτερες.

την greencat δεν την ξερω,γιατι δεν την εχουν εδω ,την biocats παιρνω,που ειναι πολυ καλη....η καλυτερη απο αυτες που εχω δοκιμασει....παρε την πρασινη ονως,οχι αυτη με αρωμα πορτοκαλι....δεν μυριζει ωραια...:):):)

Διάβασα όλο το thread.

δωστην σε καποιο σωματειο που μπορει να την εχει αναγκη......:/::/:

δωστην σε καποιο σωματειο που μπορει να την εχει αναγκη......:/::/:

Καλή ιδέα. Την Τρίτη θα πάω στο Σωματείο Ζωόφιλων για να δουν και τον γάτο. Θα την πάρω μαζί μου, αλλά τι να τους πω? Σας έφερα άμμο που την έχω για πέταμα? :cool::cool::cool::cool:

Καλή ιδέα. Την Τρίτη θα πάω στο Σωματείο Ζωόφιλων για να δουν και τον γάτο. Θα την πάρω μαζί μου, αλλά τι να τους πω? Σας έφερα άμμο που την έχω για πέταμα? :cool::cool::cool::cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
οχι καλε.......πες τους απλα,οτι δεν σε βολευει,και αν την θελουν καλως.....εσυ,ειπες να βοηθησεις.....:)..........δεν ειναι κακο να καταλαβουν οτι δεν σου κανει.....εκεινοι μπορει να μην τους πειραζει να μην εχουν την καλυτερης ποιοτητας αμμο...:):)

Θα τους την δώσω με το ζόρι. Σφραγισμένη είναι έτσι κι αλλιώς!!! :P:P:P:P

Θα τους την δώσω με το ζόρι. Σφραγισμένη είναι έτσι κι αλλιώς!!! :P:P:P:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:........στην αναγκη........μαστιγωσε τους κιολας!!:lol::lol::lol::P

:D:D:D
Ειδικότης μου! :D:D:D:P:P:P:D:D:D

βλέπωντας τη Green cat, μου θύμησε μια προσφορά που είχε βάλει το Aldi,(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Τελευταία επεξεργασία:
ο λογος που ακομη δεν εγραψα κριτικη για την greencat ειναι γιατι ακομη την εχω αναμικτη με την προηγουμενη αμμο(pura) , και θελω να δω αν σβολιαζει καλα, πριν την κριτικη..ομως επειδη δεν ημουν πολυ ευχαριστημενη με την pura για τις μυρωδιες, η greencat της απορροφαει παρα πολυ, δεν μυριζει καθολου( οκ μυριζει λιγο καλαμποκι αλλα δεν ειναι κακο:P )

Διάβασα με προσοχή τη γνώμη σας για τις δίαφορες συσκευασίες και είδα μεγάλο ενθουσιασμό για την πράσινη Βiokat's.Την πήρα λοιπόν να δοκιμάσω και κατέληξα στα εξής: Το μόνο θετικό που βρήκα είναι οτι μετά απο 3 ημέρες η μυρωδιά παραμένει ίδια.Αν και γι'αυτό έχω πολλές αμφιβολίες γιατί γύρευε τι έχει μέσα για να κρατάει αυτό το άρωμα φρεσκάδας.Το αν βλάπτει τους φίλους μας δεν το ξέρουμε.Πάντως τα δικά μου (2) δεν έδειξαν και μεγάλο ενθουσιασμό γι'αυτή την έντονη μυρωδιά.Μου κράτησε μόνο 4 ημέρες και μου έσπασε τα νεύρα το ότι είναι τόσο ψιλή που την βρίσκεις παντού.Συμπέρασμα:
ΑΡΩΜΑ=φρεσκάδας και όχι τσισάκια+αμμωνία
ΔΙΑΡΚΕΙΑ=4 ημέρες για 2 γάτες
ΥΦΗ=Τα ούρα γίνονται μια λασπερή τούρτα στη βάση του δοχείου η οποία κολλάει και στο φτυαράκι.Επίσης πολύ ψιλή και τα πατουσάκια το μοιράζουν σε όλο το σπίτι.:mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back