Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

Διάβασα με προσοχή τη γνώμη σας για τις δίαφορες συσκευασίες και είδα μεγάλο ενθουσιασμό για την πράσινη Βiokat's.Την πήρα λοιπόν να δοκιμάσω και κατέληξα στα εξής: Το μόνο θετικό που βρήκα είναι οτι μετά απο 3 ημέρες η μυρωδιά παραμένει ίδια.Αν και γι'αυτό έχω πολλές αμφιβολίες γιατί γύρευε τι έχει μέσα για να κρατάει αυτό το άρωμα φρεσκάδας.Το αν βλάπτει τους φίλους μας δεν το ξέρουμε.Πάντως τα δικά μου (2) δεν έδειξαν και μεγάλο ενθουσιασμό γι'αυτή την έντονη μυρωδιά.Μου κράτησε μόνο 4 ημέρες και μου έσπασε τα νεύρα το ότι είναι τόσο ψιλή που την βρίσκεις παντού.Συμπέρασμα:
ΑΡΩΜΑ=φρεσκάδας και όχι τσισάκια+αμμωνία
ΔΙΑΡΚΕΙΑ=4 ημέρες για 2 γάτες
ΥΦΗ=Τα ούρα γίνονται μια λασπερή τούρτα στη βάση του δοχείου η οποία κολλάει και στο φτυαράκι.Επίσης πολύ ψιλή και τα πατουσάκια το μοιράζουν σε όλο το σπίτι.:mad::mad:

4 μερες??:blink::blink::blink::blink: ποσο βαζεις καλε μεσα στη τουαλετα τους? εγω με μια γατα και με καθαρισμα καθε μερα και αλλαγη ολοκληρης της αμμο καθε 15 μερες τωρα το χειμωνα μου κραταει σχεδον ενα μηνα!:confused::confused: Επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σου λασπωσε!:confused: εγω ο λογος που την χρησιμοποιω (περαν του οτι μυριζει ομορφα) ειναι οτι κανει μπαλιτσες τα ουρα και τα κακακια και δεν λασπωνει καθολου..σχετικα με το οτι κολλαει στα πατουσακια εχω κλειστη λεκανη οποτε μειωνεται το προβλημα!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

4 μερες??:blink::blink::blink::blink: ποσο βαζεις καλε μεσα στη τουαλετα τους? εγω με μια γατα και με καθαρισμα καθε μερα και αλλαγη ολοκληρης της αμμο καθε 15 μερες τωρα το χειμωνα μου κραταει σχεδον ενα μηνα!:confused::confused: Επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σου λασπωσε!:confused: εγω ο λογος που την χρησιμοποιω (περαν του οτι μυριζει ομορφα) ειναι οτι κανει μπαλιτσες τα ουρα και τα κακακια και δεν λασπωνει καθολου..σχετικα με το οτι κολλαει στα πατουσακια εχω κλειστη λεκανη οποτε μειωνεται το προβλημα!:):)
Η συσκευασία είναι 5 κιλών.Καθαρίζω ίσως και δύο φορές την ημέρα και κράτησε 4 ημέρες .Δεν βάζω υπερβολική ποσότητα.Τόσο ώστε να νοιώθουν ότι σκάβουν και μετά τα κρύβουν.Τι να πω....και όταν πάω να αφαιρέσω τα τσίσα μπδιάχ...μάλλον θα έπρεπε να πάρω σπάτουλα γιατί γίνεται λάσπη.Σίχαμα.Γιατί εσένα δεν γίνεται έτσι?Υπάρχει περίπτωση να μην πήρα την ίδια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η συσκευασία είναι 5 κιλών.Καθαρίζω ίσως και δύο φορές την ημέρα και κράτησε 4 ημέρες .Δεν βάζω υπερβολική ποσότητα.Τόσο ώστε να νοιώθουν ότι σκάβουν και μετά τα κρύβουν.Τι να πω....και όταν πάω να αφαιρέσω τα τσίσα μπδιάχ...μάλλον θα έπρεπε να πάρω σπάτουλα γιατί γίνεται λάσπη.Σίχαμα.Γιατί εσένα δεν γίνεται έτσι?Υπάρχει περίπτωση να μην πήρα την ίδια?

δεν νομιζω να κυκλοφορει σε 5κιλο..:hmm::hmm: δεν εχω ακουσει τουλαχιστον..:hmm:10 κιλα παιρνουν ολοι!:) εμενα γινονται ολα σβολοι και αφαιρονται μια χαρα χωρις να σπανε και να λασπωνουν!:D:D λες να μπερδευτηκες?:P

Και μενα λασπη γινονται τα τσισα...και κολανε στον πατο και μετα στο φτυαρι:down::down: Δεν εχω μεινει και πολυ ενθουσιασμενη με την biocats...

Και μενα λασπη γινονται τα τσισα...και κολανε στον πατο και μετα στο φτυαρι:down::down: Δεν εχω μεινει και πολυ ενθουσιασμενη με την biocats...

:blink::blink: δευτερο κρουσμα!:blink::blink: μηπως χαλασε την ποιοτητα της ρε παιδια?:confused::hmm: εγω προχθες πηρα παλι και μου φανηκε αψογη!:confused:

Περίμενε να σου πω τι γράφει....Η συσκευασία είναι πράσινη.Η εταιρία είναι η GIMPET και λέγεται Biokat's fresh.H συγκεκριμένη είναι 5κιλο και υπάρχει και 10κιλο με άρωμα πορτοκάλι.Την πήρα απο κτηνίατρο.

Εγώ πάντως είμαι ενθουσιασμένη με την biokat's!Μετά από 9 μέρες με καθημερινό καθάρισμα δε μυρίζει απολύτως τίποτα(με κλειστή τουαλέτα)ούτε άρωμα,οι σβώλοι δεν είναι πολύ σκληροί αλλά αν τους βγάζεις προσεκτικά δεν σπάνε και άρα δεν λερώνεται η υπόλοιπη άμμος,επειδή είναι τεράστια η τουαλέτα του μικρού αδειάζω σχεδόν και τα 10 κιλά και την πετάω όλη περίπου στις 20 μέρες!Όσο για την άμμο που βγαίνει έξω αν τη συγκρίνω με την everclean είναι αμελητέα ποσότητα και η περισσότερη μένει σ'ένα πατάκι που έχω απ'έξω!:up:Σίγουρα δεν μπορεί να είναι τόσο καλή για την υγεία τους όσο μια άμμος από καλαμπόκι αλλά προς το παρόν δεν έχω βρεί στη Θεσσαλονίκη...:down:

Περίμενε να σου πω τι γράφει....Η συσκευασία είναι πράσινη.Η εταιρία είναι η GIMPET και λέγεται Biokat's fresh.H συγκεκριμένη είναι 5κιλο και υπάρχει και 10κιλο με άρωμα πορτοκάλι.Την πήρα απο κτηνίατρο.

αυτη ειναι απλα δεν ειχα ξανακουσει για 5κιλο..:) περιεργο τι να πω..:hmm: μηπως εχετε πολυ παραγωγικα γατια??:P:lol::lol:

Χάλι μαύρο και μου έκανε εντύπωση που όλοι σχεδόν είναι ικανοποιημένοι με το σίχαμα.:down:

αυτη ειναι απλα δεν ειχα ξανακουσει για 5κιλο..:) περιεργο τι να πω..:hmm: μηπως εχετε πολυ παραγωγικα γατια??:P:lol::lol:
Λες;;;; Δεν ξερω...εμενα παντως δεν μου αρεσει...Αηδιαζω και μονο που την βλεπω ...Κι οταν κολλαει και στο φτυαρι...Θελω να βρω αυτη την greencats που την πετας και στη τουαλετα...Μηπως ξερετε κανα μαγαζι εντος Αθηνων που την πουλαει?

Το κάθε ένα πάει για πιπι 3-4 φορές την ημέρα.Πίνουν αρκετό νερό.Πολύ????

Το κάθε ένα πάει για πιπι 3-4 φορές την ημέρα.Πίνουν αρκετό νερό.Πολύ????

καλα μου ακουγεται..:):)

Λες;;;; Δεν ξερω...εμενα παντως δεν μου αρεσει...Αηδιαζω και μονο που την βλεπω ...Κι οταν κολλαει και στο φτυαρι...Θελω να βρω αυτη την greencats που την πετας και στη τουαλετα...Μηπως ξερετε κανα μαγαζι εντος Αθηνων που την πουλαει?
Ναι την είδα κι εγώ στον κτηνίατρό μου και θα είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω.Αν θες σου στέλνω με μήνυμα τον γιατρό.
Πριν μερικά χρόνια είχα βρει μια άμμο στα LIDL.10 κιλά 3,50€.Σε ένα σακί κίτρινο με μπλέ.Καταπληκτική απο όλες τις απόψεις.Η τέλεια άμμος και μετά το χάος.Δεν την ξαναβρήκα.:(

δεν νομιζω να κυκλοφορει σε 5κιλο..:hmm::hmm: δεν εχω ακουσει τουλαχιστον..:hmm:10 κιλα παιρνουν ολοι!:) εμενα γινονται ολα σβολοι και αφαιρονται μια χαρα χωρις να σπανε και να λασπωνουν!:D:D λες να μπερδευτηκες?:P

βγαινει και σε 5κιλο..εμενα την εχει και σε 5κιλο και σε 10κιλο

Θελω να δοκιμασω αυτη την βιολογικη αμμο την greencat...μηπως ξερετε που την πουλανε στην Αθηνα; Ποιος ειναι ο εμπορικος αντιπροσωπος;Πηγα σε διαφορα pet shop και δεν βρηκα τιποτα ακομα και στο pet city (ενεκα η αναγκη:mad:) πηγα αλλα δεν....

Θελω να δοκιμασω αυτη την βιολογικη αμμο την greencat...μηπως ξερετε που την πουλανε στην Αθηνα; Ποιος ειναι ο εμπορικος αντιπροσωπος;Πηγα σε διαφορα pet shop και δεν βρηκα τιποτα ακομα και στο pet city (ενεκα η αναγκη:mad:) πηγα αλλα δεν....

κοντα στο σπιτι μου ειχα βρει νομιζω..αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ηταν η ιδια που λες..:hmm::hmm: αμμος απο καλαμποκι θα σε ενδιεφερε??:hmm::hmm:

Κορίτσια βάζετε λίγη ποσότητα από την Biokat, γι'αυτό και σας κάνει λάσπη. το έχω πάθει κι εγώ;).

κι εγω ψαχνω την green cat αλλα δεν την βρισκω που8ενα (ουτε ηρακλειο, ουτε α8ηνα):(...εχει καποιος το τηλεφωνο του αντιπροσωπου ωστε να τον ρωτησω??

Παιδια ειναι η τελεια αμμος η πρασινη biokats,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σας βολεψε!:hmm:Εγω θα εδινα βραβειο στον κατασκευαστη!:up:
Σε 10κιλο την παιρνω κι εγω και μου κραταει αρκετο καιρο.
Βαζω ακετη αμμο μεσα για να σχηματιστει τελεια το "τσισοκεφτεδακι",εννοειται οτι αν βαλεις μονο ενα δαχτυλο αμμο θα γινει λασπη.:rolleyes:
Το τσισομπαλακι βγαινει αμεσως,δεν κολλαει κατω ουτε τριβεται,εκτος αν ειμαι απροσεχτη εγω και το σπασω στα 2.
Απο μυρωδια τιποτα απολυτως,λες και δεν κατουρησαν ποτε τα γατια μεσα.:)

Παιδια ειναι η τελεια αμμος η πρασινη biokats,δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σας βολεψε!:hmm:Εγω θα εδινα βραβειο στον κατασκευαστη!:up:
Σε 10κιλο την παιρνω κι εγω και μου κραταει αρκετο καιρο.
Βαζω ακετη αμμο μεσα για να σχηματιστει τελεια το "τσισοκεφτεδακι",εννοειται οτι αν βαλεις μονο ενα δαχτυλο αμμο θα γινει λασπη.:rolleyes:
Το τσισομπαλακι βγαινει αμεσως,δεν κολλαει κατω ουτε τριβεται,εκτος αν ειμαι απροσεχτη εγω και το σπασω στα 2.
Απο μυρωδια τιποτα απολυτως,λες και δεν κατουρησαν ποτε τα γατια μεσα.:)

Ξέρει κανείς αυτήν την biocats σε ποιό πετ-σοπ μπορώ να την βρώ στην Θεσσαλονίκη?:hmm:
Τόσο καλές κριτικές που έχω ακούσει ...να την δοκιμάσουμε και εμείς.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back