Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

Εγω το προβλημα των βρωμερων κακακίων το ελυσα με την οριτζεν,τα κανει πιο σφικτα και λιγοτερο οσμηρα.:lol::lol::lol:

εχω δοκιμασει τα παντα..i/d,RC ειδικη για εντερο οριτζεν και αλλη μια αν θυμαμαι καλα..καμια δεν εκανε δουλεια:mad:..ειναι ετσι το εντερακι μας τι να κανουμε τωρα?:Pπριν μια βδομαδα ηταν μεγαλο προβλημα..τωρα δεν με αφορα καθολου με την biokats:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενταξει η Ever Clean κανει σβολους αλλα αρνουμαι να ξανα δωσω 17 ευρω στο πετ σοπ.Ετσι πηρα την 365 απο τον Βασιλοπουλο με 4.4 μονο.. και ακομη να τελειωσει. Η αδελφη μου γκρινιαζει οτι σαν την Ever Clean καμια!!Οτι λερωνονται τα πατουσια του απο την αμμο.Το βασικο ειναι οτι δεν μυριζει ο χωρος που ειναι η τουλετα του γατιου. Λεω να δοκιμασω και την catsan που την βρικα με 9.45 ευρω τα 10 κιλα παντα...:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλυτερα να δωσεις 8,5 ευρω τα 10 κιλα που κανει η biokats και μοιαζει πολυ η ποιοτητα με την everclean

Βρε παιδιά, βλέπω εδώ ότι κάποιοι που χρησιμοποιούν Biokats την αλλάζουν κάθε τόσο... εγώ δεν την αλλάζω :hmm:γιατί την καθαρίζω πολύ σχολαστικά και βλέπω ότι όση απομένει είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς μυρωδιές και υπολείμματα... απλά μια στις τόσες τη μεταγγίζω σε άλλο δοχείο και κάνω ένα ξεπλυματάκι στην αμμολεκάνη, αλλά και αυτό δεν είναι απαραίτητο...

Ενταξει η Ever Clean κανει σβολους αλλα αρνουμαι να ξανα δωσω 17 ευρω στο πετ σοπ.Ετσι πηρα την 365 απο τον Βασιλοπουλο με 4.4 μονο.. και ακομη να τελειωσει. Η αδελφη μου γκρινιαζει οτι σαν την Ever Clean καμια!!Οτι λερωνονται τα πατουσια του απο την αμμο.Το βασικο ειναι οτι δεν μυριζει ο χωρος που ειναι η τουλετα του γατιου. Λεω να δοκιμασω και την catsan που την βρικα με 9.45 ευρω τα 10 κιλα παντα...:confused:

χρησιμοποιησα και εγω την 365..οκ αργει να τελειωσει αλλα η μυρωδια και το λασπωμα ειναι απαισια..οπως ειπε και η Εβελυν δωσε 8.5 και παρε biokats..και φθηνη και αψογη..

Βρε παιδιά, βλέπω εδώ ότι κάποιοι που χρησιμοποιούν Biokats την αλλάζουν κάθε τόσο... εγώ δεν την αλλάζω :hmm:γιατί την καθαρίζω πολύ σχολαστικά και βλέπω ότι όση απομένει είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς μυρωδιές και υπολείμματα... απλά μια στις τόσες τη μεταγγίζω σε άλλο δοχείο και κάνω ένα ξεπλυματάκι στην αμμολεκάνη, αλλά και αυτό δεν είναι απαραίτητο...

εγω τωρα αρχισα να την χρησιμοποιω αλλα στις 6 μερες την αλλαξα..:down:..τωρα θα προσπαθησω να την αλλαξω στισ 2 βδομαδες απλα ειναι η 1η φορα που την χρησιμοποιω και πρεπει να βρω τον ρυθμο μου:P..πιστευω ειναι και η παραγωγικοτητα του καθε γατιου..εγω εχω 2 και το 1 ειναι παραγωγικοτατο..:P

εγω τωρα αρχισα να την χρησιμοποιω αλλα στις 6 μερες την αλλαξα..:down:..τωρα θα προσπαθησω να την αλλαξω στισ 2 βδομαδες απλα ειναι η 1η φορα που την χρησιμοποιω και πρεπει να βρω τον ρυθμο μου:P..πιστευω ειναι και η παραγωγικοτητα του καθε γατιου..εγω εχω 2 και το 1 ειναι παραγωγικοτατο..:P

Μα αν την καθαρίσεις προσεκτικά, η άμμος που απομένει είναι σε άριστη κατάσταση... καθαρή, φρέσκια, χωρίς σβολάκια... συμπληρώνεις και λίγη από τη σακούλα για να ανανεώσεις τη μυρωδιά και όλα είναι ΟΚ. Εγώ δεν έχω αλλάξει την άμμο εδώ και μήνες... :confused: και αυτό δεν έχει ενοχλήσει κανέναν απ'τους δυο, την επισκέπτονται κανονικά, χωρίς αντιδράσεις ή ενδείξεις σιχασιάς:hmm:

Μα αν την καθαρίσεις προσεκτικά, η άμμος που απομένει είναι σε άριστη κατάσταση... καθαρή, φρέσκια, χωρίς σβολάκια... συμπληρώνεις και λίγη από τη σακούλα για να ανανεώσεις τη μυρωδιά και όλα είναι ΟΚ. Εγώ δεν έχω αλλάξει την άμμο εδώ και μήνες... :confused: και αυτό δεν έχει ενοχλήσει κανέναν απ'τους δυο, την επισκέπτονται κανονικά, χωρίς αντιδράσεις ή ενδείξεις σιχασιάς:hmm:

Αυτό με την Friskies ήταν ανέφικτο, ενώ με την Everclean είναι πολύ εύκολο. :cool:

κοιτα εμενα τωρα κατω κατω ειχε ψιλολασπωσει..βεβαια δεν βαζω 7 εκατοστα που λεει η συσκευασια γιατι η λεκανη δεν ειναι τοσο ψηλη..αλλα βαζω οσο δεν παει αλλο..και παρολο που ειχε ψιλολασπωσει δεν μυριζε καν..απλα εγω την αλλαξα γιατι φοβηθηκα μηπως ο αντρεας ξανακανει απεξω τα κακα του που εδω και μια βδομαδα απο τοτε που την αρχισα εχει σταματησει..αλλα ειναι μεχρι να βρω την φορμα μου γιατι τοσα χρονια χρησιμοποιουσα friskies και την 365..οποτε ειναι η 1η μου φορα,,

Εγώ όταν βρήκα την πρώτη φορά κακά εκτός λεκάνης, πήγα και αγόρασα μεγαλύτερη, και τελικά είχα δίκιο στις υποψίες μου... ο Γκάνταλφ μεγάλωνε και δε χώραγε στη μικρή λεκανίτσα;)
Τώρα έχω και για τους δυο μια γωνιακή, με χείλος και ψηλά τοιχώματα, αρκετά μεγάλη, και με μπόλικη άμμο μέσα για να σκάβουν όσο θέλουν, στάθμη άνω των 7 εκ., και σκοπεύω να αγοράσω μια ακόμα μεγαλύτερη, όσο μεγαλώνει και ο μικρός ;)

Εγώ όταν βρήκα την πρώτη φορά κακά εκτός λεκάνης, πήγα και αγόρασα μεγαλύτερη, και τελικά είχα δίκιο στις υποψίες μου... ο Γκάνταλφ μεγάλωνε και δε χώραγε στη μικρή λεκανίτσα;)
Τώρα έχω και για τους δυο μια γωνιακή, με χείλος και ψηλά τοιχώματα, αρκετά μεγάλη, και με μπόλικη άμμο μέσα για να σκάβουν όσο θέλουν, στάθμη άνω των 7 εκ., και σκοπεύω να αγοράσω μια ακόμα μεγαλύτερη, όσο μεγαλώνει και ο μικρός ;)

εμενα αποτι φαινεται το προβλημα του ηταν η αμμος που μυριζε γιατι απο τοτε δεν εχουμε δει τιποτα απεξω..γιατι και εγω εβαλα μεγαλυτερη λεκανη και συνεχισε τα ιδια..

shah

παιδια επειδη δεν μπορω να βρω αυτην την biocats, που λετε εχω να πρωτεινω 1 αλλη, που μετα απο 7 χρνια ως γατο-πατερας ( με 12 γατες),εχω βρει ικανοποιητικη. ειναι η shah του Aldi. κανει 4 ευρω τα 10 λιτρα. κανει λασπη(σφιχτη) τα ουρα τους και αφαιρειτε σχετικα ευκολα, χωρις να τα αφηνει να μυριζουν. και μιλαμε για αμμο που δεχεται 4 γατες επι 24 ωρες και αλλες 3 για κανα 5ωρο που φερνω επισκεψη καθε απογευμα απο αλλο μερος του σπιτιου. εχω μεγαλο σπιτι και 2 γκρουπ γατες 4+3, οι οποιες μενουν σε αλλο μερος του σπιτιου μου καθοτι οι "πρωτοτοκες" δεν ειδαν ποτε με καλο ματι τις νεο-αφιχθεισες μουσουδιτσες στ σπιτι τους. ναι στο σπιτι τους, γιατι οπως ειπε και 1 φιλος μου : δεν ειμαστες 2 ανθρωποι που φιλοξενουν 12 γατες στο σπιτι τους, αλλα 12 γατες που φιλοξενουν 2 ανθρωπους στο σπιτι τους.:lol:

Υ.Γ. 12 γατες ,γιατι εχω σπεσιαλ κατασκευη και δωματιο με αιρ-κοντισιον και μοκετα για αλλα 5 γατακες στην ταρατσα, διπλα στο δωμα!!:up:

Εξαιρετική σε μυρωδιές είναι η τελευταία που χρησιμοποίησα από σιλικόνη https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1065 -χωρίς να χρειάζεται αφαίρεση για τα ούρα. Μόνο για τα "χοντρά". Μοναδικό μειονέκτημα η έντονη μυρωδιά "χώματος" στο χώρο κάθε φορά που θα σκαφτεί από τη γάτα ή θα την αλλάξεις ολόκληρη. Η γάτα μου όμως δε τη πολυ- χρησιμοποιεί απ' ότι βλέπω για τα "χοντρά" προτιμώντας τη φύση του κήπου σε αντίθεση με την Everclean που χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο. Η Everclean ομως δεν καλύπτει πολύ καλά τις μυρωδιές.

p.s οι κακόμοιροι οι ιταλοί την πουλάνε 4.90? και όχι 12? όπως εδώ. πρέπει να πεινάνε...

χρησιμοποιησα και εγω την 365..οκ αργει να τελειωσει αλλα η μυρωδια και το λασπωμα ειναι απαισια..οπως ειπε και η Εβελυν δωσε 8.5 και παρε biokats..και φθηνη και αψογη..
Παιδια βρηκα την biokats στα 11 ευρω !!Απαραδεκτο :/:

Την φτάσανε 11 ευρώ????;);)Κάθε πετ σοπ μου φαίνεται την βάζει όσο θέλει.:/::/:

Επίσης, οι Γερμανοί πουλάνε το 20κιλο της Biokat's 8 ευρώ. Εκεί να δεις πείνες...:rolleyes:

τελικα εμενα την πουλαει 8 ευρω

Εγώ πάντως έκανα παράπονα στον πετσοπά για την τιμή της εδώ και στην Αθήνα, και μου έλεγε βλακείες του στιλ για άλλη άμμο σου λένε και δεν καταλαβαίνεις /ότι τον κλέβει ο προμηθευτής και καλά/ και στο τέλος μου πετάει ε ας είμαστε και εμείς ακριβοί σε κάτι-εκεί τον έκανα με τα κρεμμυδάκια-..:lol:
Κάντε παράπονα και οι λοιποί Θεσσαλονικείς μπας και γίνει τίποτα.
Επίσης στα 2 γνωστά καταστήματα που είναι ίδια αλυσίδα στο ένα το 10kg είχε 11ευρώ και στο άλλο 12..Ότι να ναι..:rolleyes:

Aπαράδεκτοι είναι η άμμος αυτή πωλείται από 7,5 έως 8,5. Τα υπόλοιπα είναι απλά αισχροκέρδεια και πρέπει να τους την λέμε

πρεπει να αντιδρασουν ολοι μαζι..αν αντιδρασει μονο ενας ο πετσοπας θα τον γραψει κανονικοτατα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back