Τα πάντα για την άμμο και το καθάρισμα αμμολεκάνης

Εψαχνα...εψαχνα...εψαχνα....τελικα βρηκα την biokats την πρασινη αλλα 9.99..... Πως σας φαινεται?Εγω αν κρινω απο το οτι δεν την εβρισκα πουθενα και ειμαστε σε νησι πιστευω καλα ειναι...:hmm:Και η catsan η απαισια περιπου τοσο εχει και δε μετραει πραμα. Και κανουν και αποστολες,θα μου τη φερουν στην πορτα μου οταν παρω.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εψαχνα...εψαχνα...εψαχνα....τελικα βρηκα την biokats την πρασινη αλλα 9.99..... Πως σας φαινεται?Εγω αν κρινω απο το οτι δεν την εβρισκα πουθενα και ειμαστε σε νησι πιστευω καλα ειναι...:hmm:Και η catsan η απαισια περιπου τοσο εχει και δε μετραει πραμα. Και κανουν και αποστολες,θα μου τη φερουν στην πορτα μου οταν παρω.:up:

σχετικα καλα ειναι..:hmm::hmm: αν συγκρινει με την θεσσαλονικη..αλλα η αθηνα σας τρωει!:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σχετικα καλα ειναι..:hmm::hmm: αν συγκρινει με την θεσσαλονικη..αλλα η αθηνα σας τρωει!:P:lol::lol:
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

πλακα κανεις!! την βρηκες στην κρητη???:up::up: εχω παει σε ολα τα πετ στο ηρακλειο και μου ελεγαν οτι δεν την εχουν ακουσει καν και επικοινωνησαν με καποια σε ρε8υμνο και χανια και ουτε εκει...αναγκαστηκα την φερνω απο α8ηνα οταν ανεβαινω...παιζει να μου στειλεις την διευ8υνση του πετ που την βρηκες ωστε να την παιρνω απο εκει???

πλακα κανεις!! την βρηκες στην κρητη???:up::up: εχω παει σε ολα τα πετ στο ηρακλειο και μου ελεγαν οτι δεν την εχουν ακουσει καν και επικοινωνησαν με καποια σε ρε8υμνο και χανια και ουτε εκει...αναγκαστηκα την φερνω απο α8ηνα οταν ανεβαινω...παιζει να μου στειλεις την διευ8υνση του πετ που την βρηκες ωστε να την παιρνω απο εκει???
Διευθυνση δεν ξερω αλλα ειναι κοντα στην πλατεια Τεσσαρων Μαρτυρων,εκει που ειναι η Μεγαλη Πορτα αν ξερεις στην Παλια Πολη..:hmm:Εχω τηλ να σου δωσω.:)
Αλλα ολο το Ηρακλειο να μην την εχει???Και μετα λενε το Ρεθεμνος χωριο!:D:lol:

Διευθυνση δεν ξερω αλλα ειναι κοντα στην πλατεια Τεσσαρων Μαρτυρων,εκει που ειναι η Μεγαλη Πορτα αν ξερεις στην Παλια Πολη..:hmm:Εχω τηλ να σου δωσω.:)
Αλλα ολο το Ηρακλειο να μην την εχει???Και μετα λενε το Ρεθεμνος χωριο!:D:lol:
lol!! ετσι λενε???εγω δεν 3ερω τιποτα!!!:whistle::whistle::whistle: 3αφνικα αγαπησα το ρε8υμνακι!!!:bleh::bleh::bleh:αν 8ες στειλε μου με πμ...:)

να ρωτήσω, χρειαζεται να εχει πολυ βαθος η αμμος; Εγω πηρα μια sandy, ειναι πραγματικα αμμος, κυλαει μεσα απο το φτυαρι αλλα ειναι σε μικρη ποσοτητα. Και δεν αφηνει και ιδιαιτερα παχυ στρωμα. Μηπως την ενοχλησει την γατα αυτο;

να ρωτήσω, χρειαζεται να εχει πολυ βαθος η αμμος; Εγω πηρα μια sandy, ειναι πραγματικα αμμος, κυλαει μεσα απο το φτυαρι αλλα ειναι σε μικρη ποσοτητα. Και δεν αφηνει και ιδιαιτερα παχυ στρωμα. Μηπως την ενοχλησει την γατα αυτο;

να σου πω....4 εκατοστα τουλαχιστον τα θελει....:):)

Ενταξει η Ever Clean κανει σβολους αλλα αρνουμαι να ξανα δωσω 17 ευρω στο πετ σοπ.Ετσι πηρα την 365 απο τον Βασιλοπουλο με 4.4 μονο.. και ακομη να τελειωσει. Η αδελφη μου γκρινιαζει οτι σαν την Ever Clean καμια!!Οτι λερωνονται τα πατουσια του απο την αμμο.Το βασικο ειναι οτι δεν μυριζει ο χωρος που ειναι η τουλετα του γατιου. Λεω να δοκιμασω και την catsan που την βρικα με 9.45 ευρω τα 10 κιλα παντα...:confused:

H catsan είναι ακριβή για την άθλια ποιότητα.Γίνεται υγρή και βρώμικη απο τα τσίσα που δεν αφαιρούνται και μετά απο 2-3 μέρες είναι μια μουσκεμένη βρωμερή άμμος που μυρίζει τσισοαμμωνία.Δοκίμασε biokat's fresh.

τελικα εμενα την πουλαει 8 ευρω

Φαντάζομαι οτι ο προμηθευτής μας είναι ο ίδιος .Μήπως να παραγγέλνουμε και για τους υπόλοιπους που την βρήσκουν σε κάτι απαράδεκτες τιμές?

Παιδια βρηκα την biokats στα 11 ευρω !!Απαραδεκτο :/:

/quote]

Θα σου πρότεινα να σου παραγγείλω απο τον δικό μου αλλά είμαι Γουδί.Τα 10 κιλά 8 ευρώ.Αν έχεις μεταφορικό μέσο και σε βολεύει πες μου.

Δοκιμασε την biocats και μετα θα βρεις την απαντηση στο διλημμα σου... Εγω μεχρις στιγμης τεινω προς την everclean (παλια γνωστη συνταγη)...Βεβαια, θα ξαναδωσω μια ευκαιρια στην biocats μπας και φταιει το οτι δεν εβαζα πολυ αμμο....:hmm: Εν το μεταξυ θα ψαξω να βρω την greencat να δω πως τα παει και αυτη....Αν δε βρω ακρη τοτε θα ξαναγυρισω στην everclean....Ουτε διατριβη πανεπηστημιου να ηταν αυτη η αμμος.Νισαφι πια

Εγώ ξαναπήρα biokat's γιατί όλοι είπαν οτι έβαλα λίγη ποσότητα γι'αυτό και λάσπωνε.Και είχαν δίκιο.Πήρα το 10 κιλο 8 ευρώ.Έβαλα μπόλικη και όντως είναι η καλύτερη απ'ότι κυκλοφορεί.Τα τσίσα γίνονται μπάλες που αφαιρούνται και η υπόλοιπη μένει ολοκάθαρη.

δεν νομιζω να κυκλοφορει σε 5κιλο..:hmm::hmm: δεν εχω ακουσει τουλαχιστον..:hmm:10 κιλα παιρνουν ολοι!:) εμενα γινονται ολα σβολοι και αφαιρονται μια χαρα χωρις να σπανε και να λασπωνουν!:D:D λες να μπερδευτηκες?:P

Είχες δίκιο για την biokat's. Έβαζα λίγο γι'αυτό και λάσπωνε.Είναι τέλεια.:up:

Πολυ χαιρομαι οταν την ανακαλυπτουν σιγα σιγα κι αλλα ατομα,χαιρομαι γιατι θυμαμαι κι εγω την ανακουφιση μου οταν την πρωτοχρησιμοποιησα,δεν ξαναμυρισε η αμμος ποτε.:up:

εγω αν πω για χιλιοστη φορα οτι λυσαμε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα με αυτη την αμμο θα γινω κουραστικη ε??:lol::lol::lol:

Biocat's fresh στην πράσινη συσκευασία και ξερό ψωμί!!!!!:P:P:P:P

εγω παλι βιολογικη:P

Εχει δοκιμασει κανεις την Biosand της εταιριας Selim;Την πηραμε σημερα απο το γιατρο μας,ειναι παναλαφρη και εξουδετερωνει και τα βακτηρια.
Εμεις πηραμε να δοκιμασουμε αυτη:
https://www.biosand.it/SpecialAntAct.html

απο μυρωδια?και ποσο στοιχιζει?

Δεν ξερω,σημερα την πηραμε.
Τα εξι λιτρα δεκα ευρω,αλλα οι αλλες συσκευασιες που δεν ειναι για αποστειρωση κοστιζουν λιγοτερο φανταζομαι.

Δεν ξερω,σημερα την πηραμε.
Τα εξι λιτρα δεκα ευρω,αλλα οι αλλες συσκευασιες που δεν ειναι για αποστειρωση κοστιζουν λιγοτερο φανταζομαι.

οκ οταν την δοκιμασεις πες μας και εμας μπας και την προτιμησουμε..:D

Ναι οπωσδηποτε,προς το παρον θα την παρουμε μαζι μας στην εκθεση,ειναι πολυ ελαφρια και βολευει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back