natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 11:50 Η natalouko: #721 18-01-10 11:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Click για ανάπτυξη... Όταν σου τελειώσει η biocat's και συνεχίζω να είμαι ευχαριστήμενη, θα σου πω να πάρεις και εσύ!!!Συμφέρει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:39 Η Nonika έγραψε: #722 18-01-10 12:39 Απο τη στιγμη που δεν εχεις στο καθιστικο τις αμμολεκανες δεν νομιζω να εχεις προβλημα,εμενα μυριζε η shah γιατι δυο δωματια ειναι το σπιτι,γι'αυτο και γυρισα σε μπιοκατς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #723 18-01-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Απο τη στιγμη που δεν εχεις στο καθιστικο τις αμμολεκανες δεν νομιζω να εχεις προβλημα,εμενα μυριζε η shah γιατι δυο δωματια ειναι το σπιτι,γι'αυτο και γυρισα σε μπιοκατς. Click για ανάπτυξη... Πάντως Νόνικα και την μία αμμολεκάνη που έχω στο δωμάτιο του υπολογιστή και καθόμαστε πολλές ώρες εκεί, πάλι δεν μύριζε τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:45 Η Nonika έγραψε: #724 18-01-10 12:45 Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #725 18-01-10 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο! Click για ανάπτυξη... Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η crystallyn: #726 18-01-10 12:47 Προσωπικά παίρνω την friskies (πράσινη συσκευασία) αλλά την αλλάζω μέρα παρά μέρα και την έχω και έξω. Δεν έχει πρόβλημα πάντως. Θα ηθελα να δοκιμάσω αυτή με το πεύκο αλλά δεν είδα να την πουλάνε κάπου θεσσαλονίκη. (αν ξέρετε προτείνεται μου) Πάντως πρέπει να βρω μπανιέρα για τον γάτο μου γιατί αλλού κάνει κακά αλλου σκάβει (π.χ. το πάτωμα εξω από την λεκανη). Είναι περίπτωση το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #727 18-01-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:57 Η natalouko: #728 18-01-10 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #729 18-01-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν βάζω σκέτη άοσμη την άμμο ούτε με φουλ μυρωδιά. Στην πρώτη περίπτωση έχω μυρωδιές και στην δεύτερη ζαλάδα από το άρωμα. Με τον συνδυασμό έχω βρει την λύση όπως σας είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:01 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #730 18-01-10 15:01 πολυ λογικο ακουγετε αυτο που λες να τις ανακατευουν οσοι εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:18 Ο DRIFTER έγραψε: #731 18-01-10 19:18 Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου.. ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats! Click για ανάπτυξη... Όταν σου τελειώσει η biocat's και συνεχίζω να είμαι ευχαριστήμενη, θα σου πω να πάρεις και εσύ!!!Συμφέρει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:39 Η Nonika έγραψε: #722 18-01-10 12:39 Απο τη στιγμη που δεν εχεις στο καθιστικο τις αμμολεκανες δεν νομιζω να εχεις προβλημα,εμενα μυριζε η shah γιατι δυο δωματια ειναι το σπιτι,γι'αυτο και γυρισα σε μπιοκατς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #723 18-01-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Απο τη στιγμη που δεν εχεις στο καθιστικο τις αμμολεκανες δεν νομιζω να εχεις προβλημα,εμενα μυριζε η shah γιατι δυο δωματια ειναι το σπιτι,γι'αυτο και γυρισα σε μπιοκατς. Click για ανάπτυξη... Πάντως Νόνικα και την μία αμμολεκάνη που έχω στο δωμάτιο του υπολογιστή και καθόμαστε πολλές ώρες εκεί, πάλι δεν μύριζε τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:45 Η Nonika έγραψε: #724 18-01-10 12:45 Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #725 18-01-10 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο! Click για ανάπτυξη... Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η crystallyn: #726 18-01-10 12:47 Προσωπικά παίρνω την friskies (πράσινη συσκευασία) αλλά την αλλάζω μέρα παρά μέρα και την έχω και έξω. Δεν έχει πρόβλημα πάντως. Θα ηθελα να δοκιμάσω αυτή με το πεύκο αλλά δεν είδα να την πουλάνε κάπου θεσσαλονίκη. (αν ξέρετε προτείνεται μου) Πάντως πρέπει να βρω μπανιέρα για τον γάτο μου γιατί αλλού κάνει κακά αλλου σκάβει (π.χ. το πάτωμα εξω από την λεκανη). Είναι περίπτωση το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #727 18-01-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:57 Η natalouko: #728 18-01-10 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #729 18-01-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν βάζω σκέτη άοσμη την άμμο ούτε με φουλ μυρωδιά. Στην πρώτη περίπτωση έχω μυρωδιές και στην δεύτερη ζαλάδα από το άρωμα. Με τον συνδυασμό έχω βρει την λύση όπως σας είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:01 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #730 18-01-10 15:01 πολυ λογικο ακουγετε αυτο που λες να τις ανακατευουν οσοι εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:18 Ο DRIFTER έγραψε: #731 18-01-10 19:18 Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο τη στιγμη που δεν εχεις στο καθιστικο τις αμμολεκανες δεν νομιζω να εχεις προβλημα,εμενα μυριζε η shah γιατι δυο δωματια ειναι το σπιτι,γι'αυτο και γυρισα σε μπιοκατς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #723 18-01-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Απο τη στιγμη που δεν εχεις στο καθιστικο τις αμμολεκανες δεν νομιζω να εχεις προβλημα,εμενα μυριζε η shah γιατι δυο δωματια ειναι το σπιτι,γι'αυτο και γυρισα σε μπιοκατς. Click για ανάπτυξη... Πάντως Νόνικα και την μία αμμολεκάνη που έχω στο δωμάτιο του υπολογιστή και καθόμαστε πολλές ώρες εκεί, πάλι δεν μύριζε τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:45 Η Nonika έγραψε: #724 18-01-10 12:45 Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #725 18-01-10 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο! Click για ανάπτυξη... Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η crystallyn: #726 18-01-10 12:47 Προσωπικά παίρνω την friskies (πράσινη συσκευασία) αλλά την αλλάζω μέρα παρά μέρα και την έχω και έξω. Δεν έχει πρόβλημα πάντως. Θα ηθελα να δοκιμάσω αυτή με το πεύκο αλλά δεν είδα να την πουλάνε κάπου θεσσαλονίκη. (αν ξέρετε προτείνεται μου) Πάντως πρέπει να βρω μπανιέρα για τον γάτο μου γιατί αλλού κάνει κακά αλλου σκάβει (π.χ. το πάτωμα εξω από την λεκανη). Είναι περίπτωση το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #727 18-01-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:57 Η natalouko: #728 18-01-10 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #729 18-01-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν βάζω σκέτη άοσμη την άμμο ούτε με φουλ μυρωδιά. Στην πρώτη περίπτωση έχω μυρωδιές και στην δεύτερη ζαλάδα από το άρωμα. Με τον συνδυασμό έχω βρει την λύση όπως σας είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:01 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #730 18-01-10 15:01 πολυ λογικο ακουγετε αυτο που λες να τις ανακατευουν οσοι εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:18 Ο DRIFTER έγραψε: #731 18-01-10 19:18 Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Απο τη στιγμη που δεν εχεις στο καθιστικο τις αμμολεκανες δεν νομιζω να εχεις προβλημα,εμενα μυριζε η shah γιατι δυο δωματια ειναι το σπιτι,γι'αυτο και γυρισα σε μπιοκατς. Click για ανάπτυξη... Πάντως Νόνικα και την μία αμμολεκάνη που έχω στο δωμάτιο του υπολογιστή και καθόμαστε πολλές ώρες εκεί, πάλι δεν μύριζε τίποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:45 Η Nonika έγραψε: #724 18-01-10 12:45 Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #725 18-01-10 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο! Click για ανάπτυξη... Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η crystallyn: #726 18-01-10 12:47 Προσωπικά παίρνω την friskies (πράσινη συσκευασία) αλλά την αλλάζω μέρα παρά μέρα και την έχω και έξω. Δεν έχει πρόβλημα πάντως. Θα ηθελα να δοκιμάσω αυτή με το πεύκο αλλά δεν είδα να την πουλάνε κάπου θεσσαλονίκη. (αν ξέρετε προτείνεται μου) Πάντως πρέπει να βρω μπανιέρα για τον γάτο μου γιατί αλλού κάνει κακά αλλου σκάβει (π.χ. το πάτωμα εξω από την λεκανη). Είναι περίπτωση το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #727 18-01-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:57 Η natalouko: #728 18-01-10 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #729 18-01-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν βάζω σκέτη άοσμη την άμμο ούτε με φουλ μυρωδιά. Στην πρώτη περίπτωση έχω μυρωδιές και στην δεύτερη ζαλάδα από το άρωμα. Με τον συνδυασμό έχω βρει την λύση όπως σας είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:01 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #730 18-01-10 15:01 πολυ λογικο ακουγετε αυτο που λες να τις ανακατευουν οσοι εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:18 Ο DRIFTER έγραψε: #731 18-01-10 19:18 Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:45 Η natalouko: #725 18-01-10 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο! Click για ανάπτυξη... Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η crystallyn: #726 18-01-10 12:47 Προσωπικά παίρνω την friskies (πράσινη συσκευασία) αλλά την αλλάζω μέρα παρά μέρα και την έχω και έξω. Δεν έχει πρόβλημα πάντως. Θα ηθελα να δοκιμάσω αυτή με το πεύκο αλλά δεν είδα να την πουλάνε κάπου θεσσαλονίκη. (αν ξέρετε προτείνεται μου) Πάντως πρέπει να βρω μπανιέρα για τον γάτο μου γιατί αλλού κάνει κακά αλλου σκάβει (π.χ. το πάτωμα εξω από την λεκανη). Είναι περίπτωση το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #727 18-01-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:57 Η natalouko: #728 18-01-10 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #729 18-01-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν βάζω σκέτη άοσμη την άμμο ούτε με φουλ μυρωδιά. Στην πρώτη περίπτωση έχω μυρωδιές και στην δεύτερη ζαλάδα από το άρωμα. Με τον συνδυασμό έχω βρει την λύση όπως σας είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:01 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #730 18-01-10 15:01 πολυ λογικο ακουγετε αυτο που λες να τις ανακατευουν οσοι εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:18 Ο DRIFTER έγραψε: #731 18-01-10 19:18 Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο! Click για ανάπτυξη... Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crystallyn Νεοφερμένο μέλος Η crystallyn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η crystallyn: #726 18-01-10 12:47 Προσωπικά παίρνω την friskies (πράσινη συσκευασία) αλλά την αλλάζω μέρα παρά μέρα και την έχω και έξω. Δεν έχει πρόβλημα πάντως. Θα ηθελα να δοκιμάσω αυτή με το πεύκο αλλά δεν είδα να την πουλάνε κάπου θεσσαλονίκη. (αν ξέρετε προτείνεται μου) Πάντως πρέπει να βρω μπανιέρα για τον γάτο μου γιατί αλλού κάνει κακά αλλου σκάβει (π.χ. το πάτωμα εξω από την λεκανη). Είναι περίπτωση το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #727 18-01-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:57 Η natalouko: #728 18-01-10 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #729 18-01-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν βάζω σκέτη άοσμη την άμμο ούτε με φουλ μυρωδιά. Στην πρώτη περίπτωση έχω μυρωδιές και στην δεύτερη ζαλάδα από το άρωμα. Με τον συνδυασμό έχω βρει την λύση όπως σας είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:01 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #730 18-01-10 15:01 πολυ λογικο ακουγετε αυτο που λες να τις ανακατευουν οσοι εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:18 Ο DRIFTER έγραψε: #731 18-01-10 19:18 Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά παίρνω την friskies (πράσινη συσκευασία) αλλά την αλλάζω μέρα παρά μέρα και την έχω και έξω. Δεν έχει πρόβλημα πάντως. Θα ηθελα να δοκιμάσω αυτή με το πεύκο αλλά δεν είδα να την πουλάνε κάπου θεσσαλονίκη. (αν ξέρετε προτείνεται μου) Πάντως πρέπει να βρω μπανιέρα για τον γάτο μου γιατί αλλού κάνει κακά αλλου σκάβει (π.χ. το πάτωμα εξω από την λεκανη). Είναι περίπτωση το παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #727 18-01-10 12:56 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:57 Η natalouko: #728 18-01-10 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #729 18-01-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν βάζω σκέτη άοσμη την άμμο ούτε με φουλ μυρωδιά. Στην πρώτη περίπτωση έχω μυρωδιές και στην δεύτερη ζαλάδα από το άρωμα. Με τον συνδυασμό έχω βρει την λύση όπως σας είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:01 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #730 18-01-10 15:01 πολυ λογικο ακουγετε αυτο που λες να τις ανακατευουν οσοι εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:18 Ο DRIFTER έγραψε: #731 18-01-10 19:18 Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 12:57 Η natalouko: #728 18-01-10 12:57 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #729 18-01-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν βάζω σκέτη άοσμη την άμμο ούτε με φουλ μυρωδιά. Στην πρώτη περίπτωση έχω μυρωδιές και στην δεύτερη ζαλάδα από το άρωμα. Με τον συνδυασμό έχω βρει την λύση όπως σας είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:01 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #730 18-01-10 15:01 πολυ λογικο ακουγετε αυτο που λες να τις ανακατευουν οσοι εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:18 Ο DRIFTER έγραψε: #731 18-01-10 19:18 Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #729 18-01-10 13:02 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν βάζω σκέτη άοσμη την άμμο ούτε με φουλ μυρωδιά. Στην πρώτη περίπτωση έχω μυρωδιές και στην δεύτερη ζαλάδα από το άρωμα. Με τον συνδυασμό έχω βρει την λύση όπως σας είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:01 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #730 18-01-10 15:01 πολυ λογικο ακουγετε αυτο που λες να τις ανακατευουν οσοι εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:18 Ο DRIFTER έγραψε: #731 18-01-10 19:18 Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές??? Click για ανάπτυξη... Eγώ δεν βάζω σκέτη άοσμη την άμμο ούτε με φουλ μυρωδιά. Στην πρώτη περίπτωση έχω μυρωδιές και στην δεύτερη ζαλάδα από το άρωμα. Με τον συνδυασμό έχω βρει την λύση όπως σας είπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 15:01 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #730 18-01-10 15:01 πολυ λογικο ακουγετε αυτο που λες να τις ανακατευουν οσοι εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:18 Ο DRIFTER έγραψε: #731 18-01-10 19:18 Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ λογικο ακουγετε αυτο που λες να τις ανακατευουν οσοι εχουν προβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:18 Ο DRIFTER έγραψε: #731 18-01-10 19:18 Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:21 Η evelynkar: #732 18-01-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... ονομαζεται ετσι?? αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:26 Ο DRIFTER έγραψε: #733 18-01-10 19:26 Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, έτσι! Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 19:39 Η elvenstar: #734 18-01-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά. Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση). Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους? Click για ανάπτυξη... είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή της Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2010 στις 07:49 Η Ceres Victoria: #735 07-02-10 07:49 Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Άμμος για γάτες σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο. Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα. Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:44 Η Nonika έγραψε: #736 08-02-10 18:44 Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Άμμος για γάτες Εχει και η μπιοκατς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:32 Η anna29 έγραψε: #737 08-02-10 19:32 Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Άμμος για γάτες wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια; (φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:39 Η Nonika έγραψε: #738 08-02-10 19:39 Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo reuserefuse nasstazia AnastasiaFox76 Nikos90 ΕΛΑ 3lbereth Σμαραγδα21 spyros1 Claire Rentfield tammy Thanos-Jasmin mpirarxos AntzelaRu Ρούλης και Μπία kari harrisxr650 aba Agiyi pepper goldmoon Aggeliki_Hra dimitratheod Tina2017 Kalinaki AnnieGr roccohooshie Tsakoulinaki Zoe TsbDc uncle_nontas gatomana Κώστας Δ dimdim13 Elli M. Ανδρομάχη Μ Χρήστος z750 Δανάη_Δ Alexxkk Giannis-Stella crazycamber Lulu97 Raktia crazydiamond faceninaki raccoon George1990 Tsecat Sovjohn ankas scaryspider ΦΛΩΡΑ kat-cats Astarty ΕλένηΘεσ. elena tsaki Καλι Psipsinel80 tz3nh Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Άμμος για γάτες Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna29 Νεοφερμένο μέλος Η anna29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:50 Η anna29 έγραψε: #739 08-02-10 19:50 Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 104 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Απάντηση: Άμμος για γάτες θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2010 στις 21:43 Η Ceres Victoria: #740 08-02-10 21:43 Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απάντηση: Άμμος για γάτες Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.