natalouko
Επιφανές μέλος
Όταν σου τελειώσει η biocat's και συνεχίζω να είμαι ευχαριστήμενη, θα σου πω να πάρεις και εσύ!!!ακουγεται πολυ καλη! αν και δεν εχω aldi κοντα μου..ασε που εχω εξω 3,5 σακουλια biocats!
![]()

Συμφέρει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
,γι'αυτο και γυρισα σε μπιοκατς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Πάντως Νόνικα και την μία αμμολεκάνη που έχω στο δωμάτιο του υπολογιστή και καθόμαστε πολλές ώρες εκεί, πάλι δεν μύριζε τίποτα..Απο τη στιγμη που δεν εχεις στο καθιστικο τις αμμολεκανες δεν νομιζω να εχεις προβλημα,εμενα μυριζε η shah γιατι δυο δωματια ειναι το σπιτι,γι'αυτο και γυρισα σε μπιοκατς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!!Εισαι τυχερη,το πυρηνικο αποβλητο-κατουρο του Ραμση χρειαζεται ακριβη αμμο!![]()

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως πρέπει να βρω μπανιέρα για τον γάτο μου γιατί αλλού κάνει κακά αλλου σκάβει (π.χ. το πάτωμα εξω από την λεκανη). Είναι περίπτωση το παιδί μου
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κάτσε και εγώ 2 μέρες την χρησιμοποίησα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες!!!![]()
Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό

natalouko
Επιφανές μέλος
Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές???Παιδιά η λύση είναι συνδυασμός των δύο άμμων. Δηλαδή μεγαλύτερη ποσότητα Shash που είναι οικονομική ανακατεμένη με βιοκατς. 2 και 1 τρίτα. Και έτσι λύνουμε και το οικονομικό και το βρωμιστικό![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ράνια μου, εσύ που δοκίμασες και την shah είχες μυρωδιές???![]()
Eγώ δεν βάζω σκέτη άοσμη την άμμο ούτε με φουλ μυρωδιά. Στην πρώτη περίπτωση έχω μυρωδιές και στην δεύτερη ζαλάδα από το άρωμα. Με τον συνδυασμό έχω βρει την λύση όπως σας είπα

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση).
Υπάρχει εμπειρία από αυτές τις άμμους?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ονομαζεται ετσι??Σήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά.
Στον Μαρινόπουλο (champion) εχει κάτι άμμους carrefour και μία άλλη ελληνική που ονομάζεται "who cares" και κοστίζει 7 ευρώ περίπου το 10κιλο, την έχει και σε 5κιλη και ανναφέρει ότι ειναι 100% φυσικό προιόν (παρόλα αυτά, λέει στις οδηγίες να μην απορρίπτεται στην αποχέτευση).

αν ναι, μονο και μονο απο το ονομα δεν θα την επαιρνα!

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Λες οι παραγωγοί να είναι fans των Who?

elvenstar
Επιφανές μέλος
είναι η WC που έγραψα κ εγώ ποιο πάνω δεν την εχω πάρει ακόμα αλλά αυτό που πρόσεξα είναι η συσκευασία της κ φυσικά η τιμή τηςΣήμερα πήγα στο pet shop στη Φ. Νέγρη και πήρα 2 σακιά biokats, όλα καλά.
Τωρα αυτό που λες για την αποχέτευση λογικό μου ακούγεται γιατί σου έκανε εντύπωση αν ρήξεις την άμμο πχ στο σιφόνι θα βουλώσειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
σημερα διαβαζα ενα αρθρο για τις επιπτωσεις των καθαριστικων προιοντων στην υγεια μας και κατα τυχη επεσα πανω σε αυτο.
Αναωρωτιεμαι αν αυτο το προιον ειναι εστω και λιγο επικινδυνο για τους ανθρωπους, τι προβληματα μπορει να προκαλεσει σε μια γατα.
Δυστυχως δεν ειναι μονο η everclean που περιεχει quartz (aka crystalline silica). Το 90% των clumping litter το περιεχουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Εχει και η μπιοκατς???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna29
Νεοφερμένο μέλος
wow.....τρομακτικο.......αραγε ειναι υποχρεωμενος ο κατασκευαστης να το αναφερει στην συσκευασια;
(φεριπιν η Biocats δεν λεει κατι για quartz (crystalline silica). αν θυμαμαι καλα λεει 100% φυσικος αργιλος και μαλιστα ειναι και στα ιταλικα.....αν δεν κανω λαθος..........

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Κι εγω δεν θυμαμαι να διαβασα κατι αλλο...

anna29
Νεοφερμένο μέλος
θα το ξανακοιταξω/ερευνησω το θεμα.....πως και η biocat δεν εχει καποιο site;.........

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξερω αν εχει και η biokats, να προσεχετε τα συστατικα παντως. Γενικα ποτε μην αγοραζετε προιοντα στα οποια δεν αναγραφονται πανω συστατικα και χωρα προελευσης.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool