ΝΤΕΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οντως και αλλοι μου εχουν πει οτι δεν βρισκουν πλεον αυτη την αμμο.Δεν ξερω τι συμβαινει..αλλα ειναι γεγονος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενα θα σου πω,όταν πήραμε χαμπάρι ότι δεν υπάρχει πουθενά πήρα στα κεντρικά και ζήτησα λίστα με τα μαγαζια που την αγοράζουν και 2 μέρες ήμουν στο τηλέφωνο μήπως κατά τύχη την βρω..αλλά δεν...

Τώρα για να βολευτούμε αγοράζουμε την άμμο απο ΑΒ Βασιλόπουλος,αυτη που είναι στη συσκευασία κουτιου(family friends),είναι και αυτή μπεντονίτης,μόνο που είναι λίγο πιο ψιλή και κοστίζει 2,90 τα 4 κιλά

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
πάντως θα έχουμε και άλλες ελλείψεις και σε τροφές και σε αμπούλες απ'ότι μου είπε, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία φανταστείτε ότι μια από τις εταιρείες έχει στείλει εξώδικο στα petshop να της δίνουν τα όποια έσοδα έχουν από τα προϊόντα της και όχι στον εισαγωγέα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΤΕΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αληθεια ειναι πως οι σβολοι που δημιουργουνται διαλυονται δυσκολα μεν, σαν να κολλανε στον πατο της λεκανης δε, αλλα νομιζω οτι σε αυτο φταιω εγω γιατι εβαλα μονο 4κιλα αμμου μεσα σε αμμοδοχο που για να γινει σωστη δουλεια χρειαζετε 6 περιπου..
Ετσι οταν οι γατοι σκαβουν τα κανουν, τις περισσοτερες φορες, στον πατο της αμμοδοχου.
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
εγω την χρησιμοποιω πολυ καιρο του βασιλοπουλου και κανει πολυ καλη δουλεια δεν κολλανε στην λεκανι και οι σβολοι ειναι συμπαγεις και σκληροι
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος
Πλέον η τιμή χονδρικής είναι ίσης με την μέχρι τωρα τιμή λιανικής!
ΝΤΕΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
biocats μαλλον δεν προκειται να ξαναδειτε.Σημερα πηγα στον κτηνιατρο μου,τον ρωτησα κι μου ειπε οτι πτωχευσαν...και οχι επειδη δεν ειχαν ζητηση...ισα ισα...ο νοων νοητο.
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
biocats μαλλον δεν προκειται να ξαναδειτε.Σημερα πηγα στον κτηνιατρο μου,τον ρωτησα κι μου ειπε οτι πτωχευσαν...και οχι επειδη δεν ειχαν ζητηση...ισα ισα...ο νοων νοητο.
καλύτερα... καιρός να στραφεί ο κόσμος σε πιο οικολογικές λύσεις

Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα σας κι εγώ έμαθα ότι πτώχευσε ο προμηθευτής και σε λίγο θα έχουμε και άλλες ελλείψεις. Σε άμμο παλεύεται σε φάρμακα να δούμε τι θα γίνει αν υπάρχουν ελλείψεις. Τεσπα εγώ πήρα μία που μου συνέστησαν από το μαγαζί που πήγα για να προμηθευτώ την biocats αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.
naysa89
Νεοφερμένο μέλος
Εγω αυτο που θελω ειναι μια οικονομικη αμμο μεχρι 7 ευρω , να μη μυριζει εντονα , να τα κανει πετρα τα τσισα , και να μην θρυματιζονται τα κακακια.. Ποια να παρω ?

Havana
Διάσημο μέλος
Πολλά μυνήματα και χάθηκα,
η τελευταία παρτίδα με απογοήτευσε, οι σβόλοι πήγαν περίπατο και τη θέση τους πήρε μια λασπώδης μάζα...
κρίμα γιατί παίρνω μεγάλες ποσότητες κάθε φορά για να κρατήσει τρίμηνο, επίσης έχω κουραστεί να βάζω ηλεκτρική σκούπα κάθε μέρα για τους μεταφερόμενους κόκους, κι έρχομαι στη σημαντική ερώτηση έχει κανεις χρησιμοποιήσει feline pine ή κατι αντίστοιο άμμο που μοιαζει σαν πριονιδι?
και αν ναι θα μπορούσε να με διαφωτίσει λίγο?
ευχαριστώ εκ των προτέρων
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Καποιοι δοκιμασαμε Κατριν... με αναμεικτα αποτελεσματα...
Αποτελεσματικη αρκετα, πιο υγιεινη μιας και ειναι οικολογικη, αρκετα καλη στο θεμα της μυρωδιας.
Ομως σηκωνει κι αυτη σκονη κι επισης το πριονιδι της feline pine clumping ειναι ψιλο και μεταφερεται στο σπιτι και το pellet της feline pine ενω αρχικα ειναι μεγαλο, αφου το κατουρησουν γινεται κι αυτο σκονη και μεταφερεται στο σπιτι, ιδιως εαν δεν εχεις ειδικη αμμολεκανη.
Η καταλληλη αμμολεκανη ειναι η τρυπητη με το διπλο πατο. Εγω την παρατησα σαν ιδεα για την ωρα, αλλα θα την ξαναδοκιμασω καποια στιγμη.
Επισης πρεπει να τη δεχτουν και γατες του σπιτιου σαν απαραιτητη προυποθεση

catandie
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα! Σήμερα το πρωι Σηκώθηκα και όπως προχθές ο τουλης είχε κολλημενα κακά μαζι με λίγο αμμο στην φουντωτη, μακρυτριχη και κατα αλλα εντυπωσιακή ουρά του.... Εκτός του ότι επιβεβαιώνει το όνομα του σκα-τουλης :Ρ Μήπως φταίει η άμμος sandy που έχει τις τελευταίες 2 εβδομάδες; Δεν το έιχε ξεααπαθει αυτο κ είναι πολυ ζόρικος για να του πλενω κάθε μέρα την ουρα.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool