απο amazone αγοράζω πολύ συχνά, έχει καταπληκτικές τιμές σε όλα τα πράγματα σε σχέση με εδώ, με παραγγελία πάνω απο 25 λίρες τα μεταφορικά είναι δωρεάν!!! εφόσον όμως το προϊόν το πουλάει η ίδια η εταιρία. επίσης τα βαριά αντικείμενα τα στέλνει με UPS και πάντα ο χρόνος είναι πολύ μικρότερος απο τον αναμενόμενο!!!
Ναί, έχεις δίκιο σε αυτό.
Συμφέρει σε πολλά πράγματα. Χρόνο νά'χεις να ψάχνεις.
Όπως και στο Ebay.
Ξέρεις, κάποιες φορές αναρωτιέμαι τι συμβαίνει στην μικρή μας χώρα και σκοτώνει τα παιδιά της?
Είναι δυνατόν να πληρώνω 0€ μεταφορικά ή άντε 5€ και να μου στείλουν πράγματα από χώρες της Ε.Ε. κατευθείαν στην πόρτα μου (που μένω και σε νησί!), ενώ εντός Ελλάδας να μου χρεώνουν 10€ και 15€ ?
ΕΛΕΟΣ πια!
Κάποια στιγμή επιβάλλεται να αλλάξουν οι πολλοί νοοτροπία, γιατί δεν πάει άλλο.
Καλημερα σε ολους! Τελικα αυτο που λεει ο Χρηστος κανει 13 ευρω μονο η αμμος. Με τα μεταφορικα κανονικα παει κανα 30 αλλα και παλι συμφερει.Απλα κανει κανα 10μερο να ερθουν τα πραγματα.
Διαφωνώ.
Δεν ξέρω πόσα πλήρωσα?
Απλά δεν σημείωσα το εξής σημαντικό:
Υπάρχει η επιλογή αγοράς κάποιων συγκεκριμένων προϊόντων (όπως αυτής της άμμου ας πούμε) που λέγεται "FREE Super Saver Delivery"
Σε αυτήν την επιλογή παίρνεις προϊόντα αξίας από 25λιρών και πάνω με την δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών.
Απλά πρέπει να κάνεις μια παραγγελία των 25 λιρών και τα μεταφορικά είναι 0.
Ζητώ συγγνώμη που δεν το διευκρίνισα αυτό.
Άνετα φτάνεις το ποσό των 25 λιρών αν ρίξεις μια ματιά στα χιλιάδες προϊόντα που προσφέρονται με την παραπάνω επισήμανση.
Όρεξη να έχεις για ψώνια !
Και όσον αφορά τα προϊόντα, μου ήρθαν όντως μέσα σε 11 ημέρες μέσω ΕΛΤΑ - Πόρτα Πόρτα παρακαλώ!
Μπορείς να μας πεις ποια αμμολεκάνη χρησιμοποιείς για τέτοιου είδους "άμμο"; Μάλλον θα θέλει κάποια ειδική με πάτο....
Τίποτα το εξειδικευμένο.
Μια απλή αμμολεκάνη, καλό είναι να έχει λίγο ψηλά τοιχώματα για να μην πετάγονται έξω όταν σκάβει, τίποτε άλλο.
Καλό είναι να μπορώ βέβαια και να αποδεικνύω αυτά που λέω. . .
Η απόδειξη της συναλλαγής μου από το Amazon:
https://public.bay.livefilestore.co...creenshot - 18_1_2012 , 1_38_05 __.jpg?psid=1