alcyone και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες και τις ευχες! τα εφαρμοζω αυτα με την υγρη τροφη εδω και 4-5χρονια περιπου απ οταν πρωτοεπαθε την δυσκοιλιοτητα, απλα καποιες φορες καθυστερει περισσοτερο, της δινω κι αλλα (ψυλλιο, ντουφαλακ/νουζολ, ελαιολαδο, γιαουρτι . ολα αυτα οχι σε καθημερινη βαση, αναλογως πως ειναι η κινητικοτητα του εντερου. μη τη τρελαινω κιολας). απο χτες το αγχος για την δυσκοιλιοτητα μου φυγε μιας και ενεργηθηκε τελικα, κι εμεινα ικανοποιημενη...απ το αποτελεσμα! χαχα.. οσο για τη γριπη, αντε να περασει γιατι στεναχωριεμαι που την βλεπω ετσι. θελω να πιστευω πως θα καλυτερευει μερα με τη μερα, αν και ακομα δεν εχω δει δραματικες αλλαγες (θα μου πεις, νωρις ειναι..). ηλπιζα να βρω καποια αμμο χωρις να σηκωνει σκονη, κι απο κατι καταλαβα μεχρι κι οι σιλικονουχες σηκωνουν...απογοητευτικο. κι απο vancat ποια παιρνεις? γιατι επισης εχω ακουσει διαφορα για την καθε μια..
catlover... την εψαξα στο ιντερνετ, εδω εχει διαφορες, αληθεια εσυ ποια παιρνεις? απ ο,τι περιγραφεις αξιζει, θα το χω υποψιν.. αν και οπως τα λες μαλλον μονο απο ιντερνετ θα τη βρουμε. ευχαριστω παντως!