Τα πάντα σχετικά με τον οίστρο και τη στείρωση θηλυκής γάτας

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Γεια σας παιδια!!!Το καινουριο μου γατακι η ugly ειναι ουτε 6 μηνων και απο χθες μας τρελανε στα νιαουρητα και καταλαβαμε οτι ψαχνει αντρα!!!Και σημερα το πρωι ολο παει στον Μινωα και του στηνεται!!Και νιαουριζει περιεργα ολη την ωρα...Και ο Μινωας ο καημενος ειναι στειρωμενος ουτε που ξερω αν καταλαβαινει τι θελει η αλλη...Τι να κανω?Γινεται να τη στειρωσω τωρα που ειναι αυτες οι μερες?Ποσες μερες θα κρατησει αυτο αν δε βρει κανενα?Μπορει να πηδηξει απο το μπαλκονι???ειμαστε 6ο οροφο!!!να της κανω ενεση προς το παρον???βοηθηστε please!!!Και ευχαριστω εκ των προτερων και μεγεια τις αλλαγες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βοήθεια!!! 6 μηνών και θέλει άντρα! Τι να κάνω;

Να περιμένεις λίγες ημέρες να της περάσει και μετά βουρ για στείρωση;)
Ένεση μην της κάνεις, προκαλεί καρκίνο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τί να πώ που είναι 4 μηνών και μισό κιλό μερίδα....:/::/: Που και να της περάσει... θα πρέπει να μεγαλώσει λίγο...
https://s294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/videos/?action=view&current=013.flv

Αφού είναι ο πρώτος της οίστρος, δε νομίζω να κρατήσει πολλές μέρες. Έχε και το νου σου στα μπαλκόνια, αν και ευτυχώς δεν είναι η εποχή για ανοιχτά παράθυρα.

Εγώ τί να πώ που είναι 4 μηνών και μισό κιλό μερίδα....:/::/: Που και να της περάσει... θα πρέπει να μεγαλώσει λίγο...
https://s294.photobucket.com/albums/mm86/arkjulia/videos/?action=view&current=013.flv

Από νωρίς στα βάσανα η κυρία.......

παιδια εγω το εχω παντα ανοιχτο το μπαλκονι εχω την αμμο εξω!να το κλεισω????καλα ολη μερα αυτο κανει !!!σιγουρα αμα δεν ικανοποιηθουν οι αναγκες της θα σταματησει?

παιδια εγω το εχω παντα ανοιχτο το μπαλκονι εχω την αμμο εξω!να το κλεισω????καλα ολη μερα αυτο κανει !!!σιγουρα αμα δεν ικανοποιηθουν οι αναγκες της θα σταματησει?

Μην σου πηδήξει...μην καλέσει άλλους γάτους απο κάτω.. κλπ κλπ.
Εμένα είναι η 3 μέρα, δεν το κάνει συνέχεια την πιάνει ώρες- ώρες.. αλλά ειδικά εσένα αν δεν θα στειρωθεί μετά, θα της ξαναέρθει γρήγορα...:/:

Όπως σου είπαν και τα κορίτσια, καλό είναι μόλις της περάσει ο οίστρος να την πας για στείρωση.:):)Κάποιοι κτηνίατροι κάνουν την επέμβαση και ενώ έχει η γατούλα οίστρο.:):):)Και η Ηλέκτρα μου όταν στειρώθηκε, είχε οίστρο!!!:):):)

Γεια σας παιδια!!!Το καινουριο μου γατακι η ugly ειναι ουτε 6 μηνων και απο χθες μας τρελανε στα νιαουρητα και καταλαβαμε οτι ψαχνει αντρα!!!Και σημερα το πρωι ολο παει στον Μινωα και του στηνεται!!Και νιαουριζει περιεργα ολη την ωρα...Και ο Μινωας ο καημενος ειναι στειρωμενος ουτε που ξερω αν καταλαβαινει τι θελει η αλλη...Τι να κανω?Γινεται να τη στειρωσω τωρα που ειναι αυτες οι μερες?Ποσες μερες θα κρατησει αυτο αν δε βρει κανενα?Μπορει να πηδηξει απο το μπαλκονι???ειμαστε 6ο οροφο!!!να της κανω ενεση προς το παρον???βοηθηστε please!!!Και ευχαριστω εκ των προτερων και μεγεια τις αλλαγες!!!

Και εγώ στείρωσα τη μικρή μου μετά τον πρώτο της οίστρο. Μου είπε ένα κόλπο η κτηνίατρος για να μην τρελαθεί το μωρό μου. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μόνο με την προϋπόθεση ότι θα τη στειρώσεις μόλις περάσει ο οίστρος γιατί αλλιώς μπορεί να σου πάθει πυόμητρα και να πεθάνει. Θα χρειαστείς ένα θερμόμετρο και ένα ζευγάρι γερά δερμάτινα γάντια. Πιάνεις τη γατούλα από το σβέρκο (φορώντας γάντι) όπως θα την έπιανε ο αρσενικός με τα δόντια του. Θα σου βγάλει φωνούλες και θα "τουρλώσει" τον πισινό της!:P Με το άλλο χέρι (χωρίς γάντι) θα βάλεις το θερμόμετρο κάτω από τον πρωκτό, στον κόλπο της γάτας για περίπου 3 δευτερόλεπτα. Μόλις το βγάλεις θα βγάλει μια χαρακτηριστική φωνή και θα γυρίσει να σε δαγκώσει (ότι δηλαδή θα έκανε και στο αρσενικό). Μετά θα αρχισει να κυλιέται στο πάτωμα και να κάνει βαρελάκια βγάζοντας φωνούλες ικανοποίησης.:clapup::clapup::clapup: Αυτό πρέπει να το κάνεις 4-5 φορές την ημέρα.:whistle: Μετά από κάνα δυο μέρες θα σταματήσει να ζητάει και δεν θα δείχνει την ίδια ευχαρίστηση κατά το "sex"!:hmm: Τότε μιλάς με το γιατρό σου και την πας για στείρωση χωρίς καθυστέρηση!!!

ναι... δεν θα το έλεγα...να κάνουμε πειράματα με το θερμόμετρο και την γάτα ομως....:/:

Κοπελιά, άστην θα της περάσει χωρίς βιασμό....και θα την στειρώσεις μια χαρά.

ουτε εγω θα το εκανα..φοβαμαι παρα πολυ..αστην και θα της περασει..

Παιδια ο Μινωας ανεβαινει συνεχεια απο πανω της αλλα μπορει στειρωμενος γατος να κανει τπτ???Αχ δε μπορω!!!Απο εκει που μερι χθες παιζανε σαν αδερφακια τωρα τα βλεπω να προσπαθουν να...μεγαλωνουν γρηγορα τα παιδια τελικα....

Αφού είναι στειρωμένος δεν μπορεί να της κάνει τίποτα! Θα της περάσει, που θα πάει.

Πέρασε και αυτό. Η γατούλα επανήλθε στα νορμάλ....:D
Να μεγαλώσει τώρα λίγο, να μπορεί και να δεί και τίποτα ο γιατρός...:clapup:

3 μέρες λοιπόν άντε 4, και για μας τέλος.

Tην Καραμελα τωρα 4.5 μηνων την επιασε και καναμε τη στειρωση παντως.

Οι τελευταίες δημοσιεύσεις μεταφέρθηκαν εδώ.:)

Καλησπέρα και απο εμένα:)!Συμφωνώ και εγώ με τη julia!Δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα το θερμόμετρο:hmm:......είναι πολύ επικίνδυνο και ειδικά αν σπάσει μέσα στον κόλπο της και χυθεί ο υδράργυρος μπορεί να σου πεθάνει κι'όλας:(.....Απο 6-7 μηνών μπορείς να κάνεις στείρωση και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Δεν χρειάζεται να περιμένεις να της περάσει ο οίστρος μπορείς να τη στειρώσεις και τώρα ίσα,ίσα που θα της κάνεις καλό γιατί δεν θα ταλαιπωρείται άλλο η καημενούλα:redface:!Ο δικός μου 7 μηνών άρχισε τον οίστρο και τον στείρωσα κατ'ευθείαν και είναι μία χαρά τώρα!Μόνο που τις πρώτες ημέρες ενώ θα έχεις κάνει τη στείρωση μπορεί να εξακολουθεί να σου νιαουρίζει αλλά μη φοβηθείς αυτό είναι απολύτος φυσιολογικό μιας για να αποβάλλει τις ορμόνες ο οργανισμός και να καθαρίσει χρειάζεται λίγο χρόνο....;)!

Ξέχασα ακόμα να σου πώ να μη κάνεις ένεση στη γατούλα σου γιατί προκαλεί καρκίνο!Δε μπορείς να βάλεις την άμμο της κάπου μέσα στο σπίτι για καλό και για κάκο για λίγες ημέρες:hmm:?

Ζευγάρωμα μετά την γέννα;

Καλησπερα,
το περασμενο καλοκαιρι υιοθετησα μια αδεσποτη θηλυκη γατουλα η οποια ζει μεσα στο σπιτι αλλα περναει κ αρκετες ωρες εκτος ( ζουμε σε μονοκατοικια με κηπο).Πριν 11 μερες, η γατουλα μου γεννησε 5 υγιεστατα γατακια..Η γεννα εγινε μεσα στο σπιτι και κρατησα τα γατακια σε μια φωλιτσα που τους εφτιαξα μεσα στην ντουλαπα..ολα καλα ως εδω αλλα απο προχθες η γατομαμα ειναι σε οιστρο!Χασαμε τον υπνο μας απο τους αρσενικους που ουρλιαζουν εξω απο την πορτα και η γατα μου εγκαταλειπει τα γατακια της για πολλες ωρες, ειναι αδυνατο να την κρατησω μεσα στο σπιτι, κλαιει συνεχεια!!
Ειχα σκοπο μετα απο αυτη την γεννα, να την στειρωσω, ειναι δυνατον τοσο νωρις μετα την γεννα να μεινει παλι εγκυος?!
Επισης θελω να ρωτησω αν οι αρσενικοι γατοι απειλουν τα μικρα γατακια γιατι σκεφτομαι να τα μεταφερω στην αποθηκη οπου ομως υπαρχει και πιθανοτητα να τρυπωσει γατος..
Ευχαριστω.

Απάντηση: Ζευγαρωμα μετα την γεννα?

ναι, δεν ειναι απιθανο να ειναι σε οιστρο..τα γατακια της τα θηλαζει? καλα θα κανετε να την στειρωσετε..αλλα καλυτερα να γινουν εστω 40 ημερων τα γατακια..παντως κ εγκυος να ειναι η γατουλα τοτε, η στειρωση μπορει να γινει, φτανει να μην καθυστερησετε πολυ. επισης κ τα μικρα οταν φτασουν 6 μηνων παλι θα πρεπει να τα στειρωσετε, δεν χρειαζεται να ζευγαρωσουν, για πολλους λογους..οσο για την αποθηκη, ναι, οι αρσενικοι πολλες φορες σκοτωνουν τα μικρα, οποτε καλυτερα να τα βαλετε καπου ασφαλισμενα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back