Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μην ανησυχείς, όλα βαίνουν ομαλά, δώσ'της την τροφή-λιχουδιά που δείχνει να απολαμβάνει (να την καλοπιάσεις τη φουκαριάρα που ταλαιπωρήθηκε) και πάλι σιδερένια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
παρατήρησα ότι η μικρή όταν γλείφεται φτάνει το κατω μέρος από τα ράμματα,πολύ λίγο βέβαια κομμάτι αλλά το γλείφει!
υπάρχει κίνδυνος?
2 μέρες μετά την επέμβαση είμαστε, υπάρχει περίπτωση να κάνει κακό στα ράμματα?
αύριο θα πάρω και τη γιατρό να ρωτήσω αλλά αν ξέρετε , αν είχατε παρόμοια εμπειρία παρακαλώ γράψτε μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rouli726
Δραστήριο μέλος
εν τω μεταξυ στο συνολο του σωματος της ειναι πολυ λιγα τα μερη που μπορει να γλειψει τωρα, για αυτο φοβαμαι πως θα ειναι πιο τεταμενο το γλειψιμο σε αυτα τα σημεια που μπορει.
πφφφφφ αν δεν περασουν 5-6 μερες δε με βλεπω να ηρεμω

ελπιζω να μη κανει κατι το βραδυ, αν και μαλλον θα κοιμηθω στο σαλονι μπας και μπορεσω να την προσεχω περισσοτερο, και πρωι πρωι θα παρω τηλ τη γιατρο.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι επειδή την είδα στο θέμα σας , δε μπορώ να μη σχολιάσω ότι είναι μία κούκλα
ΥΓ: οι 10 ημέρες που σας είπε ο γιατρός σας υπερβολικές μου φαίνονται πάντως, αν καταφέρετε να το κρατήσει για 6-7 μέρες είναι ό,τι πρέπει

rouli726
Δραστήριο μέλος
σε καμμία περίπτωση δε θα της βγάλουμε το κολάρο!
εδώ αντέξαμε το ψυχολογικό της επέμβασης και της αρχικής εικόνας μετά τη νάρκωση, δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψουμε για το κολάρο!
κι εγώ πιστεύω πως είναι υπερβολικές οι 10 μέρες αλλά αν δεν πέσουν τα ράμματα, πώς να βγάλεις το κολάρο?
εκτός αυτού, δε δείχνει πια να προσπαθεί να το βγάλει, νομίζω δλδ ότι έχει συμβιβαστεί με την ιδέα.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Έκανε ένα ωραίο καρούμπαλο στην περιοχή της τομής και απλά πήρε αντιβίωση και ησυχάσε 
Έχει και εσωτερικά ράμματα, μη φοβάσαι, δε θα της ανοίξει η κοιλιά!
Σιδερένια εύχομαι και περαστικά και σε σένα και σε κείνη
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, έπρεπε να με έβλεπες εκείνη την περίοδο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
μου πρότεινε, αν δω ότι επιμένει η μικρή και κινδυνεύει, να της πάρω ένα pulvo spray, το οποίο είναι ανθρώπινο φάρμακο, το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ στο παρελθόν, κι είναι επουλωτικό και αντισηπτικό, κι επίσης είναι πικρό και λογικά δε θα της αρέσει η γεύση για να το γλύψει. το betadin λέει θα της φαίνεται γλυκό και θα το γλύφει.
θα την παρακολουθήσω μέσα στο σκ να δω τί θα κάνει, όσο μπορώ της αποσπώ την προσοχή όταν το κάνει, διαφορετικά τη δευτέρα θα πάω να το πάρω.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
). Σκέψου ότι το έριξα ελάχιστες φορές σε πληγούλα που είχε ανοίξει στα ράμματα γατούλη και επουλώθηκε πλήρως. Ρώτησε την κτηνίατρό σου μήπως το έχει (και οικονομικά έρχεται στα ίδια με το pulvo, μη σου πω και πιο φθηνά). Βέβαια ας ελπίσουμε ότι θα πάψει να ασχολείται τόσο έντονα με τα ράμματα ώστε να μη χρειαστεί να της ρίξεις και τίποτα

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
rouli726
Δραστήριο μέλος
έτσι κι αλλιώς για μια φορά τη μέρα θα της το βάζω και για λίγες μόνο μέρες, ίσα ίσα να κόψει το γλείψιμο μέχρι να βγάλουμε το κολάρο. έχω παρατηρήσει άλλωστε πως το επίμονο το κάνει μόνο το βράδυ πριν κοιμηθεί, που συνήθιζε να καθαρίζεται για πολύ ώρα, τη χαλάρωνε από ότι είχαμε καταλάβει.
όλα βέβαια εξαρτωνται κι από την ταχύτητά μου γιατί παίζει να μη με αφήνει να της το βάλω και να το φάω στα μούτρα στο τέλος!

Στειρώσαμε την Stellar μας το Σάββατο που μας πέρασε (6 μέρες) είχε πυομήτρα με αποτέλεσμα να μπεί εκτάκτως χειρουργείο. Όλα καλά πήγανε, την πήραμε την ίδια ημέρα λίγες ώρες μετά την στείρωση.. (εφιάλτης, την ξενύχτησα όλη νύχτα), μετά για 2 ημέρες μου έκανε διάρροια και είχε έντονη αναπνοή, την τρίτη μέρα μου έκανε κανονικά κακάκια και η αναπνοή της κάπως χαλάρωσε, αλλά χθές και σήμερα δεν έχει κάνει τίποτα και σήμερα της κόπηκε και η όρεξη (ενώ είχε). Πήρα τηλ την γιατρό, (βασικά την έχω ζαλίσει την γυναίκα απο την πρώτη μέρα) κ μου είπε να μην ανησυχώ κ να δούμε πως θα πάει κ αύριο...φοβάμαι απίστευτα... ανησυχώ πολύ... έχει κ πρόβλημα και με τα ουλάκια της... γενικά είναι δύσκολη στο φαγητό πχ αν δεν της έχω κάνει "σουπα" την κονσέρβα, πονάει και δεν μπορεί να την φάει. Δεν ξέρω τί να κάνω... της πήρα και την "καλή" την κονσέρβα σήμερα (στήθος κοτόπουλο) για να την δελεάσω αλλά τπτ!!! Βοηθήστε με αν έχετε κάποια γνώση!!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλό θα ήταν σήμερα οπωσδήποτε να την ξαναδεί η κτηνίατρος . Περιμένουμε τα νέα σας.Περαστικούλια της κι εύχομαι σύντομα να επανέλθει η όρεξή της

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool