Waterlily Νεοφερμένο μέλος Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 14:53 Η Waterlily: #461 13-05-13 14:53 Καλησπέρα και από έμενα παιδιά!! στείρωσα σήμερα την Λίλη μου. της έβαλε ο γιατρός κ ένα κολάρο, με το που ξύπνησε άρχισε να τρελαίνεται κ ειδικά όταν βγήκε από την γατοφόρο της, έκανε σαν τρελή (φοβόμουν τόσο πολύ μη χτυπήσει) μέχρι που το έβγαλε... ο γιατρός μας είπε να μην το βγάλει επίσης της έβαλε και ένα σπρέι που αν δεν κάνω λάθος είναι για να μην γλύφουν την πληγή. το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να της το ξαναβάλω βασανίζεται ακόμα πιο πολύ... και πιο πολύ ότι δε θα με αφήσει κ αν τα καταφέρω θα το ξαναβάλει. τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 15:06 Η ofilia έγραψε: #462 13-05-13 15:06 καλήσπερα,η δική μου κτηνίατρος είναι κατά του κολάρου.το συστήνει μόνο εαν κριθεί απολύτως απαραίτητο. φέρνει μεγαλύτερο άγχος,γνώμη μου μην της το ξαναβάζεις,απλά πρόσεχε μην πειράζει την τομή της.ήμουν από τους τυχερούς και η δική μου δεν πείραζε καθόλου την τομή της βλέποντας και κάνοντας,αν δεις και την πειράζει τότε ξανα βάλε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Waterlily Νεοφερμένο μέλος Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 15:08 Η Waterlily: #463 13-05-13 15:08 Σε ευχαριστώ!!!!! μακάρι να είναι έτσι και το δικό μου το κοριτσάκι Ως τώρα δεν έχει κάνει κίνηση αλλά πιστεύω ότι είναι νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 15:17 Η ofilia έγραψε: #464 13-05-13 15:17 ελπίζω να μην την πειράξει η δικιά μου ''συνήλθε'' υπερβολικά γρήγορα,δεν την ενοχλούσε καθόλου προφανώς θα έχει να κάνει και με το ''χέρι'' του γιατρού,αν κρίνω κι απο μία σκυλίτσα ενός φίλου που στείρωσε τη δικιά του στη ίδια γιατρό,τι να πω μάλλον είναι ελαφροχέρα............ή εμείς πολύ τυχεροί!καλή ανάρρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Waterlily Νεοφερμένο μέλος Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 10:18 Η Waterlily: #465 15-05-13 10:18 Να κάνω μια ακόμα ερώτηση λίγο χαζή ισως.... τώρα που την πήγαμε για στείρωση, τα μικρά θήλαζαν ακόμα. και τώρα πάνε συνέχεια για γάλα αλλά είδα ότι η Λίλη ενώ καθόταν για να πιουν γάλα ψιλονιαούριζε σαν να πονούσε και από τότε δε τα αφήνω να πιουν, κακώς??? (είναι σχεδόν 2 μηνών και τρώνε κανονικά τροφή ανάπτυξης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:09 Η evenina1 έγραψε: #466 28-05-13 17:09 να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:13 Η ofilia έγραψε: #467 28-05-13 17:13 πριν πόσο καιρό τη στείρωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:17 Η evenina1 έγραψε: #468 28-05-13 17:17 τέλη φλεβάρη, αρχές μάρτη κάπου εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:34 Η ofilia έγραψε: #469 28-05-13 17:34 σχετικά πρόσφατα να πω???? ίσως και να είναι φυσιολογικό? άσε καλύτερα να απαντήσει κανείς πιο έμπειρος πάντως και η δικιά μου,που τη στείρωσα πέρσι τον Ιανουάριο,φέτος ακριβώς τις ίδιες μέρες του Ιανουαρίου ,έκανε κάτι χαζά για 1-2 μέρες,όχι έντονα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η Πουπουλίνα: #470 28-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από evenina: να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Click για ανάπτυξη... Φιλη μου,δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο για θηλυκια γατα αυτο,οταν εχει στειρωθει. Δυστυχως καποιοι κτηνιατροι δεν κανουν ολικη στειρωση,αλλα μερικη.Δηλαδη δεν αφαιρουν τα παντα.Υπαρχει και χειροτερο,η περιδεση...αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο.Πριν ποσο καιρο εγινε η στειρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 04:24 Η evenina1 έγραψε: #471 29-05-13 04:24 θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και από έμενα παιδιά!! στείρωσα σήμερα την Λίλη μου. της έβαλε ο γιατρός κ ένα κολάρο, με το που ξύπνησε άρχισε να τρελαίνεται κ ειδικά όταν βγήκε από την γατοφόρο της, έκανε σαν τρελή (φοβόμουν τόσο πολύ μη χτυπήσει) μέχρι που το έβγαλε... ο γιατρός μας είπε να μην το βγάλει επίσης της έβαλε και ένα σπρέι που αν δεν κάνω λάθος είναι για να μην γλύφουν την πληγή. το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να της το ξαναβάλω βασανίζεται ακόμα πιο πολύ... και πιο πολύ ότι δε θα με αφήσει κ αν τα καταφέρω θα το ξαναβάλει. τι να κάνω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 15:06 Η ofilia έγραψε: #462 13-05-13 15:06 καλήσπερα,η δική μου κτηνίατρος είναι κατά του κολάρου.το συστήνει μόνο εαν κριθεί απολύτως απαραίτητο. φέρνει μεγαλύτερο άγχος,γνώμη μου μην της το ξαναβάζεις,απλά πρόσεχε μην πειράζει την τομή της.ήμουν από τους τυχερούς και η δική μου δεν πείραζε καθόλου την τομή της βλέποντας και κάνοντας,αν δεις και την πειράζει τότε ξανα βάλε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Waterlily Νεοφερμένο μέλος Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 15:08 Η Waterlily: #463 13-05-13 15:08 Σε ευχαριστώ!!!!! μακάρι να είναι έτσι και το δικό μου το κοριτσάκι Ως τώρα δεν έχει κάνει κίνηση αλλά πιστεύω ότι είναι νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 15:17 Η ofilia έγραψε: #464 13-05-13 15:17 ελπίζω να μην την πειράξει η δικιά μου ''συνήλθε'' υπερβολικά γρήγορα,δεν την ενοχλούσε καθόλου προφανώς θα έχει να κάνει και με το ''χέρι'' του γιατρού,αν κρίνω κι απο μία σκυλίτσα ενός φίλου που στείρωσε τη δικιά του στη ίδια γιατρό,τι να πω μάλλον είναι ελαφροχέρα............ή εμείς πολύ τυχεροί!καλή ανάρρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Waterlily Νεοφερμένο μέλος Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 10:18 Η Waterlily: #465 15-05-13 10:18 Να κάνω μια ακόμα ερώτηση λίγο χαζή ισως.... τώρα που την πήγαμε για στείρωση, τα μικρά θήλαζαν ακόμα. και τώρα πάνε συνέχεια για γάλα αλλά είδα ότι η Λίλη ενώ καθόταν για να πιουν γάλα ψιλονιαούριζε σαν να πονούσε και από τότε δε τα αφήνω να πιουν, κακώς??? (είναι σχεδόν 2 μηνών και τρώνε κανονικά τροφή ανάπτυξης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:09 Η evenina1 έγραψε: #466 28-05-13 17:09 να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:13 Η ofilia έγραψε: #467 28-05-13 17:13 πριν πόσο καιρό τη στείρωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:17 Η evenina1 έγραψε: #468 28-05-13 17:17 τέλη φλεβάρη, αρχές μάρτη κάπου εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:34 Η ofilia έγραψε: #469 28-05-13 17:34 σχετικά πρόσφατα να πω???? ίσως και να είναι φυσιολογικό? άσε καλύτερα να απαντήσει κανείς πιο έμπειρος πάντως και η δικιά μου,που τη στείρωσα πέρσι τον Ιανουάριο,φέτος ακριβώς τις ίδιες μέρες του Ιανουαρίου ,έκανε κάτι χαζά για 1-2 μέρες,όχι έντονα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η Πουπουλίνα: #470 28-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από evenina: να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Click για ανάπτυξη... Φιλη μου,δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο για θηλυκια γατα αυτο,οταν εχει στειρωθει. Δυστυχως καποιοι κτηνιατροι δεν κανουν ολικη στειρωση,αλλα μερικη.Δηλαδη δεν αφαιρουν τα παντα.Υπαρχει και χειροτερο,η περιδεση...αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο.Πριν ποσο καιρο εγινε η στειρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 04:24 Η evenina1 έγραψε: #471 29-05-13 04:24 θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλήσπερα,η δική μου κτηνίατρος είναι κατά του κολάρου.το συστήνει μόνο εαν κριθεί απολύτως απαραίτητο. φέρνει μεγαλύτερο άγχος,γνώμη μου μην της το ξαναβάζεις,απλά πρόσεχε μην πειράζει την τομή της.ήμουν από τους τυχερούς και η δική μου δεν πείραζε καθόλου την τομή της βλέποντας και κάνοντας,αν δεις και την πειράζει τότε ξανα βάλε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Waterlily Νεοφερμένο μέλος Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 15:08 Η Waterlily: #463 13-05-13 15:08 Σε ευχαριστώ!!!!! μακάρι να είναι έτσι και το δικό μου το κοριτσάκι Ως τώρα δεν έχει κάνει κίνηση αλλά πιστεύω ότι είναι νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 15:17 Η ofilia έγραψε: #464 13-05-13 15:17 ελπίζω να μην την πειράξει η δικιά μου ''συνήλθε'' υπερβολικά γρήγορα,δεν την ενοχλούσε καθόλου προφανώς θα έχει να κάνει και με το ''χέρι'' του γιατρού,αν κρίνω κι απο μία σκυλίτσα ενός φίλου που στείρωσε τη δικιά του στη ίδια γιατρό,τι να πω μάλλον είναι ελαφροχέρα............ή εμείς πολύ τυχεροί!καλή ανάρρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Waterlily Νεοφερμένο μέλος Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 10:18 Η Waterlily: #465 15-05-13 10:18 Να κάνω μια ακόμα ερώτηση λίγο χαζή ισως.... τώρα που την πήγαμε για στείρωση, τα μικρά θήλαζαν ακόμα. και τώρα πάνε συνέχεια για γάλα αλλά είδα ότι η Λίλη ενώ καθόταν για να πιουν γάλα ψιλονιαούριζε σαν να πονούσε και από τότε δε τα αφήνω να πιουν, κακώς??? (είναι σχεδόν 2 μηνών και τρώνε κανονικά τροφή ανάπτυξης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:09 Η evenina1 έγραψε: #466 28-05-13 17:09 να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:13 Η ofilia έγραψε: #467 28-05-13 17:13 πριν πόσο καιρό τη στείρωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:17 Η evenina1 έγραψε: #468 28-05-13 17:17 τέλη φλεβάρη, αρχές μάρτη κάπου εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:34 Η ofilia έγραψε: #469 28-05-13 17:34 σχετικά πρόσφατα να πω???? ίσως και να είναι φυσιολογικό? άσε καλύτερα να απαντήσει κανείς πιο έμπειρος πάντως και η δικιά μου,που τη στείρωσα πέρσι τον Ιανουάριο,φέτος ακριβώς τις ίδιες μέρες του Ιανουαρίου ,έκανε κάτι χαζά για 1-2 μέρες,όχι έντονα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η Πουπουλίνα: #470 28-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από evenina: να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Click για ανάπτυξη... Φιλη μου,δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο για θηλυκια γατα αυτο,οταν εχει στειρωθει. Δυστυχως καποιοι κτηνιατροι δεν κανουν ολικη στειρωση,αλλα μερικη.Δηλαδη δεν αφαιρουν τα παντα.Υπαρχει και χειροτερο,η περιδεση...αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο.Πριν ποσο καιρο εγινε η στειρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 04:24 Η evenina1 έγραψε: #471 29-05-13 04:24 θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστώ!!!!! μακάρι να είναι έτσι και το δικό μου το κοριτσάκι Ως τώρα δεν έχει κάνει κίνηση αλλά πιστεύω ότι είναι νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 13 Μαΐου 2013 στις 15:17 Η ofilia έγραψε: #464 13-05-13 15:17 ελπίζω να μην την πειράξει η δικιά μου ''συνήλθε'' υπερβολικά γρήγορα,δεν την ενοχλούσε καθόλου προφανώς θα έχει να κάνει και με το ''χέρι'' του γιατρού,αν κρίνω κι απο μία σκυλίτσα ενός φίλου που στείρωσε τη δικιά του στη ίδια γιατρό,τι να πω μάλλον είναι ελαφροχέρα............ή εμείς πολύ τυχεροί!καλή ανάρρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Waterlily Νεοφερμένο μέλος Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 10:18 Η Waterlily: #465 15-05-13 10:18 Να κάνω μια ακόμα ερώτηση λίγο χαζή ισως.... τώρα που την πήγαμε για στείρωση, τα μικρά θήλαζαν ακόμα. και τώρα πάνε συνέχεια για γάλα αλλά είδα ότι η Λίλη ενώ καθόταν για να πιουν γάλα ψιλονιαούριζε σαν να πονούσε και από τότε δε τα αφήνω να πιουν, κακώς??? (είναι σχεδόν 2 μηνών και τρώνε κανονικά τροφή ανάπτυξης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:09 Η evenina1 έγραψε: #466 28-05-13 17:09 να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:13 Η ofilia έγραψε: #467 28-05-13 17:13 πριν πόσο καιρό τη στείρωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:17 Η evenina1 έγραψε: #468 28-05-13 17:17 τέλη φλεβάρη, αρχές μάρτη κάπου εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:34 Η ofilia έγραψε: #469 28-05-13 17:34 σχετικά πρόσφατα να πω???? ίσως και να είναι φυσιολογικό? άσε καλύτερα να απαντήσει κανείς πιο έμπειρος πάντως και η δικιά μου,που τη στείρωσα πέρσι τον Ιανουάριο,φέτος ακριβώς τις ίδιες μέρες του Ιανουαρίου ,έκανε κάτι χαζά για 1-2 μέρες,όχι έντονα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η Πουπουλίνα: #470 28-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από evenina: να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Click για ανάπτυξη... Φιλη μου,δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο για θηλυκια γατα αυτο,οταν εχει στειρωθει. Δυστυχως καποιοι κτηνιατροι δεν κανουν ολικη στειρωση,αλλα μερικη.Δηλαδη δεν αφαιρουν τα παντα.Υπαρχει και χειροτερο,η περιδεση...αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο.Πριν ποσο καιρο εγινε η στειρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 04:24 Η evenina1 έγραψε: #471 29-05-13 04:24 θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελπίζω να μην την πειράξει η δικιά μου ''συνήλθε'' υπερβολικά γρήγορα,δεν την ενοχλούσε καθόλου προφανώς θα έχει να κάνει και με το ''χέρι'' του γιατρού,αν κρίνω κι απο μία σκυλίτσα ενός φίλου που στείρωσε τη δικιά του στη ίδια γιατρό,τι να πω μάλλον είναι ελαφροχέρα............ή εμείς πολύ τυχεροί!καλή ανάρρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Waterlily Νεοφερμένο μέλος Η 'Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 94 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 10:18 Η Waterlily: #465 15-05-13 10:18 Να κάνω μια ακόμα ερώτηση λίγο χαζή ισως.... τώρα που την πήγαμε για στείρωση, τα μικρά θήλαζαν ακόμα. και τώρα πάνε συνέχεια για γάλα αλλά είδα ότι η Λίλη ενώ καθόταν για να πιουν γάλα ψιλονιαούριζε σαν να πονούσε και από τότε δε τα αφήνω να πιουν, κακώς??? (είναι σχεδόν 2 μηνών και τρώνε κανονικά τροφή ανάπτυξης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:09 Η evenina1 έγραψε: #466 28-05-13 17:09 να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:13 Η ofilia έγραψε: #467 28-05-13 17:13 πριν πόσο καιρό τη στείρωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:17 Η evenina1 έγραψε: #468 28-05-13 17:17 τέλη φλεβάρη, αρχές μάρτη κάπου εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:34 Η ofilia έγραψε: #469 28-05-13 17:34 σχετικά πρόσφατα να πω???? ίσως και να είναι φυσιολογικό? άσε καλύτερα να απαντήσει κανείς πιο έμπειρος πάντως και η δικιά μου,που τη στείρωσα πέρσι τον Ιανουάριο,φέτος ακριβώς τις ίδιες μέρες του Ιανουαρίου ,έκανε κάτι χαζά για 1-2 μέρες,όχι έντονα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η Πουπουλίνα: #470 28-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από evenina: να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Click για ανάπτυξη... Φιλη μου,δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο για θηλυκια γατα αυτο,οταν εχει στειρωθει. Δυστυχως καποιοι κτηνιατροι δεν κανουν ολικη στειρωση,αλλα μερικη.Δηλαδη δεν αφαιρουν τα παντα.Υπαρχει και χειροτερο,η περιδεση...αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο.Πριν ποσο καιρο εγινε η στειρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 04:24 Η evenina1 έγραψε: #471 29-05-13 04:24 θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κάνω μια ακόμα ερώτηση λίγο χαζή ισως.... τώρα που την πήγαμε για στείρωση, τα μικρά θήλαζαν ακόμα. και τώρα πάνε συνέχεια για γάλα αλλά είδα ότι η Λίλη ενώ καθόταν για να πιουν γάλα ψιλονιαούριζε σαν να πονούσε και από τότε δε τα αφήνω να πιουν, κακώς??? (είναι σχεδόν 2 μηνών και τρώνε κανονικά τροφή ανάπτυξης) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:09 Η evenina1 έγραψε: #466 28-05-13 17:09 να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:13 Η ofilia έγραψε: #467 28-05-13 17:13 πριν πόσο καιρό τη στείρωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:17 Η evenina1 έγραψε: #468 28-05-13 17:17 τέλη φλεβάρη, αρχές μάρτη κάπου εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:34 Η ofilia έγραψε: #469 28-05-13 17:34 σχετικά πρόσφατα να πω???? ίσως και να είναι φυσιολογικό? άσε καλύτερα να απαντήσει κανείς πιο έμπειρος πάντως και η δικιά μου,που τη στείρωσα πέρσι τον Ιανουάριο,φέτος ακριβώς τις ίδιες μέρες του Ιανουαρίου ,έκανε κάτι χαζά για 1-2 μέρες,όχι έντονα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η Πουπουλίνα: #470 28-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από evenina: να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Click για ανάπτυξη... Φιλη μου,δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο για θηλυκια γατα αυτο,οταν εχει στειρωθει. Δυστυχως καποιοι κτηνιατροι δεν κανουν ολικη στειρωση,αλλα μερικη.Δηλαδη δεν αφαιρουν τα παντα.Υπαρχει και χειροτερο,η περιδεση...αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο.Πριν ποσο καιρο εγινε η στειρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 04:24 Η evenina1 έγραψε: #471 29-05-13 04:24 θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:13 Η ofilia έγραψε: #467 28-05-13 17:13 πριν πόσο καιρό τη στείρωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:17 Η evenina1 έγραψε: #468 28-05-13 17:17 τέλη φλεβάρη, αρχές μάρτη κάπου εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:34 Η ofilia έγραψε: #469 28-05-13 17:34 σχετικά πρόσφατα να πω???? ίσως και να είναι φυσιολογικό? άσε καλύτερα να απαντήσει κανείς πιο έμπειρος πάντως και η δικιά μου,που τη στείρωσα πέρσι τον Ιανουάριο,φέτος ακριβώς τις ίδιες μέρες του Ιανουαρίου ,έκανε κάτι χαζά για 1-2 μέρες,όχι έντονα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η Πουπουλίνα: #470 28-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από evenina: να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Click για ανάπτυξη... Φιλη μου,δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο για θηλυκια γατα αυτο,οταν εχει στειρωθει. Δυστυχως καποιοι κτηνιατροι δεν κανουν ολικη στειρωση,αλλα μερικη.Δηλαδη δεν αφαιρουν τα παντα.Υπαρχει και χειροτερο,η περιδεση...αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο.Πριν ποσο καιρο εγινε η στειρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 04:24 Η evenina1 έγραψε: #471 29-05-13 04:24 θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πριν πόσο καιρό τη στείρωσες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:17 Η evenina1 έγραψε: #468 28-05-13 17:17 τέλη φλεβάρη, αρχές μάρτη κάπου εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:34 Η ofilia έγραψε: #469 28-05-13 17:34 σχετικά πρόσφατα να πω???? ίσως και να είναι φυσιολογικό? άσε καλύτερα να απαντήσει κανείς πιο έμπειρος πάντως και η δικιά μου,που τη στείρωσα πέρσι τον Ιανουάριο,φέτος ακριβώς τις ίδιες μέρες του Ιανουαρίου ,έκανε κάτι χαζά για 1-2 μέρες,όχι έντονα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η Πουπουλίνα: #470 28-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από evenina: να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Click για ανάπτυξη... Φιλη μου,δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο για θηλυκια γατα αυτο,οταν εχει στειρωθει. Δυστυχως καποιοι κτηνιατροι δεν κανουν ολικη στειρωση,αλλα μερικη.Δηλαδη δεν αφαιρουν τα παντα.Υπαρχει και χειροτερο,η περιδεση...αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο.Πριν ποσο καιρο εγινε η στειρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 04:24 Η evenina1 έγραψε: #471 29-05-13 04:24 θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τέλη φλεβάρη, αρχές μάρτη κάπου εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:34 Η ofilia έγραψε: #469 28-05-13 17:34 σχετικά πρόσφατα να πω???? ίσως και να είναι φυσιολογικό? άσε καλύτερα να απαντήσει κανείς πιο έμπειρος πάντως και η δικιά μου,που τη στείρωσα πέρσι τον Ιανουάριο,φέτος ακριβώς τις ίδιες μέρες του Ιανουαρίου ,έκανε κάτι χαζά για 1-2 μέρες,όχι έντονα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η Πουπουλίνα: #470 28-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από evenina: να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Click για ανάπτυξη... Φιλη μου,δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο για θηλυκια γατα αυτο,οταν εχει στειρωθει. Δυστυχως καποιοι κτηνιατροι δεν κανουν ολικη στειρωση,αλλα μερικη.Δηλαδη δεν αφαιρουν τα παντα.Υπαρχει και χειροτερο,η περιδεση...αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο.Πριν ποσο καιρο εγινε η στειρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 04:24 Η evenina1 έγραψε: #471 29-05-13 04:24 θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σχετικά πρόσφατα να πω???? ίσως και να είναι φυσιολογικό? άσε καλύτερα να απαντήσει κανείς πιο έμπειρος πάντως και η δικιά μου,που τη στείρωσα πέρσι τον Ιανουάριο,φέτος ακριβώς τις ίδιες μέρες του Ιανουαρίου ,έκανε κάτι χαζά για 1-2 μέρες,όχι έντονα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.146 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 21:10 Η Πουπουλίνα: #470 28-05-13 21:10 Αρχική Δημοσίευση από evenina: να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Click για ανάπτυξη... Φιλη μου,δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο για θηλυκια γατα αυτο,οταν εχει στειρωθει. Δυστυχως καποιοι κτηνιατροι δεν κανουν ολικη στειρωση,αλλα μερικη.Δηλαδη δεν αφαιρουν τα παντα.Υπαρχει και χειροτερο,η περιδεση...αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο.Πριν ποσο καιρο εγινε η στειρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 04:24 Η evenina1 έγραψε: #471 29-05-13 04:24 θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evenina: να ρωτήσω κι εγώ κάτι? έχω το μαϊράκι μου που το χω στειρωμένο αλλά τις τελευταίες μέρες έχει σημάδια οίστρου! γενικά έχω ακούσει ότι τους μένει καμιά φορά το σεξ απίλ αλλά αυτή νιαουρίζει και χαϊδεύεται και τουρλώνει κώλους και όλα αυτά τα πράματα!!! είναι φυσιολογικό αυτό το πράμα τώρα?? θε μου τι γατί είναι αυτό"????????? Click για ανάπτυξη... Φιλη μου,δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο για θηλυκια γατα αυτο,οταν εχει στειρωθει. Δυστυχως καποιοι κτηνιατροι δεν κανουν ολικη στειρωση,αλλα μερικη.Δηλαδη δεν αφαιρουν τα παντα.Υπαρχει και χειροτερο,η περιδεση...αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο.Πριν ποσο καιρο εγινε η στειρωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evenina1 Νεοφερμένο μέλος Η evenina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 29 Μαΐου 2013 στις 04:24 Η evenina1 έγραψε: #471 29-05-13 04:24 θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα περιμένω καμιά δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω στον γιατρό αν συνεχίσει! δεν είναι έντονα όπως ο κανονικός ο οίστρος γι' αυτό δεν έχω ανησυχήσει ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
filakas Νεοφερμένο μέλος Ο filakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 04:35 Ο filakas έγραψε: #472 23-06-13 04:35 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 09:51 Η CatLover09: #473 23-06-13 09:51 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Υποθεση ρουτινας ειναι η στειρωση.ΕΙδικα στα αρσενικα την κανεις το πρωι και το μεσημερι χοροπηδανε.Στα θηλυκα ειναι πιο πολυπλοκη διαδικασια αλλα προτιμας να βλεπεις γατακια πατημενα,φολιασμενα και σε χερια επικινδυνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234 Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 10:55 Η Ειρήνη1234: #474 23-06-13 10:55 Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από filakas: Ξέχασα νά σας πώ ότι μέ φοβίζει ή ιδέα τής στείρωσης, νιώθω ότι στέλνω τήν γάτα μου γιά σφαγή.Από ότι ξέρω αφαιρούνται όργανα καί είναι σοβαρή υπόθεση.Δέν ξέρω κατά πόσο ασφαλή είναι καί άν έχει κανονικη ζωή μετά. Click για ανάπτυξη... Φυσικά είναι χειρουργείο οπότε έχει ένα ρίσκο όπως όλα τα χειρουργεία. 'Ομως πλέον είναι ρουτίνα για τους κτηνιάτρους (αν δεν πέσεις σε κανέναν πανάσχετο! ). Σε καμία περίπτωση δεν είναι σφαγή! Επίσης, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της γάτας ούτε η ζωή της, εκτός από το ζευγάρωμα. Αν πριν κυνηγούσε, θα συνεχίσει να το κάνει. Αν ήταν τεμπελάκι, θα συνεχίσει να είναι. Αν ήταν νταής, θα συνεχίσει να κάνει τσαμπουκάδες! Η διαφορά γίνεται αντιληπτή στα ζωάκια που ζουν μέσα επειδή αν δε ζευγαρώνουν γίνονται νευρικά και με τη στείρωση ηρεμούν. 'Ασε που επειδή αποκλείονται πολλές ασθένειες που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό τους σύστημα, αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής τους! Η στείρωση και η υιοθεσία αδέσποτων αν γίνονταν συστηματικά και οργανωμένα, ίσως έλυναν το πρόβλημα κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xontrogato Νεοφερμένο μέλος Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2013 στις 21:37 Η xontrogato: #475 23-06-13 21:37 Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: Αποτελούν οι πόλεις ένα φιλόξενο περιβάλλον για τις γάτες; η στειρωση μονο σωζει.στις θυληκες μπορει να ακουγεται βαναυσο γιατι οντως αφαιρουνται οργανα αλλα δεν γινεται και καθε φορα που εχουν οιστρο να γενναν γατια.και επισης πολλα ειναι μολυσμενα απο γατοAIDs..ειναι κριμα για τα ζωακια, αδεσποτακια η μη, να ταλαιπωρουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:27 Ο akoylini έγραψε: #476 08-07-13 19:27 και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και τωρα το αγχος για την στειρωση οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:35 Η Aleksa έγραψε: #477 08-07-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από akoylini: οπως εχω αναφερει εχω ενα περσακι θηλυκο,δεν θα πεσω στην διαδικασια να μην επεμβαίνουμε στην φυση ,μπλα μπλα μπλα.εχω διαβασει απο την αρχη που πηραμε το γατακι σχετικα με την στειρωση και τα καλα του αποτελεσματος.Δεν φοβαμαι τον κτηνιατρο μη και ειναι απο αυτους τους 'λιγους' που τους ενδιαφερουν μονο τα ευρω και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη,ομως ρε παιδια εχω διαβασει ΤΟΣΑ για το μετα την στειρωση και τι εννοω,θανατους,φλεγμονες,ανορεξιες που κρατησαν 10 μερες και πολλα που σιγουρα τα εχετε δει και εσεις εδω μεσα που με κανουν να κωλώνω να την παω για στειρωση μηπως και πεσουμε στην περιπτωση του 1 στις 10 καθως μετα οι τυψεις δεν εχουν τίμημα και το ξερετε. Click για ανάπτυξη... Είναι αλήθεια οτι η στείρωση, όπως κάθε επέμβαση ενέχει ένα ποσοστό ρίσκου, ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό. Όμως, αν δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τη γατούλα να γεννοβολάει διαρκώς (κι αυτό κάποια στιγμή θα εξαντλήσει τον οργανισμό της) και να εξασφαλίζεις κάθε φορά για τα μικρά της "γονείς" υπεύθυνους που θα τα υιοθετήσουν, τότε η λύση της στείρωσης είναι μονόδρομος. Κατά τη διάρκεια ή μετά τη διαδικασία της στείρωσης, το να υπάρξει κάποια επιπλοκή είναι σπάνιο. Το να υπάρξουν πολλές συνέπειες που θα βλάψουν μακροχρόνια μεν , αλλά μη αναστρέψιμα την υγεία της γατούλας σε περίπτωση που μείνει αστείρωτη (και μετά από επαναλαμβανόμενους οίστρους), είναι σχεδόν σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini Νεοφερμένο μέλος Ο Ακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:39 Ο akoylini έγραψε: #478 08-07-13 20:39 Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: faceninaki Κριτολαος Savannah Lulu97 ANTONELLA AntzelaRu Claire Rentfield vasilismp Roulita16248 Κώστας Δ mayrh gata Elektra2 aiorasky Luckythecat ρενακι 13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απάντηση: και τωρα το αγχος για την στειρωση οχι δεν παιζει να εχουμε εγκυμοσύνες σε καμια περιπτωση,αυτο ειναι 100% σιγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.944 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 21:51 Η Aleksa έγραψε: #479 08-07-13 21:51 Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αν είναι έτσι, τότε συνεννοήσου με τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί και τον εμπιστεύεσαι και αν το επιτρέπει και η ηλικία της, προχώρα το. Καλύτερα δε, να προλάβεις αν γίνεται τον πρώτο οίστρο. Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία γατούλα που στειρώνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γαταλί Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2013 στις 23:40 Η Γαταλί έγραψε: #480 19-08-13 23:40 Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα! Έχω διαβάσει άπειρα κείμενα για τη στείρωση της γάτας και, μιας και σκέφτομαι (παρόλο που ακόμα αμφιταλαντεύομαι) να στειρώσω τη γατουλίνα της φωτογραφίας μου (τη βρήκα αδέσποτη το Φλεβάρη κι έκτοτε τη φροντίζω) ή οποία παρεπιπτόντως, σύμφωνα με το γιατρό είναι μεγαλύτερη των 10 ετών, θέλω να ρωτήσω το εξής: Μετά τη στείρωση η γάτα μπορεί να μένει έξω από το σπίτι όπως όλον αυτό τον καιρό; (στην αυλή μου-προσωπικό χώρο) Δυστυχώς δεν μπορώ να την έχω οικόσιτη και με δεδομένο ότι μετά τη στείρωση σταματά να "τριγυρνάει", αναρωτιέμαι αν θα θέλει να κόβει βόλτες έξω.. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.